-
Σοβαρή ερώτηση. Στο φόρουμ αυτό, επιτρέπεται η έκθεση ανηλίκων σε πορνογραφικό περιεχόμενο?
-
Όχι.
-
Τότε φαντάζομαι ότι οι mods πήραν χαμπάρι ότι αυτό ακριβώς συνέβη πριν καμιά ώρα στο chat στην αρχική σελίδα.
-
Αν έτυχε να ήταν κάποιος εκεί τη σωστή στιγμή τότε θα το πήραν χαμπάρι, αν όχι, όχι.
Οι mods δεν έχουν υποχρέωση να καλύπτουν τα πάντα, είναι εθελοντές και προσπαθούν να καλύπτουν όσο θέλουν, όποτε θέλουν. Και φυσικά ουδεμία ευθύνη φέρουν για το τί βάζει ο καθένας.
Υπεύθυνος είναι αυτός που το έβαλε... -
Όπου να ναι θα ποστάρει ο Ξενοφών 'Photo or it didn't happen'
-
Κι εσύ roman βλέπω πως 'βοηθάς' αναπαράγοντας τις φωτογραφίες σε ένα θέμα με μεγάλη κίνηση, ωραίος. Τι ακριβώς κατάφερες με αυτό; Εφόσον σε χάλασε, στείλε ένα πμ σε κάποιον διαχειριστή.
-
δεν νομίζω ότι μπορείς να ψέγεις τους μοντ επειδή δεν ειναι πανταχού παρόντες ρε ρόμαν ( και δει στο τσατ που 'τρεχει')
Απ την άλλη, εφόσον είναι γνωστό τί και πως και μάλιστα συγκεκριμένοι το χουν γαμήσει με τις τσόντες, καλό θα είναι να μαζευτούν, είναι γελοίο το θέμα
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν έτυχε να ήταν κάποιος εκεί τη σωστή στιγμή τότε θα το πήραν χαμπάρι, αν όχι, όχι.
Οι mods δεν έχουν υποχρέωση να καλύπτουν τα πάντα, είναι εθελοντές και προσπαθούν να καλύπτουν όσο θέλουν, όποτε θέλουν. Και φυσικά ουδεμία ευθύνη φέρουν για το τί βάζει ο καθένας.
Υπεύθυνος είναι αυτός που το έβαλε...Μου φαίνετα ιότι με αυτό που μόλις έγραψες ακυρώνει όλον τον ισχύοντα κανονισμό. Δεν έχουν ευθύνη για το τι μπαίνει, δεν σημαίνει ότι και πρέπει να μπαίνει. Και έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν, προφανώς και δεν μου πέφτει ο λόγος, αλλά αυτό όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι ένα απλό off topic. Προσωπικά δεν με ενοχλεί, αλλά όταν παίζει πχ η 10χρονη ανηψιά μου δίπλα μου και ανοίγω το φόρουμ των 4ων Τροχών και το πρώτο πράγμα που εμφανίζεται είναι τσόντα, ε δεν είναι και το πιο ευχάριστο να δίνεις εξηγήσεις στους γονείς της. Και μην γράψεις, ''μην μπαίνεις στο φόρουμ'', γιατί γι'αυτή την περίπτωση τότε θα έπρεπε να υπάρχει προειδοποιητικό για απαγόρευση για κάτω των 18, όπως είναι ο mikeefol παραπάνω. Και όπως γράφω δεν είναι η πρώτη φορα, ισως θέλει λίγακι περισσότερη προσοχή το τσατ, γιατί κατέληξε σήμερα Brazzers chat. (και φανταστείτε να το έβλεπαν οι γονείς του mikeefol, ότι ένας μπάρμπας του στέλνει κοντινά, και να αρχίσουν τις αγωγές εναντίων όλων, ε δεν θα είναι και πολύ όμορφο)
Κι εσύ roman βλέπω πως 'βοηθάς' αναπαράγοντας τις φωτογραφίες σε ένα θέμα με μεγάλη κίνηση, ωραίος. Τι ακριβώς κατάφερες με αυτό; Εφόσον σε χάλασε, στείλε ένα πμ σε κάποιον διαχειριστή.
Ναι μαλακία μου. Στην αρχή είχε πλάκα, μετά όμως έγινε ξεφτύλα κανονική. Κάντο έδιτ
-
Δίκιο έχεις στο ότι δεν πρέπει να μπαίνουν τέτοιες φωτογραφίες. Θα το φροντίσουμε.
-
πώς ρε συ; μόνο αν ενεργοποιείται το chat όταν είναι κάποιος mod online.
-
Στο τσατ ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του και πρεπει οι συμμετεχοντες να κραταμε ενα επιπεδο αν θελουμε να υπαρχει, αλλιως αν ειμαστε αναξιοι ας το κοψουν εντελως. Οι mods ειναι αδυνατον να παρακολοθουν καθε δευτερολεπτο τι ανεβαινει και απο ποιον.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πώς ρε συ; μόνο αν ενεργοποιείται το chat όταν είναι κάποιος mod online. -
σωστά
-
To φορουμ σε ορισμενες φασεις, πχ εδω και κανα 15λεπτο, ΣΕΡΝΕΤΑΙ στην κυριολεξια. Προσπαθω πχ να κανω login, κανει πολυ ωρα. Αλλα site λειτουργουν κανονικα. Μπορω να κανω κατι?
-
Μάλλον όχι...
-
Τουλάχιστον αν είναι να κλείσει, που απεύχομαι σφόδρα, ενημερώστε κανα 4 5 μερες πριν να ανταλλαχθουν msns, skype, fb κτλ κτλ
-
Άλλαξε από τώρα msnsns, skypes ,fb κλπ, να είσαι σίγουρος, μη περιμένετε τελευταία στιγμή, ά ρε έλληνα ναουμε.
-
Εγώς ήδης έκανας friends requests stonς IKEs.
-
Να ρωτήσω κάτι? Πως γινεται αυτό το emoticon να γραφει ένα όνομα όπως αυτό που έχει στην υπογραφή του ο αγαπητός umaga?
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=11&p=2800801#p2800801 -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι? Πως γινεται αυτό το emoticon να γραφει ένα όνομα όπως αυτό που έχει στην υπογραφή του ο αγαπητός umaga?
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=11&p=2800801#p2800801http://www.smileygenerator.us/smileys/g ... /spraysig/
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]