-
Τι σχέση έχει η αντικατάσταση του Hilux με το Yaris LPG?
-
Ο χρήστης panosanton έγραψε:
Επίσης μου είπαν ότι το υγραέριο τοποθετήθηκε στην Γαλλία αν και την τελευταία φορά το έστειλαν στην ελευσίνα για να δουν τη βλάβη και με υποψιάζει αυτό...
μην σε υποψιάζει απλά. να είσαι σίγουρος πως σου είπαν μαλακίες
Για την ιστορία, τελικά το φτιάξαμε και πλέον δεν έχει κανένα πρόβλημα, ενώ η Toyota έδωσε 6 χρόνια εγγύηση στην δουλειά του ιδιώτη, που η ίδια δεν μπορούσε να επισκευάσει...
του προτείναν να του δώσουν καινουργιο κ αυτός προτιμησε το στουκαρισμένο?
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Τι σχέση έχει η αντικατάσταση του Hilux με το Yaris LPG?Καταρχήν είναι στη μέση ο ίδιος αντιπρόσωπος. Δεύτερον και οι δύο περιπτώσεις έχουν να κάνουν με το After Sales της Toyota και πρόταση αντικατάστασης αυτοκινήτου...
Για την ιστορία, τελικά το φτιάξαμε και πλέον δεν έχει κανένα πρόβλημα, ενώ η Toyota έδωσε 6 χρόνια εγγύηση στην δουλειά του ιδιώτη, που η ίδια δεν μπορούσε να επισκευάσει...[/quote]
του προτείναν να του δώσουν καινουργιο κ αυτός προτιμησε το στουκαρισμένο?[/quote]Μα το αμάξι δεν ήταν στουκαρισμένο... Κατασκευαστικό λάθος είχε και διορθώθηκε. Αν δεχόταν το καινούριο, φοβόταν ότι μπορεί να είχε κι εκείνο παρεμφερές πρόβλημα, οπότε προτίμησε την επισκευή του δικού του, εννοείται χωρίς εκείνος να πληρώσει μία...
-
Eπειδή το Yaris είναι δημοφιλές μοντέλο , θεμιτό θα ήταν να μείνει το θέμα καθαρό απο side stories
που θα εκτιμηθούν περισσότερο στα ανάλογα threads. -
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Μα το αμάξι δεν ήταν στουκαρισμένο... Κατασκευαστικό λάθος είχε και διορθώθηκε. Αν δεχόταν το καινούριο, φοβόταν ότι μπορεί να είχε κι εκείνο παρεμφερές πρόβλημα, οπότε προτίμησε την επισκευή του δικού του, εννοείται χωρίς εκείνος να πληρώσει μία...
Με '3 πόντους πέρα' χλωμό έως άσπρο να βγήκε από το εργοστάσιο.
-
Ο χρήστης evankouros έγραψε:
To 'υβριδικό με LPG' είναι από τα καλύτερα σύντομα ανέκδοτα που έχω ακούσει!
Πριν 2 χρόνια έσκαγε μύτη συμφοιτητης στη σχολή μου με RX400h και του είχε βαλει ο θεούλης, υγραέριο!!
-
Οσοι απο τους εξουσιοδοτημενους επισκευαστες της toyota δεν εχουν την υποδομη καθως και τα toyota polis,τα στελνουν τα αμαξια για τοποθετηση lpg στα κεντρικα στην Ελευσινα!Εκει μεχρι πριν λιγο καιρο,την υπογραφη για την μετατροπη την εβαζαν Γαλλοι!!!
Επισης συναντησα,στην Αθηνα,επισκευαστη-χωρις πωλησεις-που σε εστελνε σε ιδιωτη και σε αλλη μαρκα lpg,απο αυτην που τωρα προτεινει η toyota. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μα το αμάξι δεν ήταν στουκαρισμένο... Κατασκευαστικό λάθος είχε και διορθώθηκε. Αν δεχόταν το καινούριο, φοβόταν ότι μπορεί να είχε κι εκείνο παρεμφερές πρόβλημα, οπότε προτίμησε την επισκευή του δικού του, εννοείται χωρίς εκείνος να πληρώσει μία...
Με '3 πόντους πέρα' χλωμό έως άσπρο να βγήκε από το εργοστάσιο.
Λοιπόν, επειδή πάει καιρός κιόλας, ρώτησα τον πατέρα μου τι είχε παιχτεί τότε...
Όλα τα παραπάνω ισχύουν εκτός από την απόσταση των 3 πόντων. 1,5 πόντος ήταν τελικά, δίκιο έχεις... -
Η απαντηση απο τα κεντρικα ηρθε. Με 3000 ευρω εχω καινουριο yaris ιδιας εκδοσης diesel.
Μαλλον θα ενδωσω στη προσφορα γιατι με υγραεριο μπορει τα προβληματα να συνεχισουν... -
Φυσικα και να ενδωσεις και καλοταξιδο.
-
Δε σου κάναν κ τίποτα φοβερό, πίεσε λίγο παραπάνω να δεις αντιδράσεις κ βλέπεις.
500 που έδωσες στην αρχή για το lpg + 3000 τώρα αρα 3500 για κάτι που περισυ θα σου κοστιζε 1500. Αυτά τα 2χλρ είναι που θα πουλήσει πιο φθηνά το δικό σου η τογιότα. Αρα αυτή δεν χάνει τίποτα, μόνο εσύ που έφαγες κ την ταλαιπωρία. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
To 'υβριδικό με LPG' είναι από τα καλύτερα σύντομα ανέκδοτα που έχω ακούσει!
Πριν 2 χρόνια έσκαγε μύτη συμφοιτητης στη σχολή μου με RX400h και του είχε βαλει ο θεούλης, υγραέριο!!
Το ότι είχε γεμίσει ο τόπος καγιέν με υγραέριο δεν είχε παραξενέψει κανένα;
Τεσπα, φαίνεται ότι κάποιοι γουστάρουν να πληρώνουν.
-
Κάποιοι δεν γουστάρουν να πάρουν βαλβίδες στο χέρι απλά...
-
Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα πάρει το LPG δεν ξέρω. Θα το πάρει κ για καινούριο!!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κάποιοι δεν γουστάρουν να πάρουν βαλβίδες στο χέρι απλά...Ααααααααααααααα!!!! Τώωωωωωωωωωωωωωρα κατάλαβα. Προτιμούν να πάρουν στο χέρι αντλία πετρελαίου και τούρμπο!!!
Είναι θέμα προτίμησης ανταλλακτικού ε; Κάτι σε φετίχ ένα πράγμα !!!
-
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα πάρουν στο χέρι αντλίες και τούρμπο; Μιλάμε για εργοστασιακά οχήματα. Το πρόβλημα με το LPG είναι σε όσα αυτοκίνητα δεν έχουν ειδική κατεργασία στις έδρες των βαλβίδων. Αντιθέτως όσα έρχονται από το εργοστάσια με LPG και την ανάλογη κατεργασία δεν έχουν κανένα πρόβλημα.
ΥΓ: Όχι να με βγάλετε και υπέρμαχο των ντίζελ, τα οποία και σιχαίνομαι...
-
Δεν ομιζω οτι υπαρχει εργοστασιακο LPG μαλλον μιλας για εργοστασιακο CNG. Ειτε το θελουν ομως καποιοι ειτε οχι πολλοι απο εμας εχουμε μειωσει κατα 70% με 80% με την αξιοπιστη τεχνολογια ντιζελ τα κοστη μας, απολαμβανωντας ροπη και δυναμη. Εγω νιωθω τουλαχιστον σε αυτο το κομματι λιγο Ευρωπαιος.
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Δεν ομιζω οτι υπαρχει εργοστασιακο LPG μαλλον μιλας για εργοστασιακο CNG. Ειτε το θελουν ομως καποιοι ειτε οχι πολλοι απο εμας εχουμε μειωσει κατα 40% με 50% με την αξιοπιστη (?)τεχνολογια ντιζελ τα κοστη μας, συμβιβαζόμενοι σε ροπη και δυναμη. Εγω νιωθω τουλαχιστον σε αυτο το κομματι λιγο Ευρωπαιος.fixed!
-
BMW 316i 2008 μοντελο 11.2 μεση επι 1.72 περιπου 19 λεπτα το χιλιομετρο. c4 e-hdi 2012 6 λιτρα ιδιες συνθηκες επι 1.3 7.8 λεπτα ανα χιλιομετρο , αυτο ειναι 60% μειωση για εμενα! Επεσα πειρπου στην μεση αυτου που πραγματικα εννοουσα δηλαδη 50% με 70% , τωρα αν βαλεις τελη κυκλοφοριας, κατι σερβις και αλλα εξοδα που δενπληρωνω η ειναι πολυ μειωμενα , θα φτασεις ΑΝΕΤΑ και το 80%!
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Δεν ομιζω οτι υπαρχει εργοστασιακο LPG μαλλον μιλας για εργοστασιακο CNG. Ειτε το θελουν ομως καποιοι ειτε οχι πολλοι απο εμας εχουμε μειωσει κατα 70% με 80% με την αξιοπιστη τεχνολογια ντιζελ τα κοστη μας, απολαμβανωντας ροπη και δυναμη. Εγω νιωθω τουλαχιστον σε αυτο το κομματι λιγο Ευρωπαιος.Το γκρουπο Φιατ εχει εργοστασιακα υγραεριοκινητα.
Απο εκει και περα, δυναμη με ντιζελ; Καλο το αστειο...Sent from my Neo V using Tapatalk.
TOYOTA YARIS ACTIVE ME DIESEL H LPG?????