-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Ναι μωρέ επειδή σταμάτησαν εκεί 5 λεπτά για μια φωτο, ενώ ιδανικό μέρος για φωτο είναι μέσα σε τούνελ ας πούμεΆμα δεν ήταν Ρενώ δε νομίζω να έκανες το δικηγόρο βέβαια.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ναι μωρέ επειδή σταμάτησαν εκεί 5 λεπτά για μια φωτο, ενώ ιδανικό μέρος για φωτο είναι μέσα σε τούνελ ας πούμε
Άμα δεν ήταν Ρενώ δε νομίζω να έκανες το δικηγόρο βέβαια.
Ας ήταν 2 γκολφ ...
-
Τι σημασία έχει η μάρκα;
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Τι σημασία έχει η μάρκα;Με κάποιες θα είχε και λάδια το πεζοδρόμιο...
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Τι σημασία έχει η μάρκα;Δεν έχει για 'μένα.
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Τι σημασία έχει η μάρκα;
Με κάποιες θα είχε και λάδια το πεζοδρόμιο...
Ή θα άφηναν ένα μπλέ σύννεφο καπνού....
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Η λωρίδα για τους τυφλούς στα @@ μας, ε;Αν πω ότι την πρόσεξα θα πω ψέμματα.
-
Τυπος με μηχανη και τυπισα με ποδηλατο ηταν σταματημενοι στην διαβαση πεζων κατα μηκος της ο ενας διπλα στον αλλον και μιλουσανε,ηταν δηλαδη κανα μετρο μεσα στο δρομο.Αναβει πρασινο και λεω δεν μπορει θα αλλαξουν θεση,τιποτα ακλονητοι στην κουβεντα,ωστοσο για να μην τους πατησω επρεπε να μπω στο αντιθετο ρευμα που δεν τους ενοιαξε καθολου.Παρκαρω και κατεβαινω γιατι ειχα μια δουλεια εκει και ω του θαυματος ακομα στην ιδια θεση χωρις να χαμπαριαζουν τιποτα για την κυκλοφορια.
Πλησιαζω και τους λεω θα μπορουσατε να πατε λιγο πιο δεξια γιατι εμποδιζεται,με κοιτανε και δεν απαντανε.
Το ξαναλεω και η ιδια αντιδραση με ενα ενταξει απο τον τυπα,τους κανω μετα 'και ο σκυλος μου ετσι ανιδραει οταν του μιλαω και δεν καταλαβαινει ζωα' και μαλλον πειραχτηκανε και φυγανε.
Και μετα αμα γινοτανε καμια στραβη θα λεγανε οτι αυτοκινητο παρεσυρε ατυχο ποδηλατη. -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τι σημασία έχει η μάρκα;
Με κάποιες θα είχε και λάδια το πεζοδρόμιο...
Ή θα άφηναν ένα μπλέ σύννεφο καπνού....
renault arrows?
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Σεβασμός στους φωτεινούς σηματοδότες...Ένα σημείο που συμβαίνουν συχνά πυκνά πολλά ατυχήματα.
http://www.youtube.com/watch?v=zSn6z-DMZwc
Νίκος.Πράγματι, πολύ επικίνδυνο σημείο. Προφανώς δεν έχει σκοτωθεί κάποιος ακόμη εκεί για να αλλάξει κάτι.
Δε φταιει τοσο το σημειο οσο τα ζωα που μαζευει ο σταυρος αγιας παρασκευης..παραβιαζουν το κοκκινο για πλακα.. εχω δει και στουκες αρκετες φορες..
Πριν μηνες ειχα γραψει κι εγω για το σημειο..
Αντι να βρισκομαι στη θεση που ειναι ο Νικος που παει για περιφερειακη ημουν πιο αριστερα για να συνεχισεις ευθεια.. και πως μου τη βαραει και κανω 'εκκινηση'-αμελητεος χρονος αντιδρασης με το που αναβει πρασινο.. 3 περασαν με κοκκινο και πλακωθηκα στα φρενα να μη πεσω πανω τους.. πλεον ξεκιναω λιγο αργοπορημενα αν ειμαι πρωτος στο φαναρι. -
Στον περιφερειακο Λάρισας που διασταρωνεται με την οδο Βολου ... ΑΠΕΙΡΑ ζωα παραβιαζουν κοκκινο διερχομενοι προς Αθηνα ή Θεσ/νικη ....
3 νταλικες, 2 λεοφωρεια και καμια 10αρια ΙΧ ηταν αυτοι που παραλιγο να με κανουν αλοιφη αν ξεκιναγα 'σβελτα' στο πρασινο.... μιλαμε για κοπανους υπερπαραγωγης.
Πολλες φορες μου μπηκε στο μυαλο να παρω εναν απο πισω και να του κατεβασω τον καθρεπτη αλλα δεν αξιζει τον κοπο....
-
αμα λειπει η πολιτικη βουληση να βαλουν καμερες ωστε να τσιμπανε τους αχρειους τι περιμενει καποιος... η τσεπη ποναει μονο σε τετοιους καφρους...
-
Μ'εκνευρίζουν αυτοί που ενώ είναι σε δρόμο με 2 νοητές λωρίδες που καταλήγει σε δρόμο μίας λωρίδας πάνε από δεξιά σου για να στρίψουν αριστερά και το αντίστροφο προκαλώντας μεγαλύτερο φόρτο. Κλασσικό παράδειγμα στο φανάρι της εξόδου της Renault που όλοι θέλουν να πάνε αριστερά και χάνεται το μισό φανάρι περιμένοντας ο ένας να περάσει ο εκ των δεξιά μην ακουμπήσουν.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πράγματι, πολύ επικίνδυνο σημείο. Προφανώς δεν έχει σκοτωθεί κάποιος ακόμη εκεί για να αλλάξει κάτι.
Δε φταιει τοσο το σημειο οσο τα ζωα που μαζευει ο σταυρος αγιας παρασκευης..παραβιαζουν το κοκκινο για πλακα.. εχω δει και στουκες αρκετες φορες..
Τα ζώα υπάρχουν ούτως ή άλλως, δεν έχει κάτι ιδιαίτερο στο Σταυρό για να τα μαζεύει Το άσχημο στο σημείο είναι ότι η διασταύρωση είναι ιδιαίτερα φαρδιά και η εναλλαγή πράσινο/κόκκινο των φαναριών είναι άμεση με συνέπεια ο Έλλην που έχει συνηθίσει να σφάζει το κόκκινο παντού και πάντα, να μην προλαβαίνει να τη διασχίσει...
Πέραν αυτού, το σημείο παγίδα για εμένα (στο οποίο φυσικά δε βοηθά η μ@λ@κία που μας δέρνει σαν λαός) είναι αυτό που διασχίζει το κομμάτι της Λ. Μεσογείων, με κατεύθυνση την περιφερειακή. Επειδή έχω βρεθεί και από τις δύο πλευρές, πραγματικά το σημείο είναι παγίδα και μπορείς να την πατήσεις πολύ εύκολα (πόσα ακόμη αν είσαι ζώο εκ γενετής). -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
αμα λειπει η πολιτικη βουληση να βαλουν καμερες ωστε να τσιμπανε τους αχρειους τι περιμενει καποιος... η τσεπη ποναει μονο σε τετοιους καφρους...Να θυμισω τις καμερες διαχειρισης κυκλοφοριας που οταν ξεκινησαν να μπαινουν ολοι οι 'αντι-bigbrother' (κλπ πιπας) ανθρωποι αμεσως αρχισαν να κλαιγονται σαν μυξιαρικες παρθενες για καταπατηση ιδιωτικης ζωης, παρακολουθησης και δε ξερω 'γω τι αλλο;
Μετα, οταν γινει το κακο, τσουπ αμεσως ψαχνουν να βρουν αποδεικτικα στοιχεια απο παρακειμενες καμερες.
Το κρατος εν μερει εχει ευθυνη, αλλα πρωτιστως η σκατοκουλτουρα μας και η μαλακια που μας δερνει μας κραταει πισω... τοσο πισω που οσο περνανε τα χρονια θα τρωμε το ενα μετα το αλλο απανωτα τ'αγγουρια. Περαστικα!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Να θυμισω τις καμερες διαχειρισης κυκλοφοριας που οταν ξεκινησαν να μπαινουν ολοι οι 'αντι-bigbrother' (κλπ πιπας) ανθρωποι αμεσως αρχισαν να κλαιγονται σαν μυξιαρικες παρθενες για καταπατηση ιδιωτικης ζωης, παρακολουθησης και δε ξερω 'γω τι αλλο;
Μετα, οταν γινει το κακο, τσουπ αμεσως ψαχνουν να βρουν αποδεικτικα στοιχεια απο παρακειμενες καμερες.
Το κρατος εν μερει εχει ευθυνη, αλλα πρωτιστως η σκατοκουλτουρα μας και η μαλακια που μας δερνει μας κραταει πισω... τοσο πισω που οσο περνανε τα χρονια θα τρωμε το ενα μετα το αλλο απανωτα τ'αγγουρια. Περαστικα!- 1
Μιας και αναφέρθηκαν οι κάμερες, να πω και το εξής (αν και πολλοί το έχουν ξανακούσει και γίνομαι κουραστικός). Rχίδι γείτονας μου έκανε ζημιά στο αυτοκίνητο και ενώ η κάμερα, για την αγορά της οποίας έχει πληρώσει και πληρώνει και άνθρωπο να την παρακολουθεί όλο το 24ωρο, κατέγραψε το συμβάν, όταν έφτασε η ώρα να παραδεχτεί το οφθαλμοφανές απείλησε με μηνύσεις ισχυριζόμενος ότι η κάμερα δεν έχει άδεια...
Ο ορισμός του σκ@τόψυχου
- 1
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
...όταν έφτασε η ώρα να παραδεχτεί το οφθαλμοφανές απείλησε με μηνύσεις ισχυριζόμενος ότι η κάμερα δεν έχει άδεια...
Ο ορισμός του σκ@τόψυχουΑπιστευτη συμπεριφορα...
Μονο και μονο που σκεφτεσαι οτι τον εχεις γειτονα σε χαλαει......και το θεμα ειναι οτι ο (νομος του) Μερφυ,σε κατι τετοιους τυπους κανει το κοροϊδο...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Να θυμισω τις καμερες διαχειρισης κυκλοφοριας που οταν ξεκινησαν να μπαινουν ολοι οι 'αντι-bigbrother' (κλπ πιπας) ανθρωποι αμεσως αρχισαν να κλαιγονται σαν μυξιαρικες παρθενες για καταπατηση ιδιωτικης ζωης, παρακολουθησης και δε ξερω 'γω τι αλλο;
Το κρατος εν μερει εχει ευθυνη, αλλα πρωτιστως η σκατοκουλτουρα μας και η μαλακια που μας δερνει μας κραταει πισω... τοσο πισω που οσο περνανε τα χρονια θα τρωμε το ενα μετα το αλλο απανωτα τ'αγγουρια. Περαστικα!- 1
Μιας και αναφέρθηκαν οι κάμερες, να πω και το εξής (αν και πολλοί το έχουν ξανακούσει και γίνομαι κουραστικός). Rχίδι γείτονας μου έκανε ζημιά στο αυτοκίνητο και ενώ η κάμερα, για την αγορά της οποίας έχει πληρώσει και πληρώνει και άνθρωπο να την παρακολουθεί όλο το 24ωρο, κατέγραψε το συμβάν, όταν έφτασε η ώρα να παραδεχτεί το οφθαλμοφανές απείλησε με μηνύσεις ισχυριζόμενος ότι η κάμερα δεν έχει άδεια...
Ο ορισμός του σκ@τόψυχου
Ναι αλλά τουλάχιστον ήσουν πια εσύ σίγουρος σε ποιον να 'επιστρέψεις ' τη ζημιά!

Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
- 1
-
οφτοπικ:
Ενας παπαρας ουτε μια ουτε δυο, αλλα 6 φορες μετακινησε τη μηχανη μου ΚΑΙ τον καδο μαζι, για να παρκαρει το αυτοκινητο του τσιμα-τσιμα μπροστα στο σπιτι του. Τις 2 φορες μαλιστα, την αφησε μερικα μετρα πιο περα κατα τετοιο τροπο -κλειδωμενο το τιμονι- ωστε να μη γερνει οσο πρεπει με κινδυνο να πεσει. Στο ζορι του να κουμανταρει 170 κιλα περιπου με κλειδωμενο το τιμονι, σε καποια φαση το μπρατσο του καθρεπτη εφαγε το σπειρωμα επειδη φαινεται εριξε βαρος εκει... δεν ξερω τι σκατα. Επισης, βρηκα και σπασμενο το φλας.
Του μιλησα αρκετες φορες και επιμενει πως ειναι εκνευριστικο να πιανω με τη μηχανη θεση αυτοκινητου... ελαχιστα εκατοστα μεγαλυτερη απο ενα smart για να καταλαβετε. Ισχυριζεται οτι οποτε δε βρισκει σε παραπλευρο δρομο να παρκαρει, καλο θα ειναι να την παιρνω απο εκει και να τη βαζω στο πεζοδρομιο η πιο περα (αναμεσα απο παρκαρισμενα) αλλιως θα με ειδοποιει να την παρω.
Τι να του κανω του παλιοπουσταρα δηλαδη; Ειναι και γειτονας και θα τον τρωω στη μαπα για ποιος ξερει ποσα χρονια.
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Απιστευτη συμπεριφορα...
Μονο και μονο που σκεφτεσαι οτι τον εχεις γειτονα σε χαλαει...
...και το θεμα ειναι οτι ο (νομος του) Μερφυ,σε κατι τετοιους τυπους κανει το κοροϊδο...Ναι, μόνο που τον βλέπω καμιά φορά μου γυρνάνε τα άντερα
Πράγματι, ο Μέρφυ συνήθως κοιμάται με κάτι τέτοιους. Ο συγκεκριμένος ωστόσο έχει φάει αρκετή κατάρα και μέχρι στιγμής έχει πληρώσει και με το παραπάνωΝαι αλλά τουλάχιστον ήσουν πια εσύ σίγουρος σε ποιον να 'επιστρέψεις ' τη ζημιά!

Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2Δεν αξίζει να χαλάμε την υγεία μας και να ρισκάρουμε τα πάντα για τον κάθε αλήτη. Μπροστά του θα τα βρει (τα έχει βρει )
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]