-
Το αμάξι βεβαίως λύθηκε πολλές φορές. Το εμπεδώσαμε πια.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το αμάξι βεβαίως λύθηκε πολλές φορές. Το εμπεδώσαμε πια.Με πρόλαβες!!
-
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ Η 147 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ, ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΕΥΝΑ.
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΜΑΡΙΑ (ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ) ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΠΕΙΤΕ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΟΥΣΕΙ!), ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΜΑΖΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ Η ΣΤΡΑΒΗ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ 100%. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ. ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΜΑΚΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ 'ΣΟΒΑΡΕΣ' ΕΤΑΙΡΙΕΣ (ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΡΙΑ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ 1 (ΒΙΑ 2) ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ). ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΜΙΑΣ ΖΗΜΙΑΣ (ΠΧ ΑΓΟΡΑ ΦΤΕΡΟΥ-ΦΑΝΑΡΙΟΥ-ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ.
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΜΟΝΕΛΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ 'ΚΛΙΚ' ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ (ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ 2 ΣΕ 1), ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ...ΥΓ1) ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΓΙΑΠΩΝΑΖΟΚΟΡΕΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΩΣΤΟΣΟ ΑΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΜΙΜΙΜΟΥΜ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΣΠΑΣΤΙΚΗ
ΥΓ2) ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΓΝΩΜΗ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ.
ΥΓ3) ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ...Α, ΝΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 140 PS ΕΩΣ 30000.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΑΣ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΙΔΕΕΣ. -
Περνεις μια μεταχειρισμενη 147 και της φορας ενα τροπετακι GTA με αυτα τα λεφτα.
-
ΕΓΓΥΗΣΗ: Εγώ σκέφτομαι ανάποδα. Τα 'καλά' αυτοκίνητα που δεν χαλάνε έχουν μόνο ένα χρόνο εγγύηση γιατί αν δεν βγάλουν αμέσως πρόβλημα, δεν θα βγάλουν ποτέ και ο αγοραστής θα μείνει ικανοποιημένος και θα ξαναγοράσει. Οι 'σαβούρες' που χαλάνε συνέχεια, χρειάζονται πολλά χρόνια εγγύηση γιατί αλλιώς ο αγοραστής δεν θα ξαναγοράσει αν πληρώνει τις ζημιές από τη τσέπη του.
-
Απο την Ε.Ε. υπαρχει οδηγια για ολα τα καταναλωτικα αγαθα να συνοδευονται απο τουλαχιστον διετη εργοστασιακη εγγυηση.Στα αυτοκινητα που εχουν παραπανω ,π.χ. Φιατ 5ετη - Χοντα 7ετη,ειναι απο την εδω αντιπροσωπια και καλυπτεται απο ασφαλιστικη εταιρια(για το τελευταιο δεν ειμαι τοσο σιγουρος,καπου το ειχα διαβασει).
Π.χ. στο πουντο γραφει στο βιβλιο της εγγυησης για τα δυο χρονια και λεει οτι η μετεπειτα τριετη εγγυηση θα ειναι σε ενα αλλο βιβλιο που θα μου ερθει αργοτερα.Νομιζω οτι σε καποιες εταιριες αν πληρωσεις μπορουν να σου κανουν επεκταση της εγγυησης.Γνωμη μου οτι αν ειναι να σου βγαλει καποιο κατασκευαστικο σφαλμα θα το βγαλει στον πρωτο χρονο,απλα ειναι ενας τροπος να πηγαινεις στο δικους συνεργειο και να σου τα παιρνουν στο σερβις. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ΕΓΓΥΗΣΗ: Εγώ σκέφτομαι ανάποδα. Τα 'καλά' αυτοκίνητα που δεν χαλάνε έχουν μόνο ένα χρόνο εγγύηση γιατί αν δεν βγάλουν αμέσως πρόβλημα, δεν θα βγάλουν ποτέ και ο αγοραστής θα μείνει ικανοποιημένος και θα ξαναγοράσει. Οι 'σαβούρες' που χαλάνε συνέχεια, χρειάζονται πολλά χρόνια εγγύηση γιατί αλλιώς ο αγοραστής δεν θα ξαναγοράσει αν πληρώνει τις ζημιές από τη τσέπη του.Tα Hyundai, Toyota που έχουν μεγάλες εγγυήσεις δεν νομίζω ότι θεωρούνται σαβούρες στο θέμα της αξιοπιστίας εν αντιθέσει με κάποιες άλλες VW, SEAT κτλ ονόματι που ήταν....
Η αγορά σε διαψεύδει...
-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
ΥΓ3) ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ...Α, ΝΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 140 PS ΕΩΣ 30000.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΑΣ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΙΔΕΕΣ.ρο χι 8, Type R, GTI
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ΕΓΓΥΗΣΗ: Εγώ σκέφτομαι ανάποδα. Τα 'καλά' αυτοκίνητα που δεν χαλάνε έχουν μόνο ένα χρόνο εγγύηση γιατί αν δεν βγάλουν αμέσως πρόβλημα, δεν θα βγάλουν ποτέ και ο αγοραστής θα μείνει ικανοποιημένος και θα ξαναγοράσει. Οι 'σαβούρες' που χαλάνε συνέχεια, χρειάζονται πολλά χρόνια εγγύηση γιατί αλλιώς ο αγοραστής δεν θα ξαναγοράσει αν πληρώνει τις ζημιές από τη τσέπη του.Βλέπε Τογιότα 6 χρόνια, Χόντα Μιτσουμπίσι 7. Σαβούρες αξιοπιστίας...
-
Η μακροχρόνια εγγύηση δεν αποτελεί απόδειξη της αξιοπιστίας ενός αυτοκινήτου. Εγώ θα (ξανα)αγόραζα civic και με 1 χρόνο εγγύηση. Δεν πρόκειται να χαλάσει.
Αυτό που είναι σίγουρο, είναι το ότι δεν θα αγόραζα ποτέ μια 'σαβούρα' χωρίς πολυετή εγγύηση.
-
Εντάξει leonp, έχεις τη γνώμη σου. Όμως εγώ με Accent 3+ ετών που μόλις βγήκε από την εγγύηση έχω 4 λαμπάκια καμμένα, έναν μάλλον προβληματικό αισθητήρα πεταλούδας γκαζιού (στην εγγύηση καλού-κακού πριν χαλάσει τελείως)...αυτά απ' όσο θυμάμαι. Εμφάνισε κι έναν ελαφρύ τριγμό στην κεντρική κονσόλα πρόσφατα, αλλά βαρέθηκε και σταμάτησε μόνος του.
-
Παιρνεις την 147 με 0 χλμ και το σασμαν οταν ειναι κρυο κανει λες και αλεθει τα γραναζια. Πας στον εξουσιοδοτημενο σου λεει δεν εχει τιποτα. Παιρνεις την εταιρεια σου λεει το καταγραφω αλλα αφου κινειται το αυτοκινητο δεν ειναι τιποτα. Φυσικα εγω ξερω οτι κατι ειναι και θα βγει στα 20.000, στα 30.000 κλπ. Το τρως λοιπον και περιμενεις. Πας στο πρωτο σερβις λαδια φιλτρα (αερα λαδιου -κλιματισμου) 280 ευρω ε ρε παιδια δεν τους τα εδωσα. Πηγαινω στο παροδοσιακο μαστορα ALFA (πρωην επισημο που τωρα εχει δικοτου) και δινω τα μισα. Αν θελετε και αναδρομη στο παρελθον ακουστε και αυτο. Εχω παρει και 33 το 92. Στα 0 χλμ ειχε προβλημα μοναδα ελεγχου και στα 10.000 κτυπαγε ο εκκεντροφορος. Φυσικα κατα τους εξοσιοδοτημενους δεν ετρεχε τιποτα.
Με τα πολλα αλλαξα μες την εγγυηση τη μοναδα στα 5000χλμ και στα 50.000 τον εκκεντροφορο (καπελοθηκες κλπ) φυσικα εκτος εξουσιοδοτημενου. Το αυτοκινητο εκανε κοντα 300.000 χλμ χωρις αλλα προβληματα. Να δω το 147! Και μετα τον πρωτο χρονο μη παραμυθιαζεστε με εγγυησεις τουλαχιστο alfa και μη τους δινετε τζαμπα λεφτα. -
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
το σκέφτηκα πολύ πριν γράψω το ποστ μου γιατί ήξερα ότι θα μου την ''πέσετε''
όπως είπα και πριν δεν έχω κάτι εναντίον των ιταλικών, το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ενα τσινκουετσέντο.
για το πρώτο που είπα το ακουσα από αξιόπιστη πηγή,λόγω της σχολής που σπούδαζα είχα πολλές επαφές με συνεργεια και μηχανικούς
Δημήτρη δε νομίζω εγώ τουλάχιστον να σου την έπεσα. Επιμένω πάντως ότι το πρώτο που λες ακούγεται για ράδιο αρβύλα, χωρίς φυσικά να ευθύνεσαι εσύ για αυτό. 60 αυτοκίνητα είναι μεγάλος αριθμός, και θα είχε μαθευτεί στους κύκλους μας, αφού κι εμείς κάποιες πηγές έχουμε.
¨Οταν λέω ότι θα μου την 'πέσετε' το εννοώ χιουμοριστικά.Εξάλλου δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε και ούτε εσύ αλλά ούτε και εγώ θα επωφεληθούμε με άμεσο τρόπο αν η Μαρία πάρει 147 ή γκολφ ή οτιδήποτε άλλο.Σωστά?
Από εκεί και πέρα θα πω αυτό και τελειώνω.
Υπάρχουν τριών είδών ανακλήσεις.1η περιπτωση-
Η 'ανάκληση' και επισκευή του ελαττωματικού εξαρτήματος γίνεται κρυφά από τον ιδιοκτήτη.¨Οταν πάει το αυτοκίνητο για προγραμματισμένο σέρβις η αντικατάσταση του ελαττωματικού εξαρτήματος γίνεται χωρίς να το γνωρίζει ο ιδιοκτήτης.
Οι λόγοι για μια τέτοια τακτική είναι προφανείς-Η εταιρεία δεν θέλει να εκτεθεί στην κοινή γνώμη2η περίπτωση
Η ανάκληση γίνεται δημόσια γνωστή και αποστέλλονται γράμματα σε όλους τους ιδιοκτήτες που έχουν το ελαττωματικό εξάρτημα στο αυτοκίνητό τους.
3η περίπτωση
Η ανάκληση δεν γίνεται δημόσια γνωστή και απόστελλονται μόνο γράμματα στους ιδιοκτήτες που έχουν το ελαττωματίκό εξάρτημα στο αυτοκίνητό τους.
Το ότι μένεις στη Θεσσαλονίκη δεν μου λέει τίποτα.Πολλές από τις ανακλήσεις όπως προείπα γίνονται μυστικά.Ποιος από εσάς γνωρίζει ότι σε όλα τα rav4 mk1 με αυτόματο κιβώτιο πού ήρθαν στην Β.Ελλάδα αλλάχτηκαν τα αυτόματα κιβώτια στην εγγύηση?
Ποιος από εσάς γνωρίζει ότι σε όλα τα passat facelifted αλλάζονται τα ψαλίδια γιατί είναι ελαττωματικά?
Ποιος γνωρίζει ότι σε πολλά γκολφ 5 υπάρχει πρόβλημα με το καντράν?
Με αυτά τα παραδείγματα δεν προσπαθώ να το παίξω έξυπνος απλά προσπαθώ να σου αποδείξω ότι τέτοιες πληροφορίες για ανακλήσεις τις μαθαίνεις μόνο αν είσαι της δουλειάς και είτε δουλεύεις σε αντιπροσωπεία είτε έχεις κάποιο πολύ γνωστό.Ακόμη και μερικοί νέοι μηχανικοί που δουλεύουν στις εν λόγω αντιπροσωπείες δεν τα μαθαίνουν για να μην διαδίδεται το πρόβλημα.
Επίσης ποιος απο εσας γνωρίζει ότι γνωστή αντιπροσωπεία πούλησε σαν καινούρια αμάξια τρακαρισμένα?Είναι γνωστό ότι σε πολλές αντιπροσωπείες η μεταφορά των αυτοκινήτων από το λιμάνι προς την αντιπροσωπεία δεν γίνεται με νταλίκα αλλά από μηχανικούς της αντιπροσωπείας οι οποίοι τα σκίζουν μέχρι να φτάσουν στην αντιπροσωπεία.
Αυτά....μπααααααααααα η αλφα ρομεο δεν εχει τετοια προβληματα εδω δεν σου φτιαχνει τα κραγμενα προβληματα στην εγγυηση,πχ μεταβλητος,θα φτιαξει πιθανες ανακλησεις σε ανταλακτικα και χωρις να το ξερει και ο ιδιοκτητης??????χλωμο το βλεπω!
-
Ο χρήστης tupac έγραψε:
Ama tin pareis telika tin 147 kleise kai ena diarkias apo tora sto pio kontino sinergio
Μην το ακούς Μαρία! Ζηλέυει επειδή την compact θα την περνάς από πάνω! Που χάθηκες ρε καρτνάση; Σε φάγαν τα συνεργεία ε; Με τους τριγμούς βρήκατε καμιά λύση; Αυτό πάντως με τα πλαστικά που ξεφλούδιζαν ήταν η αποθέωση! ΒMW σου λένε μετά. Fiat Bravo του 1995 μου θύμισε!
Siga iremise re file milas les kai exete kanena 6kilindro tis bmw. Pantos apo provlimata to diko mou bmw einai ison me 0. Kai otan se merika xronakia tha theliso (prota o theos ) na to pouliso ela na ta ksanapoume.
Kai maria pistepse me kalitera kai klise to diarkias pou sou leo giati einai gia to kalo souκαλα μεγαλε οταν σε λιγα χρονια θα πας να το πουλησεις εσυ,βαλτο αγγελια και να δουμε ποσοι θα σε παρουν τηλεφωνο με τα 800000 γερμμανικα αυτοκινητα που φερνουν ολοι απο γερμανια και εχεο βρομισει η αγορα απο μπε εμ βε, μερστσεντε,αουντι.....παρε μια αγορα αυτοκινητου και δες ποσα γερμανικα σαν και το δικο σου πουλανε και σε τι τιμες,και τα ξαναλεμε....χαχα ακου μεταπωλητικη αξια εν ετη 2005 σε αυτοκινητο!!!
-
Είμαι ο περίφανος κάτοχος μιας Alfa GT .
Μαρία και γώ κάπως ετσι είμουν πρίν πάρω την απόφαση, το αυτοκίνητο με είχε κερδίσει απο την πρώτη στιγμή, αλλά ακουγα απο χιλιους δυο οτι χαλάνε, οτι εχουν φθορές οτι θα πετάξω ενα κουβα λεφτά κτλ (οι περισότεροι χωρίς προσωπική εμπειρία), σύμφωνα με αυτά που μου λέγαν ούτε απο την αντιπροσωπία δεν θα μπορούσα να βγώ χωρις βλάβες.
Το θέμα πιο είναι, πάρε αυτό που γουστάρεις γιατι μονο εσύ ξέρεις τι σε ευχαριστεί. Και πίστεψε με οταν το κάνεις κάθε φορά που θα κάθεσαι πίσω απο το τιμόνι του θα είσαι χαρούμενη. Διαφορετικά δεν θα υπήρχαν τόσες φίρμες αυτοκινήτων. -
Ο χρήστης aboukir έγραψε:
Μαρία και γώ κάπως ετσι είμουν πρίν πάρω την απόφαση, το αυτοκίνητο με είχε κερδίσει απο την πρώτη στιγμή, αλλά ακουγα απο χιλιους δυο οτι χαλάνε, οτι εχουν φθορές οτι θα πετάξω ενα κουβα λεφτά κτλ (οι περισότεροι χωρίς προσωπική εμπειρία), σύμφωνα με αυτά που μου λέγαν ούτε απο την αντιπροσωπία δεν θα μπορούσα να βγώ χωρις βλάβες.
Το θέμα πιο είναι, πάρε αυτό που γουστάρεις γιατι μονο εσύ ξέρεις τι σε ευχαριστεί. Και πίστεψε με οταν το κάνεις κάθε φορά που θα κάθεσαι πίσω απο το τιμόνι του θα είσαι χαρούμενη. Διαφορετικά δεν θα υπήρχαν τόσες φίρμες αυτοκινήτων.Εγω καλύτερα να μην μιλήσω για την Alfa GT μου
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Το θέμα πιο είναι, πάρε αυτό που γουστάρεις γιατι μονο εσύ ξέρεις τι σε ευχαριστεί. Και πίστεψε με οταν το κάνεις κάθε φορά που θα κάθεσαι πίσω απο το τιμόνι του θα είσαι χαρούμενη. Διαφορετικά δεν θα υπήρχαν τόσες φίρμες αυτοκινήτων.Εγω καλύτερα να μην μιλήσω για την Alfa GT μου
οχι να μιλησεις,ολες οι γνωμες ειναι χρησιμες!!!
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
γιατι τι επαθε η αλφα σου;;;;
-
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... %E1#272731
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=272731&highlight=������#272731ελπιζω τωρα να ειναι ολα οκ
προβλήματα στις alfa 147