-
Καλησπέρα σας παιδιά!
Θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά αυτοκίνητα με το παραπάνω budget.Αυτό που θα ήθελα να είχε είναι να έχει 5 πόρτες και να είναι αζημιαρικό φυσικά.Να μην βγάζει δηλαδή πολλές ζημιές και να έχει φτηνό service (όσο γίνεται).
Όχι οικογενειακό αυτοκίνητο, ούτε πολύ μικρό...
Σκέφτομουν για το yaris εγώ...ποια χρονολογια βρίσκω με αυτό το ποσό?Μπορώ να αγοράσω το προηγούμενο μοντέλο?Σας ευχαριστώ
-
Καλησπέρα σας παιδιά!
Θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά αυτοκίνητα με το παραπάνω budget.Αυτό που θα ήθελα να είχε είναι να έχει 5 πόρτες και να είναι αζημιαρικό φυσικά.Να μην βγάζει δηλαδή πολλές ζημιές και να έχει φτηνό service (όσο γίνεται).
Σκέφτομουν για το yaris εγώ...ποια χρονολογια βρίσκω με αυτό το ποσό?Μπορώ να αγοράσω το προηγούμενο μοντέλο?Σας ευχαριστώ
-
Καλησπέρα σας παιδιά!
-
Και κάτι σε Colt θα μπορούσες να δεις...
http://www.car.gr/classifieds/cars/?off ... euroclass= -
Ο χρήστης steliosss94 έγραψε:
αζημιαρικόμια χαρα ειναι το yaris με βαση τις προτεραιοτητες σου!
-
Ρενό να πάρεις......
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
αζημιαρικό
μια χαρα ειναι το yaris με βαση τις προτεραιοτητες σου!
Περίμενα κάποιος να το σχολιάσει
Για αυτό το εξήγησα και μετάΚαι κάτι σε Colt θα μπορούσες να δεις...
http://www.car.gr/classifieds/cars/?off ... euroclass=Δε μ'αρέσει...είναι λίγο μεγάλο...οικογενειακό...δε μ'αρέσει
Άσε που τα mitsu από ότι ξέρω έχουν ακριβά ανταλλακτικά...Ρενό να πάρεις......
vw θα πάρω...
Πείτε ρε παιδιά κάποια μοντέλα αν μπορείτε!!
Τι βρίσκω με αυτό το ποσό ας πούμε...να ξέρω πάνω κάτω...
Σας ευχαριστώ πολύ!! -
Τα πάντα βρίσκεις και αυτό είναι το πρόβλημα.Έχεις τόσες επιλογές που δεν έχει νόημα. Πες κάτι παραπάνω για το τι θέλεις, τι περιμένεις, τι δεν θέλεις, τι χώρους χρειάζεσαι, που και πως το χρησιμοποιείς, αν θέλεις να χαίρεσαι οδήγηση ή θέλεις άνεση και άλλα τέτοια πράματα...
-
Εγώ θα σου πρότεινα να αφήσεις το Γκρούπ της vw και να κοιτάξεις προς Ιαπωνία μεριά..
Θεωρώ πως ένα vw 5εατίας που θα χτυπήσεις θα είναι στο peak των ζημιών..
Πάντως όποια κ αν είναι η αγορά σου.. Κοίτα το ψάξεις καλά το αυτοκίνητο για προβλήματα/ζημιές.
Μην αποπαίρνεις το yaris και γενικότερα εφόσον θα κινηθείς στα μεταχειρισμένα, κοίτα αυτοκίνητα που να βγάζουν επάξια την 10ετία με λίγα χιλιόμετρα αγοράς.. -
Ο χρήστης i10kate έγραψε:
Εγώ θα σου πρότεινα να αφήσεις το Γκρούπ της vw και να κοιτάξεις προς Ιαπωνία μεριά..
Πάντως όποια κ αν είναι η αγορά σου.. Κοίτα το ψάξεις καλά το αυτοκίνητο για προβλήματα/ζημιές.
Μην αποπαίρνεις το yaris και γενικότερα εφόσον θα κινηθείς στα μεταχειρισμένα, κοίτα αυτοκίνητα που να βγάζουν επάξια την 10ετία με λίγα χιλιόμετρα αγοράς.. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τα πάντα βρίσκεις και αυτό είναι το πρόβλημα.Έχεις τόσες επιλογές που δεν έχει νόημα. Πες κάτι παραπάνω για το τι θέλεις, τι περιμένεις, τι δεν θέλεις, τι χώρους χρειάζεσαι, που και πως το χρησιμοποιείς, αν θέλεις να χαίρεσαι οδήγηση ή θέλεις άνεση και άλλα τέτοια πράματα...Ε δεν θέλω οικογενιακό μεγάλο αλλά ούτε και smart ας πούμε...μεσαίας κατηγορίας...
Θα χρησιμοποιείτε και στην πόλη αλλά και εκτός...
Όχι γκάζια και αυτά δεν με ενδιαφέρουν...
Θέλω άνεση και να απολαμβανουμε την οδήγηση γενικότερα...
Και αυτά που είπα στην αρχή...δηλαδή να μην μας παίρνουν και τα σόβρακα στην αντιπροσωπία και να μην βγάζει πολλές ζημιές!!
Δεν θέλω κάτι απαιτιτικό... -
Ο χρήστης i10kate έγραψε:
Μην αποπαίρνεις το yaris και γενικότερα εφόσον θα κινηθείς στα μεταχειρισμένα, κοίτα αυτοκίνητα που να βγάζουν επάξια την 10ετία με λίγα χιλιόμετρα αγοράς..Δεν είπα ότι θα πάρω vw...απλά επειδή με τρολλαρε, τον τρόλλαρα και εγώ λίγο
Φυσικά και δεν θα θέλουμε να έχει φάει τράκα και να κάνει κανονικά τα service του το αυτοκίνητο...!
-
Opel Astra GTC
Opel Corsa
Fiat Grande punto
Honda Civic
KIA CeedAυτά μου ρχονται προς το παρόν.
-
Και συμπληρώνω:
Suzuki Swift
Nissan Micra
Mazda 2
Ford Fiesta
Peugeot 207 -
Θέλω άνεση και να απολαμβανουμε την οδήγηση γενικότερα...Εδώ με μπέρδεψες, εννοείς ότι απολαμβάνεις την οδήγηση ρολλάροντας με άνεση και ποιότητα κύλισης ή το θέλεις και άνετο αλλά και σπορτίφ;; Μάλλον το πρώτο, το δεύτερο είναι δύσκολο.
Το Γιάρις που σου είπανε μια χαρά μου φαίνεται. Θα σου πρότεινα και το Χόντα Τζαζ. -
Δε μ'αρέσει...είναι λίγο μεγάλο...οικογενειακό...δε μ'αρέσει
Άσε που τα mitsu από ότι ξέρω έχουν ακριβά ανταλλακτικά...Στην κατηγορία του Yaris είναι το Colt.
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Μην αποπαίρνεις το yaris και γενικότερα εφόσον θα κινηθείς στα μεταχειρισμένα, κοίτα αυτοκίνητα που να βγάζουν επάξια την 10ετία με λίγα χιλιόμετρα αγοράς..γιατι απορεις??
σωστα το ειπε το παιδι... εδω πριν την 5ετια εχουν συνεχεια ζημιες, φαντασου μετα... -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3738010/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3425998/
Εγώ μάλλον θα κοιτούσα προς μια τέτοια λύση...Θεωρώ πως καλύπτει όλες τις ανάγκες σου, συν τοις άλλοις έχω ακούσει πως βγήκαν πολύ καλά αυτά τα αμαξάκια απο θέματα αξιοπιστίας.. Εντάξει σίγουρα δεν θα είναι fun2drive όπως ένα δεμένο ιταλικό, αλλά θεωρώ πως καλύπτει τις ανάγκες σου συλλογικά..
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Θέλω άνεση και να απολαμβανουμε την οδήγηση γενικότερα...
Εδώ με μπέρδεψες, εννοείς ότι απολαμβάνεις την οδήγηση ρολλάροντας με άνεση και ποιότητα κύλισης ή το θέλεις και άνετο αλλά και σπορτίφ;; Μάλλον το πρώτο, το δεύτερο είναι δύσκολο.
Το Γιάρις που σου είπανε μια χαρά μου φαίνεται. Θα σου πρότεινα και το Χόντα Τζαζ.Το πρώτο ναι...Όχι σπορτιφ, για αυτό πηγαίνουμε και σε 5πορτό...
Και εγώ για το yaris έλεγα αρχικά αλλά το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι δεν έχει το καντραν στο τιμόνι...Δε μ'αρέσει...είναι λίγο μεγάλο...οικογενειακό...δε μ'αρέσει
Άσε που τα mitsu από ότι ξέρω έχουν ακριβά ανταλλακτικά...Στην κατηγορία του Yaris είναι το Colt.
Είναι λίγο μεγάλο, δε μου άρεσε πολύ...
Μην αποπαίρνεις το yaris και γενικότερα εφόσον θα κινηθείς στα μεταχειρισμένα, κοίτα αυτοκίνητα που να βγάζουν επάξια την 10ετία με λίγα χιλιόμετρα αγοράς..γιατι απορεις??
σωστα το ειπε το παιδι... εδω πριν την 5ετια εχουν συνεχεια ζημιες, φαντασου μετα...Σκεφτόμουν για το polo...
Το είχα αποκλίσει λόγω του ακριβού service που έχουν από όσο ξέρω και τα ακριβά ανταλλακτικά...
Αλλά είδα polo του '08 στο car.gr και μου άρεσε...το αποκλείω λόγω ζημιών ε?Το yaris το έβαλα ως επιλογή επειδή ακούω συνέχεια πόσο ''σκυλί'' είναι και δε βγάζει πολλά προβλήματα κτλπ
Μετά είδα το skoda fabia '09 και το hyndai i20 '09
Για αυτά τα 2 τι έχετε να πείτε?Δηλάδη μέχρι τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτά:
1)Toyota yaris
2)Wv polo (που μάλλον θα αποκλειστεί και αυτό)
3)Skoda fabia
4)Hyundia i20Επίσης είδα citroen c2 και c3 αλλά δε μου άρεσαν και τόσο...
-
Βλέπω βάζεις τον παράγοντα ζημιές σε πρώτη μοίρα. Στο 2013 είμαστε, δεν μπορείς να ξέρεις αν θα σου βγει αξιόπιστο ή όχι. Πχ μπορεί το yaris να σου βγάλει προβλήματα και το polo όχι. Πάρε κάτι που να σου αρέσει και μην κοιτάς αξιοπιστίες και τέτοια. Θα επιλέξεις κανένα λόγω υποτιθέμενης αξιοπιστίας και αν σου βγάλει προβλήματα θα ξενερώσεις άσχημα.
Αυτοκίνητο με 5.000-6.000 ευρώ?