-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Αcura nsx στο τελωνειο στα Χανια και 360 modena και το nsx θα παει για καταστροφη.Mη μου πεις ότι ήταν αυτό
-
ΤΙΜΟΥΛΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Είναι πάρα πολύ καιρό η αγγελία και ποτέ δεν θυμάμαι να έγραφαν τιμή, ύστερα από επικοινωνία μόνο όπως λένε. Αν από περιέργεια τους ρωτήσεις γραψτο κι εδώ. Αν και υποθέτω πως θα ζητάνε τον ουρανό με τ άστρα.
-
Αυτο της αγγελιας νομιζω(με μεγαλη επιφυλαξη) ειχε μπει καποιες μερες καπου στα 40 ή 49.Ισως κανω λαθος
-
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Αυτο της αγγελιας νομιζω(με μεγαλη επιφυλαξη) ειχε μπει καποιες μερες καπου στα 40 ή 49.Ισως κανω λαθοςτις μέρες του θα εννοούσε μαλλον...
-
Γκρι Ferrari f430 spider με πινακίδα ΝΗΥ( ??? ) - 7070, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών στο ύψος του Cosmos.
-
Οχι παιδια δεν ηταν αυτο,ιδιο χρωμα αλλα με carbon αεροτομη και αγρατζουνιστο.
Ο υπαλληλος μου ειπε οτι το αυτοκινητο ηταν απο το Καναδα και για αυτο το λογο δεν μπορει να παρει πινακιδες μιας και το κατασχεσαν για παρανομους αγωνες:Δεν ξερω κατα ποσο στεκει αυτο που λεει,αλλα οταν μου ειπε οτι παει για καταστροφη μονο που δεν εβαλα τα κλαματα.
Αν ενδιαφερεται κανεις καντε κανα τηλ στο τελωνιο στα Χανια μπας και το σωσουμε με καποιο τροπο. -
To NSX της αγγελιας υπαρχει και το εχει ο τυπος στη μαντρα του, το βλεπω που και που οταν περναω, αλλα δεν πιστευω να το πουλαει πραγματικα (με 40Κ αν ειναι οπως τα λεει καποιος δε θα το ειχε παρει τοσο καιρο??)
-
To ΝSX που είδες στα Χανιά είναι αυτό του Κώστα --> http://www.speednation.tv/?article=hond ... percharger
Τι εννοείς παει για καταστροφή ;
Ο ίδιος έχει και ενα RSX πολυ δυνατο επίσης !
-
Ναι αυτο ειναι,πω πω μπορω να πω οτι συγκινηθηκα λιγο πραπανω τωρα.
Οσον αφορα την καταστροφη,λεω οτι μου ειπε ο υπαλληλος οτι το αυτοκινητο ειχε καναδικες πινακιδες και το κατεσχεσαν για παρανομους αγωνες και θα το πανε στην πρεσα.
Το rsx ενα μπλε; -
Ποια πρεσα ; Σε δημοπρασια θα βγει λογικα το αυτοκινητο και καποιος τυχερος θα το αρπαξει σε προνομιακη τιμουλα ...
Ναι μπλε ειναι το RSX, Κ20 φτιαγμενο με μπολικα νιτρα ! Έρχεται κια ΑΘηνα συχνα πυκνα για ... δοκιμούλες
-
αυτο το rsx λετε? http://www.speednation.tv/?article=hond ... dc5-type-s
-
-
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Discovery 4 με Ιταλικές πινακίδες στην Κόρινθο...
Τάσο,το άλλο το χλιδάτο που ήταν το πρωί στην πλατεία Πατρών-Παπανδρέου,έξω απο την Alpha,με πινακίδες AL,το είδες??
ΝΑΙ!! Τώρα πριν μισή ώρα, γυρνούσα με το ποδήλατο από το μαγαζί!!
Και μάλιστα μου έκανε εντύπωση που ενώ τα Range φεύγουν απ' την Ελλάδα... στην Αλβανία έρχονται...
Ανάπτυξη!!Edit: Ένα απόγευμα, αρχές του ''12, ήμουν στη Δαμασκηνού πεζός... Πέρασε δίπλα μου ένα λευκό Χ6, ολίγον καγκουρεμένο, με οδηγούς πιτσιρικάδες γύρω στα 23 το πολύ. Πινακίδες... μάντεψε!!
-
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Discovery 4 με Ιταλικές πινακίδες στην Κόρινθο...
Τάσο,το άλλο το χλιδάτο που ήταν το πρωί στην πλατεία Πατρών-Παπανδρέου,έξω απο την Alpha,με πινακίδες AL,το είδες??
ΝΑΙ!! Τώρα πριν μισή ώρα, γυρνούσα με το ποδήλατο από το μαγαζί!!
Και μάλιστα μου έκανε εντύπωση που ενώ τα Range φεύγουν απ' την Ελλάδα... στην Αλβανία έρχονται...
Ανάπτυξη!!Edit: Ένα απόγευμα, αρχές του ''12, ήμουν στη Δαμασκηνού πεζός... Πέρασε δίπλα μου ένα λευκό Χ6, ολίγον καγκουρεμένο, με οδηγούς πιτσιρικάδες γύρω στα 23 το πολύ. **Πινακίδες... μάντεψε!! **
Ιωαννίνων???
Για να μην υπάρξει παρεξήγηση,είναι μια πλακίτσα, που οι αλβανοί δηλώνουν συνήθως Κερκυραίοι ή Γιαννιώτες -
Αυτό με τους Κερκυραίους ισχύει. Έχω φίλους Κερκυραίους και δε θέλουν να ακούν για Αλβανούς..
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Ποια πρεσα ; Σε δημοπρασια θα βγει λογικα το αυτοκινητο και καποιος τυχερος θα το αρπαξει σε προνομιακη τιμουλα ...Ναι μπλε ειναι το RSX, Κ20 φτιαγμενο με μπολικα νιτρα ! Έρχεται κια ΑΘηνα συχνα πυκνα για ... δοκιμούλες
Λογικα ετσι θα γινει αλλα λεω οτι μου ειπε ο υπαλληλος,παντως το rsx το χω δει πολλες φορες και νομιζω το πουλουσε κι ολας.
-
Carspotting [#7]