-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
skoda 130 RSAυτές τις ζάντες ψάχνω να τις βρω πάρα πολύ καιρό...
Το κακό είναι οτι δεν ξέρω ούτε το καρέ του αυτοκινήτου μήπως βρω κάτι άλλο. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Τσεχία έχει πολλα ακόμα...Αν δεν έχει και εκεί τι να πω.
-
Ο χρήστης marc s110l έγραψε:
Το κακό είναι οτι δεν ξέρω ούτε το καρέ του αυτοκινήτου μήπως βρω κάτι άλλο.
Το καρε ειναι ιδιο με αυτο του σκαραβαιου,οποτε λογικα θα υπαρχουν επιλογες.
Απλα πρεπει να κοιταξεις αν σου ταιριαζει το οφφσετ,αλλιως μπορει να εχεις προβληματα,απο αλλαγη της οδικης συμπεριφορας,μεχρι να βρισκουν οι τροχοι(μιλαω απο προσωπικη εμπειρια.. ) -
Ο χρήστης marc s110l έγραψε:
skoda 130 RS
Aυτές τις ζάντες ψάχνω να τις βρω πάρα πολύ καιρό...
Το κακό είναι οτι δεν ξέρω ούτε το καρέ του αυτοκινήτου μήπως βρω κάτι άλλο.Kαι τις ζαντες αυτες , και σαζμαν του 130 και μια κουτα διαφορα ανταλλακτικα racing πουλαγε ο φουκαρας για να απαλλαγει οταν εκλεισε το συνεργειο skoda που ηταν ο μονος που ειχε απομεινει να γνωριζει ολους τους παλιους σκοντεους που ερχονταν στο Ακροπολις απ'την εποχη των130 .... ολοι οι σπαζοκλαμπανιες τον εγραφαν που υποτιθεται ηθελαν πραγματα racing .... και δεν αποκλειεται να τα εχει ακομα (αν δεν τα πεταξε) ...Γιαννης Οικονομου λεγεται , κυκλοφορει με τετοιες ζαντες και στο ΙΧ του , αν τον πετυχεις .......καπου στο Γκυζη η στην Ναξο !
-
Δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα.
Πρέπει να βρω και το offset δηλ. -
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Το κακό είναι οτι δεν ξέρω ούτε το καρέ του αυτοκινήτου μήπως βρω κάτι άλλο.
Το καρε ειναι ιδιο με αυτο του σκαραβαιου,οποτε λογικα θα υπαρχουν επιλογες.
Απλα πρεπει να κοιταξεις αν σου ταιριαζει το οφφσετ,αλλιως μπορει να εχεις προβληματα,απο αλλαγη της οδικης συμπεριφορας,μεχρι να βρισκουν οι τροχοι(μιλαω απο προσωπικη εμπειρια.. )Πρεπει να βρω μια ζάντα απο σκαραβαίο να δω αν κάνει...
Skoda classic