-
εν κατακλειδι δεν ''πρεπει'' να εφαρμοζεται σε μοτερ αυτοκινητου κατω απο τις 30.000ευρω ........για να μην πω 40
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
εν κατακλειδι δεν ''πρεπει'' να εφαρμοζεται σε μοτερ αυτοκινητου κατω απο τις 30.000ευρω ........για να μην πω 40Αυτό από που προκύπτει πάλι;
Το μπρίκι μου έχει τέτοιο σύστημα και το είχα αγοράσει 15.000...
Όμως ξαναλέω πως το λαμπάκι είναι το ίδιο με το να μπει η βελόνα στο κόκκινο. Και στις 2 περιπτώσεις η ίδια αντίδραση θα πρέπει να υπάρξει από τον οδηγό. -
Έτσι είναι τα πράγματα παιδιά, πλέον ελάχιστα αυτοκίνητα τουλάχιστον φέρουν τον δείκτη θερμοκρασίας.
Προφανώς έχουν λυχνία, που ανάβει όταν επέλθει υπερθέρμανση.
Δεν ξέρω αν κερδίζουν κάτι χρηματικά με έναν δείκτη λιγότερο, αλλά συμφωνώ προς καλό θα ήταν να υπάρχει.
Σημαντικό είναι να βλέπουμε αναλογικά κ το αντίστροφο, δηλαδή πότε ζεστάθηκε το αυτοκίνητο, ώστε εφόσον κριθεί απαραίτητο να το πιέσουμε λίγο παραπάνω δίχως τύψεις.Κ δη σε σε ένα πετρελαιοκίνητο, θα ήταν σημαντικές οι πληροφορίες αυτές, μαζί με ΚΑΙ με τη θερμοκρασία κ τη πίεση λαδιού.
Κ αν δεν γουστάρουν να βάλουν δείκτη, ας υπάρχουν ψηφιακά οι πληροφορίες μέσα στο trip computer, εδώ κάπου διάβασα οτι στα αυδι, μπορείς να δεις τη στάθμη του λαδιού απο την οθόνη του ραδιοφώνου!!!! woooooooooooot ?
-
Πριν λίγο καιρό μίλησα με έναν πωλητή της Kia στην πόλη μου, και τον ρώτησα για την μεγάλη αναμονή των καινούριων εκδόσεων του Rio Diesel (1.4, 1.1 Sport, 1.1 3d κλπ). Λέει πως τα Ευρωπαϊκά Rio θα φτιάχνονται στη Σλοβακία (μαζί με cee'd, Venga, Sportage) και γι' αυτό το λόγο το καθυστερούν, για να φέρουν κατευθείαν μόνο Σλοβακικά αυτοκίνητα. (Χώρια το έλλειμμα που προφανώς θα έχουν στο Δάβαρη που καθυστερεί τις εισαγωγές...)
Ισχύει κάτι τέτοιο ή το παλικάρι μου λέει μαλακίες...?
-
αληθεια το κοντερ του rio diesel 1.1 παει μεχρι 220?
πως γινεται αυτο?
αφου εχει μονο 75 αλογα.... -
Ο χρήστης Raf έγραψε:
πως γινεται αυτο?
αφου εχει μονο 75 αλογα....αν έγραφε 300 ;
-
Αν εγραφε ομως 145 χιλιομετρα , θα το αγοραζε κανεις ?
Σκεψεις ενος ζαλισμενου Αθηναιου!
-
Ο χρήστης Raf έγραψε:
πως γινεται αυτο?
αφου εχει μονο 75 αλογα....το προβλημα δεν ειναι ποσα γραφει το ταχυμετρο αλλα η διαταξη του στροφομετρου!!!σε πολλα diesel εχουν βαλει αυτουσιο το καντραν του βενζινοκινητου και βλεπεις τα κοκκινα στις 6500rpm δεν ξερω αν εχει κανει κατι τετοιο και η ΚΙΑ.....
-
παντως στο atos μου, ειχα την απορια γιατι εγραφε 180....!!
-
Το ριξες από αεροπλάνο;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το ριξες από αεροπλάνο;επειδη περιμενα ερωτησεις του τυπου 'σε γκρεμο ησουν?' κτλ.
να διευκρινησω οτι ημουν δε μια καληηηη κατηφορα λιγο πριν πιασει η ανηφορα για Αρτεμισιο -για οσους ξερουν. -
Έχω δει και Daewoo Nubira να φτάνει στα 220χλμ, όσο έγραφε το κοντέρ δηλαδή. Τώρα τα πραγματικά πόσα ήταν ένα θεός ξέρει.
-
40% σφαλμα ταχυμετρου.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
40% σφαλμα ταχυμετρου.Sent from my Neo V using Tapatalk.
Εδώ μιλάμε για 40% σφάλμα της φύσης.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
40% σφαλμα ταχυμετρου.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Εδώ μιλάμε για 40% σφάλμα της φύσης.
παρτο πισω.......
-
23.000 ΧΛΜ ΣΕ ΜΕΙΚΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 5.6.Λ/100ΧΛΜ -ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120ΧΛΜ/ΩΡΑ(ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ !!). ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΒΑΦΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΟΓΙΑ!)- ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΕΙΚΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!- ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΛΛΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ . ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΟΡΑΖΑ? ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ...
-
Ο χρήστης limn2000 έγραψε:
23.000 ΧΛΜ ΣΕ ΜΕΙΚΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 5.6.Λ/100ΧΛΜ -ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120ΧΛΜ/ΩΡΑ(ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ !!). ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΒΑΦΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΟΓΙΑ!)- ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΕΙΚΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!- ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΛΛΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ . ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΟΡΑΖΑ? ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ...μπλοκαρε;;;;ξεμπλοκαρε;;;;
πετραδακια που βγαζουν τη βαφη;;;πρωτοφανες!
πουλα το οσο πιανει τιποτα..... -
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Πριν λίγο καιρό μίλησα με έναν πωλητή της Kia στην πόλη μου, και τον ρώτησα για την μεγάλη αναμονή των καινούριων εκδόσεων του Rio Diesel (1.4, 1.1 Sport, 1.1 3d κλπ). Λέει πως τα Ευρωπαϊκά Rio θα φτιάχνονται στη Σλοβακία (μαζί με cee'd, Venga, Sportage) και γι' αυτό το λόγο το καθυστερούν, για να φέρουν κατευθείαν μόνο Σλοβακικά αυτοκίνητα. (Χώρια το έλλειμμα που προφανώς θα έχουν στο Δάβαρη που καθυστερεί τις εισαγωγές...)Ισχύει κάτι τέτοιο ή το παλικάρι μου λέει μαλακίες...?
Αυτά τα καινούρια για τα οποία λες τώρα πο έχουμε Οκτώβριο έχουν έρθει?
Αυτά δηλαδή που δίνουν τώρα?
Πρόκειται για κάποιο facelift/νέο μοντέλο κλπ ή είναι το ίδιο και απλά κατασκευάζεται Σλοβακία? -
Λοιπόν επειδή έχει περάσει και κάμποσος καιρός από τότε, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Τον Αύγουστο που ήθελε να μάθει για το Rio ένας πελάτης του πατέρα μου μίλησα ξανά με τον συγκεκριμένο πωλητή.
Μου είπε ότι μετά τον 15Αύγουστο θα έρχονταν τα Rio 1.4 Diesel στην Ελλάδα, και... είχε δίκιο!
Το έχει και το Drive δοκιμή: http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/kia-rio-14-crdiΌσο για την Σλοβακία, όπως μου είπε το παλικάρι, ακόμα δεν έχουν παραχθεί Rio εκεί, αλλά είναι στο πρόγραμμα για το 2014. Τώρα αν αυτό θα συνδυαστεί και με κάποιο facelift, αφού το μοντέλο θα κλείνει τριετία τότε, δεν το γνωρίζω. Το θέμα όμως είναι ότι με τον Δάβαρη να φέρνει τεράστιο στοκ και να περιμένει να τελειώσει ολόκληρο μέχρι να φέρει νέα παρτίδα, θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον 2 χρόνια για οποιοδήποτε Σλοβακικό ή facelift Rio. Υπόθεση κάνω... που βασίζεται στη χρόνια πολιτική της εταιρείας...
-
A μόνο το 1,4.
Το 1,1lt diesel που υπάρχει τώρα στις εκθέσεις που κατασκευάζεται?
KIA RIO DIESEL