-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
@nikospapas μη μου πεις οτι τωρα τον ανακαλυψες?
Ξεψαχνισε τον
Οχι, αλλα σε αυτο το πονημα δινει ρεστα!!!!
-
13/6/2013
Αγαπητό ημερολόγιο,
Κοσμογονικές αλλαγές συμβαίνουν στη χώρα μας. Από την ώρα που έκλεισε η ΕΡΤ έχουν τρελαθεί όλοι. Ο αδερφός μου σταμάτησε να ψάχνει site για να βλέπει τον ΠΑΟΚ και ψάχνει όλη μέρα να δει σε live streaming την ΝΕΤ. Ο παππούς μου λέει πως περιμένει να δει τον Παπαδόπουλο να ανακράζει 'Στην υγειά μας ρε παιδιά' και μετά να ανατινάζει το στούδιο ως άλλος καλόγερος Σαμουήλ. Κάνουν απεργία και οι γιατροί και δεν μπορώ να του πάρω κάνα ηρεμιστικό. Ο πατέρας μου αγανακτισμένος ξήλωσε από το τηλεκοντρόλ τα κουμπιά 1,2,3.Ο άλλος ο παππούς μου (από τη μεριά της μάνας μου) ψάχνει να βρει να κρεμάσει ξανά το κάδρο του βασιλιά. Τον είχε κατεβάσει για να βάλει τον Σαμαρά αλλά απογοητεύτηκε που δεν έχει πάει κανένας ακόμα στη Μακρόνησο. Η γιαγιά πήρε αγκαζέ τον ξάδερφο Δημητράκη που σπούδασε πληροφορική και στήνουν δίκτυο για να βλέπουν live τη θεία λειτουργία της Κυριακής στο ΚΑΠΗ. Ο Δημητράκης λέει πως θα βγάλει και εφαρμογή για i-phone.
Φωτιά έχουν πάρει και τα torrentάδικα, αφού όλοι κατεβάζουν μανιωδώς το ΣΤΑ ΑΚΡΑ με τη Βίκυ Φλέσσα. Χαμός και στο fb. Τέτοια δόξα το σήμα της ΕΡΤ σε φώτο προφίλ και τάημ λάην κόβερ δεν ξανάδε. Τι να μας πουν οι ακρογιαλιές, τα δειλινά και τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα ; Αφού σκέφτομαι να κατεβάσω κι εγώ εκείνη την ωραία φώτο που είχα από το γάμου του ξαδέρφου μου του Γιάννη μ' εκείνη τη σιχαμένη τη χοντρή που πήγε και παντρεύτηκε. Ξέρεις ποια λέω. Εκείνη με το εφαρμοστό κόκκινο φόρεμα που με αδυνατίζει και τονίζει τους προγομφιαίους μου. Θα βάλω μια του Κότσιρα. Γνωστός επαναστάτης.
Ο αδερφός μου λέει πως και σ' ένα φόρουμ που μπαίνει και γράφει γίνεται πανικός επίσης. Ο Sinanai, λέει, πήρε μια φλογέρα και παίζει όλη μέρα το ηχητικό σήμα της ΕΡΤ. Ο Jim Clark έχει ανεβάσει 3.454 φωτογραφίες του τιράντα δίπλα σε κεραίες αναμετάδοσης και μέσα στο πλατώ του ΄Αξιον Εστί δίπλα στον Β.Βασιλικό. Κάποιος blackpug106 απειλεί να ποστάρει στο τσατ μόνο φωτογραφίες της Τασούλας με ζαρτιέρες και τατουάζ το σήμα της ΕΤ3. Ο antonis-team προσφέρθηκε να τοποθετήσει δωρεάν υγραέριο, μαγνητάκια και υδρογόνο σε όλα τα βαν της κρατικής τηλεόρασης για να πληρώνουμε μόνο 1,9666 ευρώ το δίμηνο στο λογαριασμό της ΔΕΗ.
Σ αφήνω τώρα γιατί πάω να δω τις αγγελίες να βρω κάτι καινούργια αυτοκίνητα που τα λένε Leopard και λέει ο ξάδερφός μου πως είναι πολύ καλά. Εμένα τα λεοπαρδαλέ δεν μ' αρέσουν αλλά αν βρω ένα σε ροζάκι θα το χτυπήσω. Λέω να μπω σ' αυτό το car.gr να ψάξω.
Υ.Γ Το ήξερες εσύ πως την Τσαπανίδου την λένε Παρθένα; Καλά που βγαίνουν οι λίστες μισθοδοσίας στη φόρα και τα μαθαίνουμε όλα.
Η κολλητή σου,
Κ. Βακαλάου -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
...καλά, πόσο 'τσακάλια' πρέπει νά 'ναι, για να τους φάει το domain το τροκτικό!..
Πανεύκολα τους το παίρνουν.
...αυτό είναι το θέμα? αν τους το παίρνουν πανεύκολα?..
...αλήθεια, με ποιόν τρόπο 'πανεύκολα', γιατί αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρω..http://en.wikipedia.org/wiki/Uniform_Domain-Name_Dispute-Resolution_Policy
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Διάβασα ότι το σχέδιο της αναδιάρθρωσης της ΕΡΤ (σχέδιο Μόσιαλου) είχε επικεφαλής το Νίκο Αλιβιζάτο. Έναν από τους πιο σοβαρούς ανθρώπους στη Νομική Αθηνών, άριστο συνταγματολόγο, σεμνό και δίκαιο - σίγουρα καθόλου 'νεοδημοκράτη'.
Το σχέδιο αυτό απορρίφθηκε, γιατί η ΠΟΣΠΕΡΤ δεν γουστάριζε νέα κόλπα.
Τώρα ο Αλιβιζάτος αρνείται να ηγηθεί της νέας ΕΡΤ, όσο αυτή είναι κλειστή. Άμα ανοίξει, θα δούμε.
Και μόνο που του προτάθηκε πάντως, είναι πολύ καλό δείγμα.Το να πέρναγε λοιπόν αυτό το σχέδιο σαν 'κανονική' κυβερνητική πρόταση, δεν παίζει; Με διαφάνεια προς τα έξω περί των σκοπών και στόχων μιας τέτοιας κίνησης;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
...καλά, πόσο 'τσακάλια' πρέπει νά 'ναι, για να τους φάει το domain το τροκτικό!..
...αλήθεια, με ποιόν τρόπο 'πανεύκολα', γιατί αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρω..http://en.wikipedia.org/wiki/Uniform_Domain-Name_Dispute-Resolution_Policy
http://en.wikipedia.org/wiki/Cybersquatting
Στην περίπτωση της nerit πιστεύω η ΕΕΤΤ θα το δώσει άμεσα και αν θέλει το troktiko ας πάει δικαστικά (για να χάσει).
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Σύμφωνα με αυτήν, το συνολικό κόστος των δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών φορέων της Γερμανίας, δηλαδή των καναλιών ARD και ZDF και του ραδιοφωνικού σταθμού Deutschlandfunk, θα ανέλθει το τρέχον έτος σε 8,7 δισ. ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσόν αναλογεί σε 109 ευρώ ανά κάτοικο Γερμανίας, ενώ η κατά κεφαλή επιβάρυνση στην Ελλάδα από την ΕΡΤ είναι «μόνον» 26 ευρώ. Ακόμη και αν συνυπολογιστεί ότι το μέσο εισόδημα στην Ελλάδα είναι περίπου το μισό σε σχέση με τη Γερμανία, κοστίζουν τα δημόσια γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης τα διπλάσια σε σχέση με τα ελληνικά.
http://www.tanea.gr/news/greece/article ... a-ths-ert/
πω πω εγω παντα το ελεγα οτι ειναι σπαταλοι οι Γερμανοι..απορω πως αντεχει η οικονομια τους ακομη..
εσένα τελικά κακώς σε είχα υποτιμήσει, είσαι ταλεντάκι
-
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται ... πράγματι.
Αν ο Mr.Antonis είχε στο μυαλό του να πάει σε εκλογές άμεσα τότε το κατέβασμα των σημάτων της ΕΡΤ ήταν μάλλον μία λογική κίνηση. Αν όμως τους ανοίξει για να συνεχίσει να απολαμβάνει την καρεκλάρα του και να συνεχίσει να λέει μπούρδες και μπλα-μπλα περί σωτηρίας τότε τον βλέπω με ποσοστά ΛΑΟΣ (το οποίο ΔΕΝ μας χαλάει καθόλου).
Το κατέβασμα των σημάτων της ΕΡΤ ήταν μία μεγάλη πατάτα και ακραία κίνηση. Αν ήταν μάγκας θα είχε βρει και υιοθετήσει πολλές άλλες λύσεις. Άλλωστε αυτός και το 'σόι του' είχε διορίσει τους σωτήρες στα διοικητικά συμβούλια για να αναδιοργανώσουν τον όμιλο.
Και επειδή διαβάζω ότι ισχυρίζονται (μεταξύ των άλλων) πως οι εργαζόμενοι έκαναν διαρκώς απεργίες αυτά είναι μπούρδες εντελώς. Όπως και πολλά άλλα που επίσης είναι μπούρδες.
Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει σαράντα μέρες κοσκινίζει. Και αυτό το ζούμε πάρα πολλά χρόνια στο τόπο τούτο και ειδικά μετά το 2009 που συνεχώς η χώρα για αυτούς πάει μπροστά και τελικά όλο πίσω πάει, αλλά δυστυχώς με νόμισμα αυτό το ρημάδι το ευρώ. -
Το κατεβασμα της ΕΡΤ μια χαρα πηγε σε γενικες γραμμες
Εφυγε η ατζεντα απο τις παταγωδεις αποτυχιες των αποκρατικοποιησεων και τα δισ. που θα λειψουν
Θα προσκυνησουν οι ΜπενοΚουνέληδες για να μην χαθει το μηνιατικο ετσι ξαφνικα
Θα 'ξεβρωμισει' και η ΕΡΤ η οποια δεν ειχε αρκετους γαλαζιους και τους ειχε κατσει στο στομαχι στην Συγγρου
Τωρα διαβαζω κατι ακρως γραφικα οτι η ΕΡΤ δεν εκλεισε και ο Σαμαρας απετυχε,λες και ολος ο κσσμος δινει δεκαρα τσακιστη για το αν και που υπαρχει link να παιζει τα κλαματα των αλλοτε βολεμενων,η ΕΡΤ εσβησε -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Η σαπουνόπερα πάντως συνεχίζεται.
Σε όποιο 'μαγαζάκι' μπαίνει χέρι αυτόματα βγαίνουν διάφοροι θαμώνες και ανακράζουν 'Εμείς τα βλέπαμε, εμείς τα λέγαμε, εμείς τα ξέραμε'.Τώρα -άσχετα με το τι γίνεται στην ΕΡΤ- μήπως πρέπει να το πάρουν απόφαση αντίστοιχοι 'ενάρετοι θαμώνες' από άλλα τέτοια μαγαζάκια και να βγάλουν στη φόρα κακώς κείμενα;
2η φορα που το λες, εσυ θα το εκανες στη θεση τους ?
Ειδικα στην τι-βι που ειναι κλειστο κλαμπ εργαζομενων, αυτος που θα καρφωσει ατασθαλιες, εχει τελειωσει απο το επαγγελμα.Αν η ευθιξία μου ήταν τέτοια και το έπαιζα αδέκαστος Μπάρας επι παντός επιστητού (ως δημοσιογράφος) θα τα έβγαζα όλα στη φόρα ανεξαρτήτως κόστους γιατί δεν θα με ένοιαζε.
Αν όμως ήταν λίγο πιο χοντρή η πέτσα μου θα έπραττα μια ωραία τουμπέκα και θα έκανα ότι δεν είναι κλανιά αυτό που μυρίζει αλλά κάποιος μακρυνός βόθρος γιατί η ζωή είναι άδικη, η κοινωνία άτιμη κλπ κλπ
Προσωπικά (ως Έντης Εκατονσαρανταεφτάς θα έκανα το δεύτερο).ΟΜΩΣ στη δεύτερη περίπτωση δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως νόημα με το να νιαουρίζω μετά εορτής ότι 'Εγώ τα έβλεπα, εγώ τα ήξερα' γιατί προκύπτει η ωραιότατη απάντηση: 'Και τι έκανες που τα έβλεπες και τα ήξερες;'
Άσχετο: ο Στέφανος Χίος έχει τοποθετηθεί επι του θέματος της ΕΡΤ;
Θα 'ξεβρωμισει' και η ΕΡΤ η οποια δεν ειχε αρκετους γαλαζιους και τους ειχε κατσει στο στομαχι στην Συγγρου
Η ταμπακιέρα του τοπικού
-
Ο χρήστης dimitris_f έγραψε:
Δύο σχόλια για το αύριο, γιατί οι αυθαίρετες μηδενιστικές αντιλήψεις έχουν πολύ πέραση. Συντηρούν ιδεολογικά τα άκρα αλλά χρησιμοποιούνται και από τους άλλους όποτε βολεύει (π.χ. εγώ θα κάνω το μαλάκα?).
...Ποιες ακριβως ειναι οι «αυθαίρετες μηδενιστικές αντιλήψεις» ?
Αυτα που ειδα εγω (χωρις , προφανως, να εχω διαβασει ολες τις σελιδες) να αναφερονται απο διαφορους χρηστες ειναι :
α. Η αναγκη υπαρξης δημοσιας ραδιοτηλεορασης και οχι η υπερασπιση μιας κρατικης . Υποθετω οτι καταλαβαινεις τη διαφορα μεταξυ του δημοσιου και του κρατικου (γιατι διαφοροι τυρεμπορες – ως προς τον τροπο σκεψης οχι ως προς το επαγγελμα - φιλελε χρηστες δεν την καταλαβαινουν ή κανουν οτι δεν την καταλαβαινουν)
β. Το κατεβασμα του διακοπτη σε μια νυχτα και μαλιστα χωρις να εχει κυρωθει απο τη Βουλη η πραξη νομοθετικου περιεχομενου. Οι δε πραξεις νομοθετικου περιεχομενου προβλεπονται σε εκτακτες και εξαιρετικως επειγουσες περιπτωσεις ( “σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικώς επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης” λεει , οπως διαβαζω , το συνταγμα). Και ,παλι οπως διαβαζω , αυτη ηταν η 19η πραξη νομοθετικου περιεχομενου.
γ. Εχει δημιουργηθει ενα ειδος διακυβερνησης με εκτακτες εξουσιες και δικαιοδοσιες. Με αυξηση της καταλυσης ακομη και της κατ’ επιφαση νομιμοτητας.Αυτό το διάβασες, φαντάζομαι να καταλαβαίνεις
(1) Ναί, είναι δυνατόν να υπάρχει δημόσια υπηρεσία και δημόσια τηλεόραση με αυτόνομη κι ανεξάρτητη διοίκηση από την κυβέρνηση. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Η δεξιά αγαπάει σύριζα (διήγημα φαντασίας)
http://www.techiechan.com/?p=1996την ίδια στιγμή που οι απελευθερωμένοι παρουσιαστές έφερναν στο στούντιο κάθε αριστερό γκρουπούσκουλο που ούτε μπορούσε να σκεφτεί ποτέ ότι θα πατούσε το πόδι του στο ραδιομέγαρο
-
Infinity πρεπει να χεις παθει ντουβουρτζα
Tony poutanas
-
Γαμησετα ανοίγω ebu και βλέπω κάτι ανεκδιήγητους τύπους που στην καλύτερη θα έκαναν για σαπούνι. Και δε μας φτάνουν τα γκρουπούσκουλα, έχουν περάσει και όλοι οι ξεπεσμένοι δήθεν καλλιτέχνες ή μέλη από πρωτοεμφανιζόμενες κολεκτίβες που είναι και της μόδας.
Τι κάνουν οι ελβετοί του forum tryphon και thomas_fiat_punto για αυτή την κατάσταση; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν η ευθιξία μου ήταν τέτοια και το έπαιζα αδέκαστος Μπάρας επι παντός επιστητού (ως δημοσιογράφος) θα τα έβγαζα όλα στη φόρα ανεξαρτήτως κόστους γιατί δεν θα με ένοιαζε.
Αν όμως ήταν λίγο πιο χοντρή η πέτσα μου θα έπραττα μια ωραία τουμπέκα και θα έκανα ότι δεν είναι κλανιά αυτό που μυρίζει αλλά κάποιος μακρυνός βόθρος γιατί η ζωή είναι άδικη, η κοινωνία άτιμη κλπ κλπ
Προσωπικά (ως Έντης Εκατονσαρανταεφτάς θα έκανα το δεύτερο).ΟΜΩΣ στη δεύτερη περίπτωση δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως νόημα με το να νιαουρίζω μετά εορτής ότι 'Εγώ τα έβλεπα, εγώ τα ήξερα' γιατί προκύπτει η ωραιότατη απάντηση: 'Και τι έκανες που τα έβλεπες και τα ήξερες;'
Αποκαλυψεις δεν εκαναν ουτε αυτοι που εφυγαν η τους εφυγαν απο την ΕΡΤ, πλην Κουλογλου, και ο λογος ειναι οτι αφου τα μεσα ειναι ελεγχομενα απο φιλους της καθε κυβερνησης, θα υπηρχαν συνεπειες.
Οποτε αυτος που θα εκανε την ερωτηση θα ηταν αφελης.
Οταν εισαι ψαρακι, δεν τα βαζεις με καρχαριες. -
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=286215
Χτύπησαν την ιστοσελίδα του Εφετείου οι Anonymous και μεταδίδουν ΕΡΤ
-
παντως με αυτη την κινηση θα παρει και αρκετους ψηφοφορους απο τη ΧΑ
εδς εμεις πληρωνουμε γζρς στα 400 ε το χρονο για τηλεοραση και ραδιο, καναλια τα οποιοα δεν βλεπουμε παρα ελαχιστα καθοτι εχουμε παρει ενα πακετο με ολα τα αγλικα, γαλλικα, γερμανικα, ιταλικα και τα world καναλια μαζι με την ΕΡΤ
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
http://en.wikipedia.org/wiki/Cybersquatting
Στην περίπτωση της nerit πιστεύω η ΕΕΤΤ θα το δώσει άμεσα και αν θέλει το troktiko ας πάει δικαστικά (για να χάσει).
μα δεν πρεπει να υπαρχει εστω ενα trademark της νεριτ για να γινει αυτο που λες?
-
ενδιαφέρον αυτό και το χα και απορία για άλλο θέμα
The Uniform Domain-Name Dispute-Resolution Policy (UDRP) is a process established by the Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) for the resolution of disputes regarding the registration of internet domain names. The UDRP currently applies to all .aero, .asia, .biz, .cat, .com, .coop, .info, .jobs, .mobi, .museum, .name, .net, .org, .pro, .tel and .travel top-level domains,[1] and some country code top-level domains.
Η Ελλάδα είναι μέσα στη λίστα?
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Γαμησετα ανοίγω ebu και βλέπω κάτι ανεκδιήγητους τύπους που στην καλύτερη θα έκαναν για σαπούνι. Και δε μας φτάνουν τα γκρουπούσκουλα, έχουν περάσει και όλοι οι ξεπεσμένοι δήθεν καλλιτέχνες ή μέλη από πρωτοεμφανιζόμενες κολεκτίβες που είναι και της μόδας.
Τι κάνουν οι ελβετοί του forum tryphon και thomas_fiat_punto για αυτή την κατάσταση;τι να κανουμε εμεις οι ελβετοι...., ο δριφτερ πηγε στο EBU στο αρνεμ που ειχε στο σαιτ η ερτ και του εδωσαν ενα κυπελακι και του ειπαν 'κατουρα και λιγο'
εδιτ, δεν ξερω κανενα αλλο στην Ολλανδια οποτε χρησιμοποιησα δριφτερ
-
τωρα παντως η ERTworld, εκπεμπει κανονικα τα τεκτενομενα στο προαυλιο της ΕΡΤ
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται