-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
δημητρη σημερα κοη 49** σε χαρτι.μεχρι που θα φτασει?ποιοα ειναι η επομενη κανονικη της θεσ/νικης?οσο για το τζιπακι δεν νομιζω να μην ειδα καλα.Γιατρέ αναφέρθηκε ΚΟΗ-52, άρα τέλος είτε στο 5299 και βλέπετε άμεσα
(σήμερα) τη συνέχεια, είτε στο 5799 και βλέπετε αύριο-μεθαύριο τη
συνέχεια. Εκτός κι αν δοθούν και πέρα από το 5800, δεν έχω ενδείξεις
για το αντίθετο. Αν ξαναρχίσουν οι Θεσσαλονικιές θα είναι μάλλον από
το ΝΗΑ-85 (greo έχει αναφέρει μέχρι ΝΗΑ-83). Αν όμως τελειώσουν τα
ΚΟΗ πριν έρθουν τα νέα ΝΗΑ, θα δοθούν πάλι απ'αλλού: για μένα
παίζουν ως πιο πιθανά τα ΑΗΖ από 94 ή ΑΗΚ από 14, τα ΚΟΖ μετά το 8000,
και φυσικά ό,τι άλλο περισσεύει από διάφορους νομούς (ΚΗΑ,ΜΟΒ,ΜΗΑ
και άλλες μικρές). Από αυτά τα ΑΗΖ/ΑΗΚ/ΜΟΒ/ΜΗΑ θα είναι αναγκαστικά
νέου τύπου, τα ΚΟΖ σίγουρα παλιές και τα ΚΗΑ εξαρτάται.sirbasil μην απογοητεύεσαι, εγώ στη θέση σου θα συμβουλευόμουνα την
αντιπροσωπεία για τυχόν αλλαγή. -
ante na erthoun kai ta NIK na allaksoume pinakides,h aftokinhto
-
Δεν ξέρω αν κολλάει, αλλά μόλις παρέλαβα το τουτούνι με ΙΕΡ-25...
Αθηναικές πινακίδες, τελειωμό δεν έχουν...
-
Ο χρήστης vitoribo έγραψε:
Δεν ξέρω αν κολλάει, αλλά μόλις παρέλαβα το τουτούνι με ΙΕΡ-25...Αθηναικές πινακίδες, τελειωμό δεν έχουν...
Μεγεια! Καλοτάξιδο. Τα ΙΕΡ-25 δόθηκαν στην Κεντρική Αθήνα αρχές της
περασμένης εβδομάδας, τώρα το ΙΕΡ κοντεύει το 40.dimitrie οπλίσου, όπως σου ξαναείπα, με υπομονή! Γιατί δε συμβιβάζεσαι
με κάνα ΝΗΚ (του χρόνου το καλοκαίρι, καλά να'μαστε); -
ΥΝΕ 12**
& ΕΡΜ 1... (Σερρών και από dealer Σερρών)
-
Ο χρήστης ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
δημητρη σημερα κοη 49** σε χαρτι.μεχρι που θα φτασει?ποιοα ειναι η επομενη κανονικη της θεσ/νικης?οσο για το τζιπακι δεν νομιζω να μην ειδα καλα.
Γιατρέ αναφέρθηκε ΚΟΗ-52, άρα τέλος είτε στο 5299 και βλέπετε άμεσα
(σήμερα) τη συνέχεια, είτε στο 5799 και βλέπετε αύριο-μεθαύριο τη
συνέχεια. Εκτός κι αν δοθούν και πέρα από το 5800, δεν έχω ενδείξεις
για το αντίθετο. Αν ξαναρχίσουν οι Θεσσαλονικιές θα είναι μάλλον από
το ΝΗΑ-85 (greo έχει αναφέρει μέχρι ΝΗΑ-83). Αν όμως τελειώσουν τα
ΚΟΗ πριν έρθουν τα νέα ΝΗΑ, θα δοθούν πάλι απ'αλλού: για μένα
παίζουν ως πιο πιθανά τα ΑΗΖ από 94 ή ΑΗΚ από 14, τα ΚΟΖ μετά το 8000,
και φυσικά ό,τι άλλο περισσεύει από διάφορους νομούς (ΚΗΑ,ΜΟΒ,ΜΗΑ
και άλλες μικρές). Από αυτά τα ΑΗΖ/ΑΗΚ/ΜΟΒ/ΜΗΑ θα είναι αναγκαστικά
νέου τύπου, τα ΚΟΖ σίγουρα παλιές και τα ΚΗΑ εξαρτάται.sirbasil μην απογοητεύεσαι, εγώ στη θέση σου θα συμβουλευόμουνα την
αντιπροσωπεία για τυχόν αλλαγή.σορρυ δημητρη δεν το προσεξα καταλαβα!το απολυτο μπαχαλο με βλεπω να παιρνω τις πινακιδες απο ημαθια,τουλαχιστον εκει θα ειναι καινουργιες?
-
Καλησπέρα.
Παρέλαβα επιτέλους σήμερα τις πολυπόθητες πινακίδες του αυτ/του μου (ΚΟΗ 24**) και μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι είναι παλαιού τύπου..
Έμεινα με την όρεξη....
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα.Παρέλαβα επιτέλους σήμερα τις πολυπόθητες πινακίδες του αυτ/του μου (ΚΟΗ 24**) και μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι είναι παλαιού τύπου..
Έμεινα με την όρεξη....
Αυτό με αποτέλειωσε... Εγώ είμαι ΚΟΗ 36**, το ίδιο περίπου δηλ.
Το αυτοκόλλητο μπορώ να το κολλήσω στην πινακίδα (χωρίς να κρύβει τίποτα) ή απαγορεύεται?
Πρέπει να βάλω και στην μπροστινή? -
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Καλησπέρα.
Παρέλαβα επιτέλους σήμερα τις πολυπόθητες πινακίδες του αυτ/του μου (ΚΟΗ 24**) και μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι είναι παλαιού τύπου..
Έμεινα με την όρεξη....
Αυτό με αποτέλειωσε... Εγώ είμαι ΚΟΗ 36**, το ίδιο περίπου δηλ.
Το αυτοκόλλητο μπορώ να το κολλήσω στην πινακίδα (χωρίς να κρύβει τίποτα) ή απαγορεύεται?
Πρέπει να βάλω και στην μπροστινή?Δυστυχώς κι εσύ φίλε μου παλιού τύπου πινακίδες θα πάρεις...
-
Παρηγγηλα αμαξακι παιδια και θα το παραλαβω στις 28 του μηνος!! Το αμαξι ειναι αγορασμενο μεσω της dirent και φυσικα τους ρωτησα για τις πινακιδες και μου απαντησαν οτι μπορω να επιλεξω.. Ειτε Αθηνων ειτε Θεσσαλονικης (ΚΟΗ...)!! Τι λετε να παρω?? Λεω για ΚΟΗ μιας και το αμαξι ειναι η 147 και οι νεες πινακιδες ειναι πολυ μεγαλες και 'κρυβουν' τη μασκα.. Αν παρω Αθηνων την νουμερα θα παρω???
-
Παρηγγηλα αμαξακι παιδια και θα το παραλαβω στις 28 του μηνος!! Το αμαξι ειναι αγορασμενο μεσω της dirent και φυσικα τους ρωτησα για τις πινακιδες και μου απαντησαν οτι μπορω να επιλεξω.. Ειτε Αθηνων ειτε Θεσσαλονικης (ΚΟΗ...)!! Τι λετε να παρω?? Λεω για ΚΟΗ μιας και το αμαξι ειναι η 147 και οι νεες πινακιδες ειναι πολυ μεγαλες και 'κρυβουν' τη μασκα.. Αν παρω Αθηνων την νουμερα θα παρω???
-
-
Ήρθαν και τα πρώτα ΖΥΥ!!!
-
dimitrie οπλίσου, όπως σου ξαναείπα, με υπομονή! Γιατί δε συμβιβάζεσαι
με κάνα ΝΗΚ (του χρόνου το καλοκαίρι, καλά να'μαστε);χμ θα δουμε,ισως τις χάσω 2 φορες
-
Αφου τελειωσαν τα ΕΕΚ(νεου τυπου) στην Πελλα τωρα δινουν ΚΟΚ 10** παλιου τυπου
Αθανατη Ελλαδα... -
KOH-35xx παλιού τύπου είναι τι σημερινό μου εύρημα. Αναμενόμενο θα έλεγα...
-
vagemm είδες όντως ΚΟΚ-1*** σε παλιές; Έχουν ξεφύγει...
Μετά απ' αυτό δε θα μου κάνει εντύπωση αν η Θεσ/νίκη πάρει όλο το
ΚΟΗ, ως το τέλος.melos86, να προτιμήσεις τις παλιές ΚΟΗ αφού θα έχεις Alfa (με το καλό! ).
Δε θυμάμαι που ταξινομεί η Dirent, αλλά θα παίζει κάνα ΙΕΡ ή ΙΒΧ ή ΙΕΙ,
νέου τύπου όλες.panark, μπράβο, εγώ δεν έχω δει ακόμα ΖΥΥ.
stefane, thanks, αν είδε καλά ο vagemm (που θα είδε), μάλλον θα έχετε
για καιρό ακόμα ΚΟΗ, όλες παλιές. -
vagemm είδες όντως ΚΟΚ-1*** σε παλιές; Έχουν ξεφύγει...Δινουν οντως ΚΟΚ 1*** (παλιες) μεχρι να βγαλουν ΕΕΜ (ή να τους τελειωσουν τα ΚΟΚ).
Μου το επιβεβαιωσε και φιλος σε αντιπροσωπεια αυτοκινητων. -
Σήμερα παρέλαβα και τις δικές μου. ΚΟΗ 36** παλιού τύπου...
Στην αντιπροσωπεία μάλιστα μου είπαν ότι η νομαρχία έφερε 10.000 τέτοιες, όλες παλιού τύπου, και μετά θα επανέλθουμε στα θεσσαλονικιά.Τους ρώτησα και τι χρειάζεται για το εξωτερικό και είπαν μόνο πράσινη κάρτα από την ασφαλιστική. Το αυτοκόλλητο ή κάποιο ενδεικτικό με GR δεν είναι απαραίτητο.
-
Ωραία! Αν πάρουμε τοις μετρητοίς το '10.000' νούμερα, έχουμε μάλλον
τα 9000 ΚΟΗ (ΚΟΗ-1000 ως 9999) και 1000 ακόμα νούμερα, ίσως
ΚΟΚ-2*** ή ΚΟΖ-9*** ή ό,τι άλλο. Σε κάθε περίπτωση μοιάζει ότι μέχρι το
τέλος Απριλίου (τουλάχιστον) θα παίζουν τα ΚΟΗ, άρα όσοι Θεσσαλονικείς
θέλουν οπωσδήποτε νέου τύπου πινακίδες, ας κάνουν λίγη υπομονή.Επίσης μοιάζει να δικαιώνεται ο greo, που έλεγε ότι όλο αυτό έγινε για να
ξεφορτωθούν τα παλιά ΚΟΗ. Φυσικά αυτό θα μπορούσε να έχει γίνει
πέρσι το Μάιο-Ιούνιο που υπήρχε τρομερή έλλειψη και ο κόσμος
διαμαρτυρόταν που επί 2-3 βδομάδες δε μπορούσε να παραλάβει το
ολοκαίνουργιο τουτού του (γιατί εμείς εδώ στην Αθήνα δε λέμε 'πάρε ένα
νούμερο και κυκλοφόρα κανα μήνα με χαρτί αντί για πινακίδα και
άδεια', είμαστε οργανωμένοι ---> φυσικά το λέω ειρωνικά).Περιμένω να δω που θα καταλήξει το πράγμα, για να σχολιάσω οριστικά
την όλη περίπτωση, πρωτοφανή για μένα που ασχολούμαι με το θέμα τόσα
χρόνια. Προς το παρόν επιβεβαιώνω τις παρατηρήσεις μου για διάφορα
ΚΟ* που δίνονται στις καινούργιες αθηναϊκές μοτοσυκλέτες (κυρίως ΚΟΗ).Ένα άλλο ενδιαφέρον για μένα σημείο είναι αυτό της γραμματοσειράς:
σε ποιον τύπο ανήκουν vagemm τα ΚΟΚ που βλέπεις; Για να σε βοηθήσω
σου δίνω το ακόλουθο hint: ο πιο καλοτυπωμένος τύπος πινακίδων
περιλαμβάνει για την Πέλλα τα ΕΕΖ-6000 ως ΕΕΗ-1599 και ΕΕΗ-7100 ως
ΕΕΚ-1599. Ο πιο 'ακατάστατος' αντιστοιχεί στα ΕΕΖ ως το 5999, τα
ΕΕΗ από 1600 ως 7099 και ΕΕΚ από 1600 ως 7599. Τα ΚΟΚ σε ποιον από
τους δύο αντιστοιχούν (αν είναι σαν τα τελευταία ΚΟΖ και, υποθέτω,
αρκετά ΚΟΗ, αντιστοιχεί στον πρώτο τύπο);(Παρένθεση: στην Πέλλα εμφανίστηκε για πρώτη και τελευταία φορά
ένας περίεργος συνδυασμός γραμματοσειρών στα ΕΕΒ-9300 ως 9999, πριν
από καμιά δεκαριά χρόνια)ΟΚ, sirbasil, αν και παλιότερα έπρεπε να υπάρχει αυτοκόλλητο της χώρας
προέλευσης για να βγει κανείς στο εξωτερικό...Χθεσινές παρατηρήσεις: ΧΑΤ-35 από Νότια Εύβοια, ΗΑΚ-45 από Πύργο,
ολοκαίνουργια ΙΕΡ-41 και ΙΒΧ-24 από δω.
Car Plate Spotting!!!