-
A, OK τότε. Αυτό το κόκκινο πλαστικό είναι κλιπαριστό εκεί, άμα το πιέσεις λίγο στις άκρες και το τραβήξεις βγαίνει. Αν έχει λαμπάκι μέσα τσέκαρε αν είναι καμένο, αν και πιθανώς να μην έχει καν λαμπάκι από τη στιγμή που λες ότι δεν έχεις εργοστασιακό συναγερμό.
-
Αν είναι τυχερός μπορεί να έχει το λαμπάκι και την καλωδίωση και ο συναγερμός απλά να βυσματώνει στη θέση που πρέπει, να συνδέεται, να προγραμματίζεται και να λειτουργεί. Αλλά τα αισθητήρια....χμμ... ακόμα και να έχει ρετροφίτ αν πρέπει να λύσεις το μισό αυτοκίνητο...
Έχει ρετροφίτ, θέλει 6 ώρες για τοποθέτηση... πόσο χρεώνουν την ώρα οι τοπικοί μάστορες;;
http://bmwfans.info/parts/catalog/E93/C ... eft_alarm/ -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν είναι τυχερός μπορεί να έχει το λαμπάκι και την καλωδίωση και ο συναγερμός απλά να βυσματώνει στη θέση που πρέπει, να συνδέεται, να προγραμματίζεται και να λειτουργεί. Αλλά τα αισθητήρια....χμμ... ακόμα και να έχει ρετροφίτ αν πρέπει να λύσεις το μισό αυτοκίνητο...
Έχει ρετροφίτ, θέλει 6 ώρες για τοποθέτηση... πόσο χρεώνουν την ώρα οι τοπικοί μάστορες;;
http://bmwfans.info/parts/catalog/E93/C ... eft_alarm/ευχαριστώ πολύ παιδιά
θα ρωτήσω την αντιπροσωπία πόσο το χρεώνει κ πόσο κάνει συνολικά με τα περαστικά
έχω έναν γνωστό που ασχολείται με την αντιπροσωπία της BMW και έχει κάτι πάρε-δώσε με αυτούς. μέσω αυτού μάλλον θα έχω -15% σε ανταλλακτικά κ σε εργατικά...
θα δω πόσο θα πάει το μαλλί, αλλά κυρίως αυτό που με φοβίζει είναι αυτό που είπε κ ο onyx... αν είναι να ξηλώσουν όλο το αμάξι, δλδ ταμπλό, ταπετσαρίες, κτλ, το λυπάμαι... -
Το να δώσει κάποιος ένα σκασμό λεφτά για μια σειρήνα που κάνει μπιπ-μπιπ, δεν το καταλαβαίνω...
Μην πετάτε τα λεφτά σε συναγερμούς, μια ασφάλεια κλοπής και όποιος είναι μερακλής ένα GPS Tracker με λιγότερα από 100€ από Κίνα, είναι ό,τι καλύτερο. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το να δώσει κάποιος ένα σκασμό λεφτά για μια σειρήνα που κάνει μπιπ-μπιπ, δεν το καταλαβαίνω...
Μην πετάτε τα λεφτά σε συναγερμούς, μια ασφάλεια κλοπής και όποιος είναι μερακλής ένα GPS Tracker με λιγότερα από 100€ από Κίνα, είναι ό,τι καλύτερο.Υπαρχουν συναγερμοι με τους οποιους ο μονος τροπος να κλαπει το αυτοκινητο ειναι με γερανο.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
+1 Για την Clifford προφανως μιλας?
-
Στους Brain Lock που γνωρίζω αναφερόμουν αλλά δεν είναι φυσικά οι μόνοι.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μην πετάτε τα λεφτά σε συναγερμούς, μια ασφάλεια κλοπής και όποιος είναι μερακλής ένα GPS Tracker με λιγότερα από 100€ από Κίνα, είναι ό,τι καλύτερο.ασφάλεια κλοπής έχω... το θέμα είναι να μην το κλέψουν...
αν το κλέψουν θα πάρω κ λιγότερα χρήματα, κ άντε να βρω το ίδιο αυτοκίνητο... εδώ με το ζόρι βρήκα χρόνο να αλλάξω τα χειμερινά λάστιχα...after market δε θέλω να βάλω... έχει πολλά μπλεξίματα κ δε θέλω 2ο μπιχλιμπίδι στα κλειδιά μου...
-
Άσε που νομίζω ότι οι επαγγελματίες κλέφτες τα περί γερανών κτλ τα διαβάζουν και γελάνε.
Ένας καλός συναγερμός απλά θα κάνει τον κλέφτη να φύγει από το δικό σου και να πάει στο επόμενο (αν δεν το έχει βάλει στο μάτι).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στους Brain Lock που γνωρίζω αναφερόμουν αλλά δεν είναι φυσικά οι μόνοι.Δεν την ξέρω και ούτε το Google επίσης!
Η Clifford είναι γνωστή και όντως βγάζει εξελιγμένους συναγερμούς, αλλά και τον καλύτερο και ακριβότερο να πάρεις, θα σε προστατεύσει με μια σειρήνα. Δεν πρόκειται να κάνει κάτι άλλο. Και η σειρήνα, απλώς βγαίνει ανοίγοντας το καπό.Οι ακριβοί Clifford έχουν και GPS tracker, αλλά δεν χρειάζεται να βάλεις Clifford γι' αυτή την δουλειά, κάνεις το ίδιο πράγμα με ένα πάμφθηνο module από Κίνα.
Οι εργοστασιακοί συναγερμοί, προσφέρουν απλώς μια πανάκριβη σειρήνα. Κανένας συναγερμός δεν προσφέρει μεγαλύτερη προστασία από το να... σκούζει, όποιος θέλει να πετάξει τα λεφτά του, κανένα πρόβλημα από εμένα. Σοβαρός κλέφτης, δεν πρόκειται ν' ενοχληθεί καν από τον συναγερμό. Προφανώς και οι σοβαροί κλέφτες θα ενοχληθούν από το immobilizer πολύ περισσότερο από τον καλύτερο και state-of-the-art συναγερμό.
Επίσης, για τον PeterPan: αν επιμένεις για συναγερμό, να ξέρεις πως και οι μη εργοστασιακοί, μπορούν να προγραμματιστούν στο κλειδί του αυτοκινήτου και δεν χρειάζεται χωριστό τηλεκοντρόλ.
Επιμένω πάντως, πως είναι πεταμένα λεφτά και προφανώς με την ασφάλεια για κλοπή είσαι καλυμμένος. Δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά μια χαρά χρήματα θα σε αποζημιώσει η ασφαλιστική, σαφώς περισσότερα από αυτά που θα πάρεις αν προσπαθήσεις να το πουλήσεις. Επιπλέον, αν θελήσεις ν' αγοράσεις το ίδιο, υπάρχουν στην Γερμανία 10-άδες σαν το δικό σου στα λεφτά που θα πάρεις από την ασφαλιστική.Εγώ για την τσέπη σου στο λέω, δεν μου πέφτει λόγος... Εγώ και στην Lancia που είχα συναγερμό, τον κατάργησα γιατί μου έτρωγε την μπαταρία...
Ελπίζω κάποιος καλός άνθρωπος να κλέψει την BMW φυσικά, αλλά και η Lancia είναι εξίσου ασφαλισμένη!
Όποιος θέλει να διαβάσει τι λένε και οι υπόλοιποι, ιδού:
http://www.transalt.org/files/newsroom/ ... ntion.html -
Οι καλοί συναγερμοί δεν σκούζουν απλά. 'Κόβουν' το μοτέρ σε διάφορα σημεία (παροχή καυσίμου, σπινθηριστές κλπ) και δεν παίρνει μπρος με τίποτα! Έχουν αισθητήρες ακόμα και για την αλλαγή κλίσης του αυτοκινήτου σε περίπτωση φορτώματος σε φορτηγό. Φυσικά προσφέρουν κι άλλες ευκολίες όπως αυτόματο κλείσιμο παραθύρων, ηλιοροφών και κλειδαριών. Ακόμα προστασία από hi-jacking καθώς αν ανοιχτεί η πόρτα με τον κινητήρα αναμμένο το αυτοκίνητο ακινητοποιείται μετά από λίγη ώρα αν δεν ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία απενεργοποίησης. Επίσης έχουν τηλεειδοποίηση, λειτουργία valet (όπου ο παρκαδόρος έχει λίγα μόνο λεπτά μέχρι να παρκάρει και μετά το αυτοκίνητο ακινητοποιείται, αλλά και δορυφορικό tracker. Κάνεις μεγάλο λάθος αν νομίζεις ότι συναγερμός = ίου-ίου.
Πριν πολλά χρόνια μεγάλη εταιρεία του χώρου έδινε πολλά εκατομμύρια Δρχ σε όποιον μπορούσε σε έναν διαγωνισμό να κλέψει αυτοκίνητο που είχε συναγερμό της και μάλιστα έχοντας τα κλειδιά του αυτοκινήτου και απεριόριστο χρόνο. Τα λεφτά έμειναν στην εταιρεία...
-
Φυσικά προσφέρουν κι άλλες ευκολίες όπως αυτόματο κλείσιμο παραθύρων, ηλιοροφών και κλειδαριών.Οι εργοστασιακοί συναγερμοί στα BMW δεν κλείνουν τα παράθυρα και την ηλιοροφή για λόγους ασφαλείας.
-
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σόι πρόβλημα ασφάλειας θα μπορούσε να υπάρξει...
-
Φαντάζομαι παιδιά στο αυτοκίνητο.
-
Αν έχεις άτομα μέσα στο αυτοκίνητο δεν μπορείς να βάλεις συναγερμό έτσι κι αλλιώς.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Φυσικά προσφέρουν κι άλλες ευκολίες όπως αυτόματο κλείσιμο παραθύρων, ηλιοροφών και κλειδαριών.
Οι εργοστασιακοί συναγερμοί στα BMW δεν κλείνουν τα παράθυρα και την ηλιοροφή για λόγους ασφαλείας.
Γινετε μονο πατωντας συνεχομενα το κουμπι στο τειλεχηριστηριο.Δε ξερω κανενα αμαξι που να τα κλεινει εντελως αυτοματα,απο το εργοστασιο.
-
Αν έχεις άτομα μέσα στο αυτοκίνητο δεν μπορείς να βάλεις συναγερμό έτσι κι αλλιώς.Ούτε αν κοιμούνται;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Φυσικά προσφέρουν κι άλλες ευκολίες όπως αυτόματο κλείσιμο παραθύρων, ηλιοροφών και κλειδαριών.
Οι εργοστασιακοί συναγερμοί στα BMW δεν κλείνουν τα παράθυρα και την ηλιοροφή για λόγους ασφαλείας.
Στις 46αρες με πατημενο το κλείδωμα, ανεβαίνουν τα παράθυρα, με το ξεκλειδωμα κατεβαίνουν.
Ακόμα (τουλάχιστον στις coupe) δεν μπορεί να πιαστεί χέρι, δάκτυλο κτλ γιατί έχουν αισθητήρες και κατεβάζουν το παράθυρο αυτόματα. -
Όχι βέβαια. Με την παραμικρή κίνηση (που θα πιάσουν τα ραντάρ) συν κραδασμό θα ενεργοποιηθεί. Άσε που ποτέ δεν κλειδώνεις παιδιά μέσα σε αυτοκίνητο μόνα τους εκτός αν θες να τα ξεπαστρέψεις.
-
Realzeus, δεν μπορείς να μην βάλεις συναγερμό, δεν υπάρχει ξεχωριστό κουμπι. Αυτο που μπορείς να κάνεις είναι να απενεργοποιήσεις τον αισθητήρα κλίσης και εσωτερικής κίνησης πατώντας δυο φορές το κουμπί του κλειδώματος, για περιπτώσεις που είσαι σε πλοίο, που αφηνεις σκυλο στο αυτοκινητο κλπ.
Το παρατεταμένο πάτημα ρου κουμπιού όντως κλείνει τα πάντα όσο το κρατάς, αλλά αυτό δεν θα αποτρέψει το να ξεχάσεις ένα παράθυρο ανοιχτο για παράδειγμα.
Στο Bora που έχει after market συναγερμό, με το κλείδωμα κλείνουν και τα παράθυρα.
BMW FORUM