-
Στον οσε σκευοφορος υπαρχει μονο στο intercity αρα μονο για αλεξ/πολη. Intercity ειναι μονο το απογευματινο τρενο αρα αυθημερον δεν βγαινει καμμια διαδρομη απο σαλονικη
(μιλαω παντα για τις βορειες γραμμες: σαλονικη-αλεξ/πολη & σαλονικη-φλωρινα)
-
Στον προαστιακό πάντως μπαίνεις άνετα από όσο ξέρω, το έχουν κάνει μερικοί γνωστοί που πήγαν εκδρομή στα Καλάβρυτα με τα ποδήλατα τους... (όχι χειμώνα βέβαια )
Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις υπάρχουν ειδικές βαλίτσες ποδηλάτων, αλλά κοστίζουν οι καλές.
http://www.chainreactioncycles.com/Cate ... 3godvXUAiw -
Ναι, στον προαστιακο υπαρχει χωρος για ποδηλατα. Ομως δεν εχει καμια γραμμη βορεια.
(και ειναι ακριβος!) -
που είναι το πρόβλημα να πάρεις ΚΤΕΛ τότε?
πάντως, ειδικά για αρχή, δεν βλέπω κάποια αναγκαιότητα να χρησιμοποιείς ΜΜΜ στις βόλτες σου. -
Σήμερα ένα φίλος πήρε ένα ΚΤΕΛ από πίσω και πήγαινε για ένα λεπτό με 65 σταθερά. Όλα αυτά μετά την τρύπα του Καραμανλή με κατεύθυνση προς Λαγονήσι. Μετά όμως το ΚΤΕΛ έκοψε για να κάνει στάση, ο μάγκας είχε εισπνεύσει και άπειρο ντουμάνι, οπότε χώρισαν οι δρόμοι τους.
-
Πριν από 3 - 4 μήνες μας έπιασε κουβέντα ένας ηλικιωμένος κύριος που ήταν σε ομάδα ποδηλασίας στα νιάτα του. Δουλειά και μετά προπόνηση. Ένας φίλος του είχε αίσθημα στα Τρίκαλα και ανέβαινε με το ποδήλατο και μόλις έβρισκε ΚΤΕΛ βουρ μαζί του κολλητά. Φαντάζομαι έφτανε κάπως έτσι στα Τρίκαλα στο αίσθημα
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
που είναι το πρόβλημα να πάρεις ΚΤΕΛ τότε?
πάντως, ειδικά για αρχή, δεν βλέπω κάποια αναγκαιότητα να χρησιμοποιείς ΜΜΜ στις βόλτες σου.δεν ειναι προβλημα. ειναι παραπανω λεφτα (2πλασια ++ για τρενο vs κτελ) και δυσκαμπτα δρομολογια.
τρενο και οασθ εχουν πολυ βολικοτερες στασεις/προορισμους γι' αυτα που 'χω στο μυαλο.
ομως, πραγματι, για αρχη δεν με καιει. αλλα ισως με καψει σε λιγο καιρο -
δεν τα ξέρω για Β. Ελλάδα, αλλά είχα την εντύπωση οτι ΟΣΕ κ ΚΤΕΛ είχαν παραπλήσιες τιμές.
ένα +10% για ΚΤΕΛ περίπου.
τα δε δρομολόγια μου φαίνεται οτι είναι πολύ συχνότερα για ΚΤΕΛ.γιατί όμως να σε κάψει σε λίγο καιρό?
κάνεις ΜΤΒ και θες βουνά?
αν όχι, τότε είτε κούρσα είτε τρεκινκ κλπ δρομίσια δεν θα θέλεις να μπλέξεις με ΜΜΜ. καλύτερα οικονομικός, αυτόνομος και ανεξάρτητος παρά να εξαρτάσαι απο άλλους. -
σαλονικη-ξανθη-σαλονικη με κτελ --> 28-29€
με οσε --> 14-15€
σαλονικη-κιλκις-σαλονικη με κτελ --> 8,5€
με οσε --> ~3€
σαλονικη-δραμα-σαλονικη με κτελ --> 23€
με οσε --> ~10€κοκ
για οασθ δεν το συζητω. καλυπτει μεχρι σχεδον βολβη και κατεβαινει μεχρι επανομη. πανε-ελα 1.80€.δρομισια απο σαλονικη; Αυτο μου περιοριζει την ακτινα διαδρομων. (για παραδειγμα: γυρος βολβης)
Ερχομαι απο πεζοπορια. Θελω να πηγαινω σε μερη και εκει να χρησιμοποιω το ποδηλατο για τις διαδρομες μου.
Οχι πως δεν υπαρχουν διαδρομες με αρχη και τελος τη σαλονικη. Απλα τα κυρια ενδιαφεροντα μου ειναι πιο μακρυα. -
[ελαφρώς off-topic αλλά σχετικό με τις συγκρίσεις τιμών ΚΤΕΛ-ΟΣΕ, κ ίσως κάποιος να ενδιαφέρεται και για ποδηλασία σε Πιέρια/ακτές Πιερίας/πρόποδες Ολύμπου]
Το περίεργο είναι ότι σε μια διάδρομη που θα περίμενε κανείς να έχει πολύ περισσότερη κίνηση, οι τιμές ΚΤΕΛ-ΟΣΕ είναι εξαιρετικά παραπλήσιες.
Θεσσαλονίκη-Βόλος (ΚΤΕΛ) - 18,40
Θεσσαλονίκη-Βόλος (ΟΣΕ-intercity ως Λάρισα) 21,10
Θεσσαλονίκη-Βόλος (ΟΣΕ-προαστιακός ως Λάρισα) ~17,60 -
Πάρτε την τέχνη και την αρμονία
και μετά την ωμότητα
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... bq4WVnERvY
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πάρτε την τέχνη και την αρμονίαΤελικά αυτά τα κουρσιά αντέχουν πολύ περισσότερο από όσο νομίζουμε
-
Αν έχεις μια εταιρία να σου δίνει τα κουρσιά 10-10 για να γυρίσεις το βίντεο και δεν τα έχεις πληρώσει από την τσέπη και αν έχεις τη μαεστρία (και τα κιλά, εγώ ο τριψήφιος) του μαλλιά, τότε ναι, αντέχουν.
-
-
-
Αγαπητέ ΣΑΜΠΑ ,
Η πανέμορφη ΜΟΥΧΑ σε χαίρεταει και πάλι .....Ας ειναι καλα τα σόγια και έχουμε πολλούς γάμους στην Καρδιτσά .....
Πια τον γύρο της λίμνης τον ξέρω Απ έξω κι ανακατωτα !!!
-
Παίζεις με τον πόνο μας! Κοντοζυγώνει η ώρα που θα ανηφορίσω κι εγώ. Κι όποιος πιστός, μπορεί να προσέλθει!
ΥΓ. Και γω τη χαιρετάω τη Μούχα...
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Αγαπητέ ΣΑΜΠΑ ,
Η πανέμορφη ΜΟΥΧΑ σε χαίρεταει και πάλι .....Ας ειναι καλα τα σόγια και έχουμε πολλούς γάμους στην Καρδιτσά .....
Πια τον γύρο της λίμνης τον ξέρω Απ έξω κι ανακατωτα !!!
ωραια η λιμνη και ακομα πιο ωραιες οι στροφες. η δεξια μερια ειναι σαν motogp.
-
Η δική μου ποδηλατική εξόρμηση στη λίμνη το Πάσχα έληξε άδοξα πριν αρχίσει, γιατί ο ξάδελφος έβαλε το ποδήλατα πολύ κοντά στην εξάτμηση του CRV κι έλιωσε τη μία ρόδα.....
-
Έχεις φωτο??
Η ζωή...ποδήλατο!