Στο καινούργιο του-του μου (diesel, ένα 6μηνο κυκλοφορία, ήδη > 6.000 Km ) πότε προτείνετε να κάνω αλλαγή λαδιών;
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
κατω απο το χειροφρενο δεν ειναι?Θα έπρεπε να έχει τα κουμπάκια στο τιμόνι.
-
κάτω από το χειρόφρενο είναι μόνο ο διακόπτης ον-οφ για το κρουζ κοντρολ σπιντ λιμιτερ. Ο ουσιαστικός χειρισμός του κρουζ κοντρολ όμως γίνεται από κουμπια στο τιμόνι
by the way, fail που το κρουζ κοντρολ είναι στανταρ στο κλιο κ εξτρά στο μεγκαν -
-
Παιδια καλησπερα, εχω μια ερωτηση, στην κονσολα στο ταμπλο, χαμηλα μπροστα απο την ποτηροθηκη, υπαρχει ενα μικρο πορτακι, αυτο σε μενα εχει τρυπα μολις το ανοιξω.. (h/b, progressive), ειναι ΟΚ?
-
Λογικα εκει περα πρεπει να ειναι η θυρα για να συνδεεται με υπολογιστη.
-
Εκεί κάποτε (πριν το facelift) είχε μια RCA.Πλέον αφου βαλανε την Aux in και τη USB πανω στη μοναδα του ηχοσυστήματος ο χώρος έμεινε άδειος και δεν μπηκε σε εκείνο το σημείο κάτι
Η θύρα του εγκεφαλου (OBD) ειναι εκεί απο πανω αλλα πρέπει να βγαλεις ένα καπακι για να τη βρεις. -
thanks για την απαντηση. Οποτε ειναι απλα κουφιο απο μεσα.. φοβομουν μηπως ξεχασαν κατι...
-
Να μη φοβασαι όλα ειναι φυσιολογικα
-
Το νεο megane ποτε αναμενεται να βγει?
-
Λέγεται για το 2014 άρα έχουμε καιρο μπροστά μας
-
για δεύτερο facelift. για νέα γενιά από το 2015 και μετά. βάση πάντα αυτόν που λέγονται στον ξένο τύπο..
-
Με βάση τις διαρρόες θα συμφωνήσω με το Βασίλη. Μάλλον το Σεπτέμβρη θα παρουσιάσουν ένα facelift που θα έχει τη νέα πρόσοψη όπως τα Scenic/grand Scenic. Και νέο το 2015. Ούτως ή άλλως το 2014 θα έχουν λανσαρίσματα από Twingo, Espace, Laguna οπότε δεν νομίζω να το βαρύνουν και με παρουσίαση νέου μικρομεσαίου.
-
Καλό θα ήταν βέβαια να μη 'σκοτώνουν' άλλο την νέα πρόσοψη σε facelifts...
στάλθηκε από το Fola κινητό μου
-
Στο καινούργιο του-του μου (diesel, ένα 6μηνο κυκλοφορία, ήδη > 6.000 Km ) πότε προτείνετε να κάνω αλλαγή λαδιών;
-
Εγω στο κλιο τσ πρωτα τα πεταξα στα 4500 (δηλ σε ενα μηνα!!!!)
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Ενας μήνας; Επαγγελματική χρήση;
-
Όχι όρεξη και αγάπη για οδήγηση
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Στο καινούργιο του-του μου (diesel, ένα 6μηνο κυκλοφορία, ήδη > 6.000 Km ) πότε προτείνετε να κάνω αλλαγή λαδιών;6.000 χλμ. σε 6 μηνες? Εμεις ειμαστε στα 13.600.
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Ενας μήνας; Επαγγελματική χρήση;Οχι....
Απαντησε ο Ορεστης
Και προσθετω
....σε συνδιασμο με 2 πηγενε ελα Θεσσαλονικη!!!Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
6.000 χλμ. σε 6 μηνες? Εμεις ειμαστε στα 13.600.
Υπάρχει και μοτό αλλά το καλοκαίρι κάνω περισσότερα. Βασικά γύρω στα 15Κ το χρόνο, μην φανταστείς και πολλά. Υπολόγισε και άλλα 5Κ με την μηχανή.