-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πέρα από τη πλάκα, τα σταθερά είναι πολύ μεγάλη υπόθεσηSent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό... Σταθερά είναι σπάνιο να πάρεις από το κινητό, ειδικά αν έχεις σταθερό με απεριόριστα.
-
εως τώρα που είχα λίγα λεπτά προς cosmote και vodafone, καλούσα αρκετά σταθερά εαν έπρεπε να μιλήσω σε κάποιον ώρα και δεν ήμουν σπίτι
αλλά πιστεύω ότι θα συνεχίσω να καλώ όταν θέλω να βρω κάποιον στη δουλειά του ή να πάρω σε κάποια εταιρεία, μαγαζί, ξενοδοχείο οτιδήποτε
βρίσκω δηλαδή αρκετή χρησιμότητα στα σταθερά , παρόλα αυτά σε ένα πακέτο που μπορείς να τους καλείς όλους ανεξαιρέτως με συγκεκριμένο αριθμό λεπτών εννοείται ότι προτιμάς το κινητό, είναι πιο εύκολο να βρεις κάποιον
σε κάποιες συγκεκριμένες ώρες όμως ή περιστάσεις ξέρεις ότι θα βρεις κάποιον σε ένα σταθερό
τον πατέρα μου πχ πιο εύκολα τον βρίσκω σε σταθερό, συγκεκριμένους φίλους μου πιο εύκολα τους βρίσκω στη δουλειά όπου έχουν το κινητό κάπου παραπεταμένο
όταν είμαι εκτός σπιτιού πιο εύκολο μου είναι να καλέσω σπίτι για να βρω κάποιον που είναι εκεί, από το να παίρνω έναν έναν στο κινητό
τελοσπάντων, απλά δε θέλω να με περιορίζει ο παράγοντας του σταθερού, θέλω αν χρειαστεί να μπορώ να πάρω σε τέτοιο
-
ε εντάξει, εδώ στην ελλάδα ο,τι μπορούμε κάνουμε
αποψη μου τα συμβολαια δεν συμφερουν αν ειναι κατω απο 25Ε γιατι πολυ απλα οχι μονο δεν εχουν καλη επιδοτηση αλλα και παλι προσφερουν ελαχιστα σε σχεση με την καρτοκινητη και τα πακετα voda/cu που πχ εχω οταν ειμαι Ελλαδα.
αρα ,τουλαχιστον για μενα,ναι στα συμβολαια μονο αν ειναι πανω απο 35Ε και προσφερουν πραγματικα πολλα.
το συμβόλαιο μου αγαπητέ pik είναι αυτό που κάνει 50 τιμή καταστήματος και 35 για νέους πελάτες με ενεργοποίηση από το internet
το προτελευταίο (wind to all 50)
απλά μου το έδωσαν 23.5 μέχρι στιγμής και θα δω αν μπορεί να πέσει κι άλλο με επιδότηση
http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/ki ... all-plus-/εγώ 'ακριβά' συμβόλαια έχω (και το τωρινό μου του 50αρικου είναι, αλλά έδινα φέτος 22.2) ) , απλά δεν ανέχομαι να τα πληρώνω ακριβά
Εγω πιο πολυ το ελεγα κ για μενα που ερχομαι Ελλαδα 3 μηνες τον χρονο και δεν με συμφερουν
Sent from my MI 2A using Tapatalk 2
-
Τι τιμές είναι αυτές που έχει η Wind?
1500 προς όλους + 1.5GB με 50€!!!!! Εκτός από μεταφορά σε εταιρικό θα κάνω και φορητότητα. Bye bye Vodafone μετά από 13-14 χρόνια...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τι τιμές είναι αυτές που έχει η Wind?1500 προς όλους + 1.5GB με 50€!!!!! Εκτός από μεταφορά σε εταιρικό θα κάνω και φορητότητα. Bye bye Vodafone μετά από 13-14 χρόνια...
Απο σημα πως παει ομως? Οταν ειχε εταιρικο Wind ο πατερας μου, μου ειπε οτι αρκετα θεματα στη συνομιλια. Συν οτι στην Κομοτηνη το δικτυο 3g ειναι τραγικο.
-
Τώρα ότι κάτσει. Άλλοι λένε έτσι, άλλοι αλλιώς. Το δοκιμάζουμε και ότι γίνει γιατί είναι έτσι δεν χρειάζεται καν να πληρώνω διαφορά. Κάτι είχα διαβάσει δε, ότι θα χρησιμοποιούν από κοινού δίκτυο με Vodafone που γενικά δεν είχα θέματα όλα αυτά τα χρόνια.
-
από άποψη σήματος δε με έχει πουλήσει ποτέ η wind, το μόνο στο οποίο υστερεί σε σχέση με τη voda σε διάφορα σημεία που έχω δοκιμάσει είναι η ταχύτητα του 3g και φυσικά η μη μέχρι στιγμής ύπαρξη lte για όποιον έχει τέτοια συσκευή
βέβαια στη πράξη δεν είχα θέματα και ιντερνετ σε διάφορα μέρη της ελλάδας είχα μια χαρά και μάλιστα σε μερικά που ήμουν καιρό (πχ άγιος Στέφανος ή που πάω συχνά πχ Ελληνικό ) το internet της πήγαινε και καλύτερα από τους υπόλοιπους
επίσης σε κάποια σημεία όπως το λιτόχωρο η wind ήταν η μόνη που είχε πάντα καλό σήμα σε αντίθεση με wind/cosmote
γενικά από τη πανελλαδική κάλυψη της wind είμαι πολύ ευχαριστημένος, είχα 3g σε νησιά όπως σκόπελο, κεφαλονιά , ζάκυνθο, λευκάδα, στο χωριό μου στο διακοπτό , θεσσαλονίκη είχα φουλ ,βάρκιζα, αγία μαρινά και πιο πέρα μέχρι σούνιο κανένα πρόβλημα (και εννοείται κέντρο )
στη Γλυφάδα (που είναι πολύ φορτωμένο το δίκτυο) και Αργυρούπολη πχ η vodafone έχει καλύτερο 3g , στο πειραιά έχει και lte που πάει σφάιρα , είναι δηλαδή κάμποσες οι περιπτώσεις που η wind υστερεί , αλλά δε θα την έλεγα με τίποτα προβληματική
αυτό αγγίζει τα όρια της υπερβολής
ΥΓ
Στέφανε μιλάς για αυτό το πρόγραμμα;http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/ki ... mvolaio-w/
αυτό το έδιναν και πιο φθηνά τις προηγούμενες μέρες , αλλά το ανέβασαν κάνα 5ευρω νομίζω
μου το έδιναν κι εμένα στα 37-38€ και ας μην ήμουν νέος πελάτης για να με κρατήσουν, αλλά ξέφευγε πολύ σε budget για αυτό και πήγα στο πιο κάτω
-
ΥΓ
Στέφανε μιλάς για αυτό το πρόγραμμα;http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/ki ... mvolaio-w/
αυτό το έδιναν και πιο φθηνά τις προηγούμενες μέρες , αλλά το ανέβασαν κάνα 5ευρω νομίζω
μου το έδιναν κι εμένα στα 37-38€ και ας μην ήμουν νέος πελάτης για να με κρατήσουν, αλλά ξέφευγε πολύ σε budget για αυτό και πήγα στο πιο κάτω
Όχι Γιώργο αυτό είναι για ιδιώτες. Εχω πρέπει να κάνω από τα εταιρικά, οπότε διάλεξα το Business to All 1500. Η μόνη έλλειψη είναι τα sms αλλά θα συνηθίσω αναγκαστικά τα διάφορα whatsapp, viber κτλ...
-
τσέκαρε αν παίζουν επιπλέον πακέτα για sms, στα συμβόλαια για ιδιώτες νομίζω έχει τέτοια (όπως και για επιπλέον χρόνο και internet αν και δεν είναι ιδιαίτερα φθηνά για αυτά που καλείσαι να πληρώσεις καλύτερα να μείνεις εντος παγίου )
πάντως μου κάνει εντύπωση που στα εταιρικά δεν έχουν sms.. όπως και μου κάνει εντύπωση ότι εξαφάνισαν όλα τα απλά συμβόλαια με bonus ομιλία και sms προς wind σε αντίθεση με τους άλλους και πλέον παίζουν με γενναία πακέτα προς όλους
(με εξαίρεση τα οικογενειακά, αλλά εκεί θες τουλάχιστον 2 νούμερα)βέβαια αν σκεφτείς ότι η wind έχει το λιγότερο κόσμο, ίσως αυτή είναι σωστή στρατηγική γιατί 1500' προς wind είναι αρκετά περιοριστικό στη πράξη για αυτό μόλις μου είπαν 1000' προς όλους (στη τιμή που μου είπαν βέβαια) ψήθηκα άμεσα
παλιά είχα κόσμο προς wind να μιλάω, τώρα έχω μόλις 2 άτομα σε τακτική βάση
-
εψαχνα κινητο πριν 15-20 μερες. βρηκα μεταχειρισμενο το xperia ray στα 120 ευρω, σε καλη κατασταση με 1 χρονο
εγγυηση αγρατσουνιστο με θηκη και τα σχετικα. τα καινουρια των 150-160 ευρω δεν θα με εξυπηρετουσανε
με τον τροπο που ηθελα. -
Αν εχεις συμβόλαιο Wind, μόνο αυτές οι επιλογές υπάρχουν για data?
http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/ki ... sumvolaio/ -
κάποτε είχαν σε προσφορά με 27€ 30GB (στο στρατό αυτό έσωζε ζωές) , το καταργήσανε;
-
μου ενεργοποίησαν το νέο μου πρόγραμμα, αλλά επειδή η ανανέωση του μήνα μου θα συνεχίζει να γίνεται την ίδια ημερομηνία , έχω σε υπόλοιπο κλάσμα των παροχών μου για τον υπόλοιπο μήνα, δηλαδή καμιά 15αρια ώρες προς όλους για τις επόμενες 10 μέρες μέρες
-
Στα εταιρικά η αλλαγή γίνεται στον επόμενο κύκλο χρέωσης. Και κατάφερα και ξέμεινα από χρόνο 1 εβδομάδα πριν την αλλαγή του προγράμματος
-
Τα γκομενάκια σε φάγανε πάλι, στα χνάρια του ΧΛ κι εσύ
-
To Viber σωζει
-
Τώρα βέβαια έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Έχουμε και οι δύο viber, έχουμε και οι δυο από 1500 δωρεάν λεπτά και μηνύματα... καμία σχέση γενικά.
Το viber σέρνεται και συχνά πυκνά κρασάρει στο 3Gs μου, αλλά την δουλειά του την κάνει.
-
η ποιότητα ομιλίας στο viber πέρα από τη σύνδεση εξαρτάται και από τη ποιότητα και δύναμη της συσκευής
με 3gs δεν έχω δοκιμάσει να μιλήσω, αλλά με αδύναμα android κινητά που έχω δοκιμάσει η ποιότητα ομιλίας ήταν σαφώς κατώτερη από ότι με ένα note 2 ή iphone 4s που έχουν φίλοι μου, όπου η ποιότητα είναι σχεδόν τέλεια
βέβαια ενώ εγώ τους ξεσήκωσα όλους για viber μιας και θα πήγαινα σε κάρτα, τώρα με 1000' το μήνα θα παραμείνω σε απλές κλήσεις
παρόλα αυτά με όσους δεν είμαι στο ίδιο δίκτυο ή αν βρίσκομαι σε τίποτα υπόγεια που δεν έχω καλό σήμα, είναι καλή περίπτωση το viber εφόσον υπάρχει internet , ειδικά αν είναι να με καλούν άλλοι σε αυτό
δηλαδή παραμένει οπωσδήποτε στη συσκευή μου
-
Πλέον όταν με παίρνει κάποιος ενώ ήδη μιλάω μπορώ να αλλάξω γραμμή, με τη προηγούμενη σύνδεση δε μπορούσα
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Για τα Windows Mobile 6 ξέρουμε καμιά εφαρμογή blacklist?
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]