Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Δεν εμπλέκομαι στην κουβέντα γιατί την έχω κάνει στο παρελθόν και αντικρούστηκα με επιχειρήματα επιπέδου κουκουρούκου!
Προσθέτω μόνο ότι προ ώρας πέτυχα στη Βουλιαγμένη μαύρη 911 Turbo Cabrio (γενιά 996) με πλαστές πινακίδες.
Αποψη σου. Το 'κουκουρουκου' επιχειρημα ειναι οτι αυτος που εχει ενα αυτοκινητο να καθεται εξω απο το σπιτι του ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΑΝΩ, ειναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να ενδωσει στο πειρασμο κ να το κινησει, για οποιοδηποτε σοβαρο ή αστειο λογο. Κ δεν γινεται η αστυνομια να ειναι παντου κ να ελεγχει τους παντες ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ οσο θα το κανει αυτο το συστημα, σε σχεση με τυχαιους ελεγχους στο δρομο.
Ρε ΤΜ,
θες να σοβαρευτεις λιγακι? Τι δεν καταλαβαινεις? Οτι σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ, αυτος που ειναι καλο παιδακι κ εχει υποσχεθει οτι δεν θα κινει το αυτοκινητο του αλλα κραταει πινακιδες 'γιατι αναγκαζεται', τελικα θα το κινησει? Κ τελικα μπορει να συμβει κανα κακο ακριβως επειδη ειναι εκτακτη αναγκη κ βρισκεται υπο πιεση ο οδηγος?
-
σε παιρνουν τηλ αργα το βραδυ κ σου λενε οτι ο πατερας σου (που μενει 50 χλμ μακρυα) κατι επαθε κ τον τρεχουν στο νοσοκομειο (μου εχει τυχει, τελικα ειχε ανεβασει 2bar πιεση κ με ενα φαρμακο ισιωσε). Παιρνεις το αυτοκινητο κ τρεχεις.
-
σε παιρνουν 4 το πρωι τηλ κ σου λενε οτι χτυπησε ο συναγερμος του μαγαζιου, πρωτα το κρουστικο τζαμιων κ μετα το ρανταρ εντος, που σημαινει οτι σπασανε τζαμι κ μπηκαν μεσα. Μου εχει τυχει, αν δεν εμενα διπλα θα επαιρνα το αυτοκινητο κ θα ετρεχα.
-
σε παιρνουν τηλ. παλι 4 το πρωι κ σου λενε οτι ο κολλητος σου με τον οποιο ησασταν μαζι εξω κ ειχε γινει κοκκαλο αλλα θα γυρναγε σπιτι με τα ποδια γιατι μενει διπλα, εχει φερει κωλοτουμπες στο παραδρομο της εθνικης αναμεσα σε Βαρυμπομπη κ Αγ. Στεφανο (αφιδνες παραδρομος στροφιλικια) γιατι αποφασισε να παει στο αλλο σπιτι των γονιων του που μενουν στα Κιουρκα (για φαντασου, ΚΑΙ αυτο μου εχει τυχει). Παιρνεις το αυτοκινητο κ πηγαινεις.
-
παθαινει κατι ο γονεας σου κ εσυ εχεις το διλλημα 'περιμενω ασθενοφορο κ οποτε φτασει' ή 'τον βαζω μεσα κ τον παω πετωντας μεχρι το νοσοκομειο γιατι σε 7 λεπτα ειμαι εκει'. Εσυ τι θα διαλεξεις?
Θες κ αλλα? Γαμησε μας τελικα με τις ειρωνιες σου μικρο αγορακι, σου ξαναλεω: οταν η πραγματικοτητα σε βαρεσει στα μουτρα, θα καταλαβεις.