-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Το ότι η νέα ΕΡΤ (αν κρατήσει το όνομα) θα είναι αξιοκρατική, διαφανής, παρθενά σαν ελαιόλαδο Μάνης κτλ είναι αστείο από τα λίγα.Δυστυχως, αυτη ειναι η μεγαλυτερη αληθεια...
-
μαζευτηκαν βλεπω απο το δελτιο ειδησεων ολοι οι εργατοπατερες κ οι βουλευτες συριζα κ ανελ ταχα μου για υποστηριξη..
λυπαμαι μονο τους απλους εργαζομενους που τιμια πηγαιναν κ εκαναν τη δουλεια τους. το να βλεπεις τη Σταη κ να το παιζει συγκινημενη ειναι tragic.. -
corsair όλο νεύρα είσαι μια μέρα μετά την ανακοίνωση του ios 7. Τυχαίο;
-
εντωμεταξύ, είναι βέβαιο ότι θα εγκριθεί η ΠΥΣ από τη Βουλή;
εντωμεταξύ (2), το τελευταίο (;) βραδινό δελτίο ειδήσεων το εκφωνεί η Στάη. Ο κύκλος της Αλλαγής σαν να λέμε.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
συγνωμη , υπηρχε και ΕΡΑ Πυργου;και γιατι να μην υπαρχει?? Ξερεις ποσα σημεια απομακρυσμενα υπαρχουν στην Ελλαδα οπου εκπεμπει μονο η ερα?? Η περιοχες οπου ταξιδευοντας στην επαρχια ακους μονο τελειωμενα σκυλαδικα ή κρατικο ραδιοφωνο το οποιο αν μη τι αλλο εχει κατι ποιοτικο να ακουσεις. Σκεψου τα συνοριακα χωρια που απ'αυριο θα ακουν τουρκικα- βουλγαρικα... Για μενα το πραξικοπηματικο κλεισιμο της ερτ ειναι πολιτισμικο πληγμα πανω απ'ολα σε μια εποχη που εχουμε γεμισει ραδιοτηλεοπτικα σκουπιδια (και οι περισσοτεροι τα απολαμβανουμε γιατι μονο σε αυτα εχουμε μαθει... )
-
Αν αυτό που παρακολουθούμε στα κανάλια της ΕΤ δεν είναι προπαγάνδα, τι είναι?
Παραλίγο να συγκινηθώ. Θα αποζημιωθούν, θα συνταξιοδοτηθούν, κάποιοι θα επαναπροσληφθούν και εμάς θα συνεχίσουν να μας πηδούν. Ασάλιωτα.
Δεν μου έμειναν πλέον δάκρυα για κανέναν. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω.
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
συγνωμη , υπηρχε και ΕΡΑ Πυργου;
και γιατι να μην υπαρχει?? Ξερεις ποσα σημεια απομακρυσμενα υπαρχουν στην Ελλαδα οπου εκπεμπει μονο η ερα?? Η περιοχες οπου ταξιδευοντας στην επαρχια ακους μονο τελειωμενα σκυλαδικα ή κρατικο ραδιοφωνο το οποιο αν μη τι αλλο εχει κατι ποιοτικο να ακουσεις. Σκεψου τα συνοριακα χωρια που απ'αυριο θα ακουν τουρκικα- βουλγαρικα... Για μενα το πραξικοπηματικο κλεισιμο της ερτ ειναι πολιτισμικο πληγμα πανω απ'ολα σε μια εποχη που εχουμε γεμισει ραδιοτηλεοπτικα σκουπιδια (και οι περισσοτεροι τα απολαμβανουμε γιατι μονο σε αυτα εχουμε μαθει... )
Μεγάλη αλήθεια. Πάνω στην Ορεστιάδα στις βραδυνές μου υπηρεσίες άκουγα ΕΡΑ2 , όπως και σε βραδυνά ταξίδια . Όαση μέσα στην παρακμή των τοπικών σταθμών διαφόρων νομών.
-
η κυβερνηση εν ετη 2013, μετα απο 2 χρεοκοπιες, 6 χρονια υφεσης και 5 χρονια ξεσκισματος στους φορους ολη τη μεσαια ταξη, ανακαλυψε οτι στην ΕΡΤ γινοταν κομματικες προσληψεις, οτι υπηρχε διαφθορα και οτι κοστιζε δυσαναλογα πολυ με αυτα που προσφερε
Πασοκ & Δημαρ ετρεξαν να διαχωρησουν τη θεση τους, γιατι το Πασοκ δεν εχει διορισει κανενα κομματοσκυλο του εκει μεσα, ουτε εχει καμια ευθυνη για την κατασταση (γελαει ο κοζμοςςς), ενω η Δημαρ γενικα ειναι γτπκ οποτε δεν χρειαζεται καποιο ιδιετερο λογο για να διαμαρτυρηθει.
το Συριζα δεν χρειαζοταν καν να βγαλει ανακοινωση, εννοειται οτι θα ξαναπροσλαβει τους απολυμενους (για να εξηγουμαστε δλδ, λεει οτι θα ξαναπαρει πισω -μεταξυ αλλων- τους βυσματιες, τους παραθυρατους και τα κομματοσκυλα ε!), και αν οι συνθηκες το επιτρεπουν θα τους δωσει και αυξηση. Στο πολυ τσακιρ κεφι, θα προσλαβει και αλλους γιατι θα διαπιστωσει οτι υπαρχουν ελλειψεις.
ειναι σιγουρο οτι οι περισσοτεροι θελουμε να υπαρχει κρατικη τηλεοραση. Το θεμα ειναι τα χρηματα που ολοι αναγκαστικα πληρωνουμε να πιανουν τοπο και οχι να επιδοτουμε μισθοδοσια κομματικα διορισμενων κοπροσκυλων που απλα πρεπει να διοριστουν καπου. Αυτο που γινεται σημερα ισως γινεται με ακομψο τροπο (ειναι και το αγγουρι στον κ0λ0 απο την ΔΕΠΑ), αλλα επισης γινεται με τεραστια καθυστερηση! Μακαρι να ειναι ενα μοντελο που θα δουμε και σε αλλες κρατικες εταιριες/οργανισμους. Λουκετο για λιγο, εξυγιανση***, ανοιγμα ξανα***.
*** τα κομματα πρεπει να πιεσουν/απαιτησουν ωστε η διαδικασια αυτη θα γινει με αξιοκρατια και διαφανη κριτηρια, και οχι να κλαινε για το πτωμα που βρωμησε και πρεπει να παρουμε αποφαση οτι πρεπει να το θαψουμε. Διοτι αν ολο αυτο οδηγησει σε ενα νεο οργιο κομματικων προσληψεων, καναμε μια τρυπα στο νερο.
εγω αν ημουν ο Σαμαρας, θα εθετα όρο οτι για να ξανανοιξει η ΕΡΤ θα πρεπει να υπαρξει διακομματικη συμφωνια για την διαδικασια που θα πρεπει να ακολουθηθει για την εξυγιανση και επαναστελεχωση της! Μεχρι τοτε ας μεινει κλειστη. Ετσι για να δουμε ποσο 'ευαισθησια' εχουν ολοι αυτοι που κλαινε -δηθεν- το μακαριτη....
-
Μάγκες....αρχίζει και μαυρίζει έξω ή μου φαίνεται;....
-
ξερεις eythimis αυτα στην σημερινη εποχη λυνονται με μια λεξη:κεραια..
με την λογικη σου καθε ραχουλα να εχει μια ΕΡΑ !!
ασχετο αλλα για να στο εξηγησω καλυτερα στο χωριο μου στα καλαβρυτα 1200 μετρα υψομετρο εχει σημα ΜΟΝΟ η κοσμοτε. γιατι ΜΟΝΟ αυτη φροντισε , επενδυσε κ εβαλε κεραια..να εχουμε λοιπον Ερα Καλαβρυτων , Ερα Αγρινιου , Ερα Λημνου κ.ο.κ
-
συγνωμη , υπηρχε και ΕΡΑ Πυργου;[/quote]
Υπάρχει από το 1952,Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.
Μερικοί δεν την παλεύετε με τίποτα. -
Και η Στάη τώρα μεταξύ των άλλων αναρωτέται τί θα γίνει με τις διεθνεις υποχρεωσεις της ΕΡΤ... όπως το Τσαμπιονς Λιγκ... ...
Αλλα για θυμίστε μου, αυτή δεν ήταν στη φωτό με το Παπούλια (που υπέγραψε το διάταγμα) στη θάλασσα με το Λιάνη και άλλα παιδιά; Ο δε, τρισμέγιστος Λιατσος δεν ειναι διευθυντής;Η απαξίωση της ΕΡΤ είχε ξεκινήσει πάρα πολύ καιρό πριν. Οσο και αν θέλω, όσο και αν καταλαβαίνω την οργή του κόσμου, δυστυχώς δεν αισθάνομαι κάτι. Απλα, ας διασωθέι το αρχείο της ΕΡΤ. Πολύ συχνά βλέπω εκπομπες του '80, με συνεντεύξεις κλπ, όαση μέσα στο χάλι. Εστω μέσα στο '80, η ΕΡΤ (η τηλεόραση και ραδιοφωνία, τα μουσικά σύνολα μέχρι και σήμερα ήταν πιο ενεργά) παρήγαγε και διέσωζε κάποιο πολιτισμό. Από το '90 και μετά δε θυμάμαι τίποτα. Οκ, μου άρεσε το 'Μένουμε Ελλάδα' (ανάλαφρο όμως), μου άρεσε και η Φλέσα με το 'Στα Ακρα' όσο και αν έχει κατηγορηθεί, ή είχε κάποιο στυλ αλλά και πάλι..
Ποιό διάολο πολιτισμό παρήγαγε ή έστω ανέδειξε η ΕΡΤ; -
Στη σημερινη εποχη με το internet παντου μονο στο αυτοκινητο θα ειναι το προβλημα...
www.live24.gr -
Μιλαμε για περιπου 1.000 απολυσεις!
Ολη η Ελλαδα θα μιλαει για μερες για 1.000 απολυμενους που θα φυγουν πληρωμενοι,αποζημιωμενοι και ισως και συνταξιοδοτημενοι!
Με τους 1.300.000 ανεργους του ΙΤ δεν θα ασχοληθει κανεις; -
o Alexis θα τους επαναπροσλαβει κ αυτους..
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
συγνωμη , υπηρχε και ΕΡΑ Πυργου;
και γιατι να μην υπαρχει?? Ξερεις ποσα σημεια απομακρυσμενα υπαρχουν στην Ελλαδα οπου εκπεμπει μονο η ερα?? Η περιοχες οπου ταξιδευοντας στην επαρχια ακους μονο τελειωμενα σκυλαδικα ή κρατικο ραδιοφωνο το οποιο αν μη τι αλλο εχει κατι ποιοτικο να ακουσεις. Σκεψου τα συνοριακα χωρια που απ'αυριο θα ακουν τουρκικα- βουλγαρικα... Για μενα το πραξικοπηματικο κλεισιμο της ερτ ειναι πολιτισμικο πληγμα πανω απ'ολα σε μια εποχη που εχουμε γεμισει ραδιοτηλεοπτικα σκουπιδια (και οι περισσοτεροι τα απολαμβανουμε γιατι μονο σε αυτα εχουμε μαθει... )
α) Εχεις γεμίσει 'σκουπίδια' γιατί αυτό καταναλώνεις/αγοράζεις.
β) Την εποχή των πολλών GB να ακούς κάτι μη ποιοτικό είναι δικό σου πρόβλημα.
γ) Δεν εμποδίζει κανείς κανέναν να ανοίξει επαρχιακό ραδιοφωνο να παίζει απ το πρωί μεχρι το βράδυ freejazz και κλασική για τον αγρότη την ώρα που πάει στο κωλόμπαρο με την BMW να ξοδέψει την επιδότηση.
δ) Ξεχνάτε ολα τα γίδια που μιλάτε για χούντα και πραξικοπήματα πως είναι ο εκλογικός νόμος στην ελλάδα. Αν και να πω την αλήθεια ο τρόπος πιο πολύ για κομουνιστικός μου κάνει. -
Καλά μην παίρνεις και όρκο ότι θα φύγουν πληρωμένοι και αποζημιωμένοι.
Και το γράφω εγώ που δεν έχω καμμία σχέση με ΕΡΤ και είμαι 9 μήνες άνεργος. -
Μπροστά στα ιδιωτικά η ΕΡΤ μοιάζει με BBC σε ποιότητα και πολιτισμό.
-
συγνωμη , υπηρχε και ΕΡΑ Πυργου;Yπήρχε και υπάρχει, βρίσκεται σε οικόπεδο και κτίριο που έχει παραχωρ'ησει με συμβόλαιο ο δήμος Πύργου με την σημείωση ότι αν αποχωρήσει η ΕΡΑ, επιστρέφεται πάλι στο δήμο το οικόπεδο μαζί με το κτίριο.
Τώρα ξέρεις ότι υπάρχει ΕΡΑ Πύργου μέχρι σήμερα, για το αύριο που δεν θα υπάρχει μάλλον θα χαρείς από ότι σε κόβω.
-
Πίσω από το κλείσιμο της ΕΡΤ κρύβεται ο τουρκικός στρατός. Γιατί δεν παίζει κοσμικά τουρκικά σήριαλ.
Το τελευταίο βραδινό δελτίο έπρεπε να το εκφωνήσει ο Σίμος μαζί με τον Τόμσεν, έναν Τούρκο Στρατηγό κ τον πρώτο επιτυχόντα ΑΣΕΠ που θα στείλει sms στον Σαμαρά γράφοντας ΕΡΤ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και το ονοματεπώνυμό του.
Αν δεν κάνω λάθος η Στάη δεν πρέπει να χει περάσει ΑΣΕΠ.
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται