-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Μεγάλη προσέλευση σε Ι.ΚΤΕΟ στη Θεσσαλονίκη από μοτοσυκλέτες..http://www.zougla.gr/automoto/article/p ... tosikletes
πανικος και στο ΙΚΤΕΟ που παω εγω (Ε.Ο. Λάρισας Τυρναβου)
χαμος απο μοτο εδω και μερικες μερες και αναρωτιομουν γιατι...τελικα σημερα ειδα στην τοπικη εφημεριδα οτι η Περιφερειαρχης εδωσε 3 εβδομαδες παραταση
πριν κανα μηνα που πηγα αυτοκινητο και ρωτησα μου ειπαν για 18€ το μηχανακι (28€ το αυτοκινητο)
-
28 το αμάξι???
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
28 το αμάξι???ναι, ή 29€
εχουν ανταγωνισμο τα ΚΤΕΟ εδω... -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
28 το αμάξι???
ναι, ή 29€
εχουν ανταγωνισμο τα ΚΤΕΟ εδω...και η Αθήνα με δεκάδες ΙΚΤΕΟ έχουν ταρίφα 50αρικο.
-
Σιγά στον Βόλο έχει ή 15 ή 20 νομίζω 15 αλλά κρατάω μια μικρή επιφύλαξη και βάζω και το 20. Όταν το τσεκάρω θα σας πω
-
Ειναι larg ο Σγουρος, οχι σαν τη δικια μας την τσιγγουνα που εδωσε μονο 3 βδομαδες παραταση...
Περιφέρεια: Έως 25/5 ο τεχνικός έλεγχος δικύκλων
Από τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής ανακοινώνεται ότι παρατείνεται η τελική ημερομηνία υποχρέωσης προσέλευσης των δικύκλων μοτοσικλετών για τεχνικό έλεγχο, και πιο συγκεκριμένα, οι μοτοσικλέτες που έχουν ταξινομηθεί σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής και έχουν προσκληθεί για έλεγχο από 30-04-2012 έως και 30-04-2013, οφείλουν πλέον να προσέλθουν για τεχνικό έλεγχο έως και την 25-05-2013.
http://www.euro2day.gr/news/economy/124 ... ticle.aspx
-
Παιδια τα ιδιωτικα ΚΤΕΟ κοιτάνε αν εχουμε πυροσβεστήρα και φαρμακειο στο αμάξι μας;
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Παιδια τα ιδιωτικα ΚΤΕΟ κοιτάνε αν εχουμε πυροσβεστήρα και φαρμακειο στο αμάξι μας;ΟΧΙ . Βασικά δεν κοιτάνε τίποτα, οπότε μην σκάς
-
το πολύ πολύ να στο γράψουν σαν παρατήρηση. Άποψη μου είναι να πάρεις και να έχεις μαζί σου έναν σοβαρό πυροσβεστήρα και από άποψη μεγέθους και από άποψη κατηγορίας και δεν είναι και ακριβοί. Ακόμη και σε εσένα να μην χρειαστεί μπορεί να τον χρειαστεί κάποιος συνανθρωπος σου. Για το φαρμακείο δεν το συζητάω πεταμένα λεφτά με την ζέστη του καλοκαιριού άσε που αυτά που ορίζει ο ΚΟΚ να έχεις είναι αστεία.
-
Πρώτη κυκλοφορία (στο εξωτερικό) 10/2008. Εισαγωγή στην Ελλάδα και νέα άδεια κυκλοφορίας (στο εσωτερικό) 6/2009. ΚΤΕΟ περνάει 10/2013 ή είναι εκπρόθεσμο;
-
ΚΤΕΟ εισαγωγής απο εξωτερικό:
Μετράει με την νέα άδεια στην Ελλάδα ( αν εκδόθηκε έστω και 30/6/2009) + 2 χρόνια + 7 ημέρες = άντε 7/7/2011.
Με την εισαγωγή μτχ, έστω και λίγων ημερών με άδεια στο εξωτερικό, κοινώς ολοκαίνουριο, αλλά... μτχ, περνάς υποχρεωτικά ΚΤΕΟ για να εκδοθεί η Ελληνική άδεια κυκλοφορίας.
Αρα ====> Παντελώς εκπρόθεσμο ! , .....
εκτός αν το είχε σε δηλωμένη ακινησία (χωρίς πινακίδες) όλο αυτό το διάστημα απο 7/7/2011!
ΥΓ: Το ΚΤΕΟ και για τα ολοκαίνουρια ελληνικής αντιπροσωπείας είναι πλέον στην 4ετία (απο το 2008 ισχύει και έπιανε αναδρομικά τους πάντες). -
Ο χρήστης gakost έγραψε:
.................... Άποψη μου είναι να πάρεις .............Θέλω έναν για το σπίτι , έναν για τον καυστηρα , έναν για το αμάξι μου , έναν για το αμάξι της συζύγου και έναν για τη βάρκα , σύνολο 5 χ 35 ευρω = 175 ευρω τον χρονο και ... δουλειά δε κάνουν...... (εχω περάσει σεμινάριο πυροσβεστικών μέσων.......)
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Παιδια τα ιδιωτικα ΚΤΕΟ κοιτάνε αν εχουμε πυροσβεστήρα και φαρμακειο στο αμάξι μας;
ΟΧΙ . Βασικά δεν κοιτάνε τίποτα, οπότε μην σκάς
Διότι εδώ στη Σάμο τα κοιτάνε όλα είναι και πανάκριβοι , το μηχανάκι μου θελει εδώ 35 ευρώ ενώ στο Μr ΚΤΕΟ το πέρασα με 15 ευρώ !!!!! Μαλλον θα περάσω και το αμάξι στην Αθήνα !!!
-
Ξέρεις κανείς να μας πει για ποιο λόγο βγάζουν ψηφιακές φωτογραφίες τα αυτοκίνητα στα ΙΚΤΕΟ;
Μέτρησα πάνω από 20 ψηφιακές φωτογραφίες. Πορτμπαγκάζ, μηχανή, εσωτερικό και όλο το εξωτερικό.
Επιτρέπεται η φωτογράφηση;;Κατά τα άλλα έχω να πω ότι τα ΙΚΤΕΟ είναι μία απάτη, όπως και όλος ο θεσμός των ΚΤΕΟ. Βιομηχανία χρήματος.
Και επίσης με χάλασε πολύ που κάποιοι άγνωστοι μικρούληδες, οδηγούσαν το αυτοκίνητό μου.υ.γ. και πέφτει και πολύ βύσμα. Περνούσαν κάτι χρέπια διαλυμένα από την πίσω πόρτα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ξέρεις κανείς να μας πει για ποιο λόγο βγάζουν ψηφιακές φωτογραφίες τα αυτοκίνητα στα ΙΚΤΕΟ;
Μέτρησα πάνω από 20 ψηφιακές φωτογραφίες. Πορτμπαγκάζ, μηχανή, εσωτερικό και όλο το εξωτερικό.
Επιτρέπεται η φωτογράφηση;;
υ.γ. και πέφτει και πολύ βύσμα. Περνούσαν κάτι χρέπια διαλυμένα από την πίσω πόρτα.Κάτι λέγανε ότι θέλουν να βιντεοσκοπούν την διαδικασία και να κάνουν την γραμμή αυτόματη για να εξαλείψουν το φαινόμενο που αναφέρεις στο τέλος. Δεν ξέρω όμως αν ισχύει ήδη ή απλά εκεί που πήγες προετοιμάζεται ή το κάνει για άλλους λόγους
Κατά τα άλλα έχω να πω ότι τα ΙΚΤΕΟ είναι μία απάτη, όπως και όλος ο θεσμός των ΚΤΕΟ. Βιομηχανία χρήματος.
+00 και λίγα λές
-
Οσον αφορα την φωτογραφιση υποθετω για λογους αρχειου και για λογους accountability.
Σημερα το πρωι το υβριδικο μου Honda περασε ΚΤΕΟ. Τα αποτελεσματα θα ελεγα αρκετα καλα με τα αμορτισερ να δινουν υψηλοτερα ποσοστα αποσβεσης απο οτι στην πρωτη δοκιμη. Ο λογος βεβαια ηταν τ απλο γεγονος οτι η μετρηση βαρους εγινε χωρις τον οδηγο μεσα οποτε κ η μαζα που υπολογιστηκε ηταν κατα 90 κιλα μικροτερη. Αρα η αναγωγη της μετρουμενης δυναμης εγινε με μικροτερη απολυτη τιμη κρισιμης αποσβεσης....
Τα ποσοστα πεδησης ειναι λιγο καλυτερα απο τον προηγουμενο ελεγχο (νεα ελαστικα γαρ σε αντιθεση απο τα ενος ετους τοτε Ebergy Saver) και η αποκλιση εμπρος ειναι οκ.
Χρονοε μιση ωρα κ κοστος 55€. Με τις υγειες μας.
ΥΓ. Στο συγκεκριμενο συνεργειο δεν παρατηρησα κατι τ περιεργο οσον αφορα συνδιαλλαγες με τον πελατη. Και ηταν πιο εξυπηρετικοι και πιο επαγγελματιες κατα τη γνωμη μου απο τους ανθρωπους του Ικτεο της ιδιας αλυσιδας που ειχα παει σε μαγαζι τους στα Νοτια Προαστια.
-
Οι φωτογραφίες νομίζω πως στέλνονται σε τμήμα του υπουργείου. Γι αυτό και πρέπει να περάσει μισή ώρα από την πρώτη φωτογραφία μέχρι να εκδοθεί το χαρτί του ελέγχου.
-
Κι εγώ πέρασα την Τετάρτη. Εχασα ένα μισάωρο από την ζωή μου χωρίς λόγο. Οση ώρα έκατσα δεν κόπηκε κανείς.
Ενα άλλο καλό είναι ότι τα εμπρός αμορτισέρ μου μετρήθηκαν 85% εμπρός και 70% πίσω. Είναι δυνατόν να είναι τόσο ψηλά τα ποσοστά μετά από 4 χρόνια χρήσης;Δεν στάλθηκε από Η/Υ αλλά χρησιμοποιήθηκε το Τapatalk 2
-
Έχουμε πει χιλιάδες φορές πως αυτά τα νούμερα δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα. Μόνο συγκριτικά με μέτρηση στο ίδιο μηχάνημα και ίδιες συνθήκες, καλιμπράρισμα κλπ.
-
Το ξέρω δρδινε, απλά το έγραψα γιατί μου έκαναν εντύπωση τα κουκουρούκου νούμερα.
ΚΤΕΟ -Πότε?