-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
χωρις να περασεις τα 600€ πχ
Τσαμπα
Καμποσα παραπανω απο ένα μηνιατικοΝα διαβαζεις ολα τα ποστ.
Τι να διαβαζω ρε Bill
Τα 205-50-17 ειναι ακριβα end of story.Τα 225-45-17 σαν διασταση ειναι σαφως φθηνότερη (μονο 100 ευρω διαφορά έχουν στην τετραδα)
Το 205-55-17 ειναι σπανιότατη διασταση και πολυ ακριβη (Γι αυτο την βαζει η Renault να ουμ.Ειμαστε κιμπαριδες εμεις ) -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ενταξει, στην Αθηνα το πιο φθηνο κανει 570 λοιπον
Εμεις το πιο ακριβο το βρηκαμε 600 βεβαια, αρα ολα παιζουν στην διασταση μας στην Αθηνα μεταξυ 570-600.Και γω τα δικα μου τα χω βρει απο 530 μεχρι 680...
Τι θα πω δηλαδη οτι κανουν 530? Οχι, 600 κανουν πανω κατω... Εναν μεσο ορο των αξιοπρεπων ελαστικων κοιταζω. Αν τα βρει καποιος φτηνοτερα, μαγκια του. -
Εγω που φοραω 245/45/17 τι να πω...Πρεπει να βγαινουν 700 με 800ευρω.
-
Οι τιμες ειναι χωμα σε σχεση με 4-5 χρονια πριν, οπου η 4αδα ειχε 1000αρικο..
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Εγω που φοραω 245/45/17 τι να πω...Πρεπει να βγαινουν 700 με 800ευρω.500 ευρω η 4αδα Conti Sport contact 5..225/45/17
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Οι τιμες ειναι χωμα σε σχεση με 4-5 χρονια πριν, οπου η 4αδα ειχε 1000αρικο..Εγω που φοραω 245/45/17 τι να πω...Πρεπει να βγαινουν 700 με 800ευρω.
500 ευρω η 4αδα Conti Sport contact 5..225/45/17
450€ για τα 225×45-17 Pirelli Pzero Nero GT.
Δεν βρήκα πουθενά reviews αλλά νομίζω οτι δεν θα βρω καλύτερα σε αυτή τη τιμή.
Πήγα για μπρος-πίσω, και με πριζωσε ο λαστιχάς μου.... έχω κάνει και 50000....
Πάλι καλά που υπάρχει ακόμα το δώρο του πάσχα.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
225×45-17 Pirelli Pzero Nero GT.
έγραψα ήδη τα πρώτα 1000-1500 χιλιόμετρα με δαύτα σε 195/45/16 .
Τέλη Φλεβάρη παραγωγή
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Τέλη Φλεβάρη παραγωγή
Και πως σου φαίνονται? Τι είχες πριν?
Στάλθηκε από το GT-I9305 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Βελ, όχι.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Προοδευτικοτητα. Οσο και αν φαινεται παραξενο για Ιαπωνικο ελαστικο ειναι αρκετα προοδευτικο. ....
ΙΑΠΩΝΙΚΟ το DUNLOP BLUERESPONSE?
-
Ο χρήστης SoKoFLiKo έγραψε:
Προοδευτικοτητα. Οσο και αν φαινεται παραξενο για Ιαπωνικο ελαστικο ειναι αρκετα προοδευτικο. ....
ΙΑΠΩΝΙΚΟ το DUNLOP BLUERESPONSE?
Οι σχιστοματιδες ειναι παντου...
-
Τέλη Φλεβάρη παραγωγή
Είχα : Hankook S1 Evo -> Michelin Pilot Sport 3 και τώρα πλέον τα Pirelli.
Είναι πιο θορυβώδες σε σχέση με το PS3 , έχει πιο σκληρά πλαινά σε σχέση με το PS3 αλλά λιγότερο
σκληρά απο το Hankook, το φρενάρισμα είναι πολύ καλό και είναι φασαριόζικα όταν το αυτοκίνητο
χάνει πρόσφυση.
Διαφορές σε κατανάλωση , ευθυβολία ή κάτι ανάλογο δεν είδα. Στα πρώτα 1500 θεωρώ οτι είναι καλύτερο
για τα δικά μου γούστα σε σχέση με το Michelin αλλά και πάλι λίγο χειρότερο απο το Hankook.Έχουν και εγγύηση για 20000 χλμ με αντικατάσταση.
ΥΓ τιμή για 195/45 R 16 84 V στα 370.
ΥΓ 2 : το φρενάρισμα αποδεικνύεται μέχρι τώρα το πιο δυνατό τους ατού. -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Τέλη Φλεβάρη παραγωγή
Είχα : Hankook S1 Evo -> Michelin Pilot Sport 3 και τώρα πλέον τα Pirelli.
Είναι πιο θορυβώδες σε σχέση με το PS3 , έχει πιο σκληρά πλαινά σε σχέση με το PS3 αλλά λιγότερο
σκληρά απο το Hankook, το φρενάρισμα είναι πολύ καλό και είναι φασαριόζικα όταν το αυτοκίνητο
χάνει πρόσφυση.
Διαφορές σε κατανάλωση , ευθυβολία ή κάτι ανάλογο δεν είδα. Στα πρώτα 1500 θεωρώ οτι είναι καλύτερο
για τα δικά μου γούστα σε σχέση με το Michelin αλλά και πάλι λίγο χειρότερο απο το Hankook.Έχουν και εγγύηση για 20000 χλμ με αντικατάσταση.
ΥΓ τιμή για 195/45 R 16 84 V στα 370.
ΥΓ 2 : το φρενάρισμα αποδεικνύεται μέχρι τώρα το πιο δυνατό τους ατού.Αυτό με τα σκλήρα πλαινά με χαλάει λίγο γιατι μετά τα Bridgestone ήθελα κάτι πιο μαλακό... αν και τα PS3 είναι το άλλο άκρο...
Θα σας πω σε κανα μήνα ... αν είμαστε ακόμα εδώ...
Βελ, όχι.
Εσύ θέλεις να με φτάσεις στις κατανάλωσεις και θες να έχω χαλια λάστιχα για να μην μπορώ να τρέξω !!!!
Σε κατάλαβα κύριος !!!
-
Ο χρήστης SoKoFLiKo έγραψε:
Τα** Premium Contact 2** τα έχω σε 195/60/15.Τα συν:
- λίγος θόρυβος
- καλό κράτημα σε βρεγμένο και στεγνό,
Τα μείον:
- μικρή πληροφόρηση από το δρόμο και
- απίστευτα γρήγορη φθορά, ιδίως αν τα πιέζεις στην οδήγηση...
Τώρα τα Blueresponse θέλουν χρόνο για να δείξουν τι είναι. Φαίνονται καλύτερα από τους προκατόχους τους, αλλά το θέμα είναι αν είναι καλύτερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό!
Εγώ είμαι (αναγκαστικά λόγω 185/60/14) μεταξύ των δύο καθόσον Bridgestone ER 300, Michelin Energy Saver, Toyo CF2, Yokohama S drive, Pirelli κλπ σκέτη απογοήτευση. Θα περιμένω για ασφαλέστερα συμπεράσματα από τα Blue για να αποφύγω πάση θυσία τα PC2 λόγω ρυθμού φθοράς.
Τα Bridgestone ER 300 τα έχω σε 205/55/16. Είμαι ευχαριστημένος με το κράτημά τους και σε στεγνό και σε βρεγμένο. Δεν είμαι τόσο στο να τα πιέζω στο όριο τους και ίσως για αυτό δεν έχουν φθαρεί γρήγορα. Υπ' όψιν τα πήρα και μεταχειρισμένα.
-
Εσύ θέλεις να με φτάσεις στις κατανάλωσεις και θες να έχω χαλια λάστιχα για να μην μπορώ να τρέξω !!!!Σε κατάλαβα κύριος !!!
Πέρα απ' την πλάκα, πολύ ήσυχα και άνετα είναι τα Conti SportContact 5 που 'χουμε βάλει. Σκέψου τα. Τελευταία φορά που ρώτησα για φίλο πριν κάνα μήνα έπαιζαν στα 480.
-
Καλημέρα.
Είμαι σε αναζήτηση ελαστικών και ζητώ τη βοήθειά σας.Info:
[list:3fltrb17]
[:3fltrb17]Renault Clio '97[/3fltrb17]
[:3fltrb17]155/70/13 (Pirelli, μέχρι σήμερα)[/3fltrb17][/list:u:3fltrb17]
Συνθήκες:
[list:3fltrb17]
[:3fltrb17] Οδήγηση εντός πόλης και προαστίων κυρίως (Αθήνα)[/3fltrb17]
[:3fltrb17] (Όπου με παίρνει πατάω λίγο γκαζάκι, και όπου το σηκώνει το 'κουβαδάκι' μου)
[/3fltrb17][/list:u:3fltrb17]
Το ΚΤΕΟ που πέρασα πριν λίγες μέρες μου 'έκοψε' τα εμπρός λάστιχα στον έλεγχο, λόγω φθοράς.
Έχω 10 μέρες ακόμα περιθώριο να τα αλλάξω, για να ξαναπεράσω. Χωρις να είναι το μόνο που με ενδιαφέρει το να περάσουν το ΚΤΕΟ, βέβαια.
Καιροί δύσκολοι, και η ανεργία μου χτύπησε την πόρτα. Ψάχνω κάτι οικονομικό όσο γίνεται, αλλά δεν θα βάλω σε δεύτερη μοίρα την ασφάλεια αν τίθεται θέμα.
Τι προτείνετε?? (Και ίσως, από που?)ΥΓ. Είναι δόκιμο να αλλαχτούν μόνο τα μπροστινά ελαστικά?
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης LeukoClio έγραψε:
Καλημέρα.
Είμαι σε αναζήτηση ελαστικών και ζητώ τη βοήθειά σας.Info:
[list:38x91eh2]
[:38x91eh2]Renault Clio '97[/38x91eh2]
[:38x91eh2]155/70/13 (Pirelli, μέχρι σήμερα)[/38x91eh2][/list:u:38x91eh2]
Συνθήκες:
[list:38x91eh2]
[:38x91eh2] Οδήγηση εντός πόλης και προαστίων κυρίως (Αθήνα)[/38x91eh2]
[:38x91eh2] (Όπου με παίρνει πατάω λίγο γκαζάκι, και όπου το σηκώνει το 'κουβαδάκι' μου)
[/38x91eh2][/list:u:38x91eh2]
Το ΚΤΕΟ που πέρασα πριν λίγες μέρες μου 'έκοψε' τα εμπρός λάστιχα στον έλεγχο, λόγω φθοράς.
Έχω 10 μέρες ακόμα περιθώριο να τα αλλάξω, για να ξαναπεράσω. Χωρις να είναι το μόνο που με ενδιαφέρει το να περάσουν το ΚΤΕΟ, βέβαια.
Καιροί δύσκολοι, και η ανεργία μου χτύπησε την πόρτα. Ψάχνω κάτι οικονομικό όσο γίνεται, αλλά δεν θα βάλω σε δεύτερη μοίρα την ασφάλεια αν τίθεται θέμα.
Τι προτείνετε?? (Και ίσως, από που?)ΥΓ. Είναι δόκιμο να αλλαχτούν μόνο τα μπροστινά ελαστικά?
Ευχαριστώ.Oχι αλλαξε τα και τα 4, εχεις και clio, μη σου πεταξει κανα κωλιδι με το πρωτο νερακι, κριμα ειναι...
Εχεις και διασταση που εχουμε να ακουσουμε χρονια... Με μια μικρη ερευνα που εκανα, τα καλυτερα λαστιχα μονο απο ταμπελες που κοιταξα και καποια σχολια ειναι τα :
-Dunlop SP Street Response
-Goodyear Duragrip
-Continental Eco Contact 3Πανω κατω ιδιες τιμες θα βρεις σε ολα. Γυρω στα 170 πρεπει να ναι απ' ο,τι βλεπω η 4αδα ο,τι και να βαλεις...
Υ.Γ. : Τωρα μεταξυ μας, σε τετοια διασταση, θες κατι που να ναι μαυρο, μαλακο, και να γυριζει... Απο υπευθυνους κατασκευαστες ειναι ολα αυτα τα ελαστικα, οποτε επικινδυνα δε θα ειναι. Επιδοσεις δε θα βρεις, απλα να μη σε πουλησει στο ακυρο. Αν διαλεξεις κατι επωνυμο τοτε θα σαι μια χαρα. Τα ισως 20-30 ευρω διαφορα που μπορει να βρεις καμια δευτεραντζα δεν αξιζουν την ασφαλεια σου.
-
Αν δε μπορεις να αλλαξεις κ τα 4 ναι, μπορεις να κανεις μονο τα εμπρος, αλλα εννοειται πως καλυτερα να βαλεις μια φρεσκια 4αδα να'χεις το κεφαλι σου ησυχο. Στη διασταση σου ακριβως -αλλα σε σαξο- φοραω αυτη τη στιγμη τα michelin energy saver, δε με εχουν προδωσει πουθενα αλλα οκ δεν ειναι αυτο που λεμε 'βεντουζα'.
Σε 175/70/13 τωρα σε αλλο αυτοκινητο εχω τα uniroyal rainexpert που με εντυπωσιασαν με την προσφυση τους αλλα πολυ μαλακα σε σχεση με τα πιρελι που ειχα πριν, πλην ομως πολυ ανετα-αθορυβα.
Μπορει να υπαρχουν πολυ καλυτερα στη διασταση αυτη εννοειται, αλλα απο αυτα τα δυο που εχω δοκιμασει θα επελεγα το μισλεν για κινηση περισσοτερο σε πολη και τα γιουνιρογιαλ για πιο απαιτητικες συνθηκες. -
την 155/70/13 την εχει ο γατος μου και θα σου ελεγα με κλειστα ματια hankook optimo 715
αν πας σε κατι πιο οικονομικο αντε να σωσεις 10-20ευρω......καθως τα περισσοτερα κοστιζουν περι τα 170 οπως προαναφερθηκε -
Εντυπώσεις από Goodyear EfficientGrip Performance 205/55/R16 91V!
Μετά από ταξιδάκι 500km μπορώ να πω ότι είναι πολύ άνετα, έχουν καλά κρατήματα και φρενάρουν εξαιρετικά σε στεγνό! Ειδικά το τελευταίο το διαπίστωσα εχτές στο γυρισμό με τα απότομα σταματήματα στην εθνική Αθηνών-Πατρών!
Αναμένουμε βροχή για περαιτέρω εντυπώσεις!Όσων αφορά το θόρυβο αυτός είναι ελάχιστος, αλλά ακούω ένα βουητό που ενδέχεται να είναι και από το αμάξι κάποιες φορές...
Παίζει να έχουνε πλατύνει το φάσμα για να πετύχουν 68dB?Από κατανάλωση 7.0l/100km με ανεβοκατεβάσματα βουνού και την κίνηση της επιστροφής!
-
Orestis.D, efthymis, GGAB, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Πήρα τηλέφωνο σε 'γνωστό μαγαζί, στη Λ.Θησέως-Καλλιθέα', και μου έδωσαν τις παρακάτω τιμές (με τοποθέτηση-ζυγοστάθμιση):
[155/70/13]
-Dunlop SP Street Response: 210€
-Continental Eco Contact 3: 190€
-Sava: 160€Σχόλια?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]