-
H Λότους πρέπει κάτι να κάνει για αυτό το ξύσιμο του πατώματος.... Μιλάμε έχει πολύ πλάκα να βλέπεις προς το τέλος του αγώνα το αμάξι να πετάει σπίθες...
-
Εγώ ξέρω ότι πέσαμε 3οι πάντως...
Αλλά ρε συ Γκρέο τι σου φταίει το Σίλβερστον; Τι κακό έχει; Πέραν του ότι δεν μας βόλεψε φέτος.
-
@δημου
Η ΦΙΑ θες να πεις@Διας
Η πίστα είναι για τον πούτσο. Όχι ως χάραξη και ως ιστορία, αλλά ως οργάνωση εδώ και 20 χρόνια είναι για τον πούτσο. Εχω βαρεθεί να διαβάζω παράπονα. Αν δεν είχαν πισω όνομα βαρύ σαν ιστορία δε θα υπήρχε. Απλά. -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Ο Αλονσο με το να χαιρεται ενω βγηκε με αυτες τις συνθηκες 3ος μαλλον το εχει χασει...Ο αντιπαλος του βγηκε...σημερα επρεπε να νικησει...
To πραγματικο damage limitation το εκανε ο Vettel σημερα οπως πηγε ο αγωνας...αλλα ειπαμε...αν φορας κοκκινο γυαλακι...και εισαι γνωστης...
δεν καταλαβαινουν κατι οτι το κουτσακουτσα δεν κανει στην Φ1...δεν κανεις αποταμιευση...τεσπα....
και συ ξεχνας πως εγινε η διαφορα μεταξυ τους...αν φορας μαυρο ματ γυαλακι ξεχνας μαλαισια...οπου εγκατελειψε o fernanto (και ο σουπερμαν παρακουσε το multi 21)...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
@δημου
Η ΦΙΑ θες να πεις@Διας
Η πίστα είναι για τον πούτσο. Όχι ως χάραξη και ως ιστορία, αλλά ως οργάνωση εδώ και 20 χρόνια είναι για τον πούτσο. Εχω βαρεθεί να διαβάζω παράπονα. Αν δεν είχαν πισω όνομα βαρύ σαν ιστορία δε θα υπήρχε. Απλά.Τα λέω στη νύφη για να τα ακούσει η πεθερά... !!
Έχουν και πάλι τα ίδια προβλήματα με το πάρκινγκ και την προσέλευση εκεί;
-
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
Ο Αλονσο με το να χαιρεται ενω βγηκε με αυτες τις συνθηκες 3ος μαλλον το εχει χασει...
Ο αντιπαλος του βγηκε...σημερα επρεπε να νικησει...
To πραγματικο damage limitation το εκανε ο Vettel σημερα οπως πηγε ο αγωνας...αλλα ειπαμε...αν φορας κοκκινο γυαλακι...και εισαι γνωστης...
δεν καταλαβαινουν κατι οτι το κουτσακουτσα δεν κανει στην Φ1...δεν κανεις αποταμιευση...τεσπα....
και συ ξεχνας πως εγινε η διαφορα μεταξυ τους...αν φορας μαυρο ματ γυαλακι ξεχνας μαλαισια...οπου εγκατελειψε o fernanto (και ο σουπερμαν παρακουσε το multi 21)...
εγω στον Αλονσο αναφερομουν που φοραει κοκκινο γυαλακι...εγω φοραω καφε σκουρο παει πολυ με ασπρο πουκαμισο
-
Εξερετική η τοποθέτηση του Alonso στην συνένταυξη.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ενταξει δεν περασε και ο Twister απο το silverstone....Δεδομένου ότι ανά πάσα στιγμή μπορούσε να σου εκραγεί το πίσω αριστερά λάστιχο...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
@Διας
Η πίστα είναι για τον πούτσο. Όχι ως χάραξη και ως ιστορία, αλλά ως οργάνωση εδώ και 20 χρόνια είναι για τον πούτσο. Εχω βαρεθεί να διαβάζω παράπονα. Αν δεν είχαν πισω όνομα βαρύ σαν ιστορία δε θα υπήρχε. Απλά.Ξεχνάς μάλλον ότι πριν 2 χρόνια η πίστα αναβαθμίστηκε εκ βάθρων. Το Σίλβερστον πλέον είναι πολύ καλή πίστα από άποψη εγκαταστάσεων. Αυτό που της λείπει είναι οι δρόμοι (ο A43 πάντα μπλοκάρει) και τα πάρκινγκ που πολλά είναι με χορτάρι αντί για άσφαλτο και αν βρέξει κόλλησες. Αλλά οι εγκαταστάσεις μέσα στην πίστα είναι από τις κορυφαίες στην Ευρώπη. Ο Σκατόγερος απλά μας τα είχε πρήξει επειδή είχε κόντρα με τον τότε Πρόεδρο του BRDC!
-
Φοβερο φιναλε για Hamilton και Massa.
Και εδειχνε οτι τους ειχε φτυσει ο αγωνας. Επεμειναν ομως και τους αξιζουν πολλα μπραβο! -
Παντως...μεσα σε περιπου 40 βαθμους ειναι σχεδον ολοι οι οδηγοι...
ολα παιζονται ακομα.
Ακομα και Κιμι και hamilton εχω στο παιχνιδι ακομα. -
εγω στον Αλονσο αναφερομουν που φοραει κοκκινο γυαλακι...εγω φοραω καφε σκουρο παει πολυ με ασπρο πουκαμισο
-
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
Ο Αλονσο με το να χαιρεται ενω βγηκε με αυτες τις συνθηκες 3ος μαλλον το εχει χασει...
Κάπου μπερδεύεσαι..
Ο Αλόνσο εγκατέλειψε από δικό του λάθος..
Όσο για teamorders που παράκουσε ο μπίμπερ, δε νομίζω ότι αφορούν άλλη ομάδα και φυσικά δε μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία για κανέναν άλλον πλην του Γουέμπο.. -
wolff 'αξιζαμε αυτην την νικη'
μωρε και οι αλλοι αλλααααα.... -
Πάντως όποιος και να ευθυνόταν για τις δοκιμές που έγιναν , το γεγονός ότι βλέπουμε άλλη Merc μετά από αυτές είναι αδιαμφισβήτητο. Μπορεί να ήταν (και να παραμένουν) πολύ γρήγοροι στις κατατακτήριες, αλλά σε ρυθμό αγώνα οι Ferrari, RBR και Lotus ήταν χαρακτηριστικά γρηγορότερες.
ΥΓ. Ωραίο GP σήμερα, αλλά πραγματικά ήταν απαράδεκτος ο αριθμός των κλαταρισμάτων (για F1).
-
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
Κάπου μπερδεύεσαι..
Ο Αλόνσο εγκατέλειψε από δικό του λάθος..
Όσο για teamorders που παράκουσε ο μπίμπερ, δε νομίζω ότι αφορούν άλλη ομάδα και φυσικά δε μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία για κανέναν άλλον πλην του Γουέμπο.....το θεμα ειναι οι εγκαταλειψεις και πως χτιζονται διαφορες...απο τις εγκαταλειψεις του ενος η του αλλου...το ποιος φταιει δεν ειναι το ζητουμενο. ασε και το περσινο το πως μειωθηκαν η 45 ποντοι του αλονσο...
-
Στο Sky μολις τώρα είπε ο Davidson πως έχει αλλάξει κάτι παραπάνω στα ελαστικά;
-
χορνερ 'η πιρελι κατι πρεπει να κανει δεν ξερω τι αλλα κατι πρεπει να κανει'
βεβαια αν κερδιζε ο σουπερμαν ουδεν προμπλεμ
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Στο Sky μολις τώρα είπε ο Davidson πως έχει αλλάξει κάτι παραπάνω στα ελαστικά;Έδειξε σε βιντεο ότι στα προηγούμενα κλαταρίσματα αποκολλούταν μόνο η γόμα και έμενε το λάστιχο με τον μεταλλικό σκελετό μόνο, ενώ τώρα διαλυόταν και ο σκελετός. Αυτό το ξέραμε όμως.
-
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑAXAXXA Pirelli.
Κάθε αγώνα και χειρότερα.Όσο για τις Merc εντάξει,θαύμα (ή μήπως όχι ,lol )
2013 - Santander British Grand Prix