-
http://www.tovima.gr/files/1/2013/06/ERTFEK.pdf
Η είσπραξη του ανταποδοτικού τέλους (εισφορά) υπέρ
της ΕΡΤ− Α.Ε., που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών
της ΔΕΗ, βάσει του ν. 1730/1987, αναστέλλεται από τη
δημοσίευση της παρούσας αποφάσεως και έως τη σύ−
σταση νέου φορέα παροχής της δημόσιας ραδιοτηλε−
οπτικής υπηρεσίας. -
Μου αρέσει που διαβάζω κατι για δεξιακια κλπ.Ακομα σε αυτούς τους παρωχημενους χαρακτηρισμούς ζείτε;Ολη η κυβέρνηση αυτη ειναι δεξιά;εχει καμία σχέση ο τσιπρας και η άσχετη παρέα του με σύγχρονη αριστερά;ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΦΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ώστε να έχουμε κατι να καταναλώνουμε (δεξιά-αριστερά,πράσινοι κόκκινοι μπλε,παναθηναικοι ολυμπιακοι,μαύροι ασπροι κλπ) για να μας ξεζουμιζουν αυτοι.Μονο σε ενα πράγμα ξεσηκώθηκε το πόπολο σε αυτη την χώρα:ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ.
-
Γμτ έπεσε εδώ και ώρα το web tv
-
Εγω παντως δεν εχω ξαναδει χουντα να κλεινει τα δικα της καναλια!
-
Aπ το ένα άκρο στο άλλο. Η μπουρδέλο ή κλείσιμο, οπότε καιρός ήταν να αρχίσουν από κάπου.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Προς φιλελέδες και λοιπούς εξυπνάκηδες: Τι κοστίζει περισσότερο στον Ελληνα; Η ΕΡΤ ή το MEGA; H EPT ή ο ΑΝΤ1; 100 μύρια είπε οτι θα γλιτωσουμε ο πρώην διορισμένος με μέσο υπουργός. Πόσα χρωστάνε τα ιδιωτικά; Φατε χόρτο ζώα.Αυτο ξαναπεστο,γαργαρα τα χρέη του αλτερ,γαργαρα τα χρέη του μεγκα,γαργαρα η ιστορία με αντ1 και ΙΚΑ τόσα χρονια.Γελοιο κράτος
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εγω παντως δεν εχω ξαναδει χουντα να κλεινει τα δικα της καναλια!Έκλεισε και ο ΣΚΑΙ ?????
Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ακόμα βλέπω από σατελάιτ. Φωτο προ 2λέπτου.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εγω παντως δεν εχω ξαναδει χουντα να κλεινει τα δικα της καναλια!Πράγμα που σημαίνει ότι δεν την ήλεγχαν!
Βέβαια η λογική πονάει κεφάλι --> κόβει κεφάλι είναι τόσο ηλίθια όσο ο Σαμαράς. Ούτε ο ΓΑΠ δεν τα έκανε αυτά! -
To ωραίο είναι ότι όλα τα ιδιωτικά κανάλια συνεχίζουν το πρόγραμμά τους κανονικά σα να μην συνέβη τίποτα. Δυστυχώς (σχεδόν) όλη η χώρα μέσα στο βούρκο και στην διαπλοκή. Άλλωστε τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια δεν είναι τυχαία δωρεάν, όλα έγιναν βάσει σχεδίου μέσα στα πλαίσιο της ολικής πλύσης εγκεφάλου στον Ελληνα πολίτη για τη στήριξη του παρόντος σαθρού και πλήρως διαπλεκόμενου πολιτικού συστήματος.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Κουβελης και Βενιζελος καλουνται να κανουν μια ακομα κωλοτουμπα ή να ριξουν την κυβερνηση.
Η επιλογη ειναι δικη τους.μακαρι να ριξουν την κυβερνηση το κομμα του λαικισμου του '80 και το κομμα της προστασιας ολων των ΔΥ
μετα τις εκλογες θα ψαχνουν να δουν πως τα ποσοστα τους πηγαν στο 0,κατι %Spire μπες στη διαδικτυακή ερτ να ακούσεις ξεβρακώματα-προσλήψεις που έκανε στην ΕΡΤ ο Σίμος του κόμματος σωτηρίας. Θα σε νανουρίσουν.
αγορι μου εγω τα ξερω αυτα, γιαυτο απορω με αυτους που θελουν να μην αλλαξει τιποτα!
γαματοι; -
]>Ο χρήστης greo έγραψε:
Προς φιλελέδες και λοιπούς εξυπνάκηδες: Τι κοστίζει περισσότερο στον Ελληνα; Η ΕΡΤ ή το MEGA; H EPT ή ο ΑΝΤ1; 100 μύρια είπε οτι θα γλιτωσουμε ο πρώην διορισμένος με μέσο υπουργός. Πόσα χρωστάνε τα ιδιωτικά; Φατε χόρτο ζώα.
Αααα δηλαδη επειδη το X ιδιωτικο καναλι εχει χρεη εγω να συνεχισω να πληρωνω ειδικους συμβουλους,τον Σπυρο Παπαδοπουλο,τον Γιωργο Κατσαρο και ολες αυτες τις βδέλλες και τα κομματοσκυλα που εχουν μπει ΜΟΝΟ με μεσο,σορρυ εξυπνε μου αλλα προτιμω να μην με γαμανε απο ολες τις τρυπες ταυτοχρονα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν ξέρω πόσα βγάζετε παίδες αλλά εμένα και 50 ευρώ πλέον δεν μου περισσεύουν.Σε κανέναν δεν περισσεύουν, Eddie...
Το θέμα είναι, όπως βλέπω, ότι όλοι έχουμε μπει μια χαρά στη λογική της 'επικερδούς' επιχείρησης, που πρέπει να είναι πλέον κάθε δημόσια/κρατική επιχείρηση αγνοώντας τη λογική ύπαρξής της, που δεν είναι άλλη από το να εξυπηρετεί το λαό.
Ακόμα χειρότερα, σκεφτείτε το ακόλουθο παράδειγμα που πλέον το ακούω από απλό κόσμο και τραβάω τα μαλλιά μου: Τα ΜΜΜ, όπως πχ τα λεωφορεία ή ο ΟΣΕ πρέπει να είναι επικερδή κατά τη χρήση τους (ας πάει 10 ευρώ το εισητήριο του αστικού να χεστούνε στο τάληρο τότε! ).
Σε λίγο το ίδιο θα πούμε και για τα νοσοκομεία (καθόλου επικερδή)... είπα να γράψω και για τους δρόμους αλλά έχει γίνει ήδη!Δύο πράγματα:
-
Εμείς φόρους, αν είναι όλα επικερδή απο μόνα τους, γιατί να πληρώνουμε;
-
Στρέφουν τον κόσμο με τα κωλοκάναλα ενάντια σε αυτούς που χειρίζονται το μέσο (και ενίοτε απομυζούν απο αυτό, δεν αντιλέγω) ούτως ώστε να μπορέσουν να καταργήσουν κοινωνικές παροχές με τη λογική που θα έκλειναν υποκαταστήματα ιδιωτικές εταιρίες.
Ντροπή και αίσχος. Να διώξουν όλο το σκυλολόι από την ΕΡΤ και πρώτα πρώτα τα καθίκια τους ειδικούς συμβούλους (απ'όλο το δημόσιο) αλλά η ΕΡΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. Δεν είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να χαίρεται οποιοσδήποτε πολίτης όσο κοντόφθαλμος ή ανυποψίαστος και να είναι...
Άκουσα πρόσφατα έναν Ισλανδό που έλεγε ότι αυτή η λογική, της ιδιωτικοποίησης των κερδών αλλά της απόδοσης των ζημιών στο λαό δεν μπορεί να είναι ανθρώπινη.
Με πολλή λύπη βλέπω ότι τελικά όχι μόνο κατάφεραν να μας πείσουν για την ορθότητα της παραπάνω άποψης αλλά κατάφεραν να στρέψουν και τον έναν εναντίον του άλλου (και οι δύο έτσι να στοχεύουν αλλού, εκτός της πραγματικής αιτίας). -
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
To ωραίο είναι ότι όλα τα ιδιωτικά κανάλια συνεχίζουν το πρόγραμμά τους κανονικά σα να μην συνέβη τίποτα. Δυστυχώς (σχεδόν) όλη η χώρα μέσα στο βούρκο και στην διαπλοκή. Άλλωστε τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια δεν είναι τυχαία δωρεάν, όλα έγιναν βάσει σχεδίου μέσα στα πλαίσιο της ολικής πλύσης εγκεφάλου στον Ελληνα πολίτη για τη στήριξη του παρόντος σαθρού και πλήρως διαπλεκόμενου πολιτικού συστήματος.Κακώς τα βάζεις με τα ιδιωτικά. Οι δημοσιογράφοι προκήρυξαν απεργία για την ΕΡΤ και για αυτό έχει μόνο ταινίες και σειρές.
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
To ωραίο είναι ότι όλα τα ιδιωτικά κανάλια συνεχίζουν το πρόγραμμά τους κανονικά σα να μην συνέβη τίποτα. Δυστυχώς (σχεδόν) όλη η χώρα μέσα στο βούρκο και στην διαπλοκή. Άλλωστε τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια δεν είναι τυχαία δωρεάν, όλα έγιναν βάσει σχεδίου μέσα στα πλαίσιο της ολικής πλύσης εγκεφάλου στον Ελληνα πολίτη για τη στήριξη του παρόντος σαθρού και πλήρως διαπλεκόμενου πολιτικού συστήματος.Σιγά που θα κλαίγανε.
Enjoy zoom tv και kontra channel.Edit
Ντροπή και αίσχος. Να διώξουν όλο το σκυλολόι από την ΕΡΤ και πρώτα πρώτα τα καθίκια τους ειδικούς συμβούλους (απ'όλο το δημόσιο) αλλά η ΕΡΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. Δεν είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να χαίρεται οποιοσδήποτε πολίτης όσο κοντόφθαλμος ή ανυποψίαστος και να είναι.
Αμ δε. Τα οριζόντια μέτρα είναι απείρως ευκολότερα -foolproof που λένε και κάποιοι γλωσσομαθείς. Ο κάθε κεδίκογλας μπορεί να τα εφαρμόσει.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Κουβελης και Βενιζελος καλουνται να κανουν μια ακομα κωλοτουμπα ή να ριξουν την κυβερνηση.
Η επιλογη ειναι δικη τους.μακαρι να ριξουν την κυβερνηση το κομμα του λαικισμου του '80 και το κομμα της προστασιας ολων των ΔΥ
μετα τις εκλογες θα ψαχνουν να δουν πως τα ποσοστα τους πηγαν στο 0,κατι %Spire μπες στη διαδικτυακή ερτ να ακούσεις ξεβρακώματα-προσλήψεις που έκανε στην ΕΡΤ ο Σίμος του κόμματος σωτηρίας. Θα σε νανουρίσουν.
αγορι μου εγω τα ξερω αυτα, γιαυτο απορω με αυτους που θελουν να μην αλλαξει τιποτα!
γαματοι;Καταλαβαίνεις τι σου λέει; Ότι βάλανε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα! Ο Σίμος που έκανε τις προσλήψεις θα κάνει και την εκκαθάριση! Γαμάτο ε; Και μετά λέτε ότι καλώς γίνονται όλα...
-
Καλά γίνεται ακόμα καλύτερο (NET 26-05-13)
Εγκαλεί ο Ντινόπουλος το Χατζηνικολάου για το πρωτοσέλιδο που μιλούσε για αυτό που έγινε σήμερα στην ΕΡΤ. -
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οι δημοσιογράφοι προκήρυξαν απεργία για την ΕΡΤ και για αυτό έχει μόνο ταινίες και σειρές.Τελεια,γλυτωσαμε και απο τα τηλεπαραθυρα με Τσιπροκαμμενους,τον Βενιζελο σε τριωρο μονολογο και την Χ υποψηφια βουλευτινα Τραχανοπλαγιας που την εβγαλε το αφεντικο να πει την παπαρια της
-
Το ΕΡΤ HD δουλευει; Πως θα βλεπουμε τα αθλητικα σε HD τωρα;
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται