-
Αυτό με τις ψεύτικες κλήσεις, μου άρεσε πολύ! Το είχα σκεφτεί και πιο παλιά, αλλά για κάποιον λόγο σκάλωσα! Ο πιτσιρικάς με το φάρο, επίσης καλός!
Υ.Γ. Θέλω να δω τους παραβάτες να προσπαθούν να πληρώσουν την ψεύτικη κλήση στο τμήμα (ή στο δήμο)! Πρέπει να έχει πολύ γέλιο!
-
Δεν έχει φάρο, τη σειρήνα έχει και βγάζει τους ήχους της σειρήνας ενός περιπολικού. Και μετά ψάχνουν οι άλλοι να βρουν το περιπολικό...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αγγελία: ζητώ λουκέτα χοντρά, ανοιχτά με χαμένο κλειδί. Επίσης σκουριασμένες αλυσίδες για πλοία.Στείλε μου ΡΜ
-
Νομίζω αυτό το αυτοκόλλητο με τον γάιδαρο πρέπει να βγει στην αγορά
Χαλάρα αγόραζα μια 50αριά!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Νομίζω αυτό το αυτοκόλλητο με τον γάιδαρο πρέπει να βγει στην αγοράΧαλάρα αγόραζα μια 50αριά!
Και μακαρι ναναι χαρτινο και οχι πλαστικο.Να του βγει το λαδι να το ξεκολλησει.
Αλλα πενηντα και για μενα. -
Μια κα μιλάτε για γαϊδούρια, αυτό θα το έβαζα άνετα στο σπίτι μου...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αλλα πενηντα και για μενα.αυτά τα χάρτινα είναι πολύ δύσκολο να βγουν,τέτοια βάζουν στο πανεπιστήμιο σε όποιον παρκάρει σε πάρκινγ χωρίς την ειδική άδεια,
συν οτι τον κάνουν clamping,συν 50 ευρώ την ημέρα πρόστιμο,τα οποία αν δεν τα πληρώσεις δεν παίρνεις πτυχίο.Θυμάμαι μια φορά είχε παρκάρει ένα rover 214 κάπου χωρίς άδεια και το είχε αφήσε καμιά 2 μήνες,οπότε το πρόστιμο ήταν παραπάνω από την αξία του αυτοκινήτου! -
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αλλα πενηντα και για μενα.Εγω θα ηθελα καμια 100αρια χαλαρα
-
χμ... λέω να τυπώσω μερικά σε αυτοκόλλητη σελίδα Α4. Ενδιαφέρεται κανείς??? Περιμένω .pdf ή .doc με τις ιδέες σας στο e-mail μου
-
Παίδες πολύ καλές οι ίδέες αλλά φοβάμαι οτι θα πρέπει απο μια σακκούλα αυτοκόλλητα και να κολλάμε.............. Έχει τόσα πολλά 'ζωντανά' που η κατάσταση πια είναι απελπιστική...
Πάντως μια ανάλογη εκστρατεία θα με έβρισκε σύμφωνο και θα συμμετείχα.
-
Πλάκα πλάκα...το λέμε για αστείο αλλά αν οργανωθούμε ...
-
KAi egw mesa eimai!! Molis gyrisw a8ina 8a typwsw kamia 100aria gia arxi!
(sorry gia ta greklish) -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Πλάκα πλάκα...το λέμε για αστείο αλλά αν οργανωθούμε ...χμ... λέω να τυπώσω μερικά σε αυτοκόλλητη σελίδα Α4. Ενδιαφέρεται κανείς??? Περιμένω .pdf ή .doc με τις ιδέες σας στο e-mail μου
Kώστα το εννοώ και περιμένω τις προτάσεις σας!
-
Για να ξεχωρίζουν τα φορουμίτικα αυτοκόλλητα νομίζω πρέπει να το παραλλάξουμε βάζοντας το avatar του Σπύρου με την ατάκα 'Eίμαι Emu, Παρκάρω Όπου Να 'Ναι'
-
ναι αλλά το πουλάκι αυτό είναι αξιαγάπητο, δεν θα προσβληθεί αρκετά ο άλλος
θα μου πεις... και μόνο που θα παιδευτεί να ξεκολλάει το χάρτινο αυτοκόλλητο έχει γίνει η δουλειά...
-
Μπορουμε να παρουμε κατι αυτοκολλητα απο διαφανες πλαστικο ποθ οταν τα κολλας στο τζαμι φαινεται σαν να ειναι ραγισμενο η οταν το κολλας στη αμαξι σαν να στο ξυσαν με κλειδι! Και απο κατω να λεει : την επομενη φορα δεν θα ειναι ψευτικο!
-
Το έχω κάνει ήδη σε δυό-τρεις.
Με ετικέτες που τις έχω γράψει χειρόγραφα.Βαριόμουν να ψάξω τρόπους για εκτύπωση,και μάλλον είχα προμηθευτεί ακατάλληλες ετικέτες για εκτυπωτή.Χωρίς βρίσιμο εννοείται...να μην δίνουμε και δικαιώματα.
-
Το σημαντικό είναι μόλις ο Χ δει το αυτοκόλλητο να μην πει 'ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΙΑΣΩ ΤΟΝ @$)(* ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕ' αλλά 'Δίκιο είχε τελικά...'
Και αυτό αν το πετύχουμε....θα είναι μόνο μέσω του 'έξυπνου' κειμένου που θα υπάρχει
-
Το ΖΩΟ που δεν λογαριάζει αν ενοχλεί ή όχι, δεν νομίζω ότι θα ευαισθητοποιηθεί από κάτι τέτοιο... ΖΩΟ θα παραμείνει...
Πάντως εγώ είμαι μέσα...
Γαϊδαρος :-)