-
Φαντάζομαι ότι όταν μεθάει το κορίτσι τους, αυτοί την βρίζουν αντί να την γυρίσουν με ασφάλεια σπίτι.
-
Μου έχει συμβεί να μεθύσω και τώρα νιώθω πολύ τυχερή που το τότε αμόρε φρόντισε για όλα.
-
Άτυχη θα ήσουν αν δεν φρόντιζε Ελένη. Αυτονόητα πράγματα αυτά...
-
Μμμ...
Συμφωνώ. Κι όπως με φρόντισε εκείνος, έτσι θα φρόντιζα και κάποιον άλλο, αν χρειαστεί. Είναι εξαιρετικά απλά τα πράγματα. -
Νταξ ανεξαιρέτως αν ο άλλος είναι αμόρε ή όχι το θεωρώ μαλακία (συγνώμη κιολας) να έχεις βγει μαζι του και αν μεθυσει να τον παρατησεις και να φύγεις.Μου το έχουν κάνει κι ευτυχώς ήταν γνωστο ένα παιδι στο μαγαζι και με περιμαζεψε σε αθλια κατασταση.
Τρομάρα μου όμως ήξερα μεσα στο χαλι μου να του δώσω τηλ απο ένα παιδι φίλο με ταξι για να τον καλέσει να με παει σπιτι
Κι αν ειναι και γυναίκα ένας λογος παραπανω να μην αφησεις αλλα να την πας μέχρι και στο κρεβατι για υπνο (παντα σε επιπεδο κυριου έτσι .Μην αρχισετε τα τι θα κανεις μετα.Ποτε δεν εκμεταλευετε καταστασεις ένας κυριος ) -
To θέμα είναι αν πέφτει παντόφλα και εξάψαλμος την επόμενη μέρα Ορέστη. Ας μας απαντήσει η Ελένη.
Το να μαζέψεις το αμόρε ή τον φίλο είναι αυτονόητο (για μένα). -
Όπως έγραψα και πιο πάνω, εκείνη την ώρα δεν λες τίποτα.
Την επόμενη μέρα κάνεις τον απαραίτητο κοινωνικό σχολιασμό. Αν πχ. πάνω στην τρέλα του έβγαλε την μπλούζα, το λες και γελάς. Αν όμως έχει κάνει κάτι πιο βαρύ πχ. να σαλιαρίζει με άλλη, τότε δεν γελάς καθόλου. -
Ο χρήστης HelenKoR έγραψε:
Αν όμως έχει κάνει κάτι πιο βαρύ πχ. να σαλιαρίζει με άλλη, τότε δεν γελάς καθόλου.δεν γελας καθολου, κανεις μια ενδοσκοπηση και λες γιατι το αμορε μου εφτασε να σαλιαριζει με αλλες, οταν χαλαρωσε λιγο (αλκοολ)
και κει ειναι που είτε του τραβας ενα απαγορευτικο (διαφωνω, αλλα πολλες το κανετε.....)
ή δινεις τον καλυτερι σου εαυτο στο κρεβατι, ωστε να μην εχει μυαλο, ουτε δυναμεις για αλλες..... -
Στις 7μιση το πρωι η γυναικα μου ειπε.' Βρηκες την πορτα κανακαρη μου;'
Ουουου = ναι.
Και παντοφλα να επεφτε ουτε που θα καταλαβαινα.
Ελενη ησουν ποτε παντρεμενη 16 χρονια; Συγνωμη. Κυρια Ελενη . -
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Άφησε τον πορνόμυαλο να λέει.
Μέχρι 3 είναι σχέση - μετά αλλάζει.το ταλκ στα μαυρα μαρμαρα ειναι απαιχτο τρικ ομως.....
για να βγαλεις ακρη τι και πως την αλλη μερα
Αυτά γινόντουσαν πριν τόσο πολλά χρόνια που έχουν ξεχαστεί και είναι σαν να μην έχουν γίνει ποτέ.
Είμαι παράδειγμα ηθικής και παρθενίας.
-
Μου κάνει εντύπωση διότι δεν μπορώ να σκεφτώ ποια γυναίκα θα άφηνε μόνο του τον άντρα της σε μια κοινωνική εκδήλωση...
πωωω, πόσο στενόμυαλος κόσμος πια..
Βρωμάει ναφθαλίνη και αυτή η άποψή σουΔεν φημίζομαι για τις προχώ ιδέες μου.
Όμως εγώ όταν πηγαίνω κάπου με παρέα (φίλη, αμόρε κτλ) συνήθως φεύγουμε μαζί. Σπάνια να έχω αφήσει την παρέα μου πίσω. Και αν ήταν ήδη μεθυσμένος, δεν θα έπρεπε να τον φροντίσει; Δηλαδή ο άλλος δεν θα μπορεί να σταθεί στα πόδια του κι εσύ θα πας για ύπνο; Καμία σχέση με γυναίκες κτλ που αραδιάζετε. Απλό ενδιαφέρον για την παρέα σου και τίποτα παραπάνω.
(Αν και μάλλον ο coupeas μέθυσε αφότου έφυγε η γυναίκα του.)Συνάντηση συμμαθητών δεν ήταν;
Κανονικά δεν έπρεπε να εμφανιστεί καν η γυναίκα του. -
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Αν όμως έχει κάνει κάτι πιο βαρύ πχ. να σαλιαρίζει με άλλη, τότε δεν γελάς καθόλου.
δεν γελας καθολου, κανεις μια ενδοσκοπηση και λες γιατι το αμορε μου εφτασε να σαλιαριζει με αλλες, οταν χαλαρωσε λιγο (αλκοολ)
και κει ειναι που είτε του τραβας ενα απαγορευτικο (διαφωνω, αλλα πολλες το κανετε.....)
ή δινεις τον καλυτερι σου εαυτο στο κρεβατι, ωστε να μην εχει μυαλο, ουτε δυναμεις για αλλες.....Βλέπω είσαι ορεξάτος και είναι ακόμα νωρίς.
Σιγά μη σ' αφήνει να χαριεντίζεσαι με τις παλιές συμμαθήτριες που τα είχες μικρός.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Συνάντηση συμμαθητών δεν ήταν;
Κανονικά δεν έπρεπε να εμφανιστεί καν η γυναίκα του.Επιτέλους ένας σώφρον άνθρωπος
-
Η γυναικα δεν ηθελε να ερθει αλλα εγω επεμενα. Τελικα ειχε δικιο.Ομως.Της ζητησα να φερει στο club μια Dr (μυαλο και κορμι καλο) για παρεα .Ετσι και εγινε. Κατα τις 3 αρχισαμε να χορευουμε πιανομαστε τραβιωμαστε και φερε μπουκαλακια και γενικα ειχαμε πλεον ξεφυγει. Οχι οτι καναμε οργια αλλα απελευθερωθηκαμε απο το ποτο. Ως εκ του Πανεπιστημιου γυναικα και Dr (Δυτικο Πανεπιστημιο) low profile δηλ δεν ειχαν αντικειμενο και ετσι αποχωρησαν.Ενταξει την επομενη μερα θα μαθαινε τι εγινε. Ολους και ολες τις ηξερε . Παντα ξερουν τι κανουν οι γυναικες. Με αφησε ξεροντας πως οτι και να γινοταν με ενα τηλ θα μαθαινε.Υπηρχε κουτσομπολα στην παρεα.
Anyway οφειλω να πω πως ηταν η μονη σωστη γυναικα εκει μεσα.
Η συγκεντρωση θα ξαναγινει αλλα αυτη τη φορα θα πιω λιγοτερο .Δε λεει να εισαι πιωμενος το πρωι.
Ποσο που..........ες ειναι ολες τελικα! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ποσο που..........ες ειναι ολες τελικα!
το συμπερασμά σου είναι το καλύτερο
-
Δεν φημίζομαι για τις προχώ ιδέες μου.... τεσπα!
Συνάντηση συμμαθητών δεν ήταν;
Κανονικά δεν έπρεπε να εμφανιστεί καν η γυναίκα του.Σε τέτοιες συναντήσεις όλοι κουβαλάνε συζύγους (μπορεί και παιδιά). Κάτι θα πρέπει να 'επιδείξουν'!
Πριν 4 χρόνια είχα μια τέτοια πρόσκληση για συνάντηση συμμαθητών του Γυμνάσιου (σε τριτάξιο πήγα! ) σε άλλη πόλη που έμενα τότε ως μαθητής Γυμνασίου αλλά αδιαφόρησα. Μου φάνηκε πολύ ξενέρωτο και αδιάφορο να δω 23 χρόνια μετά πως ... κατήντησε ο καθένας.
-
Εγώ αυτά τα 'ριγιούνιον' δεν τα αντιλήβομαι...
Δεν έχεις διαλέξει με ποιους συμμαθητές θα κάνεις παρέα και με ποιους όχι;
Αν κάποιον θες να το δεις, πρέπει να περιμένεις το...'ριγιούνιον';
Πολύ αμερικανιά μου φαίνεται, δεν θα πήγαινα. -
αυτά προ-facebook εποχης
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
[Πριν 4 χρόνια είχα μια τέτοια πρόσκληση για συνάντηση συμμαθητών του Γυμνάσιου (σε τριτάξιο πήγα! ) σε άλλη πόλη που έμενα τότε ως μαθητής Γυμνασίου αλλά αδιαφόρησα. Μου φάνηκε πολύ ξενέρωτο και αδιάφορο να δω 23 χρόνια μετά πως ... κατήντησε ο καθένας.
κανει ριγιουνιον το Κρυφο Σχολειό
-
γυριζει ο 16χρονος γιος απο τις πρωτες διακοπες μονος...
-πως τα περασες γιε μου...
-ασε μπαμπα σουπερ...πηδηξα στην παραλια 3 τσεχες ταυτοχρονα!!
-ε ρε τι γιοκαρο εβγαλα...καραμπουζουκλη και μαγκα...γυριζει η 16 χρονη κορη..
-πως περασες κορουλα μου;;
-ασε μπαμπα σουπερ..με πηρανε στην παραλια 2 μαυροι και ενας Αλβανος..
-τι ειπες μωρη πουτανα...τι θα πει η γειτονια, το χωριο, το ΔΝΤ, το ΝΑΤΟ, ο Μπομπ ο Σφουγγρακης κτλ
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες