-
εγω απλη απολυβδη βαζω. οι 100σταρες ειναι πεταμενα λεφτα κατα τη γνωμη μου.
στην ελλαδα υπαρχει περιπτωση την 95αρα να την πουλανε για 100σταρα. δεν θα μου εκανε εντυπωση κατι τετοιο.
εδω παντως ειναι στο 1.62-4 η αμολυβδη. -
Ο χρήστης pipitopapaki έγραψε:
Υπάρχει εντολή να πρηζουν οι κακομοιροι οι υπάλληλοι τον κόσμο να βάλει 100αρα στα της σελ;
χαχαχαχαχ... ισχυει... και μενα με πρηξε... 'μα βαλτε, ειναι καταπληκτικη, θα δειτε διαφορα και εγω τετοια βαζω...κλπκλπ'
προφανως και υπαρχει οδηγια.Του λες εγω θελω το χειροτερο για το αμαξι μου και τελειωσε το θεατρακι.
Το καλυτερο ειναι οταν μου λενε να ανοιξω το καπω για ελεγχο λαδιων...σουου!
Βαζω σελ μονο οταν δεν ειμαι στις καλες μου..Υγ:Παντως και στην bp εχει αρχισει τελευταια το ιδιο τροπαρι απλα οχι τοσο πρηξαρχιδικο.
-
EKO και ξερό ψωμί.
-Πόσο να βάλω?
-50€Πιάνει αμέσως την αντλία της απλής και βάζει. Ούτε κατοστάρες ούτε 97αρες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
EKO και ξερό ψωμί.-Πόσο να βάλω?
-50€Πιάνει αμέσως την αντλία της απλής και βάζει. Ούτε κατοστάρες ούτε 97αρες.
Ποθεν εσχες?
-
Και στα πρατηρια που δεν τα δουλευει η ιδια η Shell, αλλα πρατηριουχοι το ιδιο πραγμα γινεται!
50 ευρω και ο υπαλληλος πιανει την μανικα της 95αρας...Αυτα ειναι πρακτικες της εταιριας και οχι των πρατηριουχων!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Υπάρχει εντολή να πρηζουν οι κακομοιροι οι υπάλληλοι τον κόσμο να βάλει 100αρα στα της σελ;
χαχαχαχαχ... ισχυει... και μενα με πρηξε... 'μα βαλτε, ειναι καταπληκτικη, θα δειτε διαφορα και εγω τετοια βαζω...κλπκλπ'
προφανως και υπαρχει οδηγια.Του λες εγω θελω το χειροτερο για το αμαξι μου και τελειωσε το θεατρακι.
Βαζω σελ μονο οταν δεν ειμαι στις καλες μου..Υγ:Παντως και στην bp εχει αρχισει τελευταια το ιδιο τροπαρι απλα οχι τοσο πρηξαρχιδικο.
'Θα δεις τρομακτική διάφορα στην επιτάχυνση '
' δεν τρέχω έτσι και αλλιώς πλέον'
'Ε, θα εχει κι οικονομία, πάνω απο 25%...'
... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
'Θα δεις τρομακτική διάφορα στην επιτάχυνση '
' δεν τρέχω έτσι και αλλιώς πλέον'
'Ε, θα εχει κι οικονομία, πάνω απο 25%...'
...'έχω μαγνητάκι'
-
Τι λέει η τιμή λίτρου στην ελλάδα??
Πρέπει να φουλαριστεί το αμάξι γιατί στην Ιταλία είναι στο 1,90€/λτ -
Εγώ βάζω ανατολική αττική με 1.59 αλλά αθήνα βλέπω και 1.56 ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ βάζω ανατολική αττική με 1.59 αλλά αθήνα βλέπω και 1.56 ...Αχαα, ωραία ευχαριστώ .
-
Χθες έβαλα από πρατήριο AEGEAN με τιμή 1.602. Στο Κορδελιό, στη Μοναστηρίου (σε αυτό το ύψος περίπου), μπαίνοντας Θεσσαλονίκη από την παλιά εθνική Θεσσαλονίκης-Βέροιας,. Ξέρουμε τίποτα γι αυτόν; Το αμάξι πηγαίνει μια χαρά, δεν μπορώ να ξέρω αν κλέβει, μιας και ήμουν λίγο κάτω από το 1/4 και έβαλα 30€. Μου κανε τρομερή εντύπωση η τιμή...
Πιο κάτω στην αριστερή μεριά του δρόμου είχε ΕΚΟ με 1.609.
Στα υπόλοιπα πρατήρια της Θεσσαλονίκης που πέρασα οι τιμές έπαιζαν από 1.619 (στο ΕΛΙΝ στη Λαγκαδά) με συνηθέστερη τιμή περί τα 1.640 περίπου σε διάφορα πρατήρια. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
δεν μπορώ να ξέρω αν κλέβειΟλοι κλεβουν, το θεμα ειναι ΠΟΣΟ.
-
η βενζίνη πάντως ακριβαίνει σταθερά τον τελευταίο καιρό...
ενδεικτικά shell vpower 97 χθες 1,748
σήμερα με την έκπτωση που ισχύει μέχρι Πέμπτη 1,728! -
Σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος, η τιμή της βενζίνης χειραγωγείται και όντως αργει να πέσει η τιμή της στον καταναλωτή.
Η ανάλυση δείχνει ότι η προσαρµογή των τιµών της βενζίνης στις µεταβολές των τιµών
του πετρελαίου είναι ασύµµετρη. Έτσι αναθεωρεί ευρήµατα προηγούµενων µελετών που
βασίζονται σε λιγότερο αξιόπιστες οικονοµετρικές τεχνικές. Το εύρηµα της ασύµµετρης
προσαρµογής φανερώνει µια επιχειρηµατική στρατηγική σύµφωνα µε την οποία οι πωλητές
της βενζίνης επιδιώκουν να αυξήσουν τα περιθώρια κέρδους τους, καθώς καθυστερούν
να χαµηλώσουν τις λιανικές τιµές της βενζίνης όταν η διεθνής τιµή του πετρελαίου
πέφτει, αλλά σπεύδουν να τις αυξήσουν όταν η διεθνής τιµή του πετρελαίου ανεβαίνει. Μια
τέτοια στρατηγική ενδεχοµένως φανερώνει ότι η προσφορά της βενζίνης χαρακτηρίζεται
από συµπράξεις, οι οποίες ευνοούνται από έλλειψη ανταγωνιστικών συνθηκών στη δοµή
της ελληνικής αγοράς καυσίµων.Ολόκληρο το pdf είναι εδώ http://www.bankofgreece.gr/BogEkdoseis/ ... 201212.pdf
-
Και τιποτα δεν εγινε/θα γινει...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
η βενζίνη πάντως ακριβαίνει σταθερά τον τελευταίο καιρό...
ενδεικτικά shell vpower 97 χθες 1,748
σήμερα με την έκπτωση που ισχύει μέχρι Πέμπτη 1,728!Συνεχίζουμε σε αυτό...1,5 μήνα τώρα η τιμή είναι αυτή
-
Τι είναι το Ε10 στην απλή αμόλυβδη??
-
εκκαθαριστικό οκτανίων
-
Ethanol 10, Αιθανόλη 10%
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
εκκαθαριστικό οκτανίων
Βενζίνη ώρα μηδέν!