Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται
    • 1
    • 2
    • 63
    • 64
    • 65
    • 66
    • 67
    • 121
    • 122
    • 65 / 122
    Αντίλογος
    0
    2426
    8942
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • D
      d-jet last edited by

Ο χρήστης chemic έγραψε:

Πες μου πού ακριβώς έχω παραποιήσει τα λόγια σου, 'φίλε'; ότι δεν είπα πουθενά πως οι βοσκοί είναι κατώτερης ποιοτητας ανθρωποι για να μου κάνεις την ρητορική ερώτηση σου αν πιστεύω πως δεν χρειάζεται να πάνε κ σχολείο. Αυτό λες όταν υπονοείς ότι δεν έχει ανάγκη την κλασσική μουσική Έγραψες ή δεν έγραψες αυτή τη μεγαλειώδη κοτσάνα με το βοσκό και την κλασσική μουσική; (αν διαβάσεις τι γράφεις, εξισώνεις τον εαυτό σου με βοσκό αυτό από που βγαίνει? πιο πολύ ρωτάω για να καταλάβω αν διαβάζεις με τα ματια ή με τα ποδια ετοιμος να πετάξεις την εξυπνάδα κ να αρχίσεις να ωρύεσαι δεν υπαρχει ελπις.
      γραφείς ή δε γράφεις '** θα τους πείσεις πως είναι αναγκη ο βοσκός να ακουει κλασική μουσική, όπως κ εμας εδώ**' οπότε μάλλον εγώ με τα πόδια διαβάζω μάλλον καλύτερα από ό,τι εσύ γράφεις με τα χέρια Γιατί αν θες, πες με κ βοσκό κάθε καλοκαίρι μια χαρά παρέα κάνω με 'βοσκούς' στις διακοπες. για αμαξια, πολιτική κ γκατζετάκια κτλ λέμε Οπότε αυτό που ήθελα να επισημάνω στον realzeus είναι οτι δεν είμαστε 100χρόνια πισω να υπάρχουν 'βοσκοι' απομονομένοι που χρειάζονται την ερτ. Εχουν πήξει τα χωριά στη δορυφορική (ο οτε tv πρέπει να ξεπουλησε στην επαρχία), εχουν ιντερνετ εχουν κ iphone Το κακό είναι ότι από τον τρόπο που γράφεις και τις απόψεις που εκφράζεις πιθανώς δεν κάνεις παρέα με βοσκούς μόνο το καλοκαίρι:lol: )

Βάλε κίτρινο τώρα εσύ να το κάνουμε ουράνιο τόξο!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • A
        antonis-team last edited by

Συγκρίνετε ανόμοια πράγμα !. εάν έχετε φασόν και ράβετε κιλότες, το μεγάλο ποσόν είναι στα εργατικά. Ο ραδιοφωνικός τηλεοπτικώς , το κόστος είναι στην εγκατεστημένη δύναμη, και στους εγκάθετους κλέφτες. Και στην περίπτωση οι κλέφτες υπερέβαιναν το 50 % οικονομικά!.
        Έτσι εάν γίνει το 1/3 που χρειάζεται στην ουσία, επιτελώντας άψογα τον προορισμό της, έχουμε
        66%- δια 2 = 15% του αρχικού. 85% κέρδος των θυμάτων που υποχρεωτικά τα έχωναν!. +++++ από την αποξήρανση της Κωπαΐδας, του πώς θα πηδήσει ο ελέφαντας, του πως τρέχει το καγκουρό, και άλλες ΔΕΚΟ, αυτά πληρώναμε οι μαλάκες μια ζωή!.
        Το ίδρυμα Σημίτη γιατί επιδοτείτε?. Για να μας θυμίζει το χρηματιστήριο που χάσαν τα λεφτά τους εκατομμύρια έλληνες?.
        Είναι πολλααααααα, είναι πολλααααααα, μα έφτασε ο κόμπος στο χτένι!.
        Αντωνάκη δικέ μου καλέ, η άγαλμα ή χώμα……..
        Πάντα μαζί σου!.
        Βλέπεις δεν γράφω Γουδί……. Το έγραψα στον άλλο, μα βρέ φούστι μου ήμουν μοναδικός….. και το ανέφερε!.
        Α.

• A

Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
          Εγω παλι πιστευω οτι επειδη ο κοσμος εχει καταλαβει οτι δεν τους εφτασε ουτε το λιπος, ουτε το κρεας, αλλα ουτε και τα κοκκαλα, γι'αυτο γινεται ολη η ιστορια. Και να τα καταφερει (που θα τα καταφερει εστω και πλαγιως με την ΕΡΤ) στον επομενο (ειδικα νοσοκομεια-παιδεια) θα γινει της κακομοιρας.

Παρακολουθω αυτη τη μαχη κρατιστων-ιδιωτων και εχω να πω οτι ειναι ματαιη γιατι οπως εχουμε δει ολο αυτο το διαστημα για καθε ενα δικαιωμα ΔΥ που χανεται, οι ΙΥ χανουν τα διπλα και βαλε. Επισης για καθε ενα ευρω που χανει ο ΔΥ ο ΙΥ δε χανει τα διπλα, χανει τη δουλεια γενικα. Αρεσει δεν αρεσει, το κρατος ειναι το σημειο αναφορας για μισθους και θεσμικα δικαιωματα. Αν ολα ηταν καλως καμωμενα, τωρα οι ΙΥ δε θα ειχαν χασει φραγκο και θεωρητικα ετσι επρεπε να γινει αφου το δημοσιο ειναι ο ασθενης αλλα δεν ηταν ετσι. Γι'αυτο η αγορα κατερρευσε σαν τραπουλοχαρτο μετα το πεσιμο στους ΔΥ και στους συνταξιουχους οι οποιοι κινουσαν τα παντα σχεδον. Οσο λοιπον ορεγονται καποιοι οτι η Αντωνελλα θα συνεχισει σε αυτο το ρυθμο να ξερουν οτι πολυ απλα ετσι θα οδηγηθουμε και στην τυπικη χρεοκοπια γιατι οτι ηταν να χαθει χαθηκε. Τωρα πια μιλαμε για την 'τελικη λυση' (ξερουν οι ΧΑ) και το 80% του κοσμου που παει ΕΡΤ γι' αυτο ειναι εκει, οχι για την Μπηλιω ή την Κυριακη στο χωριο.

Κοφτε λοιπον τις κορωνες γιατι απο το '90 η θεωρια των ρετιρε, ηταν σημαια για φελελε και αλλους. Λογικο βεβαια αμα εισαι στο δυαρι-τριαρι να κοιτας 'καπως' τον τυπα που μενει στο ρετιρε. Μονο που τωρα για τα 5-10 ρετιρε 'που ενοχλουσαν' γιναμε ολοι υπογεια. Και το εργο συνεχιζεται κοροϊδα. Τωρα αν αφησουμε την Αντωνελλα (και οποιονδηποτε αλλο τελος παντων, την λεω Αντωνελλα γιατι αλλη σταση ειχε το '10-'11, επαναδιαπραγματευση πουλαγε μαζι με τα αλλα 2 ζαβα και οπως βλεπετε οχι μονο συνεχιζει το ιδιο τροπαρι, αλλα αυτος γουσταρει κιολας), θα παμε στη θεωρια των παραγκουπολεων της Λατινικης Αμερικης, με φαβελες, αλλα και λιγους ουρανοξυστες. Ολα τα αλλα 'οικηματα' δε θα υπαρχουν...

Κατα τα αλλα, φαγωθειτε. Το εργακι παντως οποιος εχει μυαλο, το ξερει. Λιιιιιιγο πισω για την ΕΡΤ και φυσικα η επομενη μπουκα κατακαλοκαιρο ,να λειπουν εστω αυτοι οι λιγοι που θα φυγουν (η βουλη ειναι δεν ειναι ανοικτη στα @@ του του εξυγιαντη) μπας και προλαβει να μπασει τα ΜΑΤ μεσα. Την ξαναπαταει; Μπα...

Α και στο τηλεοπτικο επιπεδο, αλλος τη θελει τη ΜΑΥΡΙΛΑ, καπου στο φαληρο βοσκει και ξεχασε γρηγορα τι χουνερι του ειχε κανει ο Μητσοτακουλας το '93. Στην ουσια ο ΣΚΑΪ τον εριξε και κακως τον βριζουμε τον γκαντεμοσαυρο γιατι αυτος πηγε μια ΕΑΣ να πειραξει και θυμοσαστε τι επαθε. Εδω οι συγκατοικοι μας διελυσαν και κυκλοφορουν ακομα ελευθεροι. Ποια γουδια, ΜΕΣΑ (μαζι με τους βουλευτες τους που 'δεν καταλαβαιναν, δεν ειχαν χρονο να διαβασουν τι υπεγραφαν') και ΔΗΜΕΥΣΗ μεχρι και τις τσοχες απο τα ποδαρακια των επιπλων τους...

Βλακωδώς νόμιζα ότι συμφωνώ μαζί σου αρχικά!. μα δεν κατάλαβες ότι ο εργοδότης κάνει το σουμάρισμα του + και του – και κατά συνέπια αποφασίζει!.
          Και όταν κάποιος επιδοτούσε της τηλεοράσεις σου, τα αυτοκίνητα σου, την εξοχική σου διαβίωση επί πιστώσει, κάποια στιγμή θα απαιτούσε τα χρήματα του!. τράβα πίσω να σου εξηγήσει ο Αντρέας τι εννοούσε με τον «Τσοβόλα δώστα όλα» και το «δανείζεστε τα κράτη δεν φαλίρουν»!.
          Μα τότε σε βόλευε, μα δεν κοιτούσες το αγγούρι που ερχόταν!.
          Δεν σε βολεύει αυτός που κυβερνάει, μα αυτός δεν χαρίζετε. Και σίγουρα μετράς της παράπλευρες απόλυες και ζυγίζεις το κέρδος. Οψόμεθα.
          Όταν οι ΔΕΚΟ υποστούν την εξαφάνιση ή της μυώσεις, εάν αιτιολογηθούν σωστά, η αντίδραση θα είναι κραυγαλέα άτοπος.
          Όλα τα υπόλοιπα είναι κραυγαλέα μυθεύματα, και άτοποι συσχετισμοί, όσο και αποκυήματα φαντασίας ασχέτων οικονομολόγων, γράφε Βαρούφακης!!!!!!!..........
          Α.

• A

Ο χρήστης vice246 έγραψε:

Φαίνεται πάντως ότι ένα θέμα που δεν είναι και τόσο τραγικό, ήτοι το προσωρινό κλείσιμο μιας ΔΕΚΟ με μπόλικες αμαρτίες, δημιουργεί τρελά αντανακλαστικά στο λαό.
            Οι μισοί κατηγορούν τους άλλους μισούς, ενώ όσο καιρό γινόταν της πουτάνας, υπήρχαν μόνο χλιαρά πράγματα.

++++απειρο

Δεν εννοείτε να με διαβάσετε καταλάβετε να με βρίσετε ή να συμφωνήσετε!. Σας είμαι δύσκολα βατώς!.
            Δεν αντιδρούν οι πολίτες, αμόρφωτοι άσχετοι απληροφόρητοι πονεμένοι. Αυτοί είναι κολλημένοι σε εργατοπατέρες, και σε παραβατικούς μεγαλόμηστους εκμεταλλευτές του δημοσίου χρήματος που χάνουν τα οφίτσια τους. Είναι κνώδαλα στα χέρια των επιτηδείων παραβατικών εκμεταλλευτών.
            Εάν δεν το καταλάβετε αυτό, ή ήσαστε στο κόλπο, κατά συνέπια άνομοι παπαγάλοι ή πρέπει να πάτε για ψάρεμα…….
            Α.

• E
              eddie_147 last edited by

Πάντως έξω από την ΕΡΤ το πανηγύρι συνεχίζεται κυριολεκτικά.
              Τόσες καντίνες και πάγκους για βρώμικο δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου.

Γουρνοπούλα προσφέρει το κατάστημα;

• A

Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
                Πάντως έξω από την ΕΡΤ το πανηγύρι συνεχίζεται κυριολεκτικά.
                Τόσες καντίνες και πάγκους για βρώμικο δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου.

Γουρνοπούλα προσφέρει το κατάστημα;

Καλέ μου 147, οι έλληνες είναι σκασμένοι και ξεδίνουν. Και είναι σίγουρα σκασμένοι με της επιλογές τους. Το εκλαμβάνουν σαν αντίδραση – εξιλέωση του λάθους τους, μα είναι διασκέδαση ψυχής. Υπεροδηγούνται χωρίς να το καταλαβαίνουν, από τους σφετεριστές του δικού τους οβολού. Τρώνε τα βρόμια των επιτηδείων «άντρα μου……» και ζουν σε μια πανήγυρη στημένη από τα τρωκτικά!..... ρουθούνι δεν άνοιξε (σκατα στο στόμα μου) δεν σου κάνει εντύπωση?.
                Ελπίζω να μην υπάρξει η θρυαλλίδα, τρέμω.
                Ο όχλος μου έλεγαν κάποιοι, δεν έχει λογική και τρόπο καταστολής…..
                Τα τρωκτικά ελπίζουν σε σχέδια Β, και μουγκά στην στρούγκα, μα από πλευράς Αντώνη δεν έμαθα να υπάρχει. Από πλευράς μπένη και κουβέλη οψόμεθα. Αυτά που γραφεί ο χ’’νικολαου στην εφημερίδα του, δεν είναι από αυτά που διαρρέουν. Το πρώτο ναι το άφησαν!. Το β θα πέσουν κεφάλια.
                A.

• B
                  beams last edited by

Ο χρήστης D-Jet έγραψε:

Έχω εντελώς διαφορετική άποψη. Είμαι αδειοδοτημένος ραδιοερασιτέχνης και γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι υπάρχουν πολύ ισχυροί κανονισμοί για την εκπομπη ραδιοφωνικου σήματος στην Ευρώπη, από κράτη μέλη και μη (ERC/CEPT). Όλα αυτά που μου περιγράφετε μου θυμίζουν περισσότερο τη μονομαχία στο ελ πάσο παρά λογική πρακτική μεταξύ πολιτισμένων κρατών.

Ναι αλλά έχεις κάνει εκπομπή μέσα από τον Περισσό;
                  Έχεις φτιάξει πομπό με μούσια, μουστάκια, γένια και μπατανόβουρτσες;
                  Έχεις κάνει οικονομοτεχνική μελέτη περί βιωσιμότητας κρατικής ραδιοτηλεόρασης, μέσω φόρουμ (ενός οποιουδήποτε φόρουμ δεν τρέχει τίποτα) με τον αλάνθαστο τύπο, 66 διά 2 = 85 ***** Α!!! sgxpl φορ τουρμπο 100% ενώ παράλληλα ανακατώνεις φάβα, σφίγγεις καπάκια σε χρέπια, ονειρεύεσαι αγάλματα για τον Σαμαρά και γράφεις σε πληκτρολόγιο;
                  Ε; Όχι;
                  Όταν θα τα κάνεις λοιπόν όλα αυτά, έλα να σε ξαναεξετάσουμε γιατί είσαι και νεαρούλης και άπειρος

Σοβαρά τώρα και συμπάθα με που λένε
                  Δεν ξαναπάμε σιγά σιγά, να γράψουμε τίποτα για καμιά περίεργη και αξιοσημείωτη λεπτομέρεια (ξέρεις, εκεί που όπως λεν οι σοφοί κρύβεται ο θεός ή ο διάβολος) σε κάποια παλιά Μερκ, Τογιότα ότι να ναι τελοσπάντων , να μας πεις και τίποτα για μουσική ή κάτι άλλο βρε αδερφέ που αξίζει να συζητηθεί, γιατί αν κάτσεις λίγο ακόμα εδώ, σε βλέπω να βγαίνεις BLR.
                  Και είναι κρίμα να γίνει κάτι τέτοιο

• A

Ο χρήστης BEAMS έγραψε:

Έχω εντελώς διαφορετική άποψη. Είμαι αδειοδοτημένος ραδιοερασιτέχνης και γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι υπάρχουν πολύ ισχυροί κανονισμοί για την εκπομπη ραδιοφωνικου σήματος στην Ευρώπη, από κράτη μέλη και μη (ERC/CEPT). Όλα αυτά που μου περιγράφετε μου θυμίζουν περισσότερο τη μονομαχία στο ελ πάσο παρά λογική πρακτική μεταξύ πολιτισμένων κρατών.

Ναι αλλά έχεις κάνει εκπομπή μέσα από τον Περισσό;
                    Έχεις φτιάξει πομπό με μούσια, μουστάκια, γένια και μπατανόβουρτσες;
                    Έχεις κάνει οικονομοτεχνική μελέτη περί βιωσιμότητας κρατικής ραδιοτηλεόρασης, μέσω φόρουμ (ενός οποιουδήποτε φόρουμ δεν τρέχει τίποτα) με τον αλάνθαστο τύπο, 66 διά 2 = 85 ***** Α!!! sgxpl φορ τουρμπο 100% ενώ παράλληλα ανακατώνεις φάβα, σφίγγεις καπάκια σε χρέπια, ονειρεύεσαι αγάλματα για τον Σαμαρά και γράφεις σε πληκτρολόγιο;
                    Ε; Όχι;
                    Όταν θα τα κάνεις λοιπόν όλα αυτά, έλα να σε ξαναεξετάσουμε γιατί είσαι και νεαρούλης και άπειρος

Σοβαρά τώρα και συμπάθα με που λένε
                    Δεν ξαναπάμε σιγά σιγά, να γράψουμε τίποτα για καμιά περίεργη και αξιοσημείωτη λεπτομέρεια (ξέρεις, εκεί που όπως λεν οι σοφοί κρύβεται ο θεός ή ο διάβολος) σε κάποια παλιά Μερκ, Τογιότα ότι να ναι τελοσπάντων , να μας πεις και τίποτα για μουσική ή κάτι άλλο βρε αδερφέ που αξίζει να συζητηθεί, γιατί αν κάτσεις λίγο ακόμα εδώ, σε βλέπω να βγαίνεις BLR.
                    Και είναι κρίμα να γίνει κάτι τέτοιο

Σίγουρα έχω κάνει……
                    Σίγουρα έχω φτιάξει και όχι έναν……
                    Οπωσδήποτε εάν βγάλεις το 66% 2/3 έξω και αφήσεις το 33%/2 περίπου μένει το16,5. Κατά συνέπια κερδίζεις το 83,5 περίπου!. Παίρνοντας ότι το 99 δεν είναι το 100%, αλλά το 1/3 είναι και 33,33 και βαλε!. Δεν μίλησα για βιωσιμότητα της ΕΡΤ, μα για τη βιωσιμότητα της τσέπης των ελλήνων πολιτών δήμου και κράτους!.
                    Οπωσδήποτε η φάβα με καρότο λιαστή ντομάτα ελιές δικες μου, κάπαρη και τσιγαρισμένο κρεμμύδι και μανιτάρια και λεμόνι, ήταν όνειρο, μα δεν πρέπει ούτε να μυρίσω για 10 μέρες οινόπνευμα!!!!!..... νεφρό…….
                    Τα καπάκια δυο που αύριο θα τρέξουν Τατόι τα έχω σφίξει!.
                    Δεν μίλησα για βιωσιμότητα της ΕΡΤ , διότι δεν γνωρίζω.
                    Σίγουρα μίλησα για αγάλματα και χώμα……
                    Οπωσδήποτε στα όρια του BLR βρίσκομαι, περιμένοντας τηλέφωνο μέχρι το πρωί, για να καλύψω εάν χρειαστεί κάτι. Μακάρι απλά να χάσω τον ύπνο μου, που σίγουρα δεν μου χρειάζεται αυτήν την στιγμή, περιμένοντας ντυμένος…. Σε ευχαριστώ!.
                    Α.

• N
                      nass last edited by

Αρεσει δεν αρεσει, το κρατος ειναι το σημειο αναφορας για μισθους και θεσμικα δικαιωματα. Αν ολα ηταν καλως καμωμενα, τωρα οι ΙΥ δε θα ειχαν χασει φραγκο και θεωρητικα ετσι επρεπε να γινει αφου το δημοσιο ειναι ο ασθενης αλλα δεν ηταν ετσι. Γι'αυτο η αγορα κατερρευσε σαν τραπουλοχαρτο μετα το πεσιμο στους ΔΥ και στους συνταξιουχους οι οποιοι κινουσαν τα παντα σχεδον.

Εσένα τώρα αυτή η οικονομία σου αρέσει ? Σου λέει 'μην αλλάξετε τίποτα, είναι μια χαρά' ? Ζούμε σε μια καπιταλιστική κατ΄όνομα χώρα όπου το κράτος κινεί τα πάντα και οτιδήποτε ιδιωτικό πέραν του (κάργα φοροδιαφεύγοντος ) μικρομάγαζου θεωρείται βδελυρό και λαμογιά (και ενδεχομένως να είναι διότι είναι αναγκαστικά διαπλεκόμενο με το κράτος).

(Πχ. στην Καλιφόρνια χρεωκόπησε το κράτος (πολιτεία), ζορίστηκαν αλλά δεν είδα τις επιχειρήσεις και την οικονομία εκεί να έχουν πάθε το στραπάτσο που έπαθαν οι εδώ)

Σε όλες τις καπιταλιστικές χώρες, ακόμα και σε αυτές με ισχυρό κράτος (πχ. Γαλλία) το κράτος είναι ένας σημαντικός εργοδότης και θέτει το κανονιστικό και ρυθμιστικό πλαίσιο λειτουργίας της οικονομίας, τραβώντας αυτιά όπου χρειάζεται (με ορθή λειτουργία δικαιοσύνης και όχι αρνησιδικεία) και θέτοντας στρατηγικούς στόχους (και διευκολύνοντας την υλοποίησή τους με διάφορους τρόπους, από διάφορες επενδύσεις έως νομοθετικές πρωτοβουλίες). Αλλά τον τόνο τον δίνει η ιδιωτική οικονομία. Μας ενδιαφέρει να πάμε προς τα εκεί ή είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που έχουμε ?

Ασε λοιπόν τα 'σ΄αρέσει δεν σ΄αρέσει' και αναρωτήσου, αν ΔΕΝ σ΄αρέσει, τι πρέπει και μπορεί να γίνει για να αλλάξει αυτό.

• L
                        liostemi last edited by

Ο χρήστης nass έγραψε:

Ασε λοιπόν τα 'σ΄αρέσει δεν σ΄αρέσει' και αναρωτήσου, αν ΔΕΝ σ΄αρέσει, τι πρέπει και μπορεί να γίνει για να αλλάξει αυτό.

...θα πρέπει κατά κύριο λόγο να εμπνέει εμπιστοσύνη αυτός που θα προσπαθήσει να κάνει αλλαγές...

• N
                          nass last edited by

Σωστά και όντως ο Αντωνάκης δεν εμπνέει. Είναι όμως αυτός λόγος για να μη γίνει τίποτα ? Τι κοστίζει περισσότερο, να μην κάνουμε τίποτα περιμένοντας το 'Μεσσία' ή να ξεκινήσουμε ?

• M
                            mjacob last edited by

το πρόβλημα της 'έμπνευσης', δεν είναι μεταφυσικό. Είναι ότι η έλλειψή της δυσκολεύει το να γίνουν πράγματα.
                            Δεν είναι δλδ 'λόγος για να μη γίνει τίποτα' αλλά 'λόγος που δεν γίνονται'

Όταν το παίζεις ριζικός μεταρρυθμιστής αλά χριστός θα το ρίξω συθέμελα και σε 3 μέρες θα το ξαναστήσω σωστό, δεν είναι δυνατόν αντί του χριστού να εμφανίζεις τον τελευταίο ξεφτύλα φαρισαίο.
                            Δεν σε πιστεύει κανένας, όλοι αντιδρούν όσο πιο πολύ μπορούν. (όλοι; όχι όλοι, υπάρχει και το γαλατικό νεοφιλελέ χωριό που αντιστέκεται).

Αν έβγαινε ο σαμαράς και έλεγε το ίδιο πράγμα για την ΕΡΤ, αλλά ταυτόχρονα και πρωτίστως ανακοίνωνε ότι έπαιρνε πάραυτα πούλο ο σίμος που τα γάμησε, οι 37, 47, 57, πόσοι είναι, 'ειδικοί συνδαιτυμόνες', και για τους υπόλοιπους βλέπουμε, τότε πιστεύεις θα ήταν ίδιες οι αντιδράσεις;

• N
                              nass last edited by

Ναι θα ήταν ίδιες.

Βλέπε τις αντιδράσεις στο σχέδιο Μόσιαλου/Αλιβιζάτου -το οποίο τώρα φαντάζει σε όλους λογικό (αν και όλοι επικεντρωνόμασε στο 'σήμερα' και κανείς δεν ασχολείται με το 'αύριο', τυπικά Ελληνικό)- αλλά τότε λοιδωρήθηκε και πολεμήθηκε κάργα. Οι ίδιοι άνθρωποι θα ήταν απέναντι σε όποια προσπάθεια 'εν ζωή' αναδιοργάνωσης, βλέπεις το θέμα της εμπιστοσύνης δεν πάει μόνο στην Κυβέρνηση αλλά και στους εκάστοτε συνομιλητές της, εγώ δεν εμπιστεύομαι ούτε το Σαμαρά ούτε την ΠΟΣΠΕΡΤ οπότε ?

Προσωπικά, παρότι θεωρώ την ΕΡΤ απαραίτητη και τον τρόπο που έκλεισε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ συμφωνώ ότι αν δε γινόταν έτσι δεν θα γινόταν τίποτα. Οπως δεν έγινε τίποτα και με την ΕΡΤ και με τόσους άλλους παρασιτικούς οργανισμούς κάπρων επί τόσα χρόνια. Αρα ως προς την ψηφοφορία μας ειλικρινά αμφιταλαντευόμουν ανάμεσα στο 1 και το 2 και τελικά το έριξα στο 2.
                              Και μάλλον το μετάνιωσα διότι η Δημοκρατία είναι πάνω από το αποτέλεσμα (REALZEUS μη σχολιάσεις, δεν πιστεύεις στην αστική δημοκρατία, '5 λεπτά με το μέσο ψηφοφόρο κτλ. κτλ.') αλλά μου φαίνεται ότι στην Ελλάδα κάπου το έχουμε παρακάνει στην (κακώς εννοούμενη δηλ. η φωνασκούσα μειοψηφία να επιβάλλει τις απόψεις της στην πλειοψηφία) Δημοκρατία.

• N
                                nass last edited by

Ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα λοιπόν ?

Θεωρείς ότι ο ασθενής έχει πέτρα στα νεφρά ? Εγώ γιατί θεωρώ ότι είναι ήδη σε κώμα ?

Αυτό που λες έχει ήδη γίνει στα σχολεία (έκλεισαν πολλά και συγχωνεύθηκαν κτλ. κτλ.) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ και κάθε χρόνο μειώνεται το προσωπικό για την εκπαίδευση (πχ. λιγότερο ωρομίσθιοι). Για την ΕΡΤ γίνεται επανάσταση ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που πάνε να την αγγίξουν. Οπότε μάλλον κάπου πρέπει να το ξανασκεφτείς το όλο θέμα.

• M
                                  mousatos last edited by

θελω να τους δω τι θα πουν οταν το πραγμα αυτο προχωρησει στα νοσοκομεια και τα σχολεια.

Μακάρι να ξεκινήσουν και εκεί. Όλο το οικοδόμημα χρειάζεται γκρέμισμα . Από που κι ως που εγώ στο ιδιωτικό τομέα με τα 500e να πληρώνω τους μισθούς του δημοσίου των 1500e ;
                                  Μπουμπούκος mode on :
                                  -Εγώ σας πληρώνω ρε . Όταν δεν έχω εγώ , δε έχετε κι εσείς , όχι να έχετε το θράσος να παίρνετε περισσότερα από μένα.

Κι αφού στην παγκόσμια αρένα εγώ είμαι σκράπας και δεν μπορώ να ανταγωνιστώ τους υπόλοιπους παράγοντας ποιοτικά προϊόντα με μισθούς Γερμανίας , θα τους ανταγωνιστώ με μισθούς Ρουμανίας .

• N
                                    nass last edited by

Δε νομίζω ότι σε ειρωνεύτηκα johanndelta. Αλλά από σενάρια, άλλο τίποτα, όμως δεν απάντησες. Τέλος πάντων.

• E
                                      eltassos last edited by

Ο χρήστης trident1971 έγραψε:

Καλα σοβαρολογεις? Αμα μενεις στην ιδια περιοχη καμμια 50αρια χρονια, και εισαι κατ επαγγελμα αγροτης (αρα τον ψαχνεις τον καιρο) απο τα γεννοφασκια σου, τι να σου κανει η εκπομπη?

ασχετο αλλα και σχετικο παραδειγμα προσωπικο

Απογευματακι καλοκαιρι ειχα κατασκηνωσει σε ψαροχωρι...πιο εξω, δηλαδη στην παραλια-αμμουδια. Ειχα ακουσει τον καιρο και ολα καλα. Ξαστερια-απνοια-ολα τελεια. Με βλεπουν οι ντοπιοι και με κραξανε...'Δε βλεπεις, τι κανειςμ φυγε αμεσως ερχεται βροχη, καταιγιδα θα σε παρει, θα σε 'ξε-σουρει εσενα και την σκηνη μαζι' μου ειπανε'...νομιζα οτι μου εκαναν πλακα η ηθελαν να με διωξουν. Κατα τις 12 το βραδυ ξεσπαει ενας καιρος απιστευτος...επικινδυνος, αερας και βροχη μαζι αλυπητος. Πηγα στην ταβερνα και παρακαλαγα για δωματιο (νοικιαζε κιολας) λογω καιρου.

Σημειωστε οτι λογω εκτακτης καταστασης καιρου ο 'ταβερνιαρης' μου ειπε δωσε οτι θελεις, 'εναν υπνο θα κανετε στο κατω κατω'...συνεβη προ πολλων ετων με την νυν συζυγο.

Εκτοτε για υπαιθριες δραστηριοτητες παντα ρωταω ντοπιους.

**Οποτε συμφωνω ο αγροτης 'ανοιγει το παραθυρο'. **

• T
                                        thednick last edited by

Ο χρήστης mousatos έγραψε:

θελω να τους δω τι θα πουν οταν το πραγμα αυτο προχωρησει στα νοσοκομεια και τα σχολεια.

Μακάρι να ξεκινήσουν και εκεί. Όλο το οικοδόμημα χρειάζεται γκρέμισμα . Από που κι ως που εγώ στο ιδιωτικό τομέα με τα 500e να πληρώνω τους μισθούς του δημοσίου των 1500e ;
                                        Μπουμπούκος mode on :
                                        -Εγώ σας πληρώνω ρε . Όταν δεν έχω εγώ , δε έχετε κι εσείς , όχι να έχετε το θράσος να παίρνετε περισσότερα από μένα.

Κι αφού στην παγκόσμια αρένα εγώ είμαι σκράπας και δεν μπορώ να ανταγωνιστώ τους υπόλοιπους παράγοντας ποιοτικά προϊόντα με μισθούς Γερμανίας , θα τους ανταγωνιστώ με μισθούς Ρουμανίας .

Πραγματικά μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με την ανταγωνιστικότητα. Η ανταγωνιστικότητα προκύπτει από τα μέσα παραγωγής, την οργάνωση της παραγωγής και το νόμισμα.

Και αν είναι να έχω μισθό 100Ε με τον οποίο θα πεθαίνω της πείνας, προτιμώ να μην είμαι ανταγωνιστικός, να σώσω όσες ελληνικές επιχειρήσεις έχουν απομείνει (πρωτού πουλήσουν τα μηχανήματα από τα εργοστάσια τους στην ινδία για το 1/1000 της τιμής τους) και να δω τι μπορώ να παράγω για να ζήσω με αυτάρκεια. Τρόφιμα τουλάχιστον **μπορούσα ** να παράγω πριν τις πολιτικές ΕΕ και τις επιδοτήσεις για γαιδουράγκαθα... Επίσης, παράγουμε ένα σωρό μέταλά (και όχι μόνο χρυσό), τσιμένο, κτλ που μια χαρά εξάγωνται στο εξωτερικό.

Όσον αφορά τους μισθούς και ποιον συντηρείς προσωπικά έχω μεγαλύτερο πρόβλημα οι φόροι μου να φεύγουν στο εξωτερικό και να μην μένουν στη χώρα. Τώρα αν εσύ προτιμάς να πληρώνεις (ξένους) τοκογλύφους αντί για δημόσιες υπηρεσίες ή επιδοτήσεις σε επιχειρήσεις που το έχουν ανάγκη, δικαίωμα σου. Όχι να έχω ξεκινήσει με 300+δις χρέος, να μου έχουν χαρίσει (υποτίθεται) 200δις και αμέσως μετά να ξαναχρωστάω 300 δις...

Συγγνώμη για το

• S
                                          spiros last edited by

Ο χρήστης thednick έγραψε:
                                          Όχι να έχω ξεκινήσει με 300+δις χρέος, να μου έχουν χαρίσει (υποτίθεται) 200δις και αμέσως μετά να ξαναχρωστάω 300 δις...

εχεις ακουσει την λεξη 'ελλειμμα' ή δεν σου θυμιζει κατι;

• T
                                            thednick last edited by

Είχαμε 100δις έλλειμα σε 3 χρόνια?

Και βασικά είναι σωστότερο να μετρήσουμε από τη στιγμή εφαρμογής. Πόσο έλλειμα είχαμε σε 1,μιση χρόνο και πόσο ήταν η καθαρή ελάφρυνση?

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 63
                                            • 64
                                            • 65
                                            • 66
                                            • 67
                                            • 121
                                            • 122