-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Απορω γιατι δεν βαζουν τον 1.8TFSI ή εστω των 1,4 ΤFSI με ACT ή χωρίς...
Πρέπει να ξεφορτωθούν κάπως ότι τους έχει μέινει.Κλασσική πολιτική του VAG και όχι μόνο.
Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο για κανενα πια. Η συναρμολογηση γινεται με JIT, και δεν συμφερει για κανενα λογο να υπαρχει στοκ απο οτιδηποτε. Ουτε καν δικες τους αποθηκες δεν εχουν! Εγω πιστευω οτι ο λογος που βλεπουμε παλαιοτερα μοτερ σε νεα μοντελα, τουλαχιστον στο πρωτο ΜΥ, ειναι γιατι ετσι μειωνουν το κοστος τους, οταν για καθε μοντελο στην αρχη των πωλησεων του ειναι πολυ υψηλο (αποσβεση R&D εννοω).
-
Aκριβώς, επιμερίζουν το κόστος έρευνας και εξέλιξης σε πολλά περισσότερα κομμάτια.
-
Τo πιθανότερο είναι αυτο. Το προβλημα ειναι οτι αυτός ο κινητήρας στις διάφορες μορφές του εχει βγαλει πολλα και διαφορα θέματα.
-
τελικα το Q3 1,4 ειναι 4 κουνητο?
πολυ φτηνο το κοβω για 4WD
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
τελικα το Q3 1,4 ειναι 4 κουνητο?πολυ φτηνο το κοβω για 4WD
FWD θα ειναι μόνο.
Προσωπικα το θεωρω πολυ κακη αγορα ,το συγκεκριμενο Q3 .Και λόγω κινητηρα και λόγω μεταδοσης. -
-
Uploaded with ImageShack.us
-
Καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Καλοτάξιδο!Ευχαριστουμε!Το πηρε στενος συγγενης...
-
Απο κοντα αυτο το χρωμα ειναι φοβερο.
-
Ωραίο χρώμα, καλοτάξιδο.
-
Kαλά χιλιόμετρα
-
Ευχαριστω!!Πηγαμε μια μικρή βόλτα το απογευματακι...
Τέλειο ειναι!! -
Το allroad είναι;
Καλοτάξιδο!Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
-
Ναι το A4 allroad 2.0T S-tronic.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ναι το A4 allroad 2.0T S-tronic.Φοβερό!
Καλοτάξιδο!!!
-
Αν δεν ήταν 2lt κι εγώ προς τα εκεί θα πήγαινα
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
-
-
Ευχαριστω παιδια!
Αν και το εχω οδηγησει αρκετες φορες το Allroad ,θα επανελθω με αναλυτικοτερες εντυπωσεις. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ευχαριστω παιδια!
Αν και το εχω οδηγησει αρκετες φορες το Allroad ,θα επανελθω με αναλυτικοτερες εντυπωσεις.Του '10 δεν ειναι αυτο Κωστη?
...καταπληκτηκο overall αυτοκινητο...
Να το χαρειτε!
AUDI FORUM