-
έχει κανείς ιδέα ποια είναι η αντιπροσωπεία της Bifinett ?
-
απο οτι βρηκα ειναι μαρκα του Lidl
οποτε ρωτα σε αυτους -
Αν και δεν είναι άμεσα σχετικό με το θέμα, εχουμε να προτείνουμε κανένα sleeping bag?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν και δεν είναι άμεσα σχετικό με το θέμα, εχουμε να προτείνουμε κανένα sleeping bag?Πάρε ένα που να είναι σε προσφορά
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αν και δεν είναι άμεσα σχετικό με το θέμα, εχουμε να προτείνουμε κανένα sleeping bag?
Πάρε ένα που να είναι σε προσφορά
Σωστος. Αν εχεις πολυ ειδικες αναγκες (πχ το θες για τα καραχιονια) τοτε ψαχτο καλυτερα, αλλιως, παρε οτι ναναι.
-
Nτίνο, όπως τα λέν τα παιδιά.
Αν δεν κάνεις σοβαρό κάμπινγκ (κι όταν λέω σοβαρό εννοώ χειμώνα) και το θες απλά για νορμάλ θερμοκρασίες, πάρε ένα του 20άρικου.
Εχω εδώ και χρόνια ένα μες στο αμάξι που το χρησιμοποιώ για να την πέφτω σε κανα παρκινγκ και σε κάμπινγκ στην ολλανδία, ακόμα και με θερμοκρασίες γύρω στο 0 και μ έχει καλύψει.
Απλά όταν είχε κρύο είχα και το μπουφάν απο πάνω -
Ψαχνω γραμματοκιβωτιο για πολυκατοικια,τωρα εχουμε ενα κοινό όλοι,θελω ενα με 5 θεσεις,απο το ιντερνετ βρισκω κατι τετοιο
ειναι ευρυχωρα αυτα;Τα εχει βαλει κανεις; -
Μια παλάμη πλάτος το καθένα από τα 5. Χωράει φακέλους τύπου ΔΕΗ, όχι τους μεγαλύτερους τύπου κινητή τηλεφωνία (εκτός αν διπλωθούν). Βάλε κι ένα ραφάκι από κάτω για μεγάλους φακέλους, π.χ. μεγέθους Α4.
-
Θέλω να περάσω με βερνίκι ένα 'κάπάκι' τραπεζαρίας απο μασιφ ξυλο δρυς που εχω φτιαξει. Υπάρχει βερνίκι άχρωμο, εμποτισμού λογικά. όπου απλά θα το συντηρησει και δεν θα το κάνει να φαίνεται σαν βρεγμένο? Μου αρέσει πάρα πολύ η φυσική όψη του ξυλου, απλά θελω να του περάσω και κατι πάνω για να μην έχω γνωστα προβλήματα με τον καιρό.
Πέρασα την κάτω πλευρα με ενα βερνικι εμποτισμου της Linitop αλλά το κάνει να φαίνεται σαν βρεγμένο. Θα το ηθελα πιο 'φυσικό' αν γινεται. Γίνεται?
ευχαριστώ
-
@saxter βερνικι που να μη γυαλιζει, δεν ξερω να υπαρχει.
πηγαινε στο κοντινο χρωματοπωλειο να σε διαφωτισουν. καποιο ειδος 'ασταρι'
θα υπαρχει για να διατηρισεις το ξυλο χωρις να γυαλιζει. -
Υπάρχουν βερνικια που δεν γυαλιζουν και δεν κανουν κρουστα. Για παραδειγμα αυτο που πηρα εγω ειναι εμποτισμου, αχρωμο ματ. Ολα καλα μεχρι εδω.
Απλα αφου αποροφηθει φαίνεται το ξυλο σαν βρεγμενο, εχει σκουρηνει ελαφρως δηλαδη.
Απλα ελεγα μηπως υπηρχε κατι που να το αφηνει στην φυσικη του όψη.
thanks Παντως.
-
Ειδα στο ΙΚΕΑ μεγαλη και καλη -μου φανηκε- κουνουπιερα με 20€
http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=7094
οσοι πιστοι προσελθετε.
-
ποια θεωρειτε την καλυτερη λυση για το προβλημα της υγρασιας;
ζω σε σπιτι 6ετιας, προφανως ο μαλακας ο μηχανικος εβαλε καλα υλικα κ σε καποια σημεια της πλευρας οπου το σπιτι βρεχεται εχει εμφανισει υγρασια στα 2 δωματια , ενω ο απ εξω τοιχος (στο μπαλκονι) ειναι σαν να εχει τριφτει απο την υγρασια. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ποια θεωρειτε την καλυτερη λυση για το προβλημα της υγρασιας;
ζω σε σπιτι 6ετιας, προφανως ο μαλακας ο μηχανικος εβαλε καλα υλικα κ σε καποια σημεια της πλευρας οπου το σπιτι βρεχεται εχει εμφανισει υγρασια στα 2 δωματια , ενω ο απ εξω τοιχος (στο μπαλκονι) ειναι σαν να εχει τριφτει απο την υγρασια.ετοιμασου να τα χωσεις πολυ χοντρα....
-
τι εννοεις; ωχ παναγια μου..
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ψαχνω γραμματοκιβωτιο για πολυκατοικια,τωρα εχουμε ενα κοινό όλοι,θελω ενα με 5 θεσεις,απο το ιντερνετ βρισκω κατι τετοιο
ειναι ευρυχωρα αυτα;Τα εχει βαλει κανεις;Τα κουτάκια που δείχνεις, είναι χρήσιμα μόνο αν η αλληλογραφία που παραλαμβάνεται είναι,ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ και διαφημιστικά για σουβλάκια!.Αυτό που με εξοργίζει είναι οταν ο άλλος ξέρει οτι κάθε μήνα λαμβάνει κάποιο περιοδικό-εφημερίδα ή λόγο δουλειάς,μεγάλα φάκελα α4 ή και ακόμα μεγαλύτερα και πάει αγοράζει ενα κουτάκι που χωράει ενα φάκελο της ΔΕΗ ή το πολύ τους μικρούς απο κινητά.Το ακόμα ποιο είναι αν του διπλώσεις την εφημερίδα και την βάλεις μέσα σε ένα τέτοιο,έρχεται να σου κάνει και παράπονα οτι του τσάκισες την εφημερίδα και δεν μπορεί να την διαβάσει!!! Αν του πείς,γιατί δεν βάζεται ενα μεγαλύτερο κιβώτιο,σου λεει,δεν έχω χρήματα και έχει δώσει 300000 ευρώ για το διαμέρισμα ή την μεζονέτα.Α! και κάτι άλλο,το γραμματοκιβώτιο πρέπει να είναι έξω απο την είσοδο και οχι μέσα ή πίσω απο καμια κολώνα ή καγκελα και οπου του θυμιθεί του άλλου,υπάρχει κανονισμός.
-
Είχα αναφερθεί σε προηγούμενο post μου πριν μισό χρόνο (http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2684029#p2684029) στο πρόβλημα που είχα αντιμετωπίσει και εγώ με υγρασίες μέσα στο σπίτι. Συγκεκριμένα, μου εμφάνιζε υγρασίες ο τοίχος κάτω αριστερά δίπλα στο κούφωμα, ενώ και ο τοίχος εξωτερικά είχε αρκετά φουσκώματα λόγο υγρασίας. Αρχικά προσπάθησα και έκλεισα με αρμόστοκο εσωτερικά και εξωτερικά τα κενά γύρω από το κούφωμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στην συνέχεια, αγόρασα από τα Leroy Merlin ένα υγρό αδιαβροχοποιητικό (έμοιαζε με νερό) και πέρασα ένα χέρι τον εξωτερικό τοίχο (για την ακρίβεια το κάτω μισό, γιατί έτσι και αλλιώς μιας και μιλάμε για μπαλκόνι, το πάνω μέρος καλύπτονταν από βροχές κλπ). Επίσης, παρατήρηση πως στο κομμάτι κάτω από το κατωκάσι, είχε φαγωθεί το υλικό με το οποίο είχαν κολλήσει το μάρμαρο. Αυτό με έβαλε σε σκέψεις, καθώς το συνδύασα με το γεγονός πως τα νερά από το AC περνούσαν αναγκαστικά από το συγκεκριμένο σημείο. Επίσης, παρατήρησα πως στα πλακάκια φαινόταν το νερό να λιμνάζει σε εκείνο το σημείο και να μην συνεχίζει προς την αποχέτευση. Οπότε πήρα μια σιλικόνη αδιαβροχοποίησης που είχα πρόχειρη και πέρασα όλο το πλαϊνό κομμάτι κάτω από το μάρμαρο.
Με την συγκεκριμένη 'μπακάλικη' μέθοδο, είδα άμεσα αποτελέσματα, καθώς η υγρασία έπαψε να εισχωρεί στον χώρο και να μου καταστρέφει τον τοίχο. Τώρα που πλέον έχει στεγνώσει για τα καλά θα χρειαστεί ένα μικρό διόρθωμα, ενώ πιθανότατα να αντικαταστήσω και την σιλικόνη (αν και δε φαίνεται να έχει πρόβλημα) με κάτι ποιο κατάλληλο.
Γενικά αν μπλέξεις με υγρασίας θέλει πολύ ψάξιμο, αλλά πλέον υπάρχουν τόσα υλικά στην αγορά, που πλέον είναι αρκετά πιο εύκολο να βρεις μια λύση.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
τι εννοεις; ωχ παναγια μου..σορρυ που σε τρομαξα, σκεφτηκα μετα να το σβησω το σχολιο αλλα δεν το εκανα...
Εννοω οτι πρπει να ψαχτει πολυ το θεμα να δει απο που μπαινει νερο να το κλεισεις να το παρακολουθεις κλπ., οτι ειναι μεγαλη φασαρια. σορρυ και παλι. Δωσε αν θες καμμια παρπανω λεπτομερεια, ειναι μονοκατοικια, διαμερισμα, εχει κενο διπλα ή κτιριο κλπ.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
ειναι ευρυχωρα αυτα;Τα εχει βαλει κανεις;Για τον πέο είναι αυτά. Δε χωράνε τίποτα. Πεταμένα λεφτά. Ειδικά αν λαμβάνεις και φακέλους Α4...
Γνώμη μου να πάρετε 5 κανονικά και να τα βάλετε στον τοίχο στη σειρά να κάνετε τη δουλειά σας. -
Φακελους Α4 δεν λαμβανεις κανεις.
Ο πιο ενοχλητικος ειναι ενας που παιρνει ενα περιοδικο της nova που το αφηνει και μεσα μεχρι να ερθει το επομενο και να κανουν παιδακια.
Η λυση με τα 5 ξεχωριστα δεν πολυβολευει.
Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι τα φυλλαδια,ειναι απλως ατελειωτα.
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]