-
Με εχει πρηξει η Νοβα να αλλαξω καρτα και αποκωδικοποιητη... ξερει κανεις γιατι??? το εστειλε με sms αρκετες φορες... θα αλλαξει τον τροπο μεταδωσης απο τον hotbird3?? σε ψηφικο οπως τα αλλα καναλια?? τερμα τα πιατα??
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Με εχει πρηξει η Νοβα να αλλαξω καρτα και αποκωδικοποιητη... ξερει κανεις γιατι??? το εστειλε με sms αρκετες φορες... θα αλλαξει τον τροπο μεταδωσης απο τον hotbird3?? σε ψηφικο οπως τα αλλα καναλια?? τερμα τα πιατα??Λολ. Τα έχεις κάνει λίγο σαλάτα.
Απλά θέλει να σου δώσει κλειδωμένη κάρτα, παντρεμένη δλδ με τον αποκωδικοποιητή που δίνει, τον pace 831 HD.
Για καταπολέμηση της πειρατείας κλπ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. -
Αυτο που λες το ξερω.... περι παντρεματος....εννοω και δεν το θελω.... για αυτο λεω βλεποντας πιο μακρυα μηπως πανε να αλλαξουν τον τροπο μεταδωσης και να καταργησουν τον δορυφορο... αυτο ειναι που με ενδιαφερει... απλα τους το ειπα και ειπα ακομα οτι εαν δεν μπορω να βλεπω ετσι οπως ειναι τωρα με τον εξοπλισμο που εχω θα σταματησω την συνδρομη μου
-
οχι, δεν προκειται να καταργησουν το δορυφορο.
-
Ευχαριστω για την ενημερωση... την επομενη φορα που θα μου το πουν θα ειμαι πιο σιγουρος για αυτα που θα τους πω....
-
Εστειλα με την acs ενα δεμα που παραδοθηκε την παρασκευη με αντικαταβολη,κατα τον υπαλληλο τα χρηματα θα εμπαιναν αμεσως στο λογαριασμο μου κατι που προφανως δεν εγινε.Ξερετε περιπου ποτε θα μπουν τα χρηματα;
-
Παλαιότερα κάναν κανα 15νθήμερο αλλά έχω ακούσει πως μπαίνουν και στη βδομάδα. Ανάλογα τα κέφια τους δεν υπάρχει κάτι στανταρ.
-
Ψηνομαι να τους τα ψαλλω ενα χερακι αυριο γιατι μου λεγε μαλακιες ο υπαληλος
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Ψηνομαι να τους τα ψαλλω ενα χερακι αυριο γιατι μου λεγε μαλακιες ο υπαληλοςΑν παραδόθηκε την Παρασκευή πότε να προλάβουν να στα βάλουνε;
Περίμενε να δεις αν μπούνε τη Δευτέρα και μετά τους τα ψέλνεις.
Προ αμνημονεύτων ετών που είχα πουλήσει ένα κινητό με αντικαταβολή τα χρήματα τα έπαιρνες μετά από ένα μήνα. -
Δυστυχώς ACS & ΣΙΑ έχουν τέτοιο πρόγραμμα, λόγω διατραπεζικών συναλλαγών. Το στάνταρ είναι 15 μέρες αλλά συνήθως μπαίνουν νωρίτερα στον λογαριασμό σου. Εμένα μου τα έβαζαν στις 10 μέρες συνήθως. Σου στέλνουν και e-mail επιβεβαίωσης όταν στα αποδίδουν.
-
Εμενα η ACS με πληρωνει καθε Παρασκευη.
-
Εσύ είσαι εταιρικός πελάτης, καμία σχέση, έχεις άλλη σύμβαση.
Επειδή το 'χα ψάξει πρόσφατα, η πιο γρήγορη που σου δίνει την αντικαταβολή είναι η Γενική Ταχυδρομική, 2-3 εργάσιμες
-
ACS νομιζω οντως πληρωνει καθε Παρασκευη.
Αρα αφου εγινε Παρασκευη η παραδοση, λογικα πας για την Παρασκευη που ερχεται. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Με εχει πρηξει η Νοβα να αλλαξω καρτα και αποκωδικοποιητη... ξερει κανεις γιατι??? το εστειλε με sms αρκετες φορες... θα αλλαξει τον τροπο μεταδωσης απο τον hotbird3?? σε ψηφικο οπως τα αλλα καναλια?? τερμα τα πιατα??
Λολ. Τα έχεις κάνει λίγο σαλάτα.
Απλά θέλει να σου δώσει κλειδωμένη κάρτα, παντρεμένη δλδ με τον αποκωδικοποιητή που δίνει, τον pace 831 HD.
Για καταπολέμηση της πειρατείας κλπ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.Εστειλαν και γραμμα οτι θα πανε σε MPGE4 εκπομπη μεσω δορυφορου οποτε θα πρεπει να αλλαξει ο αποκωδικοποιητης!!! δεν βλεπω λυση με τον παλιο αποκωδικοποιητη..
υπαρχει περιπτωση να ταιριαξει η νεα καρτα με αποκωδικοποιητη εμποριου?? οποτε θα πρεπει να τον κουβαλαω καθε φορα απο σπιτι σε σπιτι ε??
χασαμε και την ERTworld... -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Φάτε κεράσια τώρα, για ένα κομμάτι ψωμί μας τα παίρνει ο έμπορας!3.2 εχουν
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Φάτε κεράσια τώρα, για ένα κομμάτι ψωμί μας τα παίρνει ο έμπορας!
3.2 εχουν
Το 1/3 παίρνει ο παραγωγός.
-
Bayern7
αυτο δεν συνεβαινε παντα ?
καποιοι που εμφανιστηκαν προς τα κατω με αγροτικα και μια ζυγαρια με τιμη 2 με
2.5 ξεπουλησαν αμεσως.
τα δενδρα επαθαν ζημιες? τα ροδακινα? -
Ροδάκινα λίγα φέτος. Το χαλάζι τα ρήμαξε.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Studio 7
Για δες τοΠολύ καλό τελικώς, ευχαριστώ.
Οπ τωρα το ειδα αυτο!! Χαιρομαι που βοηθησα!
Μια ακομα ερωτηση.
Εχετε να προτεινετε κανενα καλο τεντά??
Για να παρουμε καμια προσφορα?Ευχαριστω!
-
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)