-
Οτι και να πω ειναι λιγο ! Πραγματικα πανεμορφη μοτο ! Ειδικα αυτο το φαναρι μπροστα ειναι φανταστικο .
Tο GSXR και τα R1-R6 της Yamaha θεωρω οτι ειναι τα πιο ομορφα SS , με πρωτο το GSXR και δευτερο το R1
-
Να και η δικια μου
-
Καλοδήγητη! Πολύ ωραία μηχανή. Αν δεν κάνω λάθος μια περίοδο κυκλοφορούσε και ο peterpan με τέτοια αλλά μετά την πούλησε λόγω γάμου
4κύλινδρο αν δεν κάνω λάθος (?)
@vaggos111 πολύ όμορφο το θηρίο! Να το χαίρεσαι!
-
@kon5 ευχαριστω! αν λες εμενα 4κυλινδρο ειναι ναι.
-
Βάλτε ακόμα ένα μαύρο suzuki να συμπληρωθεί το καρέ
-
Οριστε και το δικο μου!
-
-
@Mad_Max_Geo ομορφο σκουτερ! τι μαρκα ειναι και ποσα κιβικα?
ειναι κατι διαφορετικο απο τα gilera που κατα τη γνωμη μου ειναι υπερεκτιμημενα. -
Γιώργο, τις δαγκάνες εσύ τις έβαψες?
-
Παιδια ευχαριστω!
Το σκουτερακι περυσι τον Μαρτη το πηρα αλλα το ποσταρα τωρα που ξεθαφτηκε το θεμα!
Ειναι Sym Symphony SR 150. Εχει μεχρι ωρας κανα 6.500 χλμ και εβγαλε ενα προβλημα με την υποπιεση του καρμπυρατερ αλλα κατα τα αλλα ειναι σχετικα οικονομικο και αρκετα σβελτο (125 runner το κανω αλοιφη σε επιταχυνση αλλα με τρωει στη τελικη).Τωρα θελω να το μακρυνω λιγο επειδη θα πηγαινοερχομαι συχνα Πατρα-Αιγιο το καλοκαιρι και θελω να ταξιδευω μαλακωσα με κανα 80ρι-90χλμ!
@bihlas Οσο για τις δαγκανες ναι εγω τις εβαψα!
Τι λυσεις εχω για να το μακρυνω εκτος απο το να του αλλαξω μπιλακια ξερει κανεις?
-
ωραιο να το χερεσε, αλλα 6.500 χλμ σε ενα χρονο? 4 μηνες εχω τη μηχανη και εκανα 5κ χλμ.
ειναι πολυ βολικα αυτα μεσα στην πολη. θα το κυκλοφορουσα ολη μερα αν το ειχα.
ισως να μακρυνει αν αλλαξεις ιμαντα? ρωτα τον μαστορα που το κανεις σερβις. -
Κοιταξε αν δεις.Εγω μεχρι τελη Αυγουστου το κυκλοφορησα το μηχανακι! Μεχρι τοτε ειχα κανει 4690χλμ(ενταξει στο Αιγιο ζω)!
Τωρα το χρησιμοποιει ο πατερας μου επειδη εγω ειμαι εξωτερικο λογο σπουδων. Βεβαια το ειχα αλλαξει μπιλακια για παραπανω νευρο αλλα μιας και θα πηγαινοερχομαι συχνα σε σχετικα μεγαλη αποσταση μαλλον θα του ξαναλλαξω με ποιο βαρια dr. pulley 12gr.
-
Και μερικές από μένα και το 'μωρό'
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Και μερικές από μένα και το 'μωρό'[spoiler=:2xzv5vuq]
[/spoiler:2xzv5vuq]
Ωραίο και του πάει το άσπρο χρώμα
-
Ήταν ή αυτό ή όχι-σκούτερ... Τελικά το έχω αγαπήσει (νομίζω)
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Και μερικές από μένα και το 'μωρό'Ωραια να την χαιρεσε
-
-
Πολλή κακία
Την πινακίδα την έχεις βιδωμένη από κάτω? Σου έχουν κάνει παρατήρηση σε κανένα έλεγχο, γενικά ξέρεις τι
προβλέπει ο νόμος για την θέση της πινακίδας? Όχι ότι σκέφτομαι να το κάνω, έτσι για την περιέργεια. -
η πινακιδα ειναι κατω στην ουρα της μηχανης, εκει που ειναι το φαναρι. απο πισω φενεται ολοκληρη ανετα!
ο νομος προβλεπει προστιμο 200-50 ευρω αν θυμαμε. εχουν σταματησει διπλα μου σε φαναρι 4 μηχανες διας
και δε με κανανε τιποτα, απλα με κοιταξανε, τους κοιταξα και στριψανε αριστερα. με εχουν σταματησει σε μπλοκο
1 φωρα οπου ζητησανε αδεια-ασφαλεια-διπλωμα, τους τα δινω και μου λενε, 'να πας στο καλο'.
εχω περασει απο παραααα πολλα μπλοκα σε μερικα απο αυτα πηγενα με πολλα. ποτε αλλη φορα δε μου
κανανε σημα να σταματησω. ακομα με μεσα στην πολη που σταματανε σε διαφορα σημεια,
ουτε εκει μου κανανε σημα να σταματησω. -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
η πινακιδα ειναι κατω στην ουρα της μηχανης, εκει που ειναι το φαναρι. απο πισω φενεται ολοκληρη ανετα!Kαλό θα ήταν να μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας, έτσι;
Βάλτε μια φωτο από το δίκυκλό σας!