-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Στους 40 δεν πλενει τιποτα. Το ιδιο και στους 60 πολλες φορες..Θελει συνεχως αλατι, και πολλες φορες η ταμπλετα μενει στη θηκη. Κανει και θορυβο. Δεν θυμαμαι το μοντελο, εντοιχιζομενο 45αρι ειναι.
Eχω το Miele G4570 SCVi και η εμπειρια μου ειναι ακριβως αντιθετη. Πλενει πολυ καλα (αρκει να επιλεξεις το καταλληλο προγραμμα), δεν αφηνει καν καταλοιπα ταμπλετας, δε ξοδευει πολυ αλατι (και το νερο ειναι πολυ σκληρο) και ειναι πολυ αθορυβο.
Για ψυγειο καταληγω σε Liebherr αλλα δεν βρισκω το συγκεκριμενο που θελω (A++) αλλα μονο αυτο
Eχω το Cnesf 4003. Πολυ καλο, καλη διαρυθμιση και χωροι αλλα ετυχα σε ελαττωματικη παρτιδα και αλλαχτηκε πανω στο χρονο. Ειχε διαρροη ψυκτικου και φουσκωσε ολη η πλατη... Οταν ηρθε το φορτηγο απο Αθηνα για την αντικατασταση (κατευθειαν απο Φουρλη) ειχε μεσα αλλα 4 ψυγεια... Πιστευω οτι απλα ετυχε...
-
Μας χάλασε το wdb 1000 της brandt μετά απο 15 χρόνια, τόσο που δεν αξίζει η επισκευή
5 κιλά έπαιρνε, θα θέλαμε κάτι παραπάνω, πάπλωμα το ξεχνάμε αν καταλαβαίνω καλά, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε κάποιο που να ανοίγει από πάνω.
κάποια πρόταση; Μας ενδιαφέρει η ενεργειακή απόδοση και αν είναι δυνατόν οθόνη.
Στα συμβατικά ξεχωρίσαμε αυτό http://www.skroutz.gr/s/73992/Indesit-IWD-7085-B.html αλλά είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις.
-
Κατά τη γνώμη μου τα Ιndesit (σε πλυντήριο) εχουν πολύ καλό value/money. Εμείς έχουμε ενα 8κιλο εδώ και 5 χρόνια το οποίο δουλεύει εντατικά (2 μικρά παιδιά) χωρίς προβλήματα, εχει αρκετά προγράμματα, οθονη λειτουργίας κλπ.
Αυτό που προτεινεις μου φαινεται μια χαρά αν εσάς σας καλύπτει
Εννοείται οτι αν θελεις να δώσει περισσότερα έχεις πολλές επιλογές. -
Πάρε ένα όσο το δυνατό απλό στα 6 κιλά που συνήθως σηκώνουν πάπλωμα, ει δυνατό χωρίς οθόνη αλλά με κλασσικά πλήκτρα και περιστροφικούς διακόπτες για απλούστερο χειρισμό και μακροζωία. Ακόμα και τα περισσότερα φθηνά έχουν κλάση Α.
Έχω Ίντεζιτ 60άρι έδώ και 15 χρόνια χωρίς καμμία βλάβη. Τσέκαρε και κανένα άλλο με καλή αντιπροσώπευση, αυτό είναι το βασικότερο κατά την άποψή μου. -
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Μας χάλασε το wdb 1000 της brandt μετά απο 15 χρόνια, τόσο που δεν αξίζει η επισκευή5 κιλά έπαιρνε, θα θέλαμε κάτι παραπάνω, πάπλωμα το ξεχνάμε αν καταλαβαίνω καλά, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε κάποιο που να ανοίγει από πάνω.
κάποια πρόταση; Μας ενδιαφέρει η ενεργειακή απόδοση και αν είναι δυνατόν οθόνη.
Στα συμβατικά ξεχωρίσαμε αυτό http://www.skroutz.gr/s/73992/Indesit-IWD-7085-B.html αλλά είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις.
Εγώ πήρα πριν 15 μέρες αυτό
http://www.kotsovolos.gr/site/household ... lg-f10a5qdΤο έχει και η νύφη μου 1-2 χρόνια και έχουν πολύ καλή εικόνα. Εύκολο, γρήγορο σχετικά και αθόρυβο. Επειδή πήρα πάρα πολλά πράγματα στο νέο σπίτι (κυρίως σεντόνια κτλ), έχει ήδη γράψει καμιά 20αριά πλύσεις και η εικόνα είναι πολύ θετική, συν οτι έχει και πρόγραμμα για πάπλωμα. Είναι στα ίδια περίπου χρήματα με αυτό που βλέπεις (εγώ το πέτυχα στα 297).
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τελικά πήραμε τό Indesit IWE71082ECO λόγο διαθεσιμότητας και άμεσης ανάγκης.
-
Βρεθηκα σε αμεση αναγκη για πλυντηριο
Τελικα πηρα αυτο:
http://www.kotsovolos.gr/site/household ... F%84%CE%B7
5 χρονια εγγυηση και μεχρι το Σαββατο δινουν και πολλες ατοκες αν εχετε πιστωτικη,νομιζω ειναι πολυ καλο deal -
Προχθες μας έφεραν το καινούργιο ψυγείο που είχαμε παραγγείλει και θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις γιατί ψάχνοντας στο ίντερνετς μου δημιουργήθηκαν μερικές απορίες.
1.Χρειάζεται να βάλω κάποιο τσουμπλέκι στην πρίζα ώστε να προστατέψει το ψυγείο σε περίπτωση διακοπής ρεύματος?
2.Στο μανουάλι λέει ότι ο κατασκευαστής προτείνει η επιλεγμένη θερμοκρασία να είναι 4 βαθμοί στους οποίους τελικά και το άφησα.Κάνει όμως ένα μικρό θόρυβο που απ'ότι διάβασα οφείλεται στο no frost(δεν είναι πολύ δυνατός και ενοχλητικός θόρυβος απλά ακούγεται λίγο) και θα ήταν λέει ακόμη καλύτερα αν το έβαζα στους 2 βαθμούς .Ισχύει?
-
- Το τσουμπλέκι είναι για προστασία από την υπέρταση και του κεραυνούς. Συνηθίζεται να μπαίνουν στην τηλεόραση, υπολογιστές και στερεοφωνικά που είναι πιο ηλεκτρονικά και επηρεάζονται. Και στα κλιματσιτικά. Ψυγείο πλυντήριο σε δεύτερη μοίρα και τέλος οι απλές ηλεκτρικές συσκευές που επηρεάζονται λιγότερο οπότε δεν το πολυχρειάζονται.
- Καλό είναι να το αφήσεις μερικές ώρες ήσυχο μετά την τοποθέτηση προτού το βάλεις μπρος.
Το no frost έχει ανεμιστηράκι μέσα που λειτουργεί όταν είναι κλειστή η πόρτα και ναι ακούγεται.
Νομίζω 4 είναι το σωστό, αν το πιάνεις μην πας πιο χαμηλά. Μερικά πράματα (φρούτα, λαχανικά) δεν τα πάνε καλά με το κρύο.
-
Δεν μπορεις να το προστατεψεις απο υπερτασεις κτλ, εκτος εαν παρεις κατι εξειδικευμενο και ακριβο.
Εγω το δικο μου το εχω στους 5,στους 2 νομιζω θα ηταν πολυ παγωμενα τα πραγματα αλλα μπορεις να πειραματιστεις, δεν υπαρχει κανενα ρισκο.
-
Από υπέρταση (surge current), μπορεί να προστατευτεί μια συσκευή με μια απλή μπριζούλα με ασφάλεια.
Μπορεί να προέλθει από διακοπή της ΔΕΗ και απότομη επαναφορά του ρεύματος ή από κεραυνό.
Από απότομη βύθιση τάσης δεν προστατεύεται καμιά 'λευκή' συσκευή χωρίς θηριώδες και πανάκριβο UPS. -
To ψυγείο μου πιάνει πολύ υγρασία, βρίσκω μονίμως νερό πάνω σε τάπερ και σακούλες.
Τι μπορεί να φταίει?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
To ψυγείο μου πιάνει πολύ υγρασία, βρίσκω μονίμως νερό πάνω σε τάπερ και σακούλες.Τι μπορεί να φταίει?
Η 'αποχέτευση' είναι ανοιχτή;
-
Βουλωμένη υδρορροή; Ακουμπάνε πράγματα στο πίσω τοίχωμα;
-
Ή τα προηγούμενα ή δεν κλείνει αεροστεγώς.
-
Aυτό με τα πράγματα που ακουμπανε το τσέκαρα γιατί όντως στην αρχή την είχα κάνει τη μαλακία, αλλά δεν...
Υδροροή είναι οκ, μιας και το ξανακαθάρισα πρόσφατα, αλλά αυτό που λέει ο ονυξ μάλλον είναι το πρόβλημα, η πόρτα ανοίγει πολύ εύκολα.
Άλλο λαστιχο? -
Οχι απαραιτητα, μπορει να θελει ρυθμιση απο τα 2 μπροστινα ποδια. Τα ξεβιδωνεις λιγο ωστε να γερνει λιγο προς τα πισω και η πορτα κλεινει καλυτερα.
Αν δεν, λαστιχο. -
και κανάς 'μεντεσές' μπορεί να έχει στραβώσει
-
thx παίδες
-
Εδώ και 10 15 πλύσεις το πλυντήριο πιάτων μου αφήνει λεκέδες στα ποτήρια. Αλάτι, λαμπρυντικό; τι χρειάζομαι;
Το φίλτρο του το καθάρισα όσο γινόταν
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....