-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
... βλεπε απο πρωτο χερι επιτυχιες του ΠΑΜΕ και στην περιπτωση της Χαλυβουργιας.
Το ειχα ξεχασει κ αυτο...Γαμησανε κ εκει
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Έχει πολύ θράσος πάντως με το να κάνει τέτοιες εμφανίσεις. Τι περιμένει δηλαδή να τον υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες??Υπάρχει τρόπος πάντως να ψέξεις τον Μπουμπούκο για τις που λέει και κάνει, κι αυτό που έγινε δεν είναι ο σωστός τρόπος.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Έχει πολύ θράσος πάντως με το να κάνει τέτοιες εμφανίσεις. Τι περιμένει δηλαδή να τον υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες??
Υπάρχει τρόπος πάντως να ψέξεις τον Μπουμπούκο για τις που λέει και κάνει, κι αυτό που έγινε δεν είναι ο σωστός τρόπος.
Περιμενες κατι καλυτερο? Κοντά στο νου και η γνωση...
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
μπράβο Δία , δηλαδή εγκρίνεις τέτοιες συμπεριφορές..αντίσταση λοιπόν...αν ρίχνανε όμως στον Κουτσούμπα θα ήταν φασίστες και χρυσαυγουλα και και και ..
Υ.Γ
Επιτέλους αλλάξτε λεξιλόγιο .. αντίσταση , πάλη , κεφάλαιο...
δεν το βλέπω να γυρίζει που λέει και ο Ζούγας !!( κοινώς δεν σας βλέπω να μπαίνετε στην Βουλή.. )Δεν θυμαμαι να εφαγε αβγα ποτε ο ΓΓ του ΚΚΕ. Μαλλον επειδη δεν του αξιζουν. Οσο για την ορολογια... Πως να το πουμε το κεφαλαιο; Μπαμπη:
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Οταν ο 'λαος' φτυνει τους θεσμους.. (γιατι αυτο εκπροσωπει ο συγκεκριμενος) υπαρχει θεμα... αλλα αυτο συμβαινει τα τελευταια 30 χρονια οποτε δεν πρεπει να ξενιζει αυτη η συμπεριφορα.. απλα επιβεβαιωνει την πορεια μας ως κρατος.. αδιεξοδη...Τους θεσμους τους εξευτελιζουν οι καραγκιοζηδες που τους εκπροσωπουν, οχι ο λαος που δικαιως ξεσηκωνεται!!!
-
Αυτοί (πλειοψηφία) που ψηφίσαν του συγκεκριμένους 'θεσμούς' είναι λαός ή οχι.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Δημοκρατικότατη!!!
Έχει πολύ θράσος πάντως με το να κάνει τέτοιες εμφανίσεις. Τι περιμένει δηλαδή να τον υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες??
Θράσος να πάει να ελέγχει κάτι που είναι στην αρμοδιότητα του.
Πως τολμάει.
τελικά τί έγινε, τον δείρανε ή μπα? γιατί άλλα διαβάζω
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Αυτοί (πλειοψηφία) που ψηφίσαν του συγκεκριμένους 'θεσμούς' είναι λαός ή οχι.Ενα 20% ψηφισε Σαμαρομπουμπουκους και τους λουζομαστε ολοι μας... Οτι γουατεβα ολιμερις το γνωριζουμε, μην το διαφημιζεις.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οταν ο 'λαος' φτυνει τους θεσμους.. (γιατι αυτο εκπροσωπει ο συγκεκριμενος) υπαρχει θεμα... αλλα αυτο συμβαινει τα τελευταια 30 χρονια οποτε δεν πρεπει να ξενιζει αυτη η συμπεριφορα.. απλα επιβεβαιωνει την πορεια μας ως κρατος.. αδιεξοδη...
Τους θεσμους τους εξευτελιζουν οι καραγκιοζηδες που τους εκπροσωπουν, οχι ο λαος που δικαιως ξεσηκωνεται!!!
Ηρεμα ηρεμα με την εμπανασταση..... και τους ξεσηκωμους.. δες γυρο σου ποσοι ειναι οι εξαθλιωμενοι = εχουν μονο το σαρκιον τους να χασουν ωστε να κανουν την εμπανασταση..
-
Ετσι είναι ο εκλογικός νόμος, αυτές είναι οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Τα υπόλοιπα είναι γκρίνια απο βλάκες.
-
Δεν μιλησα για επανασταση, για αγανακτηση μιλησα. Τα αντανακλαστικα σου παντως ειναι γνωστα σε αυτο το θεμα.
-
Δεν μιλησα για επανασταση, για αγανακτηση μιλησα. Τα αντανακλαστικα σου παντως ειναι γνωστα σε αυτο το θεμα.Sent from my Neo V using Tapatalk.
ενταξει ολων μας τα αντανακλαστικα ειναι γνωστα ομως ειπες οτι ο λαος δικαιως ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ... αρα αν δεν ειναι επμπαναστασις τι ειναι??
-
Καφρίλα;
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
όσο και αντιπαθής να είναι ο μπουμπούκος , πολύ δημοκρατική υποδοχή του επεφύλαξαν οι εργαζόμενοι στο Αττικό νοσοκομείο..
Δεν ξέρω τι έγινε, (θα μάθω το βράδυ), μα είναι μέγιστη μ@λ@κι@, να συμπεριφέρεσαι άσκημα στον υπεύθυνο ανώτερο προϊστάμενο σου. Τον πείθεις ότι με εσένα δεν βγαίνει δουλεία, διότι δεν θα ακολουθήσεις τον σχεδιασμό του.
Εάν ήταν ιδιωτική επιχείρηση, θα έβλεπες την πόρτα εξόδου αυτόματα….. μα εδώ είναι ΓΔο και όλοι οι από μέσα ενεργούν σαν να είναι ιδιοκτήτες, με την προτροπή των σωματεμπόρων συνδικαλιστών……..
Α.Χτύπησαν τον Άδωνη, το αφεντικό τους.
Είναι ο μοναδικός ο μοναδικός ο μοναδικός υπουργός που είπε σαφώς και απεριφράστως ότι δεν θα απολυθεί κανένας κανένας κανένας….. ότι νοσοκομεία δεν θα κλείσουν, δεν θα κλείσουν δεν θα κλείσουν αλλά θα αποκτήσουν ειδικότητα, για να είναι αποτελεσματικότερα.
Στα αμφιθέατρα οι εργαζόμενοι, γιατροί , νοσηλευτές βοηθητικό προσωπικό, τον παρακάλεσαν να σπεύσει!!!!!!!!........
Και τα πανό?!!!!.... οι κομματικοί στρατοί των αντιφρονούντων νταbατζήδων των εργαζόμενων…. Οι εργατοπατέρες της ρεμούλας και του μακιαβελισμού, οπαδοί του μηδενισμού του έννομου κράτους, οι γνωστοί μπαχαλάκιδες…….
Ρεζίλια ενταγμένα άρτι τελευταία , σε αριστερές αποχρώσεις της αριστεράς που ανασυντάσσετε μνημοναεικότερα,( λες να τον μολύναμε τον Αλέξη), για ξύπνησε και εντέχνως εκπαραθύρωσε τα εξτρεμιστικά του στοιχεία, της μετασταλινικής αλλοφροσύνης των συνιστωσών του, μοναδικής στην χώρα μας???!!!!!!.... σας χρειάζομαι μα μουγκούς……
Α.Εεεε ανώτερε, προϊστάμενε, αφεντικό ή ιππότη της στρογγυλής τράπεζας (ή όπως αλλιώς επιθυμείς να ονομάζεσαι) που δεν δέχεσαι να σου αντιμιλήσει κανένας κατώτερος της οξυτάτης διανοίας σου, για πες μας τι έκανε τόσα χρόνια η επιχείρησή σου υπό την πεφωτισμένη καθοδήγησή σου; Εκμεταλλεύονταν την εσωτερική ευμάρεια της χώρας (τα φράγκα που είχαν οι πολλοί ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι και σου τα έδιναν απλόχερα για να κάνεις το αμάξι τους πιο σπορ), ή κοίταζες να παράγεις τίποτα με τα κεφάλαιά σου και να το εξάγεις μπας και ορθοποδήσουμε όλοι μαζί (εσύ περισσότερο και εμείς οι χαμηλοί υπάλληλοι λιγότερο) γυρίζοντας το εμπορικό ισοζύγιο της χώρας από αρνητικό επί 30 και βάλε χρόνια σε θετικό;
Νομίζω το πρώτο. Αν είναι έτσι λοιπόν, γιατί έχεις περιλάβει (εσύ και το μεγαλύτερο μέρος της μπιζνοκοικωνίας της χώρας) τους υπαλλήλους και χαμηλότερα στρώματα και τους χαρακτηρίζεις τεμπέληδες και ανίκανους (επαναλαμβάνω, εσύ και το συνάφι σου). Δείτε την ανικανότητά σας ως επιχειρηματική κοινότητα κατάματα επιτέλους και σταματήστε να βρίζετε τους πάντες και να καταστρέφετε τα πάντα.
Προτού μου απαντήσεις, λάβε υπόψιν ότι δούλεψα και σε επιχειρήσεις εισαγωγικές (από αυτές δηλαδή που μας φέρνουν τούμπα ανατρέποντας το εμπορικό ισοζύγιο), καθώς και σε επιχειρήσεις εισαγωγικές, οι οποίες όμως, μόλις έβγαλαν πέντε φράγκα μετέφεραν την έδρα σε φορολογικούς παραδείσους και φυσικά-φυσικά κατηγορούν τους 'κατώτερους' υπαλλήλους για τα λεφτά που βγάζουν αλλά καταφέρνουν να κρύβουν.
Η υποκρισία και η ψευτιά δεν έχουν όριο.
ΥΓ: Αν δε σου αρέσουν αυτά που λέω η απάντηση είναι μία, ξύδι.
-
Eγω ξαναρωτάω, γιατί άλλα διαβάζω, αυτά για το ξύλο που έφαγε ο άδωνις είναι αλήθεια?
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Δεν μιλησα για επανασταση, για αγανακτηση μιλησα. Τα αντανακλαστικα σου παντως ειναι γνωστα σε αυτο το θεμα.
ενταξει ολων μας τα αντανακλαστικα ειναι γνωστα ομως ειπες οτι ο λαος δικαιως ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ... αρα αν δεν ειναι επμπαναστασις τι ειναι??
Προς το παρών μικροδιαδηλώσεις και κανένα μπούγιο εδώ κι εκεί.
-
Οσο για την ορολογια... Πως να το πουμε το κεφαλαιο; Μπαμπη:Sent from my Neo V using Tapatalk.
Να το πούμε 'συσσώρευση χρήματος επί κενής κεφαλής'. Μυαλό δεν υπάρχει και πολύ, έτσι κι αλλιώς.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
όσο και αντιπαθής να είναι ο μπουμπούκος , πολύ δημοκρατική υποδοχή του επεφύλαξαν οι εργαζόμενοι στο Αττικό νοσοκομείο..
Δεν ξέρω τι έγινε, (θα μάθω το βράδυ), μα είναι μέγιστη μ@λ@κι@, να συμπεριφέρεσαι άσκημα στον υπεύθυνο ανώτερο προϊστάμενο σου. Τον πείθεις ότι με εσένα δεν βγαίνει δουλεία, διότι δεν θα ακολουθήσεις τον σχεδιασμό του.
Εάν ήταν ιδιωτική επιχείρηση, θα έβλεπες την πόρτα εξόδου αυτόματα….. μα εδώ είναι ΓΔο και όλοι οι από μέσα ενεργούν σαν να είναι ιδιοκτήτες, με την προτροπή των σωματεμπόρων συνδικαλιστών……..
Α.Χτύπησαν τον Άδωνη, το αφεντικό τους.
Είναι ο μοναδικός ο μοναδικός ο μοναδικός υπουργός που είπε σαφώς και απεριφράστως ότι δεν θα απολυθεί κανένας κανένας κανένας….. ότι νοσοκομεία δεν θα κλείσουν, δεν θα κλείσουν δεν θα κλείσουν αλλά θα αποκτήσουν ειδικότητα, για να είναι αποτελεσματικότερα.
Στα αμφιθέατρα οι εργαζόμενοι, γιατροί , νοσηλευτές βοηθητικό προσωπικό, τον παρακάλεσαν να σπεύσει!!!!!!!!........
Και τα πανό?!!!!.... οι κομματικοί στρατοί των αντιφρονούντων νταbατζήδων των εργαζόμενων…. Οι εργατοπατέρες της ρεμούλας και του μακιαβελισμού, οπαδοί του μηδενισμού του έννομου κράτους, οι γνωστοί μπαχαλάκιδες…….
Ρεζίλια ενταγμένα άρτι τελευταία , σε αριστερές αποχρώσεις της αριστεράς που ανασυντάσσετε μνημοναεικότερα,( λες να τον μολύναμε τον Αλέξη), για ξύπνησε και εντέχνως εκπαραθύρωσε τα εξτρεμιστικά του στοιχεία, της μετασταλινικής αλλοφροσύνης των συνιστωσών του, μοναδικής στην χώρα μας???!!!!!!.... σας χρειάζομαι μα μουγκούς……
Α.Εεεε ανώτερε, προϊστάμενε, αφεντικό ή ιππότη της στρογγυλής τράπεζας (ή όπως αλλιώς επιθυμείς να ονομάζεσαι) που δεν δέχεσαι να σου αντιμιλήσει κανένας κατώτερος της οξυτάτης διανοίας σου, για πες μας τι έκανε τόσα χρόνια η επιχείρησή σου υπό την πεφωτισμένη καθοδήγησή σου; Εκμεταλλεύονταν την εσωτερική ευμάρεια της χώρας (τα φράγκα που είχαν οι πολλοί ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι και σου τα έδιναν απλόχερα για να κάνεις το αμάξι τους πιο σπορ), ή κοίταζες να παράγεις τίποτα με τα κεφάλαιά σου και να το εξάγεις μπας και ορθοποδήσουμε όλοι μαζί (εσύ περισσότερο και εμείς οι χαμηλοί υπάλληλοι λιγότερο) γυρίζοντας το εμπορικό ισοζύγιο της χώρας από αρνητικό επί 30 και βάλε χρόνια σε θετικό;
Νομίζω το πρώτο. Αν είναι έτσι λοιπόν, γιατί έχεις περιλάβει (εσύ και το μεγαλύτερο μέρος της μπιζνοκοικωνίας της χώρας) τους υπαλλήλους και χαμηλότερα στρώματα και τους χαρακτηρίζεις τεμπέληδες και ανίκανους (επαναλαμβάνω, εσύ και το συνάφι σου). Δείτε την ανικανότητά σας ως επιχειρηματική κοινότητα κατάματα επιτέλους και σταματήστε να βρίζετε τους πάντες και να καταστρέφετε τα πάντα.
Προτού μου απαντήσεις, λάβε υπόψιν ότι δούλεψα και σε επιχειρήσεις εισαγωγικές (από αυτές δηλαδή που μας φέρνουν τούμπα ανατρέποντας το εμπορικό ισοζύγιο), καθώς και σε επιχειρήσεις εισαγωγικές, οι οποίες όμως, μόλις έβγαλαν πέντε φράγκα μετέφεραν την έδρα σε φορολογικούς παραδείσους και φυσικά-φυσικά κατηγορούν τους 'κατώτερους' υπαλλήλους για τα λεφτά που βγάζουν αλλά καταφέρνουν να κρύβουν.
Η υποκρισία και η ψευτιά δεν έχουν όριο.
ΥΓ: Αν δε σου αρέσουν αυτά που λέω η απάντηση είναι μία, ξύδι.
Δεν διαφωνώ με αυτά που γράφεις διότι συμβαίνουν!.
Διαφωνώ με το ότι βάζεις και εμένα μέσα σε αυτούς, πράγμα άτοπο και όχι πραγματικό.
Επίσης διαφωνώ με τον τρόπο που αποτίνεσαι σε εμένα πράγμα πρωτόγνωρο. Δεν σε έχω συνηθίσει έτσι.
Όσο για την πρώτη παράγραφο, δεν έχεις δίκιο.
Ο έχων το γενικό πρόσταγμα είναι ένας.
Αυτός φέρει ακεραία την ευθύνη για ότι συμβαίνει στην επιχείρηση του. Αυτός πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στο προσωπικό του, ότι εφαρμόζουν κατά γράμμα της εντολές του. Τώρα δεν αντιμετωπίζω σε ορισμένα και αντιρρήσεις?. Σίγουρα, μα δεν μπαίνουν στην παραγωγή, εάν δεν της εγκρίνω πρώτα στο γραφείο μου με κλιστεί πόρτα οι δυο μας!. όταν τους έχω 23 χρόνια, και γνώση έχουν και λόγο, μα τον πρώτο τον έχει ο έχων το γενικό πρόσταγμα.
Κάθε τετάρτη απόγευμα έχουμε meeting, μιλάμε και παίρνω αποφάσεις. Βλέπεις τίποτα ‘ανορθόδοξο’ σε αυτά που σου γράφω?.
Όσο για το ξύδι, είναι πρώτη φορά που μου το πρότεινες, εδώ και χρόνια έχοντας κάνει αρκετές αντιπαράθεσης μεταξύ μας!!!!!.....
Ούτε στην σαλάτα μου……… και ξέρεις τον λόγο!.
Φιλικά
Α. -
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Οσο για την ορολογια... Πως να το πουμε το κεφαλαιο; Μπαμπη:
Να το πούμε 'συσσώρευση χρήματος επί κενής κεφαλής'. Μυαλό δεν υπάρχει και πολύ, έτσι κι αλλιώς.
δεν μαζεύουν χρήμα οι έχοντες κάρα κενή φιλέ μου, έκτος εάν είναι προϊόν ληστείας!. Μα και αυτοί πρέπει να έχουν λίγο για τον σχεδιασμό…….
Α -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Σίγουρα, μα δεν μπαίνουν στην παραγωγή, εάν δεν της εγκρίνω πρώτα στο γραφείο μου με κλιστεί πόρτα οι δυο μας!. όταν τους έχω 23 χρόνια, και γνώση έχουν και λόγο, μα τον πρώτο τον έχει ο έχων το γενικό πρόσταγμα.
Κάθε τετάρτη απόγευμα έχουμε meeting, μιλάμε και παίρνω αποφάσεις. Βλέπεις τίποτα ‘ανορθόδοξο’ σε αυτά που σου γράφω?.Meeting του motorsport division της Antonis Team...
http://www.youtube.com/watch?v=YfHpFZS8L28
Μα την παναγια σορρυ για την τρολια, αλλα δε κρατιεμαι. Βρε μαστορα μου, ποια παραγωγη;, 'παρτο/βαλτο' ειναι η φαση, ειδικα οσο περνουν τα χρονια, οι 'πατεντες' ολο και μειωνονται. Απο μηχανικοι εχετε γινει συναρμολογητες -δυστυχως/ευτυχως-. Τι meeting θελει ενα συνεργειο καθε Τεταρτη; Μου θυμισες κατι εβδομαδιαια meetings σε κατι Eυρωγνωσεις που δουλευα μικρος. Σιγα τις ναυτιλιακες...(για τα φροντιστηρια λεω). Επρεπε και εγω ο τρι να κανω τετοια meetings με τις καθηγητριες που ειχα, να τους εμφυσησω και ολιγον...corporate culture!ΥΓ: Alexeft μη παραξενευτεις αν το nickname σου γινει Aleleft. Fixed...
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....