-
Μετά από 22 χρόνια ανανέωση
Αποχώρηση Α. Παπαρήγα, νέος ΓΓ της ΚΚ του ΚΚΕ ο Δ. Κουτσούμπας
Ποιός είναι ο Δ. Κουτσούμπας ('παιδί του (κομματικού) σωλήνα' ας μου επιτραπεί αλλά ΟΚ το ΚΚΕ έχει παράδοση σε 'επαγγελματικά' κομματικά στελέχη)
Η Αλέκα μου ήταν γενικά συμπαθής αλλά είχα βαρεθεί να τη βλέπω
-
Ποιός είναι ο Δ. Κουτσούμπας ('παιδί του (κομματικού) σωλήνα' ας μου επιτραπεί αλλά ΟΚ το ΚΚΕ έχει παράδοση σε 'επαγγελματικά' κομματικά στελέχη)
-
-
Ελπιζω με τον νεο ΓΓ να αλλαξουν και μυαλα στον Περισσο.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ελπιζω με τον νεο ΓΓ να αλλαξουν και μυαλα στον Περισσο.LEL
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μετά από 22 χρόνια ανανέωσηΑποχώρηση Α. Παπαρήγα, νέος ΓΓ της ΚΚ του ΚΚΕ ο Δ. Κουτσούμπας
Μεγαλη μερα απο την μια καθως κατι τετοιο συμβαινει καθε 20 χρονια. Απο την αλλη ομως δεν θα αλλαξει κατι.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο Κουτσούμπας νομίζω δεν είχε εκλεγεί καν βουλευτής.
-
Αν δεν αλλάξει κάτι (και συμφωνώ πως δεν θα αλλάξει κάτι) τότε μικρή σημασία έχει η αλλαγή...
Θα ήθελα και πιο επαναστατικό, όπως κάποιο νεότερο στέλεχος επικεφαλής, αλλά το ΚΚΕ (δυστυχώς γι' αυτό...) δεν λειτουργεί έτσι.
Θα μας φάει η φορμόλη πάλι λοιπόν...(Nexus + Tapatalk)
-
Νέος γενικός γραμματέας του ΚΚΕ ο Δημήτρης Κουτσούμπας
Κρίμα για την Αλέκα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Νέος γενικός γραμματέας του ΚΚΕ ο Δημήτρης ΚουτσούμπαςΚρίμα για την Αλέκα.
-
-
Τα καλύτερα περνάνε χωρίς να τα δείτε
Στη διάσπαση του 1991, ως Γραμματέας της ΚΟ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας και μέλος της ΚΕ, δίνει τη μάχη μαζί με άλλους συντρόφους για την υπεράσπιση του Κόμματος, των αρχών του, της κοσμοθεωρίας του, ενάντια στην διασπαστική, οπορτουνιστική ομάδα που πήγε στο ΣΥΝ.
Παρεμπιμπτόντως, για καιρό είχα τον Παφίλη για επόμενο.Αντ' αυτού Κουτσούμπας.
-
Ποιός είπε πως δεν τα είδαμε; Ο Παφίλης όπως και ο Μαίλης δεν έπαιζαν για ΓΓ καθώς είναι 'σειρές' της Παπαρήγας. Όταν αποστρατεύεται ο Αρχηγός, αναγκαστικά αποστρατεύονται και οι συμμαθητές του στην σχολή αν δεν προαχθούν.
-
Που ειναι το κριμα για την Αλεκα?
Εκατσε αρκετα χρονια, εκανε οτι μπορουσε να κανει, εκανε τον κυκλο της, ηθελε να φυγει απο καιρο νομιζω.Το καινουριο αγορι εχει κολλησει κανα ενσημο, ξερει πως ειναι οταν δουλευεις ή ηταν στον αγωνα του εργατη απο τα γραφεια?
γιατι γραφει οτι απο το 1977 εκανε κομματικη δουλεια... απο 22 ετών... θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη των συντροφων που εργάζονται. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Κρίμα για την Αλέκα.
Εκατσε αρκετα χρονια, εκανε οτι μπορουσε να κανει, εκανε τον κυκλο της, ηθελε να φυγει απο καιρο νομιζω.Το καινουριο αγορι εχει κολλησει κανα ενσημο, ξερει πως ειναι οταν δουλευεις ή ηταν στον αγωνα του εργατη απο τα γραφεια?
γιατι γραφει οτι απο το 1977 εκανε κομματικη δουλεια... απο 22 ετών... θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη των συντροφων που εργάζονται.Είναι πτυχιούχος της νομικής αλλά δεν νομίζω να εξάσκησε ποτέ το επάγγελμα. Από τα μικράτα του ήταν στην δομή του Κόμματος. Στην αρχή σαν οργανωτικός της ΚΝΕ και μετά στο ΚΚ. Αναρριχήθηκε από την βάση και προέρχεται από παλιά οικογένεια κομμουνιστών με εκτελέσεις και εξορίες. Αν και άγνωστος, στα χαρτιά φαίνεται σαν καλή επιλογή. Φαντάζομαι ότι είναι και διαβασμένος πάνω στην θεωρία αν και σαν την Παπαρήγα δύσκολα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αναρριχήθηκε από την βάση και προέρχεται από παλιά οικογένεια κομμουνιστών με εκτελέσεις και εξορίες.+5 level κουμουνιστοσύνης. Legit stuff.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Κρίμα για την Αλέκα.
γιατι γραφει οτι απο το 1977 εκανε κομματικη δουλεια... απο 22 ετών... θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη των συντροφων που εργάζονται.To ωραίο είναι ότι κατέβηκε 2 φορές ως υποψήφιος του ΚΚΕ στην Βοιωτία στις βουλευτικές εκλογές του 2000 και του 2007 και δεν εξελέγη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κρίμα για την Αλέκα.
γιατι γραφει οτι απο το 1977 εκανε κομματικη δουλεια... απο 22 ετών... θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη των συντροφων που εργάζονται.To ωραίο είναι ότι κατέβηκε 2 φορές ως υποψήφιος του ΚΚΕ στην Βοιωτία στις βουλευτικές εκλογές του 2000 και του 2007 και δεν εξελέγη.
Προφανώς άλλαξε η γραμμή από τότε.
-
Ισως να φταινε και τα τελευτεα εκλογικα ποσοστα... παντως τωρα πλεον μσθαινει ο κοσμος αμεσως τον νεο γραμμματεα οχι οπως παλια που το εμαθε μετα απο 5 χρονια... απο μια γωνιτσα στο εξοφυλλο του ριζοσπατη...οπως και να το κανουμε ειναι πιο δημοκρατικο τωρα ολα στο ΦΩΣ,,,,
-
Εσύ πολλά παιδικά τραύματα έχεις με το ΚΚΕ...
Η Παπαρήγα η καλή (περί ΚΚΕ)