-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πετυχαίνω αυτό το χρέπι στο δρόμο, χωρίς πινακίδες και με εντελώς σπασμένη εξάτμιση (δεν φαίνεται, αλλα κρεμόταν εντελώς κάτω) που ακούγεται από 1 τετράγωνο. Κρατάω μεγαλύτερη απόσταση απ'ότι συνήθως μπας και πέσει κανένα κομμάτι στο δρόμο και ετοιμάζομαι να το φωτογραφίσω στο επόμενο φανάρι.
Μας πιάνει το φανάρι, έρχονται από πίσω οι Διαδες που τον είδαν/άκουσαν πιο πριν και τον σταμάτησαν για τα περαιτέρω...
Καλαμαρια ε; Τον πετυχα χθες κατα τις 14:00 και πραγματικα με εντυπωσιασε η τολμη του...
-
Ατομα που κυκλοφορούν έτσι, δεν τα 'πιάνει' τίποτε.
Ούτε το πρόστιμο θα πληρώσουν, ούτε στο δικαστήριο θα παρουσιαστούν, ενώ την ίδια μέρα θα ξανακυκλοφορήσουν χωρίς κανένα ενδοιασμό!
Κατάσχεση του ΙΧ επιτόπου, η μόνη λύση! -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Ατομα που κυκλοφορούν έτσι, δεν τα 'πιάνει' τίποτε.
Ούτε το πρόστιμο θα πληρώσουν, ούτε στο δικαστήριο θα παρουσιαστούν, ενώ την ίδια μέρα θα ξανακυκλοφορήσουν χωρίς κανένα ενδοιασμό!
Κατάσχεση του ΙΧ επιτόπου, η μόνη λύση!+1
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Καλαμαρια ε; Τον πετυχα χθες κατα τις 14:00 και πραγματικα με εντυπωσιασε η τολμη του...Ναι, Καλαμαριά.
Είσαι σίγουρος για την ώρα; Γιατί η φωτογραφία είναι χτεσινή από τις 12:15, οπότε αν το είδες εσύ στις 2 αυτό ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει...
...κυκλοφορεί ακόμα ανάμεσα μας!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
... την ίδια μέρα θα ξανακυκλοφορήσουν χωρίς κανένα ενδοιασμό!... η φωτογραφία είναι χτεσινή από τις 12:15, οπότε αν το είδες εσύ στις 2 αυτό ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει...
...κυκλοφορεί ακόμα ανάμεσα μας!Κατάσχεση του ΙΧ επιτόπου, η μόνη λύση!
-
μαλλον δεν του κοψανε κληση (γιατι αν του κοβανε θα ειχανε αντιτιμο χ10 το κοστος του αυτοκινητου)
και απλα μεινανε στα λογια= 'σε αφηνουμε ελευθερο μεχρι να το πας σπιτι σου'. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Είσαι σίγουρος για την ώρα; Γιατί η φωτογραφία είναι χτεσινή από τις 12:15, οπότε αν το είδες εσύ στις 2 αυτό ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει...
Πιο σιγουρος δε γινεται. Μεχρι τις 14:00 δουλευα...
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
μαλλον δεν του κοψανε κληση (γιατι αν του κοβανε θα ειχανε αντιτιμο χ10 το κοστος του αυτοκινητου)
και απλα μεινανε στα λογια= 'σε αφηνουμε ελευθερο μεχρι να το πας σπιτι σου'.Πριν δυο μερες μερες τεσσερεις της Διας σταματησαν εξω απο το σπιτι μου καποιον που ερχοταν αντιθετα σε μονοδρομο,
αφου του εκαναν τους σχετικους ελεγχους τον αφησαν να φυγει χωρις να του κοψουν κληση,
τελικα μαλλον δεν ενδιαφερονται για τροχαιες παραβασεις. -
ενδιαφεροντε για τροχαιες παραβασεις. αν εισαι στις 4 το βραδυ σε αδειο δρομο με 2 λωριδες ανα κατευθυνση
και πας πανω απο το οριο θα σε σκισουν γιατι θα τους χαλασεις την συζητηση που εχουνε ανοιξει. -
Ο χρήστης p_george έγραψε:
και απλα μεινανε στα λογια= 'σε αφηνουμε ελευθερο μεχρι να το πας σπιτι σου'.Πριν δυο μερες μερες τεσσερεις της Διας σταματησαν εξω απο το σπιτι μου καποιον που ερχοταν αντιθετα σε μονοδρομο,
αφου του εκαναν τους σχετικους ελεγχους τον αφησαν να φυγει χωρις να του κοψουν κληση,
τελικα μαλλον δεν ενδιαφερονται για τροχαιες παραβασεις.ερωτηση
αν πας αναποδα σε στενακι η αναποδα σε λεωφορο εχεις την ιδια ποινη? -
Λογικά ναι. Δε διαχωρίζει ο ΚΟΚ την κίνηση σε μονόδρομο σε κατηγορίες ανάλογα με το πού διαπράχθηκε.
-
Ο χρήστης p_george έγραψε:
τελικα μαλλον δεν ενδιαφερονται για τροχαιες παραβασεις.Ειναι αναλογως το πληρωμα υποθετω.. γνωστος το περασμενο καλοκαιρι βγηκε λιγο πιο επιθετικα απο stop ,οχι σφαξιμο! ετυχε και ερχονταν Διες απο τον καθετο και την εφαγε κανονικα τη κληση!
-
Πρόσφατα είδα κάτω στην Κόρινθο αστυνομικό σε ''καλή'' θέση να οδηγεί την μηχανή μεγάλου κυβισμού του, και δίπλα τον γιο του που δεν έχει κλείσει τα 18 ακόμη (εξακριβωμένο γιατί τον ξέρω) να οδηγεί το 135αρι Crypton X του.
Και οι δύο ξεκράνωτοι...
-
Δυστυχώς, γνωρίζω αστυνομικούς που κάνουν ότι τροχαία παράβαση φανταστεί ο ανθρώπινος νους επειδή ξέρουν ότι οι συνάδελφοι δεν θα τους γράψουν.
Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει.
-
Μα γι' αυτό η χώρα δεν πηγαίνει μπροστά...
Υπάρχει η νοοτροπία του ''σε ξέρω, με ξέρεις, ανταλλάσουμε χάρες'' και πάει λέγοντας...
Κρίμα... -
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Πρόσφατα είδα κάτω στην Κόρινθο αστυνομικό σε ''καλή'' θέση να οδηγεί την μηχανή μεγάλου κυβισμού του, και δίπλα τον γιο του που δεν έχει κλείσει τα 18 ακόμη (εξακριβωμένο γιατί τον ξέρω) να οδηγεί το 135αρι Crypton X του.Και οι δύο ξεκράνωτοι...
αφου δεν ειχε κανενα supermoto ο πιτσιρικας παλι καλα να λες. πταισμα ειναι το παπακι
φετος το καλοκαιρι, αλλο πραγμα: για να δεις παπακι με πινακιδα κανεις ταμα. απο τους ανηλικους
ειναι γνωστο φαινομενο 10 χρονια τωρα αλλα βλεπεις και 25αρηδες και πανω να ειναι χωρις πινακιδα. -
-
Αυτοι ειναι οι ιδιοι που γκρινιαζουν οτι δεν εχουν - μεταξυ αλλων - κ λαστιχα?
-
πολυ πιθανον ...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δυστυχώς, γνωρίζω αστυνομικούς που κάνουν ότι τροχαία παράβαση φανταστεί ο ανθρώπινος νους επειδή ξέρουν ότι οι συνάδελφοι δεν θα τους γράψουν.Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει.
Οι αστυνομικοί μονίμως κάνουν τροχαίες παραβάσεις. Έχω πάμπολλα παραδείγματα στην περιοχή μου. Παντού ανάποδα πάνε, παντού κόκκινα περνάνε, παντού χωρίς κράνος, όποιον κανόνα έχει ο ΚΟΚ τον γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι συνειδητά. Ποιός να τους γράψει; Ο φιλαράκος τους;
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4