-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ρε σεις στο θεο σας..
μου ανακοινωσε η αλλη οτι τα φτιαξε τελικα μεσα στο 3ημερο με καφρο απ το συνδεσμο
και οτι δεν εχει προβλημα να μιλαμεπες της ότι δε γίνεται γιατί εσύ τα'χεις φτιάξει με κάφρο αντίπαλης ομάδας
θα ήθελες όμως να μείνετε για πάντα φίλοι και να κοιτάζετε μαζί το ηλιοβασίλεμα δακρύζοντας
-
heras αφού δεν είπες τη βασική ατάκα 'δε ζηλεύω' όταν σου είπε για άλλον, όσο χεράς και να είσαι δεν το σώζεις.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Ρε σεις στο θεο σας..
μου ανακοινωσε η αλλη οτι τα φτιαξε τελικα μεσα στο 3ημερο με καφρο απ το συνδεσμο
και οτι δεν εχει προβλημα να μιλαμεΜε το διαλογο δε γινεται δουλεια.
Να σου στειλω 2-3 απο το δικο μου συνδεσμο να την φερουν στα ισα της? -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Οχι απλα μεταξυ 2 κουκλων διαλεξε αυτον που ηξερε και εμπιστευοταν (παλιοι γνωστοι γαρ)....τωρα να δω που θα χει τον πρωην απο κατω και τον νυν απεναντι και οι οποιοι ειναι και φιλαρακια μεταξυ τους
Εγω ηδη παω γι αλλαμεχρι 4 ειναι σχεση...
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
μεχρι 4 ειναι σχεση...
Σε τι κόσμο θεε μου θα έρθει το παιδί μου!?
στάλθηκε από το Fola κινητό μου -
Άφησε τον πορνόμυαλο να λέει.
Μέχρι 3 είναι σχέση - μετά αλλάζει. -
σημερα υφισταται σχεση και με 1....
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Άφησε τον πορνόμυαλο να λέει.
Μέχρι 3 είναι σχέση - μετά αλλάζει.το ταλκ στα μαυρα μαρμαρα ειναι απαιχτο τρικ ομως.....
για να βγαλεις ακρη τι και πως την αλλη μερα
-
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Μου κάνει εντύπωση διότι δεν μπορώ να σκεφτώ ποια γυναίκα θα άφηνε μόνο του τον άντρα της σε μια κοινωνική εκδήλωση...
πωωω, πόσο στενόμυαλος κόσμος πια..
Βρωμάει ναφθαλίνη και αυτή η άποψή σουΔεν φημίζομαι για τις προχώ ιδέες μου.
Όμως εγώ όταν πηγαίνω κάπου με παρέα (φίλη, αμόρε κτλ) συνήθως φεύγουμε μαζί. Σπάνια να έχω αφήσει την παρέα μου πίσω. Και αν ήταν ήδη μεθυσμένος, δεν θα έπρεπε να τον φροντίσει; Δηλαδή ο άλλος δεν θα μπορεί να σταθεί στα πόδια του κι εσύ θα πας για ύπνο; Καμία σχέση με γυναίκες κτλ που αραδιάζετε. Απλό ενδιαφέρον για την παρέα σου και τίποτα παραπάνω.
(Αν και μάλλον ο coupeas μέθυσε αφότου έφυγε η γυναίκα του.) -
άμα πήγαινες κάπου και το αμόρε σου γινόταν σκουπίδι , πώς θα αντιδρούσες;
-
Θα φρόντιζα να φτάσει ασφαλής στο κρεβατάκι του.
-
παντόφλα θα του έριχνες;
-
Ελένη, όταν χωρίζεις με το αμόρε, φεύγεις πάλι μαζί του?
-
παντόφλα θα του έριχνες;Γιατί να κάνω κάτι τέτοιο;
-
Ο χρήστης HelenKoR έγραψε:
παντόφλα θα του έριχνες;
Γιατί να κάνω κάτι τέτοιο;
σε περίπτωση που παραφερόταν ή σε έκανε να νιώθεις άσχημα ή γενικά σε ντρόπιαζε
παντόφλα ρίχνεις ή είσαι τόσο παραδοσιακή που τον έχεις πασά τον άλλο ο,τι κι αν κάνει;
-
Αν είσαι εξω με παρέα και γίνεις στουπί, συνήθως η δικιά σου σε σέρνει απο το αυτί μέχρι το σπίτι,...αφού σου έχει κατεβάσει όλο το ευαγγέλιο.
send from me
-
και λογικό μου ακούγεται, απλά αναρωτιέμαι η helenkor τι θα έκανε σε μια τέτοια περίπτωση , γιατί λέει ότι θα φρόντιζε κυρίως τον άλλον
εγωισμός δεν παίζει ποτέ;
-
σε περίπτωση που παραφερόταν ή σε έκανε να νιώθεις άσχημα ή γενικά σε ντρόπιαζε
[...]Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Σίγουρα υπάρχει ελαφρυντικό λόγω αλκοόλης. Ασε που εκείνη την ώρα ο,τι και να πεις στον άλλο... χαμένο θα πάει. Οπότε προέχει η ασφάλεια.
Πάντα όμως, όταν χρειάζεται, βάζω πάγο(χωρίς φασαρίες και πολλά πολλά). Όταν κάτι με ενοχλεί, ετσι; Αν όλα είναι καλά, ε, δεν βλέπω τον λόγο. -
Εγωισμός επειδή ο άλλος ήπιε τον πάτο του;
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες