-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγώ θα παραπονιέμαι συνέχεια για την απίστευτη ταλαιπωρία και θα θέλω να πάω σπίτι μουεκτός αν ξεφυτρώσει πουθένα μέσα στα γονιδιά μου ο κρυμένος πολεμιστής τι διάολο άμα το έκαναν οι πρόγονοι μου με 100% επιτυχία επιβίωσης , γιατί όχι κι εγώ;
και με αυτή τη ψυχολογία θα ξεπαστρέψω καμιά 50αρια τουλάχιστον
σου χω πει πώς είχα μάθει στις σκοπιές από τη βαρεμάρα μου να πετάω τη ξιφολόγχη και να τη καρφώνω στα δέντρα;
φονικό όπλο στα λίγα μέτρα όχι αστεία
-
-
Απο την ορκομωσια ειναι η φωτο?
-
Καλα το ξεκινας. Αλλωστε αν μπορεις να σκοτωνεις 50 οχθρους στο pc, γιστι να μη μπορεις και κανονικα; Ολα μια ιδεα ειναι.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
δεν ξέρω αν έχεις πάρει χαμπάρι τη προπαγάνδα που έχει ξεκινήσει από τη περασμένη 10ετια στα video games για να στρατολογεί θύματα ο αμερικάνικος στρατός
κάνουν τα μυαλά των παιδιών ζελέ και νομίζουν ότι ο πόλεμος είναι παιχνιδί και ότι πολεμούν για τη πατρίδα τους..
τόσα shooters όπου σκοτώνεις μουσουλμάνους τρομοκράτες ξανά και ξανά και ξανά.. έλεος δηλαδή! στούς πόσους χιλιάδες αλλόθρησκους σταματάμε;
Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το πω καλύτερα. Απλά συμφωνώ ότι δεν θα γίνεις εγκληματίας αν σκοτώσεις 10,000 άτομα στο PC. Αλλιώς όλοι όσοι έχουν παίξει οποιοδήποτε παιγνίδι (που η βία είναι είτε λιγότερο είτε περισσότερο εμφανής) θα έπρεπε να είναι μανιακοί δολοφόνοι.
Δηλαδή όποιος παίζει Grand Theft Auto είναι μαφιόζος....;;; Το WoW και το Starcraft ή το HALO μας προετοιμάζουν για τι;;; Τους εξωγήινους;;;
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Καλα το ξεκινας. Αλλωστε αν μπορεις να σκοτωνεις 50 οχθρους στο pc, γιστι να μη μπορεις και κανονικα; Ολα μια ιδεα ειναι.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
δεν ξέρω αν έχεις πάρει χαμπάρι τη προπαγάνδα που έχει ξεκινήσει από τη περασμένη 10ετια στα video games για να στρατολογεί θύματα ο αμερικάνικος στρατός
κάνουν τα μυαλά των παιδιών ζελέ και νομίζουν ότι ο πόλεμος είναι παιχνιδί και ότι πολεμούν για τη πατρίδα τους..
τόσα shooters όπου σκοτώνεις μουσουλμάνους τρομοκράτες ξανά και ξανά και ξανά.. έλεος δηλαδή! στούς πόσους χιλιάδες αλλόθρησκους σταματάμε;
Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το πω καλύτερα. Απλά συμφωνώ ότι δεν θα γίνεις εγκληματίας αν σκοτώσεις 10,000 άτομα στο PC. Αλλιώς όλοι όσοι έχουν παίξει οποιοδήποτε παιγνίδι (που η βία είναι είτε λιγότερο είτε περισσότερο εμφανής) θα έπρεπε να είναι μανιακοί δολοφόνοι.
Δηλαδή όποιος παίζει Grand Theft Auto είναι μαφιόζος....;;; Το WoW και το Starcraft ή το HALO μας προετοιμάζουν για τι;;; Τους εξωγήινους;;;
θεωρω πως το παλικαρι στο βιντεο κατι θελει να πει, αλλα καπου το χανει.
τα βαζει ολα σε ενα καζανι και βγαζει το τελικο πορισμα κατα οπως τον 'συμφερει'.
συμφωνω οτι οι τυχες ενος τιτλου μπορουν να καθοριστουν αναλογα με αν τον θελουν στο στερεωμα ή οχι.
και αυτο δυστυχως μπορει να γινει με μπολικα αθεμιτα μεσα.
ομως...
οι στατιστικες -στις οποιες αναφερεται- λενε πως η σχολικη βια εχει μειωθει κατα 40%
ποια ομως βια?
αυτη που παιρνει ενα σχολιαροπαιδο ενα πιστολι (του μπαμπα συνηθως που εχει καμια 10αρια σπιτι) και καθαριζει καμια 20αρια -για πλακα- συμμαθητες του? δεν θυμαμαι παλιοτερα να υπηρχε τετοιο χάλι.
τι? δεν εχει καμια σχεση με τα σχετικα games?
ok φαινομαι υπερβολικος αν ισχυριστω οτι εχουν σχεση, αλλα οι εποχιακες συγκυριες (ας υποθεσουμε την 10ετια που αναφερεται πιο πανω), δεν μπορουν να με αφησουν αδιαφορο οτι μπορει πραγματικα να μην εχουν.
αναφερει πως στι αλανες δεν πατανε τα παιδια, επειδη τα games ειναι περισσοτερο ψυχαγωγικα.
εγω περιμενα να πει οτι απλα δεν υπαρχουν αλανες πλεον.
οχι ομως και την δικαιολογια αυτη!!
οποιος πιστευει πως για το παιδι του ειναι καλυτερο το να κολλησει και να πιστολιαζει σε μια οθονη απο το να βγει εξω ας μου το πει. δε λεω, ολα χρειαζονται αλλα οχι κι ετσι! -
Πολυ σοβαρα τον πηρες τον Μπραφ.
Δες και κανα αλλο του να σκασεις στα γελια, δες αυτο με τους συμμαθητες. -
Δε μιλάω για τη βία, προφανώς και δε θεωρώ ότι η ψεύτικη βία είναι επικίνδυνη για ένα νορμάλ άτομο και επειδή ακούω αυτές τις βλακείες από μικρος που ξεκοίλιαζα κόσμο στο mortal kombat πραγματικά με πιάνει απόγνωση όποτε ακούω για βία στα παιχνίδια και μετά ανοίγω και τη τηλεόραση
για άλλο μίλησα, για την έλλειψη φαντασίας και το συνεχή βομβαρδισμό με παιχνίδια όπου μια χούφτα σκληροτράχηλων us marines απαλάσσουν το κόσμο από ορδές φανατικών μουσουλμάνων τρομοκρατών
πιστεύω ότι υπάρχει κάποια πολιτική σκοπιμότητα πίσω από όλα αυτά, πέρα από την εμπορική επιτυχία που έχουν κάποια από δαύτα και τη μόδα που έχουν δημιουργήσει (η οποία βέβαια κουράζει αρκετούς)
δεν πιστεύω ότι ένα βιντεοπαιχνίδι μπορεί να οδηγήσει ένα υγειές άτομο στη βία (ο τρελός κάποιο ερέθισμα θα βρει να εκδηλωθεί έτσι και αλλιώς) , πιστεύω όμως ότι τα video games μπορούν σε μεγάλο βαθμό να απομυθοποιήσουν τη βία και από 'ξένη' προς τα εμάς να την κάνουν κάτι φυσικό και λογικό
που δε θα το κάνουμε μεν, αλλά θα το δεχτούμε πιο εύκολα όταν συμβεί και αν χρειαστεί θα το κάνουμε πιο εύκολα κι εμείς
βέβαια στις ανθρώπινες κοινωνίες και στους ανθρώπους γενικά πάντα υπήρχε η βία, οπότε δεν είναι και τόσο δύσκολο να την φέρει κάποιος πιο κοντά στα σημερινά παιδιά (ή και τα παλιότερα) που είναι πιο αποξενωμένα από αυτήν
όμως τα βιντεοπαιχνίδια είναι απλά ένα από τα μέσα που υπάρχουν γύρω μας και το πιο ξεκάθαρο ως προς το ότι έιναι διασκέδαση και χαβαλές
ακούγεται βέβαια κάπως παράλογο να λέω ότι στη περίπτωση της βίας είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά στη περίπτωση του να σκοτώνεις αβέρτα τρομοκράτες προσπαθεί να περαστεί και μήνυμα
όμως υπάρχει η εξής διαφορά, η βία γενικώς υπάρχει και συμβαίνειόταν όμως χρησιμοποιείται σενάριο, πλοκή και συναίσθημα σε ένα (οποιοδήποτε) έργο τέχνης τότε υπάρχει και η δυνατότητα να περαστούν μηνύματα
και στα παιχνίδια που λέω το μήνυμα είναι ότι κάνουμε ότι κάνουμε για τη πατρίδα μας και είμαστε περήφανοι για αυτό γιατί ο σκοπός είναι ιερός
-
@ edmond
Η βία υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Ο κόσμος νομοτελειακά γίνεται όλο και πιο βίαιος. Πλέον αυτού δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ένα περιστατικό βίας σήμερα και να μην μαθευτεί (internet γαρ). Είμαστε τόσο βέβαιοι ότι τα περιστατικά βίας στα Σχολεία είναι περισσότερα σήμερα από ότι 20 χρόνια πριν;
προσωπικά τηρουμένων των αναλογιών δεν βλέπω και τεράστιες διαφορές
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_school_shootings_in_the_United_States
και δεν γνώριζα καν ότι το πλέον πολύνεκρο περιστατικό είναι το 1927.
@ trident1971
Δεν συμφωνώ με όλα όσα λέει. Αλλά έχει μία δομή στη σκέψη του και όσο και να θέλουμε να το παραβλέψουμε παρουσιάζει περισσότερο ενδιαφέρον από κάθε πχ. πολιτικό.
@ qsisvts
Παλαιότερα οι κακοί ήταν οι Σοβιετικοί (βλέπε πχ Ράμπο 3 το όχι πολύ μακρινό παρελθόν...). Σήμερα είναι οι φανατικοί Μουσουλμάνοι. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με κάτι που αφορά κάποια συνωμοσία. Αυτό πιστεύω πουλάει. Από εκεί και πέρα προσωπικά πολύ περισσότερο με έχει επηρεάσει το Star Trek (ναι είμαι τόσο παππούς), Star Wars, PacMan, Bubble Bubble, ή οι ταινίες Matrix από τους 300 (όπου οι κακοί ήταν οι Πέρσες). Και αν θυμάμαι καλά περισσότερα περιστατικά βίας παρήγαγε μία ταινία Batman.
Τώρα αν κάνει το μέσο Αμερικανάκι που κατατάσσεται στο στρατό 'στρατόκαβλο' ένα βιντεοπαιγνίδι και όχι οι μήνες ψυχικής δοκιμασίας που θα περάσει κατά την εκπαίδευση είναι κάτι που σε αυτό πιο σχετικοί να μας απαντήσουν είναι επαγγελματίες του είδους. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι τίποτα δεν μπορεί να σε προετοιμάσει καλύτερα από αυτός που θα σε χρησιμοποιήσει. Το αν το βιντεοπαιγνίδι χρησιμοποιείται ως μέσον διαφήμισης και αυξάνει το πλήθος των υποψηφίων δεν θα πω το αντίθετο. Με βεβαιότητα το κάνει. Τώρα το 'ό,τι κάνουμε το κάνουμε για την πατρίδα μας' ισχύει και χωρίς και με βιντεοπαιγνίδια. Άλλωστε αυτή ορκίζεσαι να προστατεύεις.
ΥΓ. Το παιγνίδι παίζεται και από τις δύο μεριές. Δεν έγιναν ξαφνικά οι Αμερικανοί αντί-μουσουλμάνοι. Μία χαρά τα πήγαιναν με τον Σάχη, τα πάνε με την οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας με τα ΗΑΕ. Η ιστορία του Osama Bin Laden ξεκίνησε γιατί άπιστοι πάτησαν το πόδι τους στη χώρα που έχει τη Μέκκα και θεωρήθηκε προσβολή. Jesus fucking Allah!! Και ας μην ξεχνάμε ότι οι Άραβες γενικότερα δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά στην περιοχή. Και οι Μουσουλμάνοι ειδικά .... δεν ήταν και ο πλέον φιλήσυχος λαός / έθνος / κοινότητα στην ιστορία... Τουναντίον θα έλεγα. Και αν η κόντρα ήταν μόνον μαζί μας θα σου έλεγα ναι... Ίσως να είμαστε υπερβολικοί και εμείς. Αλλά όπου έχει συζήσει με άλλες θρησκευτικές μειονότητες δεν νομίζω ότι επέδειξε διαγωγή κοσμία... Το αντίθετο μάλιστα. Τι να θυμηθώ; Ιορδανία; Λίβανο; Τις κόντρες Πακιστάν-Ινδίας; Τις σφαγές στην Αφρική; Μιλάμε άλλωστε για μία θρησκεία που ακόμα δεν έχει αποτάξει τη βία (τουλάχιστον όχι όλοι). Και για μία θρησκεία που πρακτικά αποτελεί και πολιτικό σύστημα με συνέπειες όπως στο Ιράν, Αφγανιστάν και αλλού που όλοι βλέπουμε.
-
@ trident1971
Δεν συμφωνώ με όλα όσα λέει. Αλλά έχει μία δομή στη σκέψη του και όσο και να θέλουμε να το παραβλέψουμε παρουσιάζει περισσότερο ενδιαφέρον από κάθε πχ. πολιτικό.Απαντουσα στον edmond οχι σε εσενα, cool
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Εγώ 3 κιλά σε 24 μέρες στο ΚΕΤΘ και άλλα 4 στο Χαιδάρι ως υεα α. Μετά από 2 μήνες υεα β και άλλους 2 δεα τα
κιλάκια ξαναγύρισαν με ακόμα ένα για τόκο... τουλάχιστον κόλλησα στα 87 εδώ και 5 μήνες και δεν έβαλα άλλα.
Αν δεν υπήρχαν τα κρουασάν και τα κρύα σαντουιτς Στεργίου θα είχα χάσει μια 10ρα σίγουρα.Στεργίου δύναμη λέμε
Λίγες μέρες έλλειψα και πήρα τα πάνω του το θέμα .
-
Στρατιωτική θητεία: Τέλος τα «βύσματα» -Υποχρεωτικά 6 μήνες στα σύνορα
Σαρωτικές αλλαγές στο στρατόΗ στρατιωτική ηγεσία ενημέρωσε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, νέο υπουργό Αμυνας, ότι η κατάσταση με τους «λουφαδόρους» που βάζουν μέσο και διανύουν ολόκληρη τη θητεία τους στην Αθήνα έχει ξεφύγει.
Το Πεντάγωνο έχει γεμίσει στρατιώτες, οι περισσότεροι δεν πάνε ούτε για μία μέρα στην παραμεθόριο.Από το Κέντρο Νεοσυλλέκτων κατευθείαν τοποθετούνται στο Γενικό Επιτελείο ή σε άλλες μονάδες της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και τις «ρουσφετοαποθήκες», που παραμένουν διάσπαρτες στην ενδοχώρα χωρίς να έχουν καμία επιχειρησιακή αξία.
Ο νέος υπουργός Αμυνας διευκρίνισε στους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων ότι οι «κατ' εξαίρεση» μεταθέσεις θα πρέπει να γίνονται με φειδώ και με άκρως αυστηρά κοινωνικά - οικογενειακά και οικονομικά κριτήρια και πάντα με την προσκόμιση επίσημων εγγράφων από κρατικούς φορείς.
Επί της ουσίας ο κ. Αβραμόπουλος επανέρχεται στο «δόγμα» Αρσένη για υποχρεωτική θητεία στα σύνορα που επιχειρήθηκε να εφαρμοστεί ακριβώς πριν από είκοσι χρόνια.
Πηγή: http://kranosgr.blogspot.gr/2013/07/6_4.htmlΣιγά μην γίνει αυτό θα κλαίγονται οι μπούληδες που θα είναι μακρυά απο τα σπίτια τους
-
Μενω στο οτι 'επιχειρηθηκε να εφαρμοστει ακριβως πρν 20 χρονια'
-
και τι θελει να πει τελος στα βυσματα?
δηλαδη οι λεσχες στα συνορα δεν θα γεμισουν νεους? -
Λίγα πλάνα απο την εκπαίδευση στη Μ.Υ.Κ για όσους δεν εχουν δει. Στο 4:14' και σε άλλα σημεία, βλέπουμε τον τότε Δκτη της και νυν Α/ΓΕΝ, Αν/χο Ευάγγελο Αποστολάκη. Τότε.....
και σήμερα...
-
Εδώ και 20 μέρες έρχεται ενα χαρτί το οποίο θα με διώξει απο εκεί που είμαι. Προφανώς το φέρνουν έρποντας...
Το οτι δεν έχει κόσμο το στρατόπεδο για τις υπηρεσίες μάλλον τυχαίο...
Επίσης παιδί που ξεκίνησε τη διαδικασία ίδια μέρα με μένα την τέλειωσε σε 5 μέρες.
Αυτός είναι ο ΕΣ. Βυσμα για τα νόμιμα. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αυτός είναι ο ΕΣ. Βυσμα για τα νόμιμα.
Αυτός είναι φίλε..
-
Για καινούργιο μας το λές?? Τέτοιο μπουρδέλο ο ΕΣ... (και δεν ειρωνέυομαι γτ είναι αλήθεια)
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Στρατιωτική θητεία: Τέλος τα «βύσματα» -Υποχρεωτικά 6 μήνες στα σύνορα
Σαρωτικές αλλαγές στο στρατόΗ στρατιωτική ηγεσία ενημέρωσε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, νέο υπουργό Αμυνας, ότι η κατάσταση με τους «λουφαδόρους» που βάζουν μέσο και διανύουν ολόκληρη τη θητεία τους στην Αθήνα έχει ξεφύγει.
Το Πεντάγωνο έχει γεμίσει στρατιώτες, οι περισσότεροι δεν πάνε ούτε για μία μέρα στην παραμεθόριο.Από το Κέντρο Νεοσυλλέκτων κατευθείαν τοποθετούνται στο Γενικό Επιτελείο ή σε άλλες μονάδες της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και τις «ρουσφετοαποθήκες», που παραμένουν διάσπαρτες στην ενδοχώρα χωρίς να έχουν καμία επιχειρησιακή αξία.
Ο νέος υπουργός Αμυνας διευκρίνισε στους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων ότι οι «κατ' εξαίρεση» μεταθέσεις θα πρέπει να γίνονται με φειδώ και με άκρως αυστηρά κοινωνικά - οικογενειακά και οικονομικά κριτήρια και πάντα με την προσκόμιση επίσημων εγγράφων από κρατικούς φορείς.
Επί της ουσίας ο κ. Αβραμόπουλος επανέρχεται στο «δόγμα» Αρσένη για υποχρεωτική θητεία στα σύνορα που επιχειρήθηκε να εφαρμοστεί ακριβώς πριν από είκοσι χρόνια.
Πηγή: http://kranosgr.blogspot.gr/2013/07/6_4.htmlΣιγά μην γίνει αυτό θα κλαίγονται οι μπούληδες που θα είναι μακρυά απο τα σπίτια τους
Αν γίνει αυτό,έχει να πέσει κλάμα!!!Πόσα μαμόθρεφτα θα ψάχνονται και μάλιστα ορισμένες φορές χωρίς λόγο!
-
αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτέ οπότε αράξτε
-
και την προηγουμενη φορα που ηταν ο αβραμοπουλος τα ιδια δεν ελεγε?:lol:
Περί Θητείας [#3]