-
Ξέραμε μέχρι τώρα οτι οι πακιστανο/αφγανο/περίεργοι Ασιάτες φέρνανε ομοφυλόφιλους συντοπίτες τους για να γαμάνε. Κολομπαριλίκια γουστάρουν δεκτό και κατανοητό.
Μάλλον δεν πάνε καλά η δουλειές γιατί οπως φαίνεται τους βγάζουν και στα φανάρια τώρα.
j.marr σε φανάρι. Πλησιάζει περίεργος με τη μαλακία για τα τζάμια στο χέρι.
-Κάνει νόημα για τα τζάμια
-j.marr λέει οχι.
-Ζητάει 20 λεπτά
-j.marr λέει οχι.
-Στέλνει πεταχτά φυλάκια και κουνάει τον κώλο του.
-j.marrΤι σκατά θα προσφέρουν σε λίγο στα φανάρια θέλω να δώ.
-
j marr δεν έχει γούστο...
-
Μάλλον κάτι παραπάνω είδε ο πακιστανος...
-
Σε ποιό φανάρι jmarr; Μου 'χε τύχει κι εμένα πριν από 1-2 χρόνια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε ποιό φανάρι jmarr; Μου 'χε τύχει κι εμένα πριν από 1-2 χρόνια.Μια και βλεπω οτι υπάρχει ενδιαφέρον για τέτοιου είδους υπηρεσίες
Εθ. Αμυνης με Εγνατία. Βράδυ.
-
Εγώ το είχα πετύχει στο φανάρι της Κατσιμιδη με Αγ. Δημητρίου. Τότε δεν είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο πιάτσας, πολύ πιθανό όμως.
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
http://www.andro.gr/business/μετανάστης-δεν-νομίζω/
Ο Ασγάρ Τσίμα κοιτά με οξυδέρκεια το προβληματικό κέντρο της Αθήνας: «Από τους Ινδούς, Πακιστανούς και Μπαγκλαντεσιανούς μετανάστες “δημιουργήθηκα”. Τότε ήταν ένα κλειστό κοινωνικό κομμάτι στην Αθήνα, δεν ενοχλούσε, δεν έκλεβε, εργαζόταν σκληρά, έβγαζε λεφτά και κατέληγε στην περιοχή γύρω από την Ομόνοια, όπου είχα τις επιχειρήσεις μου. Αυτό κράτησε περίπου δέκα χρόνια. Ώσπου έφτασαν μετανάστες από άλλα μέρη του πλανήτη, άρχισαν σκηνές επικίνδυνες, οι δουλειές έπεσαν. Απομακρύνθηκαν οι ήσυχοι, νοικοκύρηδες μετανάστες, αφήνοντας την περιοχή σε ναρκομανείς, μαστροπούς και άνεργους μετανάστες. Οι Έλληνες δεν κατάλαβαν αυτή την δραστική αλλαγή μεταναστών στην περιοχή, και είναι λογικό.
#antifa
-
δεν ξερω αν ταιριαζει εδω, ή εχει αλλο τοπικο πιο σχετικό, αλλα οπως βλεπετε προβληματα εχουν και αλλου:
Αμερικανική εταιρεία κατασκεύασε σφαίρες από δέρμα χοίρου για να στέλνει τους Μουσουλμάνους στην Κόλαση!
Και όμως! Δεν είναι φάρσα ούτε διαδικτυακό viral μύθευμα, αλλά θλιβερή πραγματικότητα: ως αντίδραση στη δημιουργία Ισλαμικού πολιτιστικού κέντρου κοντά στο σημείο «ground zero» όπου άλλοτε υψώνονταν οι δίδυμοι πύργοι, εταιρεία πυρομαχικών προχώρησε στην κατασκευή και παραγωγή ειδικών σφαιρών επενδυμένων με δέρμα χοίρου, με προφανή πρόθεση, καθώς ως γνωστόν οι Μουσουλμάνοι δεν τρώνε χοιρινό. Κατ’ αυτό τον τρόπο, όχι μόνο θα τους «ξεκάνει» κανείς, αλλά επιπλέον θα τους στέλνει και στην κόλαση! Οι ιθύνοντες της εταιρείας South Fork Industries συνόδευσαν το μεταφυσικά «προηγμένο» προϊόν τους με ειδική δήλωση: «με τα πυρομαχικά Jihawg δεν σκοτώνεις απλά τον ισλαμιστή τρομοκράτη, αλλά φροντίζεις να τον στείλεις στην κόλαση.
Έτσι, οι όποιοι επίδοξοι μάρτυρες θα το σκεφτούν διπλά προτού εξαπολύσουν κάποια επίθεση αυτοκτονίας. Εάν ποτέ χρειαστεί να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τους γύρω σας, τα πυρομαχικά σας θα λειτουργήσουν σε διπλό επίπεδο». Η εταιρεία μάλιστα προέβη και στην κυκλοφορία διαφημιστικού t-shirt πάνω στο οποίο αναγράφεται το σλόγκαν: Ham in MoHAMed (επί το ελληνικότερον και σε πολλή ελεύθερη μετάφραση που δεν αποδίδει το λογοπαίγνιο στα αγγλικά: Χοιρινό στον Χοιρομωάμεθ). -
Μπορει και να ειναι 'σπαμ' το παρακατω, υποτιθεται οτι ειναι απο μια ομιλια της Αυστραλης Πρωθυπουργου.
Πλακα πλακα ομως (οποιος κι αν το εγραψε) εκανε μια καλη προσέγγιση...
'Αν δεν είστε ευτυχείς εδώ τότε ΦΥΓΕΤΕ. Δεν σας υποχρεώσαμε να έλθετε. Εσείς ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ να έλθετε εδώ. Επομένως ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ την χώρα που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε.'
Οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι δεν είναι ευτυχισμένοι...Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Γάζα
Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Αίγυπτο
Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Λιβύη
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Μαρόκο
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Ιράν
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Ιράκ
Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Υεμένη
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Αφγανιστάν
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Πακιστάν
Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Συρία
Δεν είναι ευτυχισμένοι στον ΛίβανοΠου είναι λοιπόν ευτυχισμένοι;
Είναι ευτυχισμένοι στην Αυστραλία
Είναι ευτυχισμένοι στην Αγγλία
Είναι ευτυχισμένοι στον Καναδά
Είναι ευτυχισμένοι στις ΗΠΑ
Είναι ευτυχισμένοι στην Γαλλία
Είναι ευτυχισμένοι στην Γερμανία
Είναι ευτυχισμένοι στην Σουηδία
Είναι ευτυχισμένοι στην Νορβηγία
Είναι ευτυχισμένοι στην ΔανίαΕίναι ευτυχισμένοι σε κάθε χώρα που δεν είναι μουσουλμανική
και ποιόν κατηγορούν;
Όχι το Ισλάμ !
Όχι τους ηγέτες τους !
Όχι τους εαυτούς τους !ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ
ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ
-
Πάλι αυτή η Αυστραλιανή πρωθυπουργός... Έλεος με την κάθε βλακεία που κυκλοφορεί σε σπάμ αν και αυτό είναι μια τελειώς νέα έκδοση οπότε
Όσο για την προσέγγιση, καλή σε τί ακριβώς; Μια υπερμπούρδα είναι το όλο κείμενο που δεν λέει τπτ απολύτως. Για να μην το χαρακτηρίσω αλλιώς.
BTW ακολουθεί ένα αντίστοιχης ποιότητας κείμενοΟ Μικρός Αντρέας Παπαδόπουλος θέλει να πετάξει στο Διάστημα αλλά δεν έχει λεφτά. Η SpaceX θα του κάνει δώρο αυτό το ταξίδι αν καταφέρει να αποδείξει πως έστειλε αυτό το mail σε 3 δισεκατομμύρια αποδέκτες. Απαντησε του σε αυτό το mail και βάλε το όνομα σου στην λίστα. Επίσης πρέπει να το στείλεις σε 15 τουλάχιστον ακόμα άτομα αλλιώς η οθόνη σου θα ανατιναχτεί σε 20 λεπτά απο την στιγμή που άνοιξες αυτό το mail
Seems legit και παίζει να έχει και καλύτερη συνοχή από αυτό που έβαλες εσύ In fact ο antwnis-team έχει γραψει καλύτερα πονήματα απο αυτό
-
3 δις mail !!!
Μλκ !!! Τρελό Affiliate marketing γίνεται ...
-
http://greece-salonika.blogspot.com/2013/09/blog-post_11.html
Κύμα λαθρομεταναστών ...στην Αλβανία
Συνεχίζεται η είσοδος λαθρομεταναστών που ξεκίνησε το τελευταίο διάστημα προς Αλβανία.
Η αστυνομία του Αργυροκάστρου ανακοίνωσε ότι συνέλαβε χθες 47 παράνομους μετανάστες από το Σουδάν, το...Πακιστάν, το Αφγανιστάν και την Αλγερία.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, οι μη νόμιμοι μετανάστες εισήλθαν από την Ελλάδα και συνελήφθησαν σε χωριό κοντά στα ελληνο-αλβανικά σύνορα, όπου έγιναν αντιληπτοί από τις θερμικές κάμερες. Οι παράνομοι μετανάστες είπαν ότι είχαν ως τελικό προορισμό χώρες της Δυτικής Ευρώπηςκαι οι αλβανοι συνοριοφυλακες αποδεικνυονται ικανοτεροι των δικων μας....
-
Eλα ρε και εγώ που νόμιζα ότι έρχονται στο Ελλάντα για να μας φάνε τη χώρα, τα νιάτα, τον εθνικό πλούτο και να τορπιλίσουν την ελληνορθοδοξία. Ακου φεύγουν! Αυτή η προσβολή δε θα μείνει αναπάντητη!
-
greo μπορείς τιμής ένεκεν να φιλοξενήσεις ή ακόμα κ να υιοθετήσεις έναν από αυτούς..
Πήγαινε σε ένα κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών κ ζήτα ενυπόγραφα να αναλάβεις όλα τα έξοδα ενός από αυτούς κ μέχρι να φύγει πίσω για την χώρα του να διαμένει στο σπίτι σου..τι λες? -
Eγώ λέω ότι κι εσύ μπορείς με δικα σου έξοδα να τον στείλεις σπίτι του.
Εναλλακτικά, μπορείς να τον φορτώσεις στο αμάξι σου και να τον πάς μεχρι τα σύνορα...τί λες -
έτσι κ αλλιώς με δικά μου , δικά σου , δικά μας , έξοδα τον ταίζουμε εδώ τόσους μήνες που κάθεται..
εκεί που μένεις εσύ έχεις υπ' όψιν σου πόσο τους κρατούν?
όσοι λοιπόν δήθεν κόπτονται , τους προτείνω αυτό που είπα κ στον greo.. -
Κοιτα γιαννικ. Μας εχετε ζαλίσει τα παπαρια τόσα χρόνια ότι οι μετανάστες έρχονται εδώ για να μας πάρουν τα λεφτά, τις δουλειές, να διαβρώσουν την ορθοδοξία, να διαρρήξουν τον κοινωνικό ιστό, να μας αλλοτριώσουν και πολλές άλλες τέτοιες πίπες. Η αλήθεια είναι απλή. Ερχονται εδώ επειδή είναι η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα στο δρόμο τους και κάθονται επειδή η Ελλάδα έχει υπογράψει μία συνθήκη με την οποία παίρνει λεφτά για να τους κρατάει εδω. Όσοι μπορούν να φύγουν φεύγουν τρέχοντας
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
έτσι κ αλλιώς με δικά μου , δικά σου , δικά μας , έξοδα τον ταίζουμε εδώ τόσους μήνες που κάθεται..
εκεί που μένεις εσύ έχεις υπ' όψιν σου πόσο τους κρατούν?
όσοι λοιπόν δήθεν κόπτονται , τους προτείνω αυτό που είπα κ στον greo..+1 ιδιωτική πρωτοβουλία
Θα πρέπει και να τους εμβολιάζουμε , να τους στειρώνουμε και να τους βάζουμε chipάκι;
-
εγώ έχω άλλη γνώμη αλλά δεν θα τα χαλάσουμε κιόλας σε αυτό..
Έρχονται εδώ :
1ον λόγω γεωγραφικής θέσης
2ον είμαστε ίσως η πιο μπαχαλοχώρα της Ε.Ε , με τέτοια γραφειοκρατία που δεν την βρίσκουν πουθενά..
3ον Ξέρουν ότι εδώ τους παίρνει να κάνουν το οτιδήποτε καθώς νόμοι και η απονομή της δικαοσύνης κινούνται με ταχύτητα χελώνας.
ΑΛήθεια λοιπόν για πες γιατί δεν πάνε στην Ιταλία που είναι κ δίπλα μας?
Την σύμβαση που λες την έχουν υπογράψει και άλλες χώρες , εμείς λόγω και γεωγραφικής ίσως θέσης.. -
Πανε Ιταλία. Ποιος σου είπε ότι δεν πάνε; Ο ασβερκος της γειτονιάς; Ιταλία, Μάλτα, Ισπανία και δε θυμάμαι για Πορτογαλία είναι οι χώρες που διαμαρτύρονται για καλύτερες ρυθμίσεις της Φροντεξ και του Δουβλίνου
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;