-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
επισης εγραψα 'οταν ο μισθωτος των 500ε ' πουθενα δεν ανεφερα οτι αυτο ειναι το μοναδικο του εισοδημα....η εμφαση ειναι στην επιπτωση που εχει η μεταβολη της τιμης του καυσιμου στον μισθο του και οχι στο μηνιαιο του εισοδημα
**το θεμα ειναι η επιπτωση της μεταβολης της τιμης του καυσιμου στον μισθο του και ΟΧΙ αν μπορει να ζησει με αυτα τα χρηματα η αν ειναι ρεαλιστικο σεναριο... **Οπότε προφανώς θεωρείς ενδιαφέρουσα και σημαντική την παρατήρησή σου αυτή..... επειδή.....;;;... το νούμερο βγαίνει πιο μεγάλο από ότι αν χρησιμοποιούσες το μηνιαίο του εισόδημα...
Θα ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακό αν επέλεγες μισθωτό με 350 ευρώ (υπάρχουν και τέτοιοι ξέρω κάποια)...
Ή αν άφηνες να εννοηθεί ότι από τα 500 θα πλήρωνε και ασφάλεια+σήμα....
Στο ίδιο πνεύμα θα μπορούσες σε παρακαλώ να υπολογίσεις και την επίπτωση της μεταβολής της τιμής της βενζίνης στο μηνιαίο χαρτζηλίκι των πχ 150 ευρώ της 19χρονης ανηψιάς μου.... την ίδια αξία έχει το όποιο συμπέρασμα αλλά θα βγάλεις πιο εντυπωσιακό ποσοστό και ακόμα πιο εντυπωσιακή διαφορά!
Το ότι θα κάνεις σωστά τις πράξεις δεν αλλάζει καθόλου την σημασία του αποτελέσματος που εξαρτάται από τις αρχικές επιλογές σου, κοινώς garbage in, garbage out. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
..............της 19χρονης ανηψιάς μου....Πες μας περισσότερα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
ναι άλλα εκεί δεν έχετε ήλιο...καίτε φθηνό καύσιμο για να ζεσταθείτε
(η κακία της ημέρας ήταν μια προσφορά της spyros.s Α.Ε. )
Δυο βδομάδες είμαστε με κοντομάνικα και έχουμε ήλιο , που είναι η συννεφιά οεο???. Με κυνηγάει ο καιρός της ελλάδος
Η πλειοψηφία των κατοικιών για θέρμανση χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό ρεύμαμόνο ο ήλιος μας έμεινε να περηφανευόμαστε και εσύ πας να μας χτυπήσεις και εκεί...
(Αν ξαναεπιτεθείς θα χρησιμοποιήσω την τελευταία γραμμή άμυνας που είναι η ελληνική κουζίνα...κανόνισε την πορεία σου! ) -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ναι άλλα εκεί δεν έχετε ήλιο...καίτε φθηνό καύσιμο για να ζεσταθείτε
(η κακία της ημέρας ήταν μια προσφορά της spyros.s Α.Ε. )
Δυο βδομάδες είμαστε με κοντομάνικα και έχουμε ήλιο , που είναι η συννεφιά οεο???. Με κυνηγάει ο καιρός της ελλάδος
Η πλειοψηφία των κατοικιών για θέρμανση χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό ρεύμαμόνο ο ήλιος μας έμεινε να περηφανευόμαστε και εσύ πας να μας χτυπήσεις και εκεί...
(Αν ξαναεπιτεθείς θα χρησιμοποιήσω την τελευταία γραμμή άμυνας που είναι η ελληνική κουζίνα...κανόνισε την πορεία σου! )Συγκεκριμενα πες του για πιτογυρα, φετούλα κλπ κλπ
-
αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου...μέχρι και greek salad θα επικαλεστώ για να του κάνω fatality
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
επισης εγραψα 'οταν ο μισθωτος των 500ε ' πουθενα δεν ανεφερα οτι αυτο ειναι το μοναδικο του εισοδημα....η εμφαση ειναι στην επιπτωση που εχει η μεταβολη της τιμης του καυσιμου στον μισθο του και οχι στο μηνιαιο του εισοδημα
**το θεμα ειναι η επιπτωση της μεταβολης της τιμης του καυσιμου στον μισθο του και ΟΧΙ αν μπορει να ζησει με αυτα τα χρηματα η αν ειναι ρεαλιστικο σεναριο... **Οπότε προφανώς θεωρείς ενδιαφέρουσα και σημαντική την παρατήρησή σου αυτή..... επειδή.....;;;... το νούμερο βγαίνει πιο μεγάλο από ότι αν χρησιμοποιούσες το μηνιαίο του εισόδημα...
Θα ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακό αν επέλεγες μισθωτό με 350 ευρώ (υπάρχουν και τέτοιοι ξέρω κάποια)...
Ή αν άφηνες να εννοηθεί ότι από τα 500 θα πλήρωνε και ασφάλεια+σήμα....
Στο ίδιο πνεύμα θα μπορούσες σε παρακαλώ να υπολογίσεις και την επίπτωση της μεταβολής της τιμής της βενζίνης στο μηνιαίο χαρτζηλίκι των πχ 150 ευρώ της 19χρονης ανηψιάς μου.... την ίδια αξία έχει το όποιο συμπέρασμα αλλά θα βγάλεις πιο εντυπωσιακό ποσοστό και ακόμα πιο εντυπωσιακή διαφορά!
Το ότι θα κάνεις σωστά τις πράξεις δεν αλλάζει καθόλου την σημασία του αποτελέσματος που εξαρτάται από τις αρχικές επιλογές σου, κοινώς garbage in, garbage out.τα 500ε που εθεσα ως παραδειγμα επελεγησαν λογο οτι ειναι πολυ κοντα στο βασικο μισθο...αν και ουτε αυτο σου λεει κατι ως μετρο συγκρισης ....τοτε σταματα να σχολιαζεις με τοση απολυτοτητα και δοσεις μηδενισμου και ειρωνείας πραγματα εξω απο το comfortable zone, το εμπειρικο , εκπαιδευτικο και επαγγελματικο σου αντικειμενο....
και επειδη ειμαι σιγουρος (το κανεις καθε φορα) οτι θα προσπαθησεις να μεταμορφωσεις και να πλασεις τα πραγματα οπως σε βολευουν, και οχι οπως εχουν αρχικα ειπωθει, be my guest....
κατα τα αλλα να 'χαμε να λεγαμε
μπλα μπλα μπλα και επι της ουσιας 0
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου...μέχρι και greek salad θα επικαλεστώ για να του κάνω fatalityXωριάτικη δεν τρώω μιας και δεν ειμαι φαν των λαχανικών , για φέτα έχουμε ωραία τυριά και εδώ , για πιτόγυρα μια χαρά υποκατάστατα απο τούρκους παίρνω . Καλλυμένος πλήρως
-
1,749 100αρα στο καινουριο ρεβοιλ στη Δημοκρατιας.Τσεκαρισμενος 100% για την ποιοτητα του,ουτε knock sump ουτε τιποτα ακομα και σημερα με ζεστη και 1,85 bar στο avcr.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Xωριάτικη δεν τρώω μιας και δεν ειμαι φαν των λαχανικών :Τελικά, θα έχουμε χαμηλότερες τιμές τις προσεχείς μέρες;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Xωριάτικη δεν τρώω μιας και δεν ειμαι φαν των λαχανικών :
Τελικά, θα έχουμε χαμηλότερες τιμές τις προσεχείς μέρες;
Μεγαλο Βδομάδα ξεκίνησε, οπότε θεωρώ πως όσο θα ολοκληρώνονται τα Πάθη του Χριστού βλέπω να ανεβαίνει και η βενζίνη .
Σήμερα 1,47€/λτ (ύπουλη ισοτιμία, αύξησε την τιμή λίτρου ) -
1,687 η vpower97 σήμερα στην Αθήνα....
(όποτε βάζεις τιμή βενζίνης από τα ξένα αρχίζω τα αχ βαχ...) -
1.578 εδώ και μέρες η 95άρα στην Θεσσαλονίκη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
1.578 εδώ και μέρες η 95άρα στην Θεσσαλονίκη.Σε ποιο βενζινάδικο;
-
Και στο Shell στην διασταύρωση ερχόμενος από Περαία με τον δρόμο του Τριλόφου (νομίζω είναι της Ερμής) αλλά και μετά από 1 χλμ στο Car Planet που είναι λίγο πριν τον διάδρομο απο-προσγειώσεως του Μακεδονία.
1,598 στο Jet Oil μετά τα Jumbo πριν το Ωραιόκαστρο αλλά νομίζω έχει και φθηνότερα αν ψάξεις. -
Υπάρχει εντολή να πρηζουν οι κακομοιροι οι υπάλληλοι τον κόσμο να βάλει 100αρα στα της σελ;
-
Ναι!!!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Υπάρχει εντολή να πρηζουν οι κακομοιροι οι υπάλληλοι τον κόσμο να βάλει 100αρα στα της σελ;χαχαχαχαχ... ισχυει... και μενα με πρηξε... 'μα βαλτε, ειναι καταπληκτικη, θα δειτε διαφορα και εγω τετοια βαζω...κλπκλπ'
-
Ερχεται κάθε φορά ο κακομοιρης ο υπάλληλος με κοιτά, ξέρει απο την αρχή τι θα του απαντήσω και αρχίζει τον μονόλογο για τις ευεργετικές ιδιότητες της 100αρας και πόσο 'ταιριάζει στο εργαλείο, και πόσο το χαραμιζω με 95αρα' κλπ κλπ κλπ
-
Εδώ στη γειτονιά (Φάληρο) τα εταιρικά έχουν αρχίσει νέά κόλπα μου φαίνεται τώρα που έπεσε η τιμή στην απλή.Δεν έχουν V-Power 97άρα και σου λέει έχω μόνο 100άρα (με 1.98 ).Πέρασα και από τα 3 εταιρικά και μιλάμε για σήμερα αλλά και την περασμένη Τετάρτη που υποτίθεται έχει και την προσφορά στην 97άρα......
-
σε μένα δεν κάνουν τέτοια επειδή ξέρουν τόσα χρόνια ότι βάζω μόνιμα 97άρα ή vpower95 παλαιότερα και το φουλάρω...
απλά τοπ γεμίζουν!
Βενζίνη ώρα μηδέν!