-
Και πως να ζησεις αν δεν εχεις αλλο εισοδημα?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το μονο μειονεκτημα των Ελληνιδων το οποιο αφορα περισσοτερο τις Αθηναιες (σαφως πιο χυμα οι εκτος Αθηνων)και λιγοτερο την νεα γενια (εως πολυ λιγοτερο),ειναι οτι το σεξ ηταν παντα big deal,οπως σε ολες τις τριτοκοσμικες κοινωνιες.
Έτσι από περιέργεια έχεις ζήσει σε άλλη πόλη της Ελλάδας;
Στο άλλο θέμα: Δεν θα τσουβαλιάσω, αλλά συνολικά η αγγλική νοοτροπία μου αρέσει πολύ περισσότερο. Όχι ότι δεν έχει τσόκαρα εκεί ή ότι δεν έχει μια χαρά κορίτσια κι εδώ βέβαια.
σου αρεσει η νοοτροπια τους ;
ψυχρος λαος
-
Τι το ψυχρο εχει; Ξινες παντως δεν ειναι...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Τι το ψυχρο εχει; Ξινες παντως δεν ειναι...Sent from my Neo V using Tapatalk.
είναι ικανές να τις κάνεις 'τρελο' σεχ και για μέρες να μονολογουν ' I can't believe it'..... ....
-
ξινες δεν ειναι, αλλα ειναι ψυχροι ανθρωποι για τα δικα μου γουστα
οσες φορες ηρθα σε επαφη μαζι τους ξενερωνα
πχ οταν στουκαρα το κλιο μου γυρνουσα απο την αγγλιδα τοτε κοπελα μου, εγω ετρεχα νοσοκομεια κτλ αυτη στο τηλεφωνο ηταν σε φαση οκ.. τα λεμε αυριο , και υπνος
ενω η ελληνιδα θα ειχα πλανταξει στο κλαμα , θα ετρεχε να σε βρει , θα χτυπιοταν στα πατωματα
αναλογες συμπεριφορες εβλεπα αν πχ αρρωσταινε καποιος δικος τους.. παραειναι cool για μενα οι αγγλοι και φυσικα καποιες συμπεριφορες τους (γινομαι λιαρδα ή χωμα , που δε λεω οτι κι εγω δε τα εκανα αυτα , αλλα οι συγκεκριμενοι παντα με εκπλησσουν ) μου ειναι τελειως 'ξενες'
αλλα ναι αν θες να βρεις ευκολα μια κοπελα που να μη στα κανει μπαλονια ειναι καλυτερες , απλα η παραδοσιακη ελληνιδα , μακροπροθεσμα εχει να σου δωσει περισσοτερα, ειδικα στο συναισθηματικο τομεα imho (γιατι ειμαι και ευαισθητουλης )
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Όχι ζούσαμε σε ένα διάλειμμα. Με 30%+ την ανεργία σιγά-σιγά οι γυναίκες θα επιστρέψουν σπίτι και η κοινωνία θα ξανασυντηριτικοποιηθεί αργά ή γρήγορα. Οποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός.Επι του συγκεκριμενου, η ολλανδικη κοινωνια, που ειδικα σε συτο το θεμα δεν την λες συντηριτικη, ειχε ως μοντελο μεχρι προσφατα το να δουλευει ο αντρας και η γυναικα να μεγαλωνει τα παιδια.
Προφανως δε θα συμβει το ιδιο στη δικια μας κοινωνια, απλα ετσι για την κουβεντα -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οι ελληνιδες φτιαχνουν κανα φαι,πλενουν κανα πιατο,στις ξενες αυτα δεν ειναι στανταρτ.
Επισης στην φροντιδα των παιδιων αναλαμβανουν το μεγαλυτερο βαρος (εως αποκλειστικα) ενω στο εξωτερικο θεωρειται αυτονοητο οτι θα ειναι 50-50.
Το μονο μειονεκτημα των Ελληνιδων το οποιο αφορα περισσοτερο τις Αθηναιες (σαφως πιο χυμα οι εκτος Αθηνων)και λιγοτερο την νεα γενια (εως πολυ λιγοτερο),ειναι οτι το σεξ ηταν παντα big deal,οπως σε ολες τις τριτοκοσμικες κοινωνιες.Δέν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.
Σίγουρα οι λαοί έχουν διαφορετικές συμπεριφορές, αλλά όχι ριζικά διαφορετικές. Λιγο πολύ θεωρείται παντού δεδομένο, ακόμα και στα πιό ανεπτυγμένα κράτη οτι οι γυναίκες ασχολούνται κυρίως με τα του σπιτιού, το μαγείρεμα και τα παιδιά. Νομίζω οτι σε γενικές γραμμές είναι κάτι που οι ίδιες το θέλουν και το επιδιώκουν.
Όσο για αυτό με το προγαμιαίο σεξ, εκτός απο ινδούς και ισλαμιστές, μόνο απο Αμερικάνους έχω ακούσει να το φυλάνε για μετά το γάμο.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ξινες δεν ειναι, αλλα ειναι ψυχροι ανθρωποι για τα δικα μου γουσταοσες φορες ηρθα σε επαφη μαζι τους ξενερωνα
πχ οταν στουκαρα το κλιο μου γυρνουσα απο την αγγλιδα τοτε κοπελα μου, εγω ετρεχα νοσοκομεια κτλ αυτη στο τηλεφωνο ηταν σε φαση οκ.. τα λεμε αυριο , και υπνος
ενω η ελληνιδα θα ειχα πλανταξει στο κλαμα , θα ετρεχε να σε βρει , θα χτυπιοταν στα πατωματα
αναλογες συμπεριφορες εβλεπα αν πχ αρρωσταινε καποιος δικος τους.. παραειναι cool για μενα οι αγγλοι και φυσικα καποιες συμπεριφορες τους (γινομαι λιαρδα ή χωμα , που δε λεω οτι κι εγω δε τα εκανα αυτα , αλλα οι συγκεκριμενοι παντα με εκπλησσουν ) μου ειναι τελειως 'ξενες'
αλλα ναι αν θες να βρεις ευκολα μια κοπελα που να μη στα κανει μπαλονια ειναι καλυτερες , απλα η παραδοσιακη ελληνιδα , μακροπροθεσμα εχει να σου δωσει περισσοτερα, ειδικα στο συναισθηματικο τομεα imho (γιατι ειμαι και ευαισθητουλης )
Καλα μην παιρνεις ορκο οτι ολες οι Ελληνιδες θα πλανταζαν. Ξερω περιπτωσεις που σε αναλογη φαση βγηκαν με αλλον για να μην χασουν την εξοδο, κι αντιστοιχα αγγλιδες να σου στεκονται... Στον ανθρωπο ειναι βασικα. Στο οτι ειναι πιο κουλ συμφωνω, αλλα μου αρεσει αυτο σε σχεση με τις εδω υστεριες για ψιλου πηδημα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Με 30%+ την ανεργία σιγά-σιγά οι γυναίκες θα επιστρέψουν σπίτι και η κοινωνία θα ξανασυντηριτικοποιηθεί αργά ή γρήγορα. Οποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός.Με 30% ανεργια ειναι εξισου πιθανο η γυναικα εχει μια δουλεια και ο αντρας να ειναι σπιτι και να προσεχει το παιδι, να κανει κανα φαι κτλ.
-
σε σχεση με τις εδω υστεριες για ψιλου πηδημα.Sent from my Neo V using Tapatalk.
εμενα μου αρεσουν οι υστεριες για ψιλου πηδημα , το θεωρω δειγμα πραγματικης αγαπης
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Με 30% ανεργια ειναι εξισου πιθανο η γυναικα εχει μια δουλεια και ο αντρας να ειναι σπιτι και να προσεχει το παιδι, να κανει κανα φαι κτλ.
Δεν ειναι ετσι, καθως στατιστικα η ανεργια στις γυναικες ειναι πολυ μεγαλυτερη.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εμενα μου αρεσουν οι υστεριες για ψιλου πηδημα , το θεωρω δειγμα πραγματικης αγαπης
πλακα κανεις? να κανει σαν τρελη που κοιταξες για κλασματα του δευτερολεπτου τη σερβιτορα
στο καφε που ειστε γιατι η σερβιτορα ειναι πιο ωραια απο αυτη που εχεις διπλα σου?
λες και οι γυναικες δεν κοιτανε ανδρες στον δρομο ποτε, αν ειναι με το γκομενο τους.
απλα εμεις εκεινη την ωρα σκεφτομαστε τι τακακια να βαλουμε στο αμαξι, η χαζευουμε το evo που
περναει, γιαυτο δεν καταλαβενουμε (ειμαστε και ανωτεροι ανθρωποι και δε δηνουμε σημασια σε βλακειες).
ο μεσος ορος της ελληνιδας ειναι off side, τελος. -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Όχι ζούσαμε σε ένα διάλειμμα. Με 30%+ την ανεργία σιγά-σιγά οι γυναίκες θα επιστρέψουν σπίτι και η κοινωνία θα ξανασυντηριτικοποιηθεί αργά ή γρήγορα. Οποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός.
έχεις δίκιο ως προς το πρώτο σκέλος..... με τόση ανεργία απλά δεν θα δημιουργουνται και πολλές νέες οικογένειες...
Αν θες να πεις ότι το χαμηλό οικογενειακό εισόδημα συνεπάγεται μικρότερο αριθμό τέκνων ή ποσοστό γάμων, ΠΡΟΦΑΝΩΣ μία απλή ματιά στα παγκόσμια στατιστικά θα σε διαψεύσει πανηγυρικά >
Επι του συγκεκριμενου, η ολλανδικη κοινωνια, που ειδικα σε συτο το θεμα δεν την λες συντηριτικη, ειχε ως μοντελο μεχρι προσφατα το να δουλευει ο αντρας και η γυναικα να μεγαλωνει τα παιδια.
Προφανως δε θα συμβει το ιδιο στη δικια μας κοινωνια, απλα ετσι για την κουβενταΠροφανώς η αντίδραση κάθε κοιωνίας εξαρτάται από τα συστατικά-μέλη της. Στην Ελλαδα ήδη η κρίση οδηγεί σε συντηρητικοποίηση της κοινωνίας. Εγω έτσι νοιώθω πάντως. >>
Με 30% ανεργια ειναι εξισου πιθανο η γυναικα εχει μια δουλεια και ο αντρας να ειναι σπιτι και να προσεχει το παιδι, να κανει κανα φαι κτλ.
Δεν ειναι ετσι, καθως στατιστικα η ανεργια στις γυναικες ειναι πολυ μεγαλυτερη.
Και η ψαλίδα θα ανοίγει όλο και περισσότερο. Ο άντρας ψαχνει για δουλειά με την υποψία ότι θα μείνει άνεργος, οι γυναίκες σε κάποιο βαθμό και ποσοστό τα παρατάνε είτε ευκολότερα είτε αν δεν είναι επιτακτική ανάγκη αλλάζουν οικογενειακό και κοινωνικό ρόλο ευκολότερα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Όχι ζούσαμε σε ένα διάλειμμα. Με 30%+ την ανεργία σιγά-σιγά οι γυναίκες θα επιστρέψουν σπίτι και η κοινωνία θα ξανασυντηριτικοποιηθεί αργά ή γρήγορα. Οποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός.
έχεις δίκιο ως προς το πρώτο σκέλος..... με τόση ανεργία απλά δεν θα δημιουργουνται και πολλές νέες οικογένειες...
Αν θες να πεις ότι το χαμηλό οικογενειακό εισόδημα συνεπάγεται μικρότερο αριθμό τέκνων ή ποσοστό γάμων, ΠΡΟΦΑΝΩΣ μία απλή ματιά στα παγκόσμια στατιστικά θα σε διαψεύσει πανηγυρικά
Όντως έχω την αίσθηση οτι γεννοβολάει ο κόσμος λές και δεν υπάρχει κρίση. Τι σκάτα εχουν στο μυαλό τους ήθελα να ήξερα.
-
δεν υπάρχει κάτι πολύ περιεργο, το γεννοβολημα θα αυξηθεί και σε λίγο θα αυξηθούν οι μονογονεικές
σύντομα θα παρατηρήσουμε αλλαγή νοοτροπίας σε όλα αυτά -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
πλακα κανεις? να κανει σαν τρελη που κοιταξες για κλασματα του δευτερολεπτου τη σερβιτορα
στο καφε που ειστε γιατι η σερβιτορα ειναι πιο ωραια απο αυτη που εχεις διπλα σου?εμενα μου τη λεει γιατι κοιταζω και σαβουρες αλλα εκει και καλα δε τη νοιαζει , μου λεει νταξει ξερω τι λιγουρι και κακογουστος εισαι
τις προαλλες ημουν στη θαλασσα και νομιζα οτι ειδα ενα φιλο μου και οπως κοιταζα μου λεει : εφυγαν μη ψαχνεις!
τι ψαχνω; της λεω εγω , ενα φιλο μου ειδα (η αληθεια ειναι οτι πριν ηταν εκει κατι καλα , αλλα οντως εψαχνα το φιλο μου )
σιγα μωρε μετα απο ενα σημειο αυτα εχουν πλακα αν δηλαδη σταματησει να τα κανει κατι δε θα πηγαινει καλα
εγω οταν κανω ζηλιες εχει πλακα: 'ελα τωρα κοψε το εθνικο (θεατρο) που ζηλευεις, αφου δε ζηλευεις, δε σε νοιαζει..'
ή αν δει καναν ωραιο γυμνασμενο κτλ λεω : ε σιγα gay και αρχιζει : πω πω κομπλεξ
εγω δε μπορω χωρις αυτα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Όντως έχω την αίσθηση οτι γεννοβολάει ο κόσμος λές και δεν υπάρχει κρίση. Τι σκάτα εχουν στο μυαλό τους ήθελα να ήξερα.Η οικονομική κρίση φέρνει αντίθετα αποτελέσματα από την οικονομική ευμάρεια Πάρε κόσμε λεφτά, πάρε αυτοκίνητα, εξοχικά, ρούχα. Πώς; Δεν σου φτάνουν τα λεφτά για αυτοκίνητα, εξοχικά, ρούχα; Ο γείτονας έχει, άρα θα πρέπει να κόψεις από παντού (πχ και από την οικογένεια) για να τα αποκτήσεις.
Αν όμως δεν έχει ο γείτονας αρκετά λεφτά, δεν χρειάζεται να μπεις το τριπάκι. Ασχολείσαι με το σπίτι σου, με την οικογένειά σου. Και, επομένως, με την ανάπτυξή της (της οικογένειας).
Ένα παιδί δεν χρειάζεται πολλά λεφτά, χρειάζεται να ασχοληθείς μαζί του. Άμα δεν έχεις μπόλικα λεφτά για να χτυπάς κάρτα κάθε μέρα στο Κολωνάκι ή στα μπουζούκια-πρώτο τραπέζι πίστα, έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τα παιδιά σου και να κάνεις περισσότερα από 0 ή 1.
Έτσι πάει χονδρικά.δεν υπάρχει κάτι πολύ περιεργο, το γεννοβολημα θα αυξηθεί και σε λίγο θα αυξηθούν οι μονογονεικές
σύντομα θα παρατηρήσουμε αλλαγή νοοτροπίας σε όλα αυτάΟι μονογονεϊκές οικογένειες είναι συνήθως αποτέλεσμα (1) της σχεδόν αυτόματης εγκατάλειψης μιας κοινής προσπάθειας χάριν μιας ευκολίας που δίνει το χρήμα ή/και (2) της χαλαρότητας της επιλογής συζύγου/συντρόφου, που συνήθως στηριζόταν στη 'γλυκιά' (βλ. 'ακριβή) ζωή.
Πολλά ζευγάρια κατάλαβαν το δεύτερο με τον άσχημο τρόπο όταν έκλεισε η κάνουλα του εύκολου και κάμποσου χρήματος. -
+1 στον Qsis απο εμένα.
-
Δεν ξέρω. Έχω την αίσθηση οτι θές κάμποσα λεφτά και όσο μεγαλώνουν αρκετά περισσότερα. Για να μπορείς να το στηρίξεις και μετά την ενηλικίωση μια και δεν γίνεται να ανεξαρτητοποιηθεί κάποιος ευκολα σε αυτό τον τόπο.
Οσο για το δεύτερο μέρος πολλά μπορεί να φταίνε και σίγουρα δεν υπάρχει κάτι χειρότερο απο το να επιλέξεις σύντροφο και να κάνεις παιδιά επειδή σε πήραν τα χρόνια.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
+1 στον Qsis απο εμένα.+1 ειδικα οταν τα κανουν για πλακα και καλα και οχι σαν υστερικες.Μια χαρα ειναι.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες