-
-
-
ω..
-
τους άκουγε κανείς?
το from the beginning θα το ακούω μέχρι να μην ακούω
κάπου στο 10:40
αν και και όλο το LP ήταν κορυφή
το κακό είναι ότι δεν το βρήκα σε άλλο βιντεακι (original) και στο συγκεκριμένο ακούγεται μονοκαναλο χάνοντας τα μισά όργανα απ το κομμάτι.. -
Trilogy... Αριστούργημα του progressive rock και όχι μόνο. Αγαπημένο βινύλιο
-
Εννοείται. Το συγκεκριμένο βινύλιο κοσμεί (εναλλάξ με άλλα έπη της προγγρεσσιβ) το πανω μέρος του επίπλου τηλεόρασης στο σαλόνι (παρέα με το camel - moonmadness / mirage, yes - fragile, camel 3 / hamburger concerto, pink floyd - dark side, moody blues - days of future passed και άλλα διαμάντια)
Η αιώνια κόντρα μου μεταξύ Yes και ELP. Με κερδίζανε οι πρώτοι σε τελικό μουσικό αποτέλεσμα, αλλά τις δεξιοτεχνίες του emerson λίγοι τις κοντράριζαν.
Αυτά στα φοιτητικά μου, γιατί νομίζω hands down με έχουνε κερδίσει οι Ιταλοί proggers
Αυτό το ανίκητο βλέμμα της γυναίκας στο εξώφυλλο. Χρώματα πολλά
Και αμέτρητα συγκροτήματα που έγραψαν 1 δίσκο και εξαφανιζόλ
και μπόνους κάτι από την ανατολική σχολή, οι Σλοβάκοι Collegium Musicum να διασκευάζουν Rimsky korsakov
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Εννοείται. Το συγκεκριμένο βινύλιο κοσμεί (εναλλάξ με άλλα έπη της προγγρεσσιβ) το πανω μέρος του επίπλου τηλεόρασης στο σαλόνι (παρέα με το camel - moonmadness / mirage, yes - fragile, camel 3 / hamburger concerto, pink floyd - dark side, moody blues - days of future passed και άλλα διαμάντια)Και αμέτρητα συγκροτήματα που έγραψαν 1 δίσκο και εξαφανιζόλ...
Όπως οι Illusion μ' αυτό το διαμάντι, που θυμήθηκα τώρα:
-
-
-
-
-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Gay?
No.
FABULOUS.Γκουχ γκουχ γκουχ...
[spoiler:38lo1cd1][/spoiler:38lo1cd1]
Στυλιστικα ομως τα χειροτερα ηταν αυτα:
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Όλη η γιατονπουτσισύνη του κόσμου στους judas priest.Μην butthurtιαζεσαι τοσο ευκολα, 150 posts ακομα και τους εχεις ευκολα. Γερα ρε!!!!
-
Λίγα τα λόγια σας για τους Priest!
Mercury και Halfrord = οι επικότερες πουστάρες ever!!
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Όλη η γιατονπουτσισύνη του κόσμου στους judas priest.
Μην butthurtιαζεσαι τοσο ευκολα, 150 posts ακομα και τους εχεις ευκολα. Γερα ρε!!!!
αχου το μωλε
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Όλη η γιατονπουτσισύνη του κόσμου στους judas priest.
Μην butthurtιαζεσαι τοσο ευκολα, 150 posts ακομα και τους εχεις ευκολα. Γερα ρε!!!!
αχου το μωλε
149 ρε γιγαντα!!!!
-
-
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]