-
Που; Και φέτο θελουμε.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Που; Και φέτο θελουμε.Σεπτέμβρη ξεκινάμε να χτίζουμε ρε.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Έρχεται η ανάπτυξη.
-
Έρχεται η ανάπτυξη.Τα κτήματα υπάρχουν (και θα αρχίσουν να φορολογούνται), τα επιτόκια πέφτουν, τα χρήματα κινδυνεύουν να κουρευτούν, η Λευκάδα ανεβαίνει πολύ. No brainer.
-
Οχι αλλες ενοικιαζομενες βιλες
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Οχι αλλες ενοικιαζομενες βιλεςΓιατί ρε; Στη Λευκάδα δε φτάνουν.
-
Σε 1-2 βδομάδες θα ανεβάσω τη δική μου φωτό από το μέρος.
εδιτ: Στο Νυδρί ειναι; 10 μέρες εκεί έμενα και δεν το πήρα χαμπάρι.
εδιτ2: Μάλλον άλλο είναι γιατί αυτό που βρήκα είναι στους καταρράκτες και αποκλείεται να είναι εκεί.
εδιτ3: Βρέθηκε γατάκια.
Γατάκι, 10 μέρες στην τρύπα στο Νυδρί έμεινες;
Σε ένα χωριό εκεί κοντά, δε μπορώ να θυμηθώ το όνομα. Δεν το είχα κανονίσει εγώ.
btw το καλύτερο μέρος για να μείνεις στη λευκάδα είναι μόνο η πόλη της Λευκάδας από αυτά που έχω δει.Και η νικιανα ειναι καλο μερος για να μεινεις ειδικά αν βρεις καποιο καλο συγκροτημα ψηλα στο βουνο σαν το Διοδατη... 3 αυτονομα σπιτια - μεζονετες με 3 πισινες...
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Γιατί ρε; Στη Λευκάδα δε φτάνουν.
Και ποσους μηνες δουλευουν;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Γιατί ρε; Στη Λευκάδα δε φτάνουν.
Και ποσους μηνες δουλευουν;
Μικρή σεζόν, αλλά με τις τιμές που παίζουν, φτάνουν.
-
Έχω φίλο και συμφοιτητή απ' το μεταπτυχιακό που έχει αντίστοιχη μπίζνα στην Κεφαλλονιά. Δεν θα τα βλέπει και πολύ αισιόδοξα τα πράγματα...βέβαια αυτός έχει 12 υπερβιλάρες με εσωτερικές πισίνες κτλ και τον είχε πάρει πολύ ψιλά τον αμανέ. Τώρα κάθε βδομάδα τον βλέπω ανεβάζει και μια προσφορά στο fb με 30-40% εκπτωση...
-
Πρακτικα εχω δει οτι κανεις στην Ελλαδα δεν βγαζει λεφτα,πλην αυτων που ανακαινισαν με δικα τους λεφτα καποιο ηδη υπαρχον οικημα.
Οσοι πηραν δανεια και εφτιαξαν κατι καινουριο,απλα απεκτησαν εναν πιεστικο συνεταιρο (τραπεζα) σε μια αποτυχημενη επενδυση απο την οποια το κρατος θελει συνεχως περισσοτερους φορους.
Βεβαιως υπαρχουν και εξαιρεσεις,αλλα ειναι πραγματικα λιγες. -
Κολλητός νοικιάζει ιστιοπλοϊκά κατά βάση Λευκάδα. Αν ενδιαφέρεται κανείς, του δίνω info, μη θεωρηθεί διαφήμιση εδώ.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πρακτικα εχω δει οτι κανεις στην Ελλαδα δεν βγαζει λεφτα,πλην αυτων που ανακαινισαν με δικα τους λεφτα καποιο ηδη υπαρχον οικημα.
Οσοι πηραν δανεια και εφτιαξαν κατι καινουριο,απλα απεκτησαν εναν πιεστικο συνεταιρο (τραπεζα) σε μια αποτυχημενη επενδυση απο την οποια το κρατος θελει συνεχως περισσοτερους φορους.
Βεβαιως υπαρχουν και εξαιρεσεις,αλλα ειναι πραγματικα λιγες.Αν είναι να δανειστείς σαφώς και δεν αξίζει.
Εμείς έχουμε κάνει αίτηση για ΕΣΠΑ (με καλές πιθανότητες λόγω σπουδών μου κτλ) κι ακόμα κι αν δεν κάτσει, θα πάμε πιο αργά με δικά μας κεφάλαια.
Θα πλήρωνες να μένεις κάπου με αυτή τη θέα;
-
@KWSN
βάλε στα μπάνια φτηνότερο πλακάκι ή μπιντέ και επένδυσε ένα ποσό στο fb-google...Δεν λεω φυσικά να κάνεις απλά μια σελίδα και να ανεβάζεις φωτογραφίες (κάτι είναι και αυτό), αλλά να απευθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία που να γνωρίζει από SEO και διαφήμιση στο internet (γκουγκλικά εννοώ).
Θα διαπιστώσεις ότι είναι απείρως πιο σημαντικό να πατάει ο Ολλανδός ή ο Νορβηγός Lefkada rent a villa ή Greece rent a villa και να του εμφανίζεται η δική σου σελίδα (φεισμπουκική έστω) πρώτη, παρά να έχεις πλακάκι των 40 ευρώ αντί των 20...
Επίσης και η διαφήμιση στο ίδιο το fb είναι πολύ σημαντική.
Φαντάσου όποιος έχει ανιχνευτεί να τσεκάρει σελίδες για διακοπές/τουρισμό/Ελλάδα να βλέπει ως προτεινόμενη σελίδα το KWSN villas in Lefkada.Μιτζάκωβος ακούει;
Ένι αιντίαζ; -
Αυτό περί προβολής στο internet πράγματι έχει τεράστια σημασία.
-
Θα πληρωνα και εχω πληρωσει στο παρελθον,αλλα το θεμα για τον επενδυτη ειναι α) πόσα θα πληρωνα και β)αν θα ερχομουνα πχ τον Απριλιο για να κατσω 2 εβδομαδες.Αν καποιος προσπαθει με 3 μηνες δουλειας να βγαλει λεφτα για εξοδα 12 μηνων,ειναι παντα μια δυσκολη αποστολη.
Οσο για το ΕΣΠΑ,τα κεφαλαια που ζητανε οι υποψηφιοι επενδυτες ειναι 4 φορες τα διαθεσιμα κεφαλαια (βεβαια καποιες αιτησεις ειναι για τον λουτσο με το καλημερα),οποτε θα παιξουν ρολο πολλα πραγματα τα οποια δεν εχουν να κανουν με σπουδες.Τοπικα γραφεια που ξερουν να παρακολουθουν και να χειριζονται αυτα τα θεματα υπερκαλυψης, θα εχουν πλεονεκτημα.
-
Για συμπληρωματικό έσοδο μια χαρά είναι. Σαν αποκλειστική απασχόληση είναι λίγο προβληματικό το θέμα, ειδικά από τη στιγμή που έχει πεθάνει ο εσωτερικός τουρισμός.
+1 στο Έντυ πάντως
Ενδεικτικά ο φίλος μου έδινε πέρσυ βίλα 6 ατόμων για 2.600€ και 6 διανυκτερεύσεις. Τουτέστιν ένα 70αρι το άτομο τη μέρα. Not bad at all...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μιτζάκωβος ακούει;
Ένι αιντίαζ;Τι είμαι εγώ, σόσιαλ νέτγουορκζ μάρκετινγκ σπέσιαλιστ;
Ψάξιμο για πλατφόρμες αναζήτησης τουριστικών προορισμών, ελληνικές και κυρίως διεθνείς. Keywords : social, recommendation, travel. Χώσιμο και παρουσία σε παλιές/μεγάλες. Επικοινωνία με μικρές και καινούριες (ξεπηδάνε πάρα πολλές τελευταία) που μπζάχνουν content και θα είναι διατεθειμένες ευκολότερα για μεγαλύτερη προβολή.
Συνεργασίες με άλλους τοπικούς παράγοντες για δημιουργία ευρύτερων πακέτων activities (σε νησί, ξέρω γω καταδύσεις, ψάρεμα, ιστιοπλοΐα) επικοινωνία με μεγάλα ποιοτικά ταξιδιωτικά πρακτορεία διεθνώς για listing του συνολικού πακέτου των activities [έτσι ψυχρά απλώς 'μια γαμάτη βίλα, υπέροχη θέα, λιβ γιορ μυθ, δεν ξέρω αν 'δίνει' κάτι ιδιαίτερο για να ασχοληθούν]. Στο Ιόνιο, αν έχεις διάθεση να ψαχτείς πολύ, μπορείς να δημιουργήσεις μερικά activities παγκοσμίως μοναδικά. Με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την υπεραξία της υπηρεσίας και το επίπεδο των πελατών. Αλλά θέλει συνεργασίες γιατί αποκλείεται να έχεις το know how.
-
Κάθε πράγμα είναι νεκρό ή ζωντανό ανάλογα με το πόσο το τρέχεις.
Αν πας να πιάσεις 5-10-15 μεγάλες εταιρείες και να πουλήσεις το προϊόν σου ως bonus για στελέχη (να τους πληρώνουν τις διακοπές ή κάποια διήμερα σε πολύ καλή τιμή) μπορείς να γεμίσεις και αρκετές ημέρες σε πιο νεκρές περιόδους.Στο χωριό μου το λένε Β2Β αυτό.
Ο ΙΚΕ θα το έλεγε μάρκετινγκ.Τι είμαι εγώ, σόσιαλ νέτγουορκζ μάρκετινγκ σπέσιαλιστ;
Παλιοκομμούνι του κερατά είσαι αλλά ψήθηκες...
Με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την υπεραξία της υπηρεσίας και το επίπεδο των πελατών.
-
Μπαίνεις στο τριπαντβάιζορ, βαζεις 5-10 μουσαντένια 5αστερα ριβιουζ και είσαι αρχων της οικουμένης.
Πάντως είναι πολύ overhyped νησί η Λευκάδα, λογικά θα γίνει κάποτε size down ειδικά τωρα που το πλεονέκτημα της μη χρήσης ακτοπλοΐας έχει πάψει να είναι τόσο σημαντικό, με τις τιμές που παίζουν στη μπεντζίνα
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)