-
Ο χρήστης gto έγραψε:
Μήπως η προσφορά -2000 ευρώ της αντιπροσωπίας σημαίνει τη σύντομη έλευση του νεού 6? Γνωρίζει κανείς κάτι επί του θέματος?
Μα φυσικά τον άλλο μήνα θα είναι εδώ το ανανεωμένο 6
Πιστεύω οτι με τέτοια έκπτωση αξίζει να πάρει κανείς το παρόν μοντέλο.άλλωστε δεν πρόκειται για νέο μοντέλο-απλά για μικρό φρεσκάρισμα.
Είναι πολλά τα -2000...Τα 2000 είναι οι τόκοι 'του άτοκου' διακανονισμου.
Αν το πληρώσεις μετρητά η αν σου κάνουνε έντοκο διακανονισμό παίρνεις έκπτωση 2000.
Κερδίζεις μονο αν τα έχεις μετρητά. Αν βάλεις τόκους καλό είναι να βγάλεις κομπιουτεράκι και να τα υπολογίσεις.
Ως γνωστόν το 6 μέχρι χθές υπήρχε με 'άτοκο' διακανονισμό 50% μπροστά και το υπολοίπο 50% σε 36 'άτοκες' δόσεις.Σωστος! Ολες οι αντιπροσωπιες τα ιδια κανουν
-
Τελικά στη έκδοση 1.8 η έκπτωση είναι 1000 και στην 2.0 είναι 1500. Άρα δεν είναι και τόσο σημαντική για να μη πάρει κάποιος το ανανεωμένο. Από την άλλη ποιός θα πάρει τώρα το 2-λιτρο? Κάτι άκουσα για γενναία αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας το 2005. Άραγε που θα πάνε? Ήδη στα 2 λίτρα είναι 363 και μάλλον θα στρογγυλοποιηθούν στα 400 Και εις ανώτερα
-
παιδια γρηγορα να πετυχουμε την προσφορα.εγω προσωπικα θα κανω ακυρωση παραγγελιας του δικου μου για να το αγορασω
καλα αυτοι εκει στην μαζντα δεν κανουν προσφορες συνεχεια?οταν μετα απο 4-5 χρονια θα θελεις να το μεταπωλησεις θα πρεπει να δωσεις και κατι να σου το παρουν,τοσο θα εχει πεσει η τιμη του απο τις προσφορες -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
παιδια γρηγορα να πετυχουμε την προσφορα.εγω προσωπικα θα κανω ακυρωση παραγγελιας του δικου μου για να το αγορασω
καλα αυτοι εκει στην μαζντα δεν κανουν προσφορες συνεχεια?οταν μετα απο 4-5 χρονια θα θελεις να το μεταπωλησεις θα πρεπει να δωσεις και κατι να σου το παρουν,τοσο θα εχει πεσει η τιμη του απο τις προσφορεςΠου έχεις δει προσφορά η πτώση τιμής εσυ ; Αναρωτήσου για αρχή πότε έπεσε η τιμή του mazda 6 η οποιουδήποτε mazda τα τελευταία χρόνια και αν θυμάσαι πες μας. Στην συνέχεια δες το προηγούμενο post μου (αυτό που λέει για τους τόκους). Μετά ελα να συζητήσουμε
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
καλα αυτοι εκει στην μαζντα δεν κανουν προσφορες συνεχεια?οταν μετα απο 4-5 χρονια θα θελεις να το μεταπωλησεις θα πρεπει να δωσεις και κατι να σου το παρουν,τοσο θα εχει πεσει η τιμη του απο τις προσφορεςΠου έχεις δει προσφορά η πτώση τιμής εσυ ; Αναρωτήσου για αρχή πότε έπεσε η τιμή του mazda 6 η οποιουδήποτε mazda τα τελευταία χρόνια και αν θυμάσαι πες μας. Στην συνέχεια δες το προηγούμενο post μου (αυτό που λέει για τους τόκους). Μετά ελα να συζητήσουμε
πλακα κανεις η μαζντα ειναι συνεχεια προσφορες.κατα τα χριστουγεννα δεν ειχε βγαλει παλι καποια προσφορα.δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα,συναδελφος που αγορασε το tribute 3.0 ενα μηνα πριν εχασε 3000 ευρω περιπου(η προσφορα ηταν για ετοιμοπαραδορα)βρισιμο που εριξε ο ανθρωπος.πως μπορεις να εχεις εμπιστοσυνη σε μια τετοια εταιρια.ωρες ωρες μου θυμιζει εταιρια κινητων
μπορει να τα κανει αυτα για να ξαναμπει στο παιχνιδι μετα απο τοσα χρονια που απουσιαζε αλλα αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα -
Ανταγωνισμός! Και σίγουρα οι προσφορές είναι προς ώφελος δικό μας! Όχι και να τις καταργήσουμε! Είναι διαφορετικό το να μην επωφεληθεί κάποιος και διαφορετικό να καταργηθούν! Πάμε για αγορές!
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Ανταγωνισμός! Και σίγουρα οι προσφορές είναι προς ώφελος δικό μας! Όχι και να τις καταργήσουμε! Είναι διαφορετικό το να μην επωφεληθεί κάποιος και διαφορετικό να καταργηθούν! Πάμε για αγορές!Είναι φυσικά προτιμότερο η μείωση του κόστους παραγωγής (κάτι απόλυτα φυσιολογικό όταν μιλάμε για μαζική παραγωγή) να γίνεται κέρδος στην όποια αυτοκινητοβιομηχανία παρά να μετακυλίεται στον πελάτη...
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
Μήπως η προσφορά -2000 ευρώ της αντιπροσωπίας σημαίνει τη σύντομη έλευση του νεού 6? Γνωρίζει κανείς κάτι επί του θέματος?
Μα φυσικά τον άλλο μήνα θα είναι εδώ το ανανεωμένο 6
Πιστεύω οτι με τέτοια έκπτωση αξίζει να πάρει κανείς το παρόν μοντέλο.άλλωστε δεν πρόκειται για νέο μοντέλο-απλά για μικρό φρεσκάρισμα.
Είναι πολλά τα -2000...Τα 2000 είναι οι τόκοι 'του άτοκου' διακανονισμου.
Αν το πληρώσεις μετρητά η αν σου κάνουνε έντοκο διακανονισμό παίρνεις έκπτωση 2000.
Κερδίζεις μονο αν τα έχεις μετρητά. Αν βάλεις τόκους καλό είναι να βγάλεις κομπιουτεράκι και να τα υπολογίσεις.
Ως γνωστόν το 6 μέχρι χθές υπήρχε με 'άτοκο' διακανονισμό 50% μπροστά και το υπολοίπο 50% σε 36 'άτοκες' δόσεις.Πήγα κι εγώ πριν λίγο καιρό να πάρω το Κλιό μα δόσεις, είχα και ένα γνωστό σε αντοπροσωπεία, μου υποσχέθηκε άτοκες κτλ και τελικά μια απ τα ίδια...Όλοι το ίδιο κάνουν.Έχουμε πήξει στα 'ψιλά γράμματα'
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
πλακα κανεις η μαζντα ειναι συνεχεια προσφορες.κατα τα χριστουγεννα δεν ειχε βγαλει παλι καποια προσφορα.δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα,συναδελφος που αγορασε το tribute 3.0 ενα μηνα πριν εχασε 3000 ευρω περιπου(η προσφορα ηταν για ετοιμοπαραδορα)βρισιμο που εριξε ο ανθρωπος.πως μπορεις να εχεις εμπιστοσυνη σε μια τετοια εταιρια.ωρες ωρες μου θυμιζει εταιρια κινητων
μπορει να τα κανει αυτα για να ξαναμπει στο παιχνιδι μετα απο τοσα χρονια που απουσιαζε αλλα αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματαΟι προσφορές είναι για τιμές μετρητοίς. η για έντοκο που στην ουσία πληρώνει η τράπεζα (άρα μετρητοίς για την αντιπροσωπεία) αλλα εσύ πληρώνεις τόκους.
Ποια αντιπροσωπεία δεν υποκύπτει στον πειρασμό 'έκπτωση σε μετρητοίς' ?
Σίγουρα δεν είναι κανόνας αλλά εγώ ξέρω κόσμο με VW και TOYOTA που έχουνε πάρει έκπτωση. (1000 για passat και 1500-2000 για avensis).
Και στην τελική να στο θέσω και διαφορετικά το θεμα.
Πόσο κόστιζε το όχημα όταν παρουσιάστηκε στην Ελλάδα ; Πόσο παει τώρα ; Όσον αφορα το tribute για να πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί. Πάντως τα 6 και 3 δεν έχουν κατέβει καθόλου.Και κάτι της τελεύταιας στιγμής σχετικά :
http://automoto.flash.gr/news/pressrele ... 22/4458id/ -
Ο χρήστης gto έγραψε:
μπορει να τα κανει αυτα για να ξαναμπει στο παιχνιδι μετα απο τοσα χρονια που απουσιαζε αλλα αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματαΟι προσφορές είναι για τιμές μετρητοίς. η για έντοκο που στην ουσία πληρώνει η τράπεζα (άρα μετρητοίς για την αντιπροσωπεία) αλλα εσύ πληρώνεις τόκους.
Ποια αντιπροσωπεία δεν υποκύπτει στον πειρασμό 'έκπτωση σε μετρητοίς' ?
Σίγουρα δεν είναι κανόνας αλλά εγώ ξέρω κόσμο με VW και TOYOTA που έχουνε πάρει έκπτωση. (1000 για passat και 1500-2000 για avensis).
Και στην τελική να στο θέσω και διαφορετικά το θεμα.
Πόσο κόστιζε το όχημα όταν παρουσιάστηκε στην Ελλάδα ; Πόσο παει τώρα ; Όσον αφορα το tribute για να πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί. Πάντως τα 6 και 3 δεν έχουν κατέβει καθόλου.Και κάτι της τελεύταιας στιγμής σχετικά :
http://automoto.flash.gr/news/pressrele ... 22/4458id/εγω πχ χτες εκλεισα το Α4 με εκπτωση 1200 ευρω λογω μετροιτης,ενω αλλη εταιρια μου εκανε εκπτωση 220+συναγερμο.επραξα σωστα?
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
Ποια αντιπροσωπεία δεν υποκύπτει στον πειρασμό 'έκπτωση σε μετρητοίς'?
Η Subaru...
Γνωστός μου έδινε μετρητά 82Κ πριν από δύο χρόνια για δύο forester ΧΤ αυτόματα για τις κόρες του (έκαναν 41Κ τότε) και δεν του έκαναν ούτε 1Ευρώ έκπτωση. Έστειλαν μάλιστα από την αντιπροσωπία στο Ηράκλειο ερώτημα στην Αθήνα στα κεντρικά και πήραν αρνητική απάντηση... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ποια αντιπροσωπεία δεν υποκύπτει στον πειρασμό 'έκπτωση σε μετρητοίς'?
Η Subaru...
Γνωστός μου έδινε μετρητά 82Κ πριν από δύο χρόνια για δύο forester ΧΤ αυτόματα για τις κόρες του (έκαναν 41Κ τότε) και δεν του έκαναν ούτε 1Ευρώ έκπτωση. Έστειλαν μάλιστα από την αντιπροσωπία στο Ηράκλειο ερώτημα στην Αθήνα στα κεντρικά και πήραν αρνητική απάντηση...Και ο ευλογημένος τα αγόρασε τελικά?
Όχι και 82Κ για 2 Forester. -
Ο χρήστης jd έγραψε:
Και ο ευλογημένος τα αγόρασε τελικά?
Όχι και 82Κ για 2 Forester.Sοrry για την καθυστέρηση...
Το ένα μόνο αγόρασε. Η άλλη του κόρη πήρε ένα Saab 93 cabrio...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Και ο ευλογημένος τα αγόρασε τελικά?
Όχι και 82Κ για 2 Forester.Sοrry για την καθυστέρηση...
Το ένα μόνο αγόρασε. Η άλλη του κόρη πήρε ένα Saab 93 cabrio...
Είναι καλή αυτή με το ΧΤ;
Σε δύο βδομάδες θα ρθω Κρήτη να ξέρω αν είναι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Παντρεμένη με παιδιά
Πιστεύω να φροντίσεις να σε δούμε... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Παντρεμένη με παιδιά
Πιστεύω να φροντίσεις να σε δούμε...Παντρεμένη με παιδιά και της παίρνει ακόμα αυτοκίνητα ο πατέρας της?!!! Α ρε κακομοίρη γαμπρέ!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Παντρεμένη με παιδιά
Πιστεύω να φροντίσεις να σε δούμε...Παντρεμένη με παιδιά και της παίρνει ακόμα αυτοκίνητα ο πατέρας της?!!! Α ρε κακομοίρη γαμπρέ!
Α ρε τυχερέ γαμπρέ θα έλεγα. Για σκεφτείτε το...
-
Ο χρήστης jd έγραψε:
Παντρεμένη με παιδιά
Α ρε τυχερέ γαμπρέ θα έλεγα. Για σκεφτείτε το...
Μου θύμησες το ανέκδοτο που λέει στο τέλος '...πονάνε τα παληκάρια ωρε σύντεκνε!'
-
Ποτε έρχεται ρε παιδια το καινουργιο 6 τελικα ?
Ποια θα είναι η τιμή του?Αξιζει να περιμενω για το καινουργιο η να παρω το παλιο.
Σκεφτομαι για το 2.0 με το πακετο της Μαζντα (Δερματινο Σαλονι,Προβ. Ομιχλης, Σι Ντι, Αεροτομι πισω) +1800
-
Ο χρήστης jfle έγραψε:
Ποτε έρχεται ρε παιδια το καινουργιο 6 τελικα ?
Ποια θα είναι η τιμή του?Αξιζει να περιμενω για το καινουργιο η να παρω το παλιο.
Σκεφτομαι για το 2.0 με το πακετο της Μαζντα (Δερματινο Σαλονι,Προβ. Ομιχλης, Σι Ντι, Αεροτομι πισω) +1800
Δεν δείχνει να υπάρχει νέο ως τώρα. CD+original προβολείς ομίχλεις 200+200=400 ευρώ. Το δερμάτινο δεν είναι το γνησιο και το δίνουν 1000 ευρω Οπότε μάλλον την αεροτομή την χρέωνουν 400 ευρώ. ΚΑΜΙΑ προσφορά δεν βλέπω εγώ
Σου προτείνω να πάρεις το ραδιοcd και τους γνήσιους προβολείς ομίχλης που μπαινουν μαζί με τα κανονικά φώτα. Κάτι άλλοι που μπαίνον στον προφυλακτηρα είναι ιμιτατιον.
Καλοταξιδο. Έχώ ακριβώς το ίδιο και μέτα απο 35.000 km σου λέω ότι είναι καλή αγορά
Ανανεωμένο Mazda 6