-
Φίλος με Golf 1.6 του 2002,είδε σήμερα να του ανάβει η ένδειξη EPC στο ταμπλώ!
Ξέρει κανείς τι σημαίνει και τι πρέπει να κάνει?
Απαιτείται συνεργείο? -
Σούνιο!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σούνιο!Οχι ρε!Άμέσως Σούνιο!!Ου παντός ει πλειν ες Κόρινθον!!Σούνιο μόνο εξακύλινδρα!!!
-
meco.Η επιλογή πάντως για Golf είναι σωστή. Ειδικά τώρα που έχει ξεπεράσει τις παιδικές ασθένειες θα πάρεις ένα αυτοκίνητο που υπερέχει κατά πολύ τεχνολογικά, σε σχέση με τα υπόλοιπα της κατηγορίας...
Mαλλον δεν συμμεριζετε την αποψη σου.....
Ο χρήστης kchristus έγραψε:
Ειμαι πρωην κατοχος GolfI 75', GolfII84, Golf III 95 και νυν Golf V 2.0 FSi.
Στο καινουριο λοιπον παρατηρησα οτι αν ακουμπισω απλα τον συμπλεκτη κατι χτυπαει. Επισης φαινεται οτι δεν εχει μονταριστει καλα το εμπρος αριστερο φτερο (ασυμμετρα κενα στους αρμους) και τελος σε λακουβες τριζει ο μεγαλος αεραγωγος πανω απο το ραδιοcd. Εχει παρατηρήσει κατι παρομοιο καποιος αλλος Golfακιας? Α σε ταχυτητες γυρω στα 120 ακουγονται αεροδυναμικοι θορυβοι. -
Ναι . Αυτό θα πω στον επόμενο αγοραστή.....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Φίλος με Golf 1.6 του 2002,είδε σήμερα να του ανάβει η ένδειξη EPC στο ταμπλώ!Ξέρει κανείς τι σημαίνει και τι πρέπει να κάνει?
Απαιτείται συνεργείο?ειναι το ηλεκτρονικο γκαζι!
μπορει να σημανει πολλα πραγματα, σοβαρα ή μη! Καλο ειναι να παει συνεργειο για να το δουν στον υπολογιστη. -
Πριν δυο βδομάδες 'μπήκα στο club' κι εγώ αλλά αρχίζω να μου φεύγει ο ενθουσιασμός σιγά σιγά: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 0&start=60
Ενθαρρύνομαι βέβαια που κι άλλοι γκολφίστες αναφέρετε ατέλειες και τριγμούς !
-
Ο χρήστης kchristus έγραψε:
Ειμαι πρωην κατοχος GolfI 75', GolfII84, Golf III 95 και νυν Golf V 2.0 FSi.
Στο καινουριο λοιπον παρατηρησα οτι αν ακουμπισω απλα τον συμπλεκτη κατι χτυπαει. Επισης φαινεται οτι δεν εχει μονταριστει καλα το εμπρος αριστερο φτερο (ασυμμετρα κενα στους αρμους) και τελος σε λακουβες τριζει ο μεγαλος αεραγωγος πανω απο το ραδιοcd. Εχει παρατηρήσει κατι παρομοιο καποιος αλλος Golfακιας? Α σε ταχυτητες γυρω στα 120 ακουγονται αεροδυναμικοι θορυβοι.Ωχ... Κουράγιο
-
Βλέπω πως υπάρχουν πολλοί κάτοχοι golf εδώ και θα ήθελα να πάρω τα φώτα σας σε ένα θέμα..
Έχω το Α3 1+ χρόνο κι έχω το εξής πρόβλημα.Όταν κλείνω τα παράθυρα αρκετές φορές- συνήθως καλοκαίρι και ζεστές μέρες- υπάρχει ενας θόρυβος απ΄τα λάστιχα των παραθύρων, σαν να τρίζουν ας πούμε (μόνο όταν είναι τελείως κλειστά).
Όταν έθεσα το θέμα σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο μου απάντησε οτι το ίδιο συμβαίνει και σε golf δίπορτα και ότι γίνεται εξ'αιτίας της σκόνης που μαζεύουν τα λάστιχα των παραθύρων.Μοναδική λύση μου είπε είναι ο καθαρισμός τους!
Σε άλλο εξουσιοδοτημένο που είπα το πρόβλημα αντικατέστησαν τα λαστιχα και στις δύο πόρτες.Προσωρινά λύθηκε αλλα μετά πάλι τα ίδια..Υπάρχει κάποιος με δίπορτο golf ή Α3 με το ίδιο πρόβλημα??
Γνωρίζει κανείς λύση?? -
Ο χρήστης sotiropul έγραψε:
Βλέπω πως υπάρχουν πολλοί κάτοχοι golf εδώ και θα ήθελα να πάρω τα φώτα σας σε ένα θέμα..Έχω το Α3 1+ χρόνο κι έχω το εξής πρόβλημα.Όταν κλείνω τα παράθυρα αρκετές φορές- συνήθως καλοκαίρι και ζεστές μέρες- υπάρχει ενας θόρυβος απ΄τα λάστιχα των παραθύρων, σαν να τρίζουν ας πούμε (μόνο όταν είναι τελείως κλειστά).
Όταν έθεσα το θέμα σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο μου απάντησε οτι το ίδιο συμβαίνει και σε golf δίπορτα και ότι γίνεται εξ'αιτίας της σκόνης που μαζεύουν τα λάστιχα των παραθύρων.Μοναδική λύση μου είπε είναι ο καθαρισμός τους!
Σε άλλο εξουσιοδοτημένο που είπα το πρόβλημα αντικατέστησαν τα λαστιχα και στις δύο πόρτες.Προσωρινά λύθηκε αλλα μετά πάλι τα ίδια..Υπάρχει κάποιος με δίπορτο golf ή Α3 με το ίδιο πρόβλημα??
Γνωρίζει κανείς λύση??Φυσικό είναι, τα καινούρια ήταν ΚΑΘΑΡΑ!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Φυσικό είναι, τα καινούρια ήταν ΚΑΘΑΡΑ!
Ομολογώ πως με βοήθησες πολύ με την απάντησή σου...
Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Βλέπω πως υπάρχουν πολλοί κάτοχοι golf εδώ και θα ήθελα να πάρω τα φώτα σας σε ένα θέμα..
Έχω το Α3 1+ χρόνο κι έχω το εξής πρόβλημα.Όταν κλείνω τα παράθυρα αρκετές φορές- συνήθως καλοκαίρι και ζεστές μέρες- υπάρχει ενας θόρυβος απ΄τα λάστιχα των παραθύρων, σαν να τρίζουν ας πούμε (μόνο όταν είναι τελείως κλειστά).
Γνωρίζει κανείς λύση??Φυσικό είναι, τα καινούρια ήταν ΚΑΘΑΡΑ!
αυτο το χιουμορ σου ικαρε ολο εξυπναδες
-
Μα λογικά μίλησε ο Ikar!
Αφού ο πρώτος είπε ότι για τον θόρυβο ευθύνεται η βρωμιά (!), ο δεύτερος τα άλλαξε αλλά το πρόβλημα επανήλθε (μάλλον όταν βρώμισαν, εφόσον δεχθούμε τον αρχικό ισχυρισμό), συμπεραίνουμε ότι η αλλαγή των λάστιχων λειτούργησε μόνο και μόνο γιατί τα καινούρια ήταν ΚΑΘΑΡΑ! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μα λογικά μίλησε ο Ikar!
Αφού ο πρώτος είπε ότι για τον θόρυβο ευθύνεται η βρωμιά (!), ο δεύτερος τα άλλαξε αλλά το πρόβλημα επανήλθε (μάλλον όταν βρώμισαν, εφόσον δεχθούμε τον αρχικό ισχυρισμό), συμπεραίνουμε ότι η αλλαγή των λάστιχων λειτούργησε μόνο και μόνο γιατί τα καινούρια ήταν ΚΑΘΑΡΑ!ρε μανο τι στο καλο δεν το καθαριζει ο sotiropul το αυτ/το?εγω θεωρησα οτι τον πειραζε.αν ειναι ετσι παω πασο
-
Δηλαδή ΠΟΤΕ όταν κατεβάζετε παράθυρο γεμάτο βρωμιά/άμμο/σκόνη/λασπη δεν τρίζουν τα παράθυρα;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δηλαδή ΠΟΤΕ όταν κατεβάζετε παράθυρο γεμάτο βρωμιά/άμμο/σκόνη/λασπη δεν τρίζουν τα παράθυρα;σε εμενα προσωπικα δεν μου εχει συμβει
-
Ρε παιδιά δεν καταλάβατε τι λέω καθόλου.Εάν αυτο κατάλαβες ikar δεκτή η απάντησή σου.
Λέτε να κάθομαι να σας λέω ότι είχε βρώμα το παράθυρο κι έκανε θόρυβο??
Και θα μου απάνταγε ο μηχανικός ότι αυτό συμβαίνει και σε golf????Λοιπόν να ξαναπεριγράψω τι συμβαίνει αν και αν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα θα καταλάβει βέβαια τι λέω.
Όταν και μόνο όταν τα παράθυρα είναι εντελώς ανεβασμένα και το αυτοκίνητο κινείται, δηλαδή υπάρχουν κραδασμοί, συχνά παράγεται ένας θόρυβος απ΄τα λάστιχα των παραθύρων σαν να τρίζουν.
ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΩ.Το αυτοκίνητο το πλαίνω και μάλιστα συχνά!!Ο μηχανικός δε μου είπε για σκόνη πάνω στα παράθυρα αλλά για σκόνη που μαζέυεται πάνω πάνω και χώνεται στο πάνω μέρος της πόρτας (στα λάστιχα).
Και λέω εάν αυτό δε συμβαίνει σε όλα τα Α3 ή και στα golf- δε ξέρω- πώς αφού άλλαξαν τα λάστιχα-είμαι σιγούρος γι'αυτό-δε σταματάει ο θόρυβος.Ελπίζω να έγινα σε όλους κατανοητός!
-
Σπρέυ σιλικόνης για να έχουν ελαστικότητα και εφαρμογή τα λάστιχα.
-
Γνωρίζει κανείς αν το polo 1,2 και το fabia 1,2 φοράνε το ίδιο κιβώτιο? Επίσης έχει ακούσει κανείς για προβλήματα στα κιβώτια του polo 1,2 (δυσκολία κουμπώματος ταχυτήτων κλπ)?
-
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν το polo 1,2 και το fabia 1,2 φοράνε το ίδιο κιβώτιο? Επίσης έχει ακούσει κανείς για προβλήματα στα κιβώτια του polo 1,2 (δυσκολία κουμπώματος ταχυτήτων κλπ)?Ναι το ίδιο, όχι το κιβώτιο είναι καλό -ίσως το μοναδικό καλό που έχουν τα τρικύλινδρα του VAG-
VW FORUM