-
Aλλα σχετικα παλιο
Παιζει στο φορουμ να εχει μπει αλλες 10 φορες -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Λετε να ειναι σημαδι για την εισοδο της Honda στο κοσμο των turbo??
http://carscoop.blogspot.com/2012/02/honda-to-race-in-wtcc-with-its-new.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Carscoop+(CARSCOOP)εγώ θεωρώ ότι απλά θέλει να είναι ανταγωνιστική στο θεσμό...
Χμ ... Θα συμφωνήσω με τον spyros.s, κι εγώ αυτήν την εκτίμηση κάνω.
-
Έχει κάποιος το βιβλιαράκι της Honda που αναλύει τι καλύπτεται από την επιπλέον εγγύηση (+4) της Ελληνικής Αντιπροσωπείας; Αν ναι, είναι εύκολο να σαρώσει και να ανεβάσει τις σχετικές σελίδες;
-
Άκυρο, το βρήκα
-
(χωρίς πολλές άλλες πληροφορίες)
Η Honda παρουσίασε τον πρώτο κινητήρα που βασίζεται στην τεχνολογία 'Earth dreams' ( ). Πρόκειται για έναν πετρελαιοκινητήρα 1.6 λίτρων, με 120 ίππους/4000 στροφές και 300 Nm/2000 στροφές. Η εκπομπές CO2 αναμένονται κάτω των ...100 kg/km, ενώ θα είναι και 'ο ελαφρύτερος της κατηγορίας του'...
Θα τοποθετηθεί αρχικά στο Civic προς το τέλος του έτους. -
αντε κ με ενα αυτοματο κ σιγα σιγα δενει το γλυκο..μακαρι να μπει κ στο τζαζ.
-
Πρόκειται για έναν πετρελαιοκινητήρα 1.6 λίτρων, με 120 ίππους/4000 στροφές και 300 Nm/2000 στροφές. Η εκπομπές CO2 αναμένονται κάτω των ...100 kg/km, ενώ θα είναι και 'ο ελαφρύτερος της κατηγορίας του'...
Από εξαιρετικά έως κορυφαία τα νούμερα αυτά. Το κυριώτερο είναι όμως ότι κατεβαίνει σε πιο χρήσιμη περιοχή κυβικών, γιατί μέχρι τώρα έχει έναν πασπαρτού 2.200 κυβικών που δεν πρόκειται να αγοράσει ποτέ κανένας στη χώρα μας.
-
Σωστή κίνηση τα 1600 κυβικά γιατί όντως τα 2200 έχουν ζήτηση ίση με 0. Σεα ποια άλαλ μοντέλλα θα μπει; Γιατί όχι στο Accord; Θα το βοηθούσε στο σύνολο της Ευρώπης που η ζήτηση του είναι πολύ χαμηλή.
-
Παίδες, μια ερώτηση για το Honda Civic 5d 1.4 Sport (έκδοση 8.1) με τα 'μαμά' ελαστικά: πήρε κάτι το μάτι μου στο βιβλίο συντήρησης για αλλαγή μπρος-πίσω των ελαστικών κάθε 10 χιλιάδες χλμ! Ισχύει αυτό; Αλλάζετε τα μπρος με τα πίσω ελαστικά σας κάθε τόσο; Επίσης, σε νορμάλ συνθήκες, αυτά τα 'μαμά' ελαστικά στα πόσες χιλιάδες χλμ θέλουν αλλαγή με νέα;
Και ένα ΥΓ: το σύστημα προειδοποίησης ξεφουσκώματος είναι αξιόπιστο;
-
Παίδες καίγομαι!
Όντας περήφανος κάτοχος ενός honda civic 1.4 (sedan 12/2001) και έχοντας κάνει 225.000 χωρίς να βγάλει κιχ, ήρθαν οι ώρες δύσκολων αποφάσεων: πρέπει να πάμε σε αλλαγή δίσκου/πλατώ, ιμάντα μηχανής και κλιματιστικού, τρόμπας νερού και βάσης μηχανής. Η σούμα από Honda (Σαρακάκης Γέρακας) περί τα 1.200 € με εργατικά φπα κλπ (~700€ ανταλλακτικά και καμιά 450αρία εργατικά).
Δυστυχώς δύσκολα θα βρεθούν, για να γίνει σε αντιπροσωπεία, παρότι το θέλω πολύ..
Οπότε ξέρετε κάποιο ΚΑΛΟ συνεργείο Honda να πάρω και μια 2η (και 3η...) τιμή;
-
Ξερει κανεις αν το νεο σιβικ θα βγαλει και 3θυρες εκδοσεις (π.χ. type S) ;
-
Καλησπέρα είμαι καινούργιος κάτοχος ενός Honda civic vti sedan mod 97 .
Έχω 2 απορίες, στα 120 χιλιόμετρα το στροφόμετρο έδειχνε 4000 στροφές είναι σωστές η στροφές για το συγκεκριμένο μοντέλο? Αν όχι μπορώ να αλλάξω το γρανάζι της 5 και στα 120 χιλιόμετρα να δείχνει 3500 στροφές όπως σχεδόν στα πιο πολλά αυτοκίνητα.?
Και το 2 τι βαλβολινη παίρνει το σασμάν και πόσα λίτρα ευχαριστώ πολύ..
-
Το 3500 κάθεται καλύτερα στο μάτι;
-
για λογους καναναλωση στην εθνικη..
-
Τότε προφανώς διάλεξες λάθος αυτοκίνητο. Η Χόντα έκρινε ότι το αυτοκίνητο πρέπει να έχει την συγκεκριμένη κλιμάκωση.
-
Βρες πρώτα πόσο θα σου στοιχίσει η όλη διαδικασία, να δεις αν σε συμφέρει για λίγο πιο μικρή κατανάλωση και βλέπεις μετά.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
γνωμες για civic 2001 5θ 1.4
προβληματα που εβγαλε το αμαξι, αξιποστια γενικα, ταχυτητα, και καταναλωση! ευχαριστω για τον χρονο σας! -
Ο χρήστης vtiiii έγραψε:
Καλησπέρα είμαι καινούργιος κάτοχος ενός Honda civic vti sedan mod 97 .Έχω 2 απορίες, στα 120 χιλιόμετρα το στροφόμετρο έδειχνε 4000 στροφές είναι σωστές η στροφές για το συγκεκριμένο μοντέλο? Αν όχι μπορώ να αλλάξω το γρανάζι της 5 και στα 120 χιλιόμετρα να δείχνει 3500 στροφές όπως σχεδόν στα πιο πολλά αυτοκίνητα.?
φίλε μου δεν στροφάρουν μέχρι τις 8000
τα πολλά αυτοκίνητα. Η κλιμάκωση του κιβωτίου είναι αυτή από την χόντα οπότε άσε την εταιρεία να ξέρει καλύτερα.Γνώμη μου μην ασχοληθείς και πετάξεις χρήματα...δεν αξίζει τον κόπο να χαλάσεις το παραμικρό. Σου θυμίζω ότι όσο καλό και αν είναι το αυτοκίνητο σου, είναι πλέον 15 ετών.
Για το 2 ένα απλό τηλέφωνο στον Σ φτάνει για να πάρεις την απάντηση που θέλεις. -
Ο χρήστης vtiiii έγραψε:
Καλησπέρα είμαι καινούργιος κάτοχος ενός Honda civic vti sedan mod 97 .Έχω 2 απορίες, στα 120 χιλιόμετρα το στροφόμετρο έδειχνε 4000 στροφές είναι σωστές η στροφές για το συγκεκριμένο μοντέλο? Αν όχι μπορώ να αλλάξω το γρανάζι της 5 και στα 120 χιλιόμετρα να δείχνει 3500 στροφές όπως σχεδόν στα πιο πολλά αυτοκίνητα.?
Λοιπον καταρχην το αμαξι σου ειναι το civic vti με κωδικο σασι ΕΚ4 1996-2000( οπου 4 ειναι το vti δλδ με το μοτερ των 160 αλογων Β16Α2, p.x to 1.5 λεγοταν ΕΚ3)το σασμαν σου ειναι Υ21 και ειναι αυτο
1st: 3.230
2nd: 2.105
3rd: 1.458
4th: 1.107
5th: 0.848
R: 3.000
FD: 4.400Τωρα οι στροφες που βλεπεις ειναι σχετικα λογικες..πες μου λιγο τα λαστιχα φορας?Τα μαμα 195-55 15 η τα 195-50-15 που βαζουν πολλοι λογο κοστους?Με μαμα διασταση αν δε κανω λαθος εισαι 3600 3700 σαλ.Μη μπεις στη διαδικασια να αλλαξεις καποιο γραναζι μεταδοσης.Αν θες να μακρυνεις το βημα σου τοτε βαλε ενα σασμαν απο το αγγλικο το vti το 5πορτο 1.8 κυβικα το S9B εχει και μπλοκε.
1st: 3.230
2nd: 1.900
3rd: 1.360
4th: 1.034
5th: 0.848
R: 3.000
FD: 4.267
Για το 2ο τα σασμαν αυτα δε παιρνουν βαλβολινη αλλα το λαδι της χοντα ΜΤF3 ποσοτητα 2,3 λιτρα περιπου και το αγοραζεις απο Σαρακακη γυρωρα στα 10-11 ευρω εχει το λιτρο.Αν παλι δε μποριες να βρεις μπορεις να βαλεις και λαδι κινητηρα 10-40 αλλα σε συνιστω αυτο να το κανεις για λιγα σχετικα χλμ και με την πρωτη ευκαιρια να τα αλλαξεις με MTF3 ,οχι οτι θα παθει κατι αλλα για καλυτερα,μη βαλεις βαλβολινη μεσα παρακληση... -
Ήρθε εδώ και κάποιο καιρό η ώρα να αντιμετωπίσω το όχι και τόσο διάσημο customer service του Σαρακάκη... Η οθόνη του ταμπλό του TypeR έχει θέμα (περιστασιακά κάποια pixels σβήνουν). Η δήλωση του προβλήματος σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο έγινε στα μέσα Γενάρη. Ανταλλακτικό δεν υπήρχε στην Ελλάδα. Ακόμα το περιμένω (καλύπτεται από την εγγύηση οπότε δεν έχουν λόγο να βιάζονται). Μάλλον θα 'βάλω' στο παιχνίδι έναν φίλο δικηγόρο...
Επίσης, εδώ και μερικές ημέρες το cruise control δεν ενεργοποιήτο. Πήγα σήμερα στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο όπου ανακάλυψαν την αιτία: η βαλβίδα του συμπλέκτη που στέλνει σήμα στον εγκέφαλο έχει χαλάσει κι ο εγκέφαλος θεωρεί ότι ο συμπλέκτης είναι μονίμως πατημένος και δεν ενεργοποιεί το cruise control... Αναμένω την επιβεβαίωση ότι καλύπτεται από την 7ετή εγγύηση. Δυστυχώς, το ανταλλακτικό και πάλι δεν υπάρχει στην Ελλάδα...
HONDA FORUM