-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Δεν σε συμφέρει να μην πεις από που είσαι καθώς έτσι δεν μπορείς να αιτηθείς άσυλο..Ασυλο δικαιούσαι για συγκεκριμένους λόγους πχ. αν αποδείξεις ότι στην πατρίδα σου κινδυνεύει η ζωή σου, ότι διώκεσαι για πολιτικούς ή ιδεολογικούς λόγους κτλ. Πόσο εύκολο είναι νομίζεις να τα αποδείξει αυτά ένας Χ μετανάστασης ?
Αντιθέτως τον συμφέρει να μην πει από που είναι γιατί έτσι, πολύ απλά, δεν μπορούμε να τον στείλουμε πίσω, η απέλαση δεν γίνεται προς όπου τύχει αλλά προς τη χώρα προέλευσης -αν δεν είναι γνωστή αυτή, δε γίνεται απέλαση.
Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που όσοι παράνομοι μετανάστες συλλαμβάνονται στα σύνορα έχουν όλοι εξαφανίσει τα διαβατήριά τους.Αν παρόλα αυτά αρνήσε , πράγμα που νομίζω σπάνια συμβαίνει , κρατείσαι για το 6 μηνο που ορίζει ο νόμος ,σε αφήνουν για 30 μέρες με υπηρεσιακό σημείωμα που ορίζει ότι έχεις 30 ημέρες να αποχωρήσεις οικειοθελώς από την χώρα..Μετά από τις 30 ημέρες έτσι και σε ξανατσακώσουν , πας ξανά μέσα για 6 μήνες κ.ο.κ
Μμμμ, πολύ αποτελεσματικό...
-
τότε γιατί δεν το κάνουν όλοι αυτό ???
Θα ήταν η πιο εύκολη λύση να παραμείνουν στην χώρα...Τα διαβατήρια να ξέρεις τους τα αφρίζουν οι δουλέμποροι για ευνόητους λόγους.. εκτός βέβαια από αυτούς που μονοι τους τα εξαφανιζουν..
-
Μα το κάνουν όλοι!
Οποιοι απελαύνονται είναι επειδή έχουν πει οικειοθελώς (ή μετά από μερικές μπούφλες...) από που είναι. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
τότε γιατί δεν το κάνουν όλοι αυτό ???
Θα ήταν η πιο εύκολη λύση να παραμείνουν στην χώρα...Τα διαβατήρια να ξέρεις τους τα αφρίζουν οι δουλέμποροι για ευνόητους λόγους.. εκτός βέβαια από αυτούς που μονοι τους τα εξαφανιζουν..
Μα, μηπως τελικα ολοι αυτο κανουν? Αυτο ρωταω κ εγω.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
antonis-team σεβάσου τη χώρα που σε φιλοξενεί και γράφε Ελληνικά. Είναι και στους κανονισμούς του φόρουμ
Μια χαρα ελληνικα γραφει και κοψε επιτελους τις ειρωνιες και τις εξυπναδες ,σε καθε σου ποστ.
Σε ευχαριστώ Χρήστο μου. Όλοι γνωρίζουν να διαβάζουν, άλλοι χωρίς λόγο προσπαθούν να αποδομήσουν κάποιο, ή προσπαθούν αυτά που εκείνοι μόνον καταλαβαίνουν.
Έχω γράψει πολλές φορές, ότι είμαι εκ πεποιθήσεως ανορθόγραφος, και δεν ακλούθησα φιλολογικό κλάδο!. 16 χρόνια τεχνικής εκπαίδευσης, σε όλες της βαθμίδες, αφορούν έμενα τους φίλους και τους πελάτες μου. Μαζί σου και κατ’ ίδιαν πίνοντας καφέ, θα μου έδινε χαρά. Για την ιστορία, μεγαλοκλασάτο στέλεχος του κόμματος μου, (ο θεός να τον συγχωρέσει, και ελαφρύ το χώμα που τον καλύπτει), πέρασε ορισμένες απόψεις μου!. τέλος τα of topic!.
Προ ημερών, συνάδελφος με την ειδικότητα σου, στην ευρύτερη περιοχή μου, λίγο πριν κλίσει, παρκάρισαν άγνωστοι με την όπισθεν κλιστώ φορτηγό. Πήραν τα πάντα σε εργαλεία και λάστιχα, πλην από ξεμονταριστεί και ζυγοστάθμιση, που ήταν βιδωμένα με ρόμπολτς επάνω σε λάστιχα για τον θόρυβο. Για να μην λασκάρουν τα παξιμάδια, τα είχε πονταρισμένα.
Έφυγαν, οπλοφορούσαν. Ο συνάδελφος δεν έκανε καταγγελία, και είχε λόγο…..
Έκλισε για τρείς μέρες, και έχει ξανά ανοίξει κανονικά. Τον ρώτησα….. δεν απάντησε….. χαμογέλασε….
Για την ιστορία έχει τελειώσει και αυτός την σχολή ανορθόδοξου πολέμου στην Οίτη, όπως και εγώ….. είναι κάλος φίλος και εν μέρη συνεργάτης. Του πέρασα στο τηλέφωνο του να μπορεί να με καλεί με ένα πλήκτρο….. αν και πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί, παρά μόνον για την παρέλευση 48 ωρών…...
Μα ενόσω καλέ μου φίλε, καλέ μου συνάδελφε, έχουμε σαν ενότητα το θέμα……. τρόποι αυτοάμυνας, ή αστειεύονται οι κατ’ έμενα παπαρολογούν, (ευτυχώς όχι όλοι). Σαν να είναι όλοι της κατηγορίας του, ‘χαλαρώστε για να το απολάυσετε’…..
……πολλοί αρσενικοί….. άντρες?.
Α. -
@antonis-team μπηκανε με οπλα στο μαγαζι του φιλου σου και του κλεψανε ολα τα εργαλεια?
αυτος τι εκανε? πηρε την αστυνομια? τους αντισταθηκε? ειχανε κουκουλες η ειδε προσωπα? τα βρηκε τα εργαλεια? -
Δολοφόνησε με άλλους τέσσερις τη γιαγιά του για 25 ευρώ
Ένα ανατριχιαστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στο Νέο Ηράκλειο Αττικής κι εξιχνιάστηκε μετά από περίπου τεσσεράμισι μήνες. Η άτυχη 75χρονη γυναίκα...
είχε βρεθεί φιμωμένη και δεμένη στο υπνοδωμάτιό της, σε προχωρημένη σήψη, ενώ οι χώροι του διαμερίσματος παρουσίαζαν εικόνα έρευνας. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα δράστες της δολοφονίας είναι πέντε άτομα και συγκεκριμένα ο 18χρονος εγγονός της, άλλοι δύο νεαροί Έλληνες, ηλικίας 24 και 20 ετών και δύο Αλβανοί. Οι τρεις Έλληνες συνελήφθησαν χθες το πρωί στην Αθήνα, ενώ το ζευγάρι των Αλβανών στη Λευκάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας.Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, ο 18χρονος εγγονός σχεδίασε την εισβολή στο σπίτι της γιαγιάς του για να την ληστέψουν και ο 20χρονος τον έφερε σε επαφή με τον 24χρονο και τους Αλβανούς, με τους οποίους προχώρησε την εκτέλεση εγκληματικού σχεδίου.
Οι δράστες, μετέβησαν στο σπίτι της ηλικιωμένης και την ώρα που ερευνούσαν τους εσωτερικούς χώρους, έδεσαν και φίμωσαν τη γυναίκα, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.
Όπως ομολόγησαν οι ίδιοι από το διαμέρισμα άρπαξαν το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ.
http://www.thestival.gr/police/item/946 ... xzfjjewiiw
Πόσο μπάσταρδο μπορεί να είναι; Ελπίζω να το σκοτώσουν στην φυλακή!
-
ποσο αρρωστα μυαλο μπορει να κουβαλανε μερικοι?
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
@antonis-team μπηκανε με οπλα στο μαγαζι του φιλου σου και του κλεψανε ολα τα εργαλεια?
αυτος τι εκανε? πηρε την αστυνομια? τους αντισταθηκε? ειχανε κουκουλες η ειδε προσωπα? τα βρηκε τα εργαλεια?
Απαιτεί, να μην συζητάω το θέμα. Από άλλη πόρτα έμαθα, ότι το ανέφερε μετά από μέρες.
Σίγουρα και το ξέρει, ότι δεν θα βρει τίποτα.
Κατά την γνώμη μου, έχουν ανοίξει μαγαζί κάπου, πιθανών στο εξωτερικό.
Ο φόβος μου είναι το τι θα γίνει, όταν αποπειραθούν ξανά……. Βάρδα ότι κάνει να το κάνει μέσα στο μαγαζί.
Δεν ξέρω περισσότερα, μα και να ήξερα δεν θα μιλούσα.
Α. -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
ποσο αρρωστα μυαλο μπορει να κουβαλανε μερικοι?
Είμαι κατηγορηματικός φίλε μου και δεν είμαι μόνος, που ζητάω απεγνωσμένα την ποινή του θανάτου, για βαριά εγκλήματα ειδεχθή, του κοινού ποινικού δικαίου.
Σκέψου τον Παπαγεωργόπουλο, έχοντα σώας τας φρένας ισόβια, και αυτόν να τον βγάλουν τρελό και να του δώσουν 15 χρόνια σε ίδρυμα, και σε 5 χρόνια να βεβαιώσουν ότι έγινε καλά και να βγει……
Α. -
Ηρέμησε μάστορα! Πουθενά στον κόσμο δεν ισχύει θανατική ποινή για οικονομικά εγκλήματα!
-
παιζουν κατι ακρωτηριασμοι ομως...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ηρέμησε μάστορα! Πουθενά στον κόσμο δεν ισχύει θανατική ποινή για οικονομικά εγκλήματα!
Και λες αλήθεια φίλε μου, μα μίλησα για του κοινού ποινικού δικαίου, και όχι οικονομικούς παραβατικούς. Άλλωστε ο πιτσιρικάς, είναι εγκληματίας – δολοφόνος.
Το παράδειγμα μου στηριζόταν, στο ότι η ανωτάτη ποινή στην χώρα μας είναι τα ισόβια. Έτσι είτε μπουκάρεις , είτε σκοτώσεις μπουκάροντας, ανώτατη ποινή είναι τα ισόβια, που είναι άδικο.
Φιλικά
Α. -
Τα ισόβια στην Ελλάδα είναι 20 χρόνια. Υπάρχουν όμως και μεγαλύτερες ποινές όπως δις ή τρεις ισόβια. Για μια μπούκα άντε να φας 4-5 χρόνια το πολύ...
-
http://m.news247.gr/article/2230778/den ... thoun.html
Από την άλλη όμως, βεβαίως υπάρχει συνεργασία με το FBI και έχουμε ζητήσει από το FBI τεχνογνωσία ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις που η χώρα μας πρόκειται να βρει μπροστά της τα χρόνια που έρχονται. Διότι δυστυχώς, και λυπάμαι που το λέω, το ευρύτερο περιβάλλον της Ελλάδας, τόσο στην Μέση Ανατολή όσο και στη Βόρειο Αφρική, όσο και στην υποσαχάρια Αφρική, όσο δυστυχώς και σε χώρες όπως τα Αφγανιστάν και το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές που επηρεάζουν την Ελλάδα. Το περιβάλλον αυτό έχει γίνει τελείως ασταθές. Χρειαζόμαστε λοιπόν εξελιγμένες μεθόδους, χρειαζόμαστε τεχνογνωσία την οποία μπορούμε να πάρουμε από οποιονδήποτε είναι διατεθειμένος να μας δείξει τι κάνει και πως το κάνει.
από τη συνέντευξη του Δενδια κατά την παραμονή του στις ΗΠΑ...
-
«Διότι δυστυχώς, και λυπάμαι που το λέω, το ευρύτερο περιβάλλον της Ελλάδας, τόσο στην Μέση Ανατολή όσο και στη Βόρειο Αφρική, όσο και στην υποσαχάρια Αφρική, όσο δυστυχώς και σε χώρες όπως τα Αφγανιστάν και το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές που επηρεάζουν την Ελλάδα. Το περιβάλλον αυτό έχει γίνει τελείως ασταθές»
Όλη η ουσία του λόγου του Δένδια, περικλείετε δραματικά διατηπούμενει σε αυτές της αράδες.
Όπως και αποδεικνύετε περίτρανα, η παραβατικά διατηπούμενει επαγγελματική μας ιδιοσυγκρασία, η οποία για ίδια συμφέροντα, καταστρατηγεί τους νόμους. Και σίγουρα υπό την ανοχή της εκτελεστικής εξουσίας, που ενόσω ξέρει και μπορεί, δεν περιφρουρεί τους νόμους. Τα ‘αρπάζει’?. Αυτήν την αιτιολογία και μόνον σκέπτομαι, αιτιολογώντας τα αναιτιολόγητα δρώμενα. Και σίγουρα και ο δωροδόκος και οι δωρολήπτες είναι εξίσου παραβατικοί.
Και έτσι καταντάμε να διαιωνίζουμε το…. οι ηλίθιοι πολιτικοί και οι βλάκες ψηφοφόροι είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον.Διότι το να έχουμε νόμιμους οικονομικούς μετανάστες από τα βαλκάνια, το θεωρώ ως και επιβεβλημένη ανάγκη. Μα οι ορδές των εισβολέων από χώρες του πουθενά, με εξοργίζει παράφορα, και με οπλίζει με άγριες σκέψεις.
Και τα γραφόμενα μου, προσωπικά, δεν έχουν καμία χροιά ρατσιστικής διάθεσης, μα εμπεριέχουν τον φόβο μου για έκτροπες αντιδράσεις αυτοάμυνας. Για την περιφρούρηση των κεντημένων μας. Για την περιφρούρηση της σωματικής μας ακεραιότητας, της ψυχικής μας ηρεμίας.
Έτσι [size=150]**είναι γεγονός η Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας, και να μπουν από το πίσω του μυαλού μας τάχιστα εμπρός……[/**size]
Α. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Kacey δακτυλοσκοπησε , εαν δεν εχεις καθολου εγγραφα περνας απο συνεντευξη απο υπαλληλο της πρεσβειας της χωρας που δηλωνεις υπηκοος. αυτος βεβαιωνει οτι εισαι πραγματι ιρακινος η ουζμπεκος η κινεζος. μετα η διαδικασια ειναι γνωστη
Δεν με προσεχεις: εγω δεν δηλωνω τιποτα. δεν λεω ποιος ειμαι, πως με λενε, απο που ηρθα, τιποτα. Ειμαι ο αγνωστος Χ, αγνωστου προελευσεως. Κ φυσικα δεν υπαρχει κανενα χαρτι ή αρχειο ή στοιχειο που να δειχνει τα παραπανω, οταν εγω εχω πχ ξεκινησει απο το Τουρμπισταν κ εχω φτασει στην Ελλαδα καποια στιγμη στο παρελθον κολυμπωντας τον Εβρο.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε προτείνει να μείνει στον κέντρο συγκέντρωσης μέχρι να δηλώσει από ποια χώρα είναι. Δεν ξέρω αν υιοθετήθηκε και νομοθετήθηκε.
-
Δεν θα μπορεί μετά να μιλήσει ο άνθρωπος…… θα έχουν πλακώσει οι χρυσαυγήτες…..
Και εδώ έχω μια απορία!. Και καλά ο Άδωνης τα χώνει σε όλους τους εισβολείς!.
Ο Νικολάκης ο Μιχαλολιάκος, μανιάτης από την περιοχή και της μανολάδας……. Δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα τόσα χρόνια?..... ρεεεεεεεε πόσους τάιζε η αδύναμη φραουλίτσα !!!!!!!!.........
Μια τόσο δούτσικια ευαίσθητη ύπαρξη, σήκωνε στους ώμους της:
Νομοθετική εξουσία.
Εκτελεστική εξουσία.
Νομαρχιακή εξουσία.
Δημοτική εξουσία.
Μα και τους ανέργους συμπατριώτες μας?.
Τόσο φελλοί είναι όλοι, μηδαμινού βάρους?.
Και από τα 2ε το kg πόσα τελικά παίρνει ο παραγωγός, για και αυτός είναι θύμα του κατεστημένου?.
Μήπως οι εσωτερικοί εισβολείς της τσέπης μας είναι ποιο επικίνδυνοι?.
Τρέλααααααααα
Α. -
Δηλαδή μάστορα τελικά ούτε η ΧΑ είναι η λύση;
-
ψηφιζω τζακ νορις
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.