-
Τελευταία μέρα η σημερινή σαν οπλίτης,από αύριο το πρωί πολίτης!!!!Το 9μηνο πέρασε δίχως να το καταλάβω με τις θετικές στιγμές να είναι αμέτρητες και τις αρνητικές ελάχιστες.Ο ΕΣ με πήγε σε διάφορα μέρη,Αυλώνα-Ξάνθη-Καβάλα-Σαμοθράκη-Κομοτηνή και τελευταία στάση Κοζάνη.Από τη στιγμή που ήρθα Κοζάνη,η θητεία πρακτικά τέλειωσε για εμένα.Καθημερινά στο οδοντιατρείο,κάνοντας άπειρη δουλειά που με βοήθησε απίστευτα.Το δεύτερο καλό της μετάθεσης,κάθε σκ ήμουν σπίτι οπότε το διάστημα από το Φεβρουάριο και μέχρι τώρα κύλησε νεράκι..Γενικά για το στρατό δε θα πω τα χιλιοειπωμένα,ότι είναι ένα δύσκολο σχολείο κτλ,αυτά ίσχυαν παλιά με τις τεράστιες θητείες.Πλέον με το 9μηνο αλλά και τα μέσα επικοινωνίας έχεις συνεχώς επαφή με τα αγαπημένα σου άτομα οπότε όλα κυλάνε πιο έυκολα.Αυτό που κρατάω είναι η γνωριμία με μερικά αξιόλογα άτομα(ευτυχώς από τα 100 άτομα που γνώρισα,τα 98 ήταν πολύ καλά παιδιά) αλλά και το κέρδος που απέκτησα με την ενασχόληση μου στο οδοντιατρείο.
υγ:αν υπάρχει μέλος του φόρουμ,οδοντίατρος και σκοπεύει να καταταχθεί ας μου στείλει πμ για να του πω μερικά πράγματα για την Κοζάνη,το εκεί οδοντιατρείο αλλά και οι λοχαγοί-οδοντίατροι του είναι απίστευτοι.
Και για να μην ξεχνιόμαστε -
Καλός Πολίτης Θοδωρή
Ωραίο το 0ΚΣ αξέχαστο μπορώ να πώΆλλος ενας που δηλώνει ικανοποιημένος απο το εξαιρετικό 9μηνο .
Τέλος και το τελευταίο διάλλειμα, ώρα για δουλειά τώρα -
Αν η θητεία περιστρέφεται από αντικείμενο ανάλογο με της δουλειάς σου νομίζω είναι απείρως πιο ευχάριστη ...
Δυστυχώς δεν προβλέπεται ανάλογη θέση για μηχανολογο ( σε περιβάλλον που θα είναι πρώτα μηχανικοί και έπειτα στρατιωτικοί κλπ κλπ)Αναμένουμε φύλλο πορείας
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αν η θητεία περιστρέφεται από αντικείμενο ανάλογο με της δουλειάς σου νομίζω είναι απείρως πιο ευχάριστη ...
Δυστυχώς δεν προβλέπεται ανάλογη θέση για μηχανολογο ( σε περιβάλλον που θα είναι πρώτα μηχανικοί και έπειτα στρατιωτικοί κλπ κλπ)Αναμένουμε φύλλο πορείας
Απο Τετάρτη αν δεν απατώμαι αρχίζεται να φεύγεται με τις μεταθέσεις να ολοκληρώνονται την Παρασκευή
[spoiler:3hwgfapz]Έβαλες βύσμα? ή θα σε στείλουν σε κατάμαυρη μονάδα επειδή είσαι 8μηνος[/spoiler:3hwgfapz] -
Σε μαύρη μονάδα για 3 μήνες και μετά στον τόπο μου.
-
Σε μαύρη μονάδα για 3 μήνες και μετά στον τόπο μου.Φύλα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά πάντως , γτ και οι 8μηνοι που συνάντησα τα ίδια έλεγαν αλλά γινόντουσαν μαλακίες με τα χαρτιά τους. Ρώτα και τον Ορέστη που κατάφερε να φύγει με μετάθεση τον τελευταίο εναμιση μήνα της θητείας του . Καλά στην Ρόδο ήταν και έκανε ζωάρα, αλλά δεν το παραδέχεται
-
Θα τα πάω τα χαρτιά παντού και κέντρο και μονάδα και ρουφ
Απαξ και το δικαιουμε θα το κυνηγησω βάναυσα
-
Θα τα πάω τα χαρτιά παντού και κέντρο και μονάδα και ρουφΑπαξ και το δικαιουμε θα το κυνηγησω βάναυσα
Εσύ το κηνυγάς, οι Αχρηστοι και Ανικανοι τι κάνουν είναι το θέμα .
-
Βρες και κάνα βύσμα να ξέρεις τι σου γίνεται..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Βρες και κάνα βύσμα να ξέρεις τι σου γίνεται..+1
-
Γνώμες για νησί ;;Κω Ρόδο η Χίο;;
Αλλες καλές επιλογές;
Ρόδο, αν μπορείς 542
Αν σου κάτσει 541 ή 294 θα πήξεις αλλά θα είμαστε γειτονάκια -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Γνώμες για νησί ;;
Κω Ρόδο η Χίο;;
Αλλες καλές επιλογές;
Ρόδο, αν μπορείς 542
Αν σου κάτσει 541 ή 294 θα πήξεις αλλά θα είμαστε γειτονάκια294 ΤΕ ζωάρα υπηρέτησε και ο Ορέστης εκεί , θα έχει μιλήσει στον Δκτή για σένα και θα είσαι κοντά με τον StavrosG
-
Φεύγει ο μεχρι τώρα διοικητής και αναλαμβανει ο μέχρι τώρα υποδιοικητής (αυτο είναι το όνειρο οποιουδήποτε ξέρει αυτον τον χρυσό άνθρωπο )
294 λοιπόν επειδη και μόνο αλλαζει ο διοικητής να πας
Βεβαια εννοείται 542 προηγείται σαν επιλογη -
297 ανενεργη μοναδα στελνει μια στο τοσο σε φυλακιο στην μεση μιας παραλιας
-
Στρατιώτης με την Βούλα και επίσημα
Μετα απο 4 εβδομάδες παραμονής έχω να πω οτι μπήκα σε λαθος ΕΣΣΟ
Κρίμα γιατι εν τέλη θα γουστάρα να γίνω αλεξίπτωτιστης
-
Στρατιώτης με την Βούλα και επίσημαΜετα απο 4 εβδομάδες παραμονής έχω να πω οτι μπήκα σε λαθος ΕΣΣΟ
Κρίμα γιατι εν τέλη θα γουστάρα να γίνω αλεξίπτωτιστης
-
Δεν με τουμπαραν, ακομα θεωρώ το ες το πιο άχρηστο πράγμα που έχω κάνει στην ζωή μου... Αλλα αν ειναι να μου φάει λεφτά, ας μην μπούμε και πολυ μέσα
-
Δεν με τουμπαραν, ακομα θεωρώ το ες το πιο άχρηστο πράγμα που έχω κάνει στην ζωή μου... Αλλα αν ειναι να μου φάει λεφτά, ας μην μπούμε και πολυ μέσαΈμαθες που πάς??
Αν δεν θέλεις να το πείς δημόσια, δέχομαι και πμ
Καλός Στρατιώτης και Καλή Θητεία!
Πλέον είμαι ήρεμος ότι θα κοιμάστε με ανοικτές τις πόρτες . -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δεν με τουμπαραν, ακομα θεωρώ το ες το πιο άχρηστο πράγμα που έχω κάνει στην ζωή μου... Αλλα αν ειναι να μου φάει λεφτά, ας μην μπούμε και πολυ μέσα
Έμαθες που πάς??
Αν δεν θέλεις να το πείς δημόσια, δέχομαι και πμ
Καλός Στρατιώτης και Καλή Θητεία!
Πλέον είμαι ήρεμος ότι θα κοιμάστε με ανοικτές τις πόρτες .ναι.
πες και στους Ελβετους να φερουν τς τραπεζες εδω.. -
Αναλογικά μια χαρα λεφτα περνούν τα αλεξιπτωτα
Περί Θητείας [#3]