-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Σύρος φέτος, για πείτε must visit/see/swim/eat/drinkΑζόλιμνο θα μένω και θα 'χω τον κουβά μαζί μου
Αγαπημένο νησί, πολλές χρονιές έκανα διακοπές εκεί... Αζόλιμνο κι εγώ.
Η Ερμούπολη είναι κι αυτή για περπάτημα και χάζι. Βαπόρια, θέατρο, Νομαρχία. Εκδηλώσεις στο Δημαρχείο αρκετά συχνά. Παραλία, να πάς και στο Κόμητο. Γενικώς ρηχές παραλίες ιδανικές για πιτσιρίκια.
Μοναδικό εστιατόριο με θαλασσινά στην Ερμούπολη το 'Θαλάμι' σε απίστευτο σημείο και εξαιρετικό μενού.
Λουκούμια και χαλβαδόπιτες από τον Κορρέ, όπως βλέπεις το Δημαρχείο, αριστερά.Όταν πήγαινα από μικρός στο νησί μου και περνούσαμε από Σύρο, δεν βλέπαμε τίποτε άλλο από ένα μεγάλο για τα δεδομένα μας λιμάνι. Και τους ασπροντυμένους κυριούληδες με τα ψάθινα καλαθάκια που μπαίναν στο βαπόρι να πουλήσουν λουκούμια.
Όταν πήγα όμως πρώτη φορά καλεσμένος από ντόπιους φίλους, κόλλησα. Πήγα και ξαναπήγα και ελπίζω να ξαναπάω.Καλά να περάσετε!
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Δελφίνι πρόπερσι είχε μπόλικο χωματόδρομο, ελπίζω να το έφτιαξαν επιτέλους.
Αντιθέτως εγώ ελπίζω να μην το έφτιαξαν Οπως πχ. και το Μαγγαναρι στην Ιο.
Εξαρτάται με τι πάει ο καθένας προφανώς
Εμένα το χαμηλό κουπέ μου με τα 18άρια λάστιχα το λυπήθηκα να κοπανιεται. Αν πας με κάνα τζιπ κάτι γίνεται.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
για το μαγγαναρι τον εχουνε φτιαξει το δρομο
-
-
Για Σκόπελο ξέρουμε κάτι;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Για Σκόπελο ξέρουμε κάτι;Ανήκει στο σύμπλεγμα των Σποράδων
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ανήκει στο σύμπλεγμα των Σποράδων
εχει πολλα κουνουπια
-
Για αυτους που θα ταξιδεψουν για Λευκαδα. Φουλαρετε σε πρατηρια εως Αμφιλοχια.Απο κει και περα και ως τη Βονιτσα με τιποτα.
Φιλικα! -
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Δελφίνι πρόπερσι είχε μπόλικο χωματόδρομο, ελπίζω να το έφτιαξαν επιτέλους.
Αντιθέτως εγώ ελπίζω να μην το έφτιαξαν Οπως πχ. και το Μαγγαναρι στην Ιο.
Εξαρτάται με τι πάει ο καθένας προφανώς
Εμένα το χαμηλό κουπέ μου με τα 18άρια λάστιχα το λυπήθηκα να κοπανιεται. Αν πας με κάνα τζιπ κάτι γίνεται.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
για το μαγγαναρι τον εχουνε φτιαξει το δρομο
:whatever:
Μην ανησυχείς, είναι τόσο μακριά, που κυρίως έρχονται όλοι με το καραβάκι ακόμη. Υπήρχαν και κάποια λεωφορεία, αλλά και ελάχιστα αυτοκίνητα. Μόνον εγώ ήμουν ο μουρλός που έμενε στην άλλη άκρη και κουβαλιόμουν κάθε μέρα στο Μαγγανάρι. Ο δρόμος προσφέρεται για οδήγηση πλέον!
Τέλειο οδόστρωμα και ενδιαφέρουσες στροφές. Αν κάνεις λάθος βέβαια, την !
Αχχχ, Μαγγανάρι! Δεν υπάρχει αυτή η παραλία! -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
εχει πολλα κουνουπια
Πολλές σφήκες έχει.
Όταν λέμε πολλές, εννοούμε εκατομμύρια. Έχει πολύ βλάστηση, γι αυτό.
Υπάρχουν κυρίως εκεί ακριβώς που δεν τις θες...στην παραλία...Πολύ εκνευριστικό.Πέρα από τις σφήκες, η Σκόπελος δεν λέει απολύτως τίποτα. Μετά δυσκολίας θυμίζει νησί. Γενικώς, μόνο αν με πλήρωναν θα ξαναπήγαινα. Πήγαινε Σκιάθο, πολύ καλύτερα.
Βέβαια, γούστα είναι αυτά, σε άλλους μπορεί να άρεσε και να σου πουν τα αντίθετα.
Εγώ σου συνιστώ να μην πας. -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
εχει πολλα κουνουπια
Πολλές σφήκες έχει.
Υπάρχουν κυρίως εκεί ακριβώς που δεν τις θες...στην παραλία...Πολύ εκνευριστικό.Πέρα από τις σφήκες, η Σκόπελος δεν λέει απολύτως τίποτα. Μετά δυσκολίας θυμίζει νησί. Γενικώς, μόνο αν με πλήρωναν θα ξαναπήγαινα. Πήγαινε Σκιάθο, πολύ καλύτερα.
Βέβαια, γούστα είναι αυτά, σε άλλους μπορεί να άρεσε και να σου πουν τα αντίθετα.
Εγώ σου συνιστώ να μην πας.Αλόννησος ακόμα καλύτερα αν θέλεις ήσυχες και ποιοτικές διακοπές, ερημικές παραλίες, καλό φαγητό και ησυχίααααααααααααααααααα
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
εχει πολλα κουνουπια
Πολλές σφήκες έχει.
Εγώ σου συνιστώ να μην πας.Αλόννησος ακόμα καλύτερα αν θέλεις ήσυχες και ποιοτικές διακοπές, ερημικές παραλίες, καλό φαγητό και ησυχίααααααααααααααααααα
Αλόνησσο πεταχτήκαμε με καραβάκι από την Σκόπελο.
Εκεί πολύ καλύτερα, όντως θυμίζει νησί, αλλά είναι να πας να αράξεις με την γυναίκα.
Δεν είναι για άγριες νύχτες στα κλαμπάκια... -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
εχει πολλα κουνουπια
Πολλές σφήκες έχει.
Αλόνησσο πεταχτήκαμε με καραβάκι από την Σκόπελο.
Εκεί πολύ καλύτερα, όντως θυμίζει νησί, αλλά είναι να πας να αράξεις με την γυναίκα.
Δεν είναι για άγριες νύχτες στα κλαμπάκια...Για clubaκια και άγριες νύχτες τότε Σκιάθος από Σποράδες, του μ@νιου το πανηγύρι
-
Αντιπαρος ;
-
Μια φορά,ένα 12ήμερο στη Β.Εύβοια βγήκε!!!!!Ασμήνιο(δίπλα στο Πευκί)...οικογενειακή κατάσταση,με ψάρι φρεσκαδούρα,μπάνια κλπ....
-
Αδειουλα απο Σεπτεμβρη.Η γυναικα μου θα με εγκαταλειψει...την βδομαδα του 15αυγουστου που ειναι κλειστα και θα παει Κερκυρα με τους δικους της..
Tapatalk & SII
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αδειουλα απο Σεπτεμβρη.Η γυναικα μου θα με εγκαταλειψει...την βδομαδα του 15αυγουστου που ειναι κλειστα και θα παει Κερκυρα με τους δικους της..Tapatalk & SII
Τι άλλο θές!!!??
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αδειουλα απο Σεπτεμβρη.Η γυναικα μου θα με εγκαταλειψει...την βδομαδα του 15αυγουστου που ειναι κλειστα και θα παει Κερκυρα με τους δικους της..Tapatalk & SII
Ποστάρεις σε λάθος τοπικό...
-
Χαχαχα quotare στο σωστο και συνεχιζουμε εκει
Tapatalk & SII
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Αντιπαρος ;Ειναι για χαλαρες και ησυχες διακοπες.
Οι περισσοτερες παραλιες ειναι αμμωδεις και ρηχες . Οι Ψαραλυκες (2-3 συνεχομενες παραλιες, στην πρωτη πηγαινουν κυριως οικογενειες ) η μονη οργανωμενη παραλια, στην οποια αφου εχεις προχωρησει καμια εκατοστη μετρα το νερο φτανει μεχρι το γονατο (υπερβαλω αλλα ειναι ρηχες). Εχει ωραιες παραλιες με βαθια ή σχετικα βαθια νερα αλλα ειναι πιο μακρια (μαξιμουμ καμια 10αρια χλμ) απο τη χωρα. Προσβαση σε διαφορες παραλιες του νησιου (αλλα και σε μια εξαιρετικη παραλια σε ενα απεναντι νησακι) και με καραβακι.
Μετα από 3-4 μερες ξερεις ολο το κοσμο . Ολοι μαζευονται στο κεντρο (στην πλατεια και γυρω απ’ αυτη ) οπου υπαρχουν μερικα μπαρακια , καναδυο κλαμπακια , ταβερνες . Λιγο πιο εξω εχει και μια υπαιθρια ντισκο με (γαμαω) 80s αισθητικη (ντισκομπαλα ,κτλ) η οποια μαζευει κοσμο μετα τις τρεις.
Καλο και φτηνο φαγητο , καθαρα και φτηνα ποτα (εξαιρειται η ντισκο που λεγαμε).
-
Κατατοπιστικός, σ'ευχαριστώ πολύ !
Έχει προκύψει μια καλή προσφορά και το σκέφτομαι, αλλά δεν με έχει πείσει ακόμα σαν μέρος ρε γμτ
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)