-
Να σου στειλει και ενα ΙΒΑΝ να του κανεις μια καταθεση ωσπου να βρει δουλεια
-
Οι πιθανοτητες να βρεις απο την Ελλαδα δουλεια σε Αμερικη/Καναδα χωρις μαλιστα να εχεις αδεια εργασιας ειναι 1 στο 1 εκατ. Καλο ειναι να διαβασεις λιγο πως δουλευει η διεθνη αγορα εργασιας παρα να προσπαθεις κατι το οποιο ειναι αδυνατο να γινει.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Οι πιθανοτητες να βρεις απο την Ελλαδα δουλεια σε Αμερικη/Καναδα χωρις μαλιστα να εχεις αδεια εργασιας ειναι 1 στο 1 εκατ. Καλο ειναι να διαβασεις λιγο πως δουλευει η διεθνη αγορα εργασιας παρα να προσπαθεις κατι το οποιο ειναι αδυνατο να γινει.ειμαι αρχη ακομα, προσφατα αποφασισα να κοιταξω και εκτος Ευρωπης προς τα δυτικα
πιθανον να ειναι οπως το λες... θα ψαξω λιγο τα options και βλεπουμε
ισως να μην ειναι ρεαλιστικο -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Οι πιθανοτητες να βρεις απο την Ελλαδα δουλεια σε Αμερικη/Καναδα χωρις μαλιστα να εχεις αδεια εργασιας ειναι 1 στο 1 εκατ. Καλο ειναι να διαβασεις λιγο πως δουλευει η διεθνη αγορα εργασιας παρα να προσπαθεις κατι το οποιο ειναι αδυνατο να γινει.
ειμαι αρχη ακομα, προσφατα αποφασισα να κοιταξω και εκτος Ευρωπης προς τα δυτικα
πιθανον να ειναι οπως το λες... θα ψαξω λιγο τα options και βλεπουμε
ισως να μην ειναι ρεαλιστικοΑν θες να πας μακρια, Νεα Ζηλανδια, ψαχουν κοσμο απεγνωσμενα, και δεν εχει και τα δηλητηριωδη ζωυφια της Αυστραλιας.
-
Η οικογένεια δεν πήγαινε Δανία αλλά Νέα Ζηλανδία η γιου ες νο προμπλεμο
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Η οικογένεια δεν πήγαινε Δανία αλλά Νέα Ζηλανδία η γιου ες νο προμπλεμοΥγρασία ψηλέ μου. Τρυπάει τα κόκαλα. Τί δεν καταλαβαίνεις.
-
Γιατι το γαματε το πραγμα?
-
Συγνώμη έτσι προγραμματίζει ένας οικογενειάρχης τη ζωή του;
Πάμε από δω, πάμε από κει βλέπουμε, κάνουμε και κάνα τσερι πικιν, δεν παίζει, πάμε άλλου.
Ακούγεται σαν σχέδιο Ελληνικής κυβέρνησης βαίνει προς σίγουρη αποτυχία και καταστροφή. -
Εχει ενα δικιο ο εδουαρδος
-
Συγνώμη έτσι προγραμματίζει ένας οικογενειάρχης τη ζωή του;
Πάμε από δω, πάμε από κει βλέπουμε, κάνουμε και κάνα τσερι πικιν, δεν παίζει, πάμε άλλου.
Ακούγεται σαν σχέδιο Ελληνικής κυβέρνησης βαίνει προς σίγουρη αποτυχία και καταστροφή.κατι δεν εχεις καταλαβει
Καταρχας εχω δουλεια εδω, και ιδιαιταιρως καλα αμοιβομενη.
Δεν ψαχνω να φυγω νυχτα, ουτε θα παω για 3&60, αλλα μονο αν βρω κατι που θα ειναι career advancement και θα μου προσφερει το ίδιο ή καλυτερο επιπεδο ζωης plus ενα εν δυναμει καλυτερο μελλον για τα παιδια.
Φυσικα και ειμαι και θα ειμαι πολυ επιλεκτικος, και θα λαβω υποψην και το κλιμα , και τη φορολογια και διαφορα αλλα (που ναι, στη Δανια αν το ψαξεις λιγο θα δεις οτι ειναι και τα δυο σκ@τ@)
Εχω καποια κριτηρια αλλα αυτα διαμορφωνονται as we go.. δεν ηταν πρωτη προτιμηση μου τα υπερατλαvτικα αλλα αν δε βρω στη γειτονια μου αυτο που θελω , γιατι οχι (αν ειναι δυνατον)Μπορει οι Ελβετοι οικογενειαρχες να προγραμματίζετε αλλιως.
-
Μπορει οι Ελβετοι οικογενειαρχες να προγραμματίζετε αλλιως.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
-
εκτος απο το τα λετε εξυπναδες, για πες να μαθουμε και εμεις τι σοφο planning κανετε σε αντιστοιχες περιπτωσεις μιας και σου ξυνισε το 'ντοπιο' ?
-
Ασε τον τυρή να λεει, σοβαρα μιλουσα για Νεα Ζηλανδια, ψαχνουν high level κοσμο ΑΒΕΡΤΑ
Aλλα πιο μακρια δε γινεται.
-
εκτος απο το τα λετε εξυπναδες, για πες να μαθουμε και εμεις τι σοφο planning κανετε σε αντιστοιχες περιπτωσεις μιας και σου ξυνισε το 'ντοπιο' ?
Έχω και δουλειά σήμερα και βαριέμαι να γράφω αλλά πολύ περιληπτικά:
- Διαλέγεις χώρα (κατά προτίμηση κοντά για να πηγαινοέρχεσαι αν σου λείψει το μπουρδέλο)
- Διαλέγεις τομέα
- Κοιτάς αγγελίες
- Χτυπάς
Παράμετροι επιλογής δεν είναι η γλώσσα, οι φόροι η το πόσο κάνουν τα λάστιχα αλλά το τι σου προσφέρει η συγκεκριμένη χώρα (για την οικογένεια και την καριέρα σου).
-
Αυτός είναι προγραμματισμός, αδαείς ιθαγενίσκοι. Μόνο έτσι θα προκόψετε και θα γίνετε σαν τον Τρύφωνα.
-
Το σημαντικο ειναι να βρεις μια ΝΤΟΠΙΑ γκομενα
-
-
Κι αν δεν ξέρεις τη γλώσσα, νο προμπ. Τι το χεις το εργαλείο, θα μιλήσεις την TIR γλώσσα του έρωτα.
-
Κοψτε τις pipes
-
Έχω και δουλειά σήμερα και βαριέμαι να γράφω αλλά πολύ περιληπτικά:
- Διαλέγεις χώρα (κατά προτίμηση κοντά για να πηγαινοέρχεσαι αν σου λείψει το μπουρδέλο)
- Διαλέγεις τομέα
- Κοιτάς αγγελίες
- Χτυπάς
Παράμετροι επιλογής δεν είναι η γλώσσα, οι φόροι η το πόσο κάνουν τα λάστιχα αλλά το τι σου προσφέρει η συγκεκριμένη χώρα (για την οικογένεια και την καριέρα σου).
Δεν παιζει αυτη η σειρα που λες για μενα.
δεν ξεκιναω με τη χωρα γιατι απλα δε με ενδιαφερει μια συγκεκριμενη χωρα (εσενα πχ μπορει να σε ενδιεφερε η Ελβετια) αλλα ενα γκρουπ απο χωρες που πληρουν καποια στανταρτς. Επισης η δουλεια μου δεν ειναι τεχνικη και ειναι applicable σε αρκετους τομεις. Πιο πολυ κοιταω συγκεκριμενες θεσεις που με ενδιαφερουν και ολα τα αλλα ακολουθουν και εξεταζονται κατα περιπτωση.
Και φυσικα παιζει ρολο και ο φορος, αμα δεις ποσο ειναι σε μερικες χωρες οπως η Δανια για εισοδηματα απο ενα σημειο και πανω, το ξανασυζηταμε.
Και φυσικα παιζει ρολο και η γλωσσα καθως θα πρεπει να ειναι μια απο τις δυνατες και χρησιμες, εφοσον προκειται να τη μαθουν τα παιδια (για το μελλον τους)
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....