-
Εντάξει, θα έπρεπε να αυτοπεριοριστεί λίγο, αλλά στο εκτρώματα δεν τον κακίζω...
ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥΒ;!;!;!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥΒ;!;!;!ΣΟΥΒλακεία ίσως;
-
Λές και βρίσκομαι σε καμιά διαδήλωση ανθρωπινων δικαιωμάτων νοιώθω.
Μια σκέψη έκανα και βλέπω δηλώσεις Παπαρήγα και βάλε.
Λοιπόν κύριοι πρόεδροι επειδή βλέπω μια εμπάθεια (απο μερικούς κρυφούς) αυτό που είπα είναι ότι μήπως θα ήταν άσχημο να μπάινει κάποιος στο forum των εκτός δρόμου και να λέει είστε μαλάκες όσοι αγοράζετε τζιπάκια γιατί αυτός μένει στην Κυψέλη,
να μπαίνει στο forum της οπελ της αλφα της citroen της ford και επειδή για κάποιον λόγο διαφωνεί με την κάθε εταιρία να λεέι είστε μαλάκες όσοι αγοράζετε ford ή αλφα ή οπελ.... κ.α
Για κάντε ένα τέστ και γράψτε το σε κάθε Post για να δείτε αντιδράσεις και μετά ελάτε να μου πείτε τα ίδια.Το θέμα δεν είναι ότι έγραψε ο άνθρωπος την λέξη μαλάκες αλλά στο ότι πολλοί αναγνώστες του forum έχουν ή θέλουν να πάρουν SUV και δεν μπορούμε να τους λέμε μαλάκες επειδή δεν συμφωνούμε εμείς. Αν δεν μας αρέσει δεν μπάινουμε καν στο ποστ. (Ποτέ δεν είχα και ούτε θα έχω suv)
Αυτά απο μένα και επειδή είδα ότι παρασχολιάσθηκε ένα μήπως υπερβολικά και όχι αντικειμενικά. Αυτά και τέλος απο μένα
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Λές και βρίσκομαι σε καμιά διαδήλωση ανθρωπινων δικαιωμάτων νοιώθω.Μια σκέψη έκανα και βλέπω δηλώσεις Παπαρήγα και βάλε.
Λοιπόν κύριοι πρόεδροι επειδή βλέπω μια εμπάθεια (απο μερικούς κρυφούς) αυτό που είπα είναι ότι μήπως θα ήταν άσχημο να μπάινει κάποιος στο forum των εκτός δρόμου και να λέει είστε μαλάκες όσοι αγοράζετε τζιπάκια γιατί αυτός μένει στην Κυψέλη,
να μπαίνει στο forum της οπελ της αλφα της citroen της ford και επειδή για κάποιον λόγο διαφωνεί με την κάθε εταιρία να λεέι είστε μαλάκες όσοι αγοράζετε ford ή αλφα ή οπελ.... κ.α
Για κάντε ένα τέστ και γράψτε το σε κάθε Post για να δείτε αντιδράσεις και μετά ελάτε να μου πείτε τα ίδια.Το θέμα δεν είναι ότι έγραψε ο άνθρωπος την λέξη μαλάκες αλλά στο ότι πολλοί αναγνώστες του forum έχουν ή θέλουν να πάρουν SUV και δεν μπορούμε να τους λέμε μαλάκες επειδή δεν συμφωνούμε εμείς. Αν δεν μας αρέσει δεν μπάινουμε καν στο ποστ. (Ποτέ δεν είχα και ούτε θα έχω suv)
Αυτά απο μένα και επειδή είδα ότι παρασχολιάσθηκε ένα μήπως υπερβολικά και όχι αντικειμενικά. Αυτά και τέλος απο μένα
Κανεις δεν παρεξηγει κανεναν εαν δεν εχει προσωπικο οφελος η ζημια.....εγω εχω Σουβ.......αλλα δεν νιωθω θιγμενος γιατι δεν νομιζω ο ΣΚΑΛΟΥΑΝ να μιλησε πρωσοπικα για τους εχοντες Σουβ του Φορουμ αλλα εξεφρασε την δικη του αποψη λιγο ασυγκρατητα (αν και ηταν επιπολεος ο χαρακτηρισμος του).
-
....
-
http://www.autokampioen.nl/published/ak ... _40201.jpg
-
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μοιάζει με το παραπάνω όχημα το SUV της Fiat. Η Fiat έχει δείξει με τις κινήσεις της οτι δε θα ξαναβγάλει αυτοκίνητο με σχέδιο μπροστά όπως τα Idea και Multipla. Και καλά θα κάνει.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
http://www.autokampioen.nl/published/akm/content/afbeeldingen/toekomst/fiatsut1041102g-28136_enlarged_40201.jpg
καθαρη αντιγραφη!!!!!ζαντες απο Φοκους ΣΤ κολος απο Κια και λιγο Τουαρεγκ........τσ. τσ. τσ. (πλακα πλακα καλο δειχνει!!!)
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μοιάζει με το παραπάνω όχημα το SUV της Fiat. Η Fiat έχει δείξει με τις κινήσεις της οτι δε θα ξαναβγάλει αυτοκίνητο με σχέδιο μπροστά όπως τα Idea και Multipla. Και καλά θα κάνει.Συμφωνώ με τον Παύλο.Η Φιατ στα τελευταία σχέδια δείχνει πολύ συγκρατημένη.Δείτε το Κρόμα και τις κατασκοπευτικές από Πούντο ΙΙΙ.Πάντως η φωτό του Σάκη είναι πολύ προσεγμένη.Δε μπορώ να καταλάβω αν είναι photoshop και μέχρι ποιο βαθμό.Νόμιζα οτι η Φιατ θα βγάλει ΣΟΥΒ στα μέτρα του RAV 4 κτλ.Λάθος κάνω;Αυτό δείχνει μέγεθος Sorento.
-
Photoshop είναι...και φαίνεται
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Photoshop είναι...και φαίνεταιΕννοούσα δεξέρω μέχρι ποιό βαθμό είναι Photoshop.Λες να μην έχει καμία σχέση με το Φιατ;Το λέω γιατί μου έκανε εντύπωση η γερμανική πινακίδα!Ψάχνω να καταλάβω σε ποιό υπάρχον μοντέλο βασίστηκε ο...γραφίστας και έφτιαξε αυτή τη φωτό.Δε μπορώ να βγάλω άκρη.Το μόνο σημείο είναι το πίσω παράθυρο, που θυμίζει κάπως Χ5 και γενικά BMW.Eιδικά αν παρατηρήσεις το νίκελ στα πλαίσια...Δε μας συνηθίζει η Φιατ σε τέτοια.Συνολικά μου φέρνει ανάμεσα σε Sportage II και Sorento
-
Κοιτάζοντας την άλλη φωτογραφία που δείχνει το εμπρός μέρος μου μοιάζει να έχει βασιστεί στο πρωτότυπο της Chevrolet (SX3 το λένε;) στο οποίο θα βασιστεί και το Opel Frontera.
-
Γερμανός φοτοσοπάς, γερμανική πινακίδα.
Μπορεί να την πήρε από το Γκολφ της γυναίκας του, για να δώσει προσωπικό ('κόπιραϊτ') χαρακτήρα.
Σε σχέση με τα περισσότερα ΣΟΥΒ καλό δείχνει, αλλά ΣΟΥΒ είναι, όχι αυτοκίνητο...
Χάθηκε ο κόσμος να έβγαζαν κάτι πιο καθαρόαιμο... Ακόμα και το Πάντα πιο ελκυστικό μου είναι για να πάω στα χωράφια... -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Γερμανός φοτοσοπάς, γερμανική πινακίδα.Μπορεί να την πήρε από το Γκολφ της γυναίκας του, για να δώσει προσωπικό ('κόπιραϊτ') χαρακτήρα.
Σε σχέση με τα περισσότερα ΣΟΥΒ καλό δείχνει, αλλά ΣΟΥΒ είναι, όχι αυτοκίνητο...
Χάθηκε ο κόσμος να έβγαζαν κάτι πιο καθαρόαιμο... Ακόμα και το Πάντα πιο ελκυστικό μου είναι για να πάω στα χωράφια...Φοβερό επάγγελμα!
Εδώ η Φιατ κλείνει το ένα εργοστάσιο μετά το άλλο, περίμενες επανάσταση;Καλό είναι το ΣΟΥΒ, να πουλήσει κιόλας να σωθεί η κατάσταση. -
-
http://www.italiaspeed.com/2005/cars/fi ... 22_03.html
-
-
-
Δεν λέει...
-
Parousiasi-Ianouario 2006-Frankfurt
Fiat SUV