-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Αραγε δεν εχει ακουσει ποτε οτι με την στειρωση δεν ειναι εφικτο να γεμισεις κουταβια;
οχι
αντιθετως ακουσε για την αιμομειξια ως προοδο της φυλης.......
Τους ειπε ο κτηνιατρος οτι αιμομειξια ειναι μονο αν ειναι αδερφια μεταξυ τους... εγω στο λυκειο αλλα εμαθα, αλλα δεν ξερω εγω!
-
Ο χρήστης tzwrtzina έγραψε:
Εγώ ένα ντόμπερμαν θα θελα.
Μια γνωστη χαριζει καθαροαιμα ντοπερμαν, καθε φορα που εχει γεννα, θες να σε ενημερωσω την επομενη φορα;; Αλλα να ξερεις οτι θα σε περασει απο ανακριση γιατι θελει να βρει σωστες οικογενειες...
Σε μια γεννα ειχα παει και ειχα παιξει με τα κουταβια ηταν γλυκες! δεν καταλαβαινω γιατι τους κοβουν τα αυτια ολοι οι ιδιοκτητες!
Μπορείς να με ενημερώσεις και εμένα;
Ο ένας μπαρμπας μου εχει φτάσει τα 15 και ψάχνουμε παρέα για τα αλλα ζουλαδια
-
Ο χρήστης tzwrtzina έγραψε:
Αραγε δεν εχει ακουσει ποτε οτι με την στειρωση δεν ειναι εφικτο να γεμισεις κουταβια;
οχι
Τους ειπε ο κτηνιατρος οτι αιμομειξια ειναι μονο αν ειναι αδερφια μεταξυ τους... εγω στο λυκειο αλλα εμαθα, αλλα δεν ξερω εγω!
το ποσοστο της γενετικης συγγενειας εκφραζει τη πιθανοτητα να εχουν ιδια γονιδια
διδυμα αδερφια απο το ιδιο ζυγωτο (ιδιο ωαριο, identical twins) γενετικη συγγενεια ειναι 100%
γνησια αδερφια μεταξυ τους η γενετικη συγγενεια ειναι 50%
γονιος με παιδι η γενετικη συγγενεια ειναι και παλι 50%
γονιος με εγγονι η γενετικη συγγενεια ειναι 25%διασταυρωσεις αυτου του τυπου ειναι αιμομειξιες, αλλες περισσοτερο, αλλες λιγοτερο
το θεμα οτι όσο πιο μεγαλη η γενετικη συγγενεια, τοσο μεγαλυτερη κινδυνοι να βρεθουν ομοζυγωτα υπολειπομενα γονιδια τα οποια δεν ειναι επιθυμητα και να εκδηλωθουν στα προιοντα της διασταυρωσης...
λιγο δυσκολο να τους ειπε κατι τετοιο ο κτηνιατρος, κατι αλλο θα ακουσαν, αλλα τους βολεψε...
αν τους ειπε τετοιο, καλα θα κανει να παει να ξαναδωσει Γενετικη 1ου εξαμηνου...αυτα τα λιγα, και δε θελω να επεκταθω στο γεγονος οτι επιμενουν να γκαστρωνουν τις σκυλες τους, και να περναν και εξετασεις τις υποψηφιες οικογενειες.....
-
Τώρα μιλάς για σκυλιά όντως ή να το μεταφέρουμε στο 'θεωρίες';
-
οχι
το ποσοστο της γενετικης συγγενειας εκφραζει τη πιθανοτητα να εχουν ιδια γονιδια
διδυμα αδερφια απο το ιδιο ζυγωτο (ιδιο ωαριο, identical twins) γενετικη συγγενεια ειναι 100%
γνησια αδερφια μεταξυ τους η γενετικη συγγενεια ειναι 50%
γονιος με παιδι η γενετικη συγγενεια ειναι και παλι 50%
γονιος με εγγονι η γενετικη συγγενεια ειναι 25%διασταυρωσεις αυτου του τυπου ειναι αιμομειξιες, αλλες περισσοτερο, αλλες λιγοτερο
το θεμα οτι όσο πιο μεγαλη η γενετικη συγγενεια, τοσο μεγαλυτερη κινδυνοι να βρεθουν ομοζυγωτα υπολειπομενα γονιδια τα οποια δεν ειναι επιθυμητα και να εκδηλωθουν στα προιοντα της διασταυρωσης...
λιγο δυσκολο να τους ειπε κατι τετοιο ο κτηνιατρος, κατι αλλο θα ακουσαν, αλλα τους βολεψε...
αν τους ειπε τετοιο, καλα θα κανει να παει να ξαναδωσει Γενετικη 1ου εξαμηνου...αυτα τα λιγα, και δε θελω να επεκταθω στο γεγονος οτι επιμενουν να γκαστρωνουν τις σκυλες τους, και να περναν και εξετασεις τις υποψηφιες οικογενειες.....
αυτα που λες εγω τα εμαθα στην τριτη λυκειου απο την βιολογια κατευθυνσης! ουτε κτηνιατρος δεν χρειαζεται να εισαι για να το ξερεις!
αυτο ισχυει για ολα τα ειδη απο οτι ξερω, ακομα και για τους ανθρωπους..
Για παραδειγμα http://digitalschool.minedu.gov.gr/modu ... /390,1508/ δες εκει που λεει για την αιμορροφιλια. Η οικογενεια αυτη που δινει ως παραδειγμα ειναι χαρακτηριστικη περιπτωση αφου στα αριστερα του δεντρου θα δεις την αιμομειξια μεταξυ 1ων ξαδερφων που ειχε ως αποτελεσμα να αυξανεται η περιπτωση να αποκτησουν παιδι που να φερει το υπολειπόμενο γονιδιο.. Μπορει να σου φανει βαρετο, αλλα πιστεψε με ειναι απο τα πιο ενδιαφεροντα κομματια της βιολογιας! -
Εδω πριν λιγο καιρο ειχε γραφτει μια μαλακια περι 'δεν πρεπει να τα στειρωνουμε τα ζωακια' κλπ, δεν ειναι δυσκολο οι ανθρωποι να ειναι στοκοι.
Τουλαχιστον ας δοθει ενα σκυλακι στον mike που δηλωνει οτι ειναι μικρος, και του αρεσουν, για να το φροντιζει.
-
-
Φυλάει την άνω ντουλάπα η κοριτσάρα μου
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Τουλαχιστον ας δοθει ενα σκυλακι στον mike που δηλωνει οτι ειναι μικρος, και του αρεσουν, για να το φροντιζει.
ο mike που ειναι μικρος και του αρεσουν, για να μην το βαρεθει μετα απο λιγο, ας παρει για αρχη ενα λουτρινο, να το βγαζει βολτα καθε πρωι απογευμα, να αποταμιευσει ενα ποσο για εμβολια, αντιπαρασιτικα, τσιπακια, τροφες κλπ
και μετα αν το αντεχει, ας παρει οτι θελει... απο το να μεινουν στο δρομο τα κουταβια, καλυτερα ειναι...
[q
αυτα που λες εγω τα εμαθα στην τριτη λυκειου απο την βιολογια κατευθυνσης! ουτε κτηνιατρος δεν χρειαζεται να εισαι για να το ξερεις!
!αυτα ειναι βασικες γνωσεις..... τι να πω....
παντα κρατω και την πιθανοτητα, αλλο να ρωτησαν, αλλο να καταλαβε οτι ρωτησαν, αλλο να απαντησε, αλλο να καταλαβαν σαν απαντηση......
at Phoenix Paradise, everything can happen
-
Βασικά είχα σκύλο ενα αρσενικό λαμπραντόρ.Το οποίο δυστυχώς έφαγε φόλα το προηγούμενο καλοκαίρι .Τον έβγαζα έξω 3 και 4 φορές την μέρα τον βούρτσιζα τον τάιζα του έβαζα νερό του αγόραζα καινούργια παιχνίδια έπαιζα μαζί του ακόμα και όταν ήμουν κουρασμένος.Μου άρεσε πολύ να παίζω και να περνάω χρόνο μαζί του.
Τον είχαμε πάρει από γέννα μιας γνωστής.Πέθανε σε ηλικία 4 ετών (λόγω της φόλας).Από τότε οι γονείς μου δεν θέλουν άλλο σκύλο αλλά μου είπαν πως υπάρχει ένα ενδεχόμενο να πάρουμε σαν παρηγοριά γιατί μας λείπει -
-
-
μπράβο και πάλι μπράβο σε όσους έχουν τα σκυλιά τους σε κήπο και όχι κλεισμένα σε έναν χώρο 2χ2
-
Ο χρήστης mike.gannena έγραψε:
μπράβο και πάλι μπράβο σε όσους έχουν τα σκυλιά τους σε κήπο και όχι κλεισμένα σε έναν χώρο 2χ2mike κανε μια ερωτηση στον μπαμπα σου ποσο κανει ο κηπος της φωτογραφιας. Μπορει να κανει πιο πολυ απο το σπιτι σου ολοκληρο.
-
Ο χρήστης mike.gannena έγραψε:
μπράβο και πάλι μπράβο σε όσους έχουν τα σκυλιά τους σε κήπο και όχι κλεισμένα σε έναν χώρο 2χ2Δεν έχουμε ρε φίλε τόσα λέφτά για τέτοιο κήπο,τι να κάνουμε τώρα........
Να μην έχουμε σκύλο? -
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Ο νεαρός έχει γαμήσει όλα τα ποτιστικά και τις πρίζες του κήπου.
Καμμιά ιδέα?
Ταμπασκο δοκίμαδα αλλά δεν...Μπα . δύσκολο να συνετιστεί με καρυκεύματα , ασε που στο τέλος μπορεί και να του αρέσουν!
Ισως μόνο η επίπληξη όταν τον τσακώνεις να κάνει τη σκανταλιά να έχει κάποιο αποτέλεσμα.
Διαφορετικά περιμένεις στωικά την ενηλικίωση. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ισως μόνο η επίπληξη όταν τον τσακώνεις να κάνει τη σκανταλιά να έχει κάποιο αποτέλεσμα.
Διαφορετικά περιμένεις στωικά την ενηλικίωση.Αυτό. Αν ξέρει ότι θα τις 'φάει' αν πλησιάσει τα ποτιστικά, δε θα το κάνει.
-
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
μπράβο και πάλι μπράβο σε όσους έχουν τα σκυλιά τους σε κήπο και όχι κλεισμένα σε έναν χώρο 2χ2
Δεν έχουμε ρε φίλε τόσα λέφτά για τέτοιο κήπο,τι να κάνουμε τώρα........
Να μην έχουμε σκύλο?Δεν λέω αυτό όσοι είναι σε διαμέρισμα ή να πάρουν σκύλο διαμερίσματος είτε να του προσφέρουν καθημερινή εντατική άσκηση.Πχ ένα λαμπραντόρ μπορεί να ζήσει σε διαμέρισμα εφόσον του προσφέρεται άσκηση (ας πούμε τον δικο μου τον έβγαζα 3-4 φορές την μέρα και τον είχα ή στην μικρή αυλή πίσω είτε στο διαμέρισμα).
-
Ενα σκυλι το τελευταιο που θελει ειναι να ειναι μακρια απο τα αφεντικα του και ανθρωπους γενικοτερα,ο κηπος δεν λεει κατι απο μονος του.
Επισης οσοι εχετε σκυλια μεγαλης ηλικιας να ξερετε οτι σας χρειαζονται κοντα τους πολυ περισσοτερο τωρα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ενα σκυλι το τελευταιο που θελει ειναι να ειναι μακρια απο τα αφεντικα του και ανθρωπους γενικοτερα,ο κηπος δεν λεει κατι απο μονος του.
Επισης οσοι εχετε σκυλια μεγαλης ηλικιας να ξερετε οτι σας χρειαζονται κοντα τους πολυ περισσοτερο τωρα.Ακριβώς αυτό.
Και ο δικός μου νομίζω ότι έχει αυτή τη συμπεριφορά επειδή είναι μόνος στον κήπο.
Απλά η συμβίωση του μέσα στο σπίτι με δύο παιδιά και ένα ροτβάιλερ εννέα χρονών που έχει μάθει από κουτάβι να είναι ο αρχοντάς του σπιτιού θα ήταν κάπως δύσκολη.
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]