-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Άντε πάλι.
-
Ποιοι άλλοι παίζουν 35 λεπτά στα 33 τους;
-
Τι σχέση έχει το ΝΒΑ με τον υπόλοιπο κόσμο; Τα θέλετε και τα λέτε; Ή απλά ξέρετε ότι παίζουν 100 παιχνίδια τον χρόνο και το πετάτε;
Bασικά λέμε ότι μας κατέβει. Με το μπασκετ και το ΝΒΑ εχουμε ελάχιστη σχέση και ακόμα λιγότερη γνώση. Ευτυχώς που εδω και λίγο καιρό ήρθες εσύ και μας άνοιξες τα μάτια (με τις απέραντες γνώσεις που αποκομίζεις από τις μεταδόσεις του Σκουντή και του Χατζηβλάκα) και δε λέμε ότι μας έρχεται σα γάβροι που είμαστε.
Χαίρομαι που ανταπάντησες με επιχειρήματα.
-
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Στο ΝΒΑ ντοπάρονται ενώ εδώ πίνουν πορτοκαλάδες. Ενταξει μην τα λέτε παραέξω αυτά που λένε ο Βασιλακόπουλος και ο Σκουντής. Δεν ισχύουν ή έστω δεν ισχύουν στο βαθμό που λένε οι περισσότεροι ότι ισχύουν. Δεν είναι δυνατόν να λέμε ότι ο Νας είναι 20 χρόνια στην κορυφή επειδή ντοπάρεται. Δεν κάνεις 20 χρόνια καρριέρα λόγω ντοπινγκ ούτε η δουλειά του PG που είναι πνευματική σε μεγάλο βαθμό, είναι δυνατόν να ενισχυθεί από ντοπάρισμα. Ο Καλντερόν ας πούμε γιατί είναι πάνω-κάτω ο ίδιος παίκτης με όταν πήγε;Υστερα αυτό που λες λέω. Πνευματικό είναι το θέμα του ΔΔ το οποίο επιτείνεται από την ατελείωτη του κλάψα και μιζέρια επί του ζητήματος. Γιατί σωματικά δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερο. Πολλοί κάνουν πολλαπλάσια για πολύ περισσότερα χρόνια. Και την κλάψα περί κουρασης τη λέει πολύ πριν φύγει ο Ομπραντοβιτς από το βάζελο. Είναι παιγμένη κασέτα.
Πόσο θα ήθελες να είχε μείνει στη γριά ο κλάψας ε;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Στο ΝΒΑ ντοπάρονται ενώ εδώ πίνουν πορτοκαλάδες. Ενταξει μην τα λέτε παραέξω αυτά που λένε ο Βασιλακόπουλος και ο Σκουντής. Δεν ισχύουν ή έστω δεν ισχύουν στο βαθμό που λένε οι περισσότεροι ότι ισχύουν. Δεν είναι δυνατόν να λέμε ότι ο Νας είναι 20 χρόνια στην κορυφή επειδή ντοπάρεται. Δεν κάνεις 20 χρόνια καρριέρα λόγω ντοπινγκ ούτε η δουλειά του PG που είναι πνευματική σε μεγάλο βαθμό, είναι δυνατόν να ενισχυθεί από ντοπάρισμα. Ο Καλντερόν ας πούμε γιατί είναι πάνω-κάτω ο ίδιος παίκτης με όταν πήγε;Υστερα αυτό που λες λέω. Πνευματικό είναι το θέμα του ΔΔ το οποίο επιτείνεται από την ατελείωτη του κλάψα και μιζέρια επί του ζητήματος. Γιατί σωματικά δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερο. Πολλοί κάνουν πολλαπλάσια για πολύ περισσότερα χρόνια. Και την κλάψα περί κουρασης τη λέει πολύ πριν φύγει ο Ομπραντοβιτς από το βάζελο. Είναι παιγμένη κασέτα.
Καταρχήν προφανώς δεν ξέρεις τι είναι ή τι εννοείς ο ίδιος λέγοντας 'ντόπα', δεύτερον δεν είπα ότι ντοπάρονται (εκτός και αν αναφέρεσαι σε άλλο post), και κατά τρίτον ο ΔΔ δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερο ?!? Προφανώς δεν έχεις παίξει άσσος σε δυνατό παιχνίδι και όλη η αντίπαλη άμυνα να επικεντρώνεται σε σένα, να χρειάζεται να χαμηλώσεις από την επαναφορά της μπάλλας και να περάσεις 2 και 3 αντιπάλους πριν καν φτάσεις στη σέντρα....ενώ στην άμυνα να κάνεις τον τιραμόλα για να καλύψεις όλες τις τρύπες (λόγος που και ο Τσαρτσαρής κουράζεται εύκολα) που μένουν ανοιχτές στις περιστροφές ή επειδή κάποιος ξεχάστηκε.
Αυτά που είπα περί φόρμουλας είναι γνωστά στην πιάτσα εδώ και πολλές δεκαετίες, δεν λέμε ότι θέλουμε. Όπως επίσης δεν είναι 'ντόπες' η κρεατίνη, η εφεδρίνη ή απλά ΠΟΛΥ καλά πρωτεινούχα συμπληρώματα διατροφής (όχι αυτά που μπορείς να αγοράσεις στο Weider). Δεν μιλάμε όλοι για ναδρολόνες, αυξητική, στεροϊδή ή ότι άλλο νομίζετε όταν μιλάμε για επιστημονική υποστήριξη των αθλητών. Μην πας μακρυά, ακόμα και το γεγονός του μόνιμου πλήρως εξοπλισμένου ιατρικού staff που μπορεί να κάνει γενική αίματος κάθε βδομάδα φτάνει και περισσεύει για να κάνει τη διαφορά.
Αυτά που λέω είναι δεδομένα, δεν τα βγάζω (ή ο Σκουντής π.χ.) από το κεφάλι μου. Όποιος νομίζει ότι ο Φώτσης γύρισε χτισμένος σε σχέση με το πως έφυγε επειδή ανέπνευσε το καθαρό αεράκι του Memphis μάλλον απατάται πλάνην οικτράν...ή γιατί ο Κουφός μέσα σε 2 χρόνια έγινε από 'μελλοντικός Μπουρούσης' (δηλαδή λαπάς) σε χτιστό παίκτη που κοντράρει στα ίσα το ζώο τον Howard...Πιστέψτε με, μόνο το γυμναστήριο δεν φτάνει...
-
Κοιτα Ασε τα εχεις κάνει όλα ίσωμα. Άλλο οι ομάδες να έχουν φουλ ιατρικό σταφ, τέλεια περίθαλψη και προφανώς και ότι συμπληροματικό μπορεί να έχουν στα όρια των κανονισμών και άλλο να υπονοείς (γιατί αυτό υπονοείς) ότι εκεί ντοπαρονται και εδω τρωνε μπριζόλες. Και είναι ΕΠΙΚΟΤΑΤΟ fail ο αποδεδειγμένα ντοπαρισμένος Μπουρούσης 'μπορώ να έχω λίγο από το καλό κύριε Μάκη μου;' να δίνεται ως παράδειγμα καθαρού αθλητή έναντι του ντοπέ Κουφού. (νταξ δεν το είπες έτσι, αλλά καταλαβαίνεις τι λέω, όπως και γω καταλαβαίνω τι θες να πεις).
Δε λέγεται λοιπόν ντοπάρισμα, αλλά λέγεται επαγγελματική ομάδα, έναντι του εδώ καραπουτσαριού.
Και είναι αστείο να λες τι κάνει ο Διαμαντίδης, όταν σου ξαναλέω ο Νας κάνει τα ίδια για 20 χρόνια επί 100 παιχνίδια ετησίως. Και ο Κιντ και ο Αντρε Μίλερ και πάρα πολλοί άλλοι. Τη θέση του παίζει, δεν τον βάλανε ταυτόχρονα να κάνει και κάτι άλλο. Ασε που τις μισές σεζόν και πάνω ο Διαμαντίδης δεν ήταν μόνος PG. Από τον Ηρακλή, φέτος ξαναεπωμίστηκε το 100% της οργάνωσης του παιχνιδιού.
-
Δηλαδή αποκλείεται σαν οργανισμός ο ΔΔ να έχει αρχίσει να φθήνει από τα 30 του? Όλοι οι οργανισμοί το ίδιο είναι ή μήπως η προπόνηση και εκγύμναση έχει τα ίδια αποτελέσματα σε όλους μας? Για τεμπελιά πάντως δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς εφόσον πάει πρώτος και φεύγει τελευταίος απ' την προπόνηση, χειμώνα-καλοκαίρι και στα ρεπό. Αυτά είναι γνωστά και δεν χρειάζονται inside info.
Επίσης στη (άκυρη για πολλούς λόγους) σύγκριση με τους NBAers ξεχνάτε ότι ο ΔΔ παίζει και στα 2 μισά του γηπέδου, έστω κι αν τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει χαλαρώσει λίγο την άμυνα για να μπορεί να τραβάει στην οργάνωση του παιχνιδιού.
+1 στον Ace φυσικά για τα περί πνευματικής κόπωσης, γιατί όσο και να πεις αν πρέπει σε κάθε επίθεση να τη στήσεις 2 φορές μέχρι να βγει κάτι σαν σύστημα, χέστα κι άστα...Πάντως αν ήμουν Μήτσος θα είχα ήδη κάνει μείωση στον εαυτό μου κάνα 20-30% ώστε τα χρήματα να πάνε σε νέο συμβόλαιο στον Καλάθη!
-
Μήπως το έγραψα με λάθος τρόπο ?!?
Είπα αυτό
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
...δεύτερον δεν είπα ότι ντοπάρονται (εκτός και αν αναφέρεσαι σε άλλο post)....Όπως επίσης δεν είναι 'ντόπες' η κρεατίνη, η εφεδρίνη ή απλά ΠΟΛΥ καλά πρωτεινούχα συμπληρώματα διατροφής (όχι αυτά που μπορείς να αγοράσεις στο Weider). Δεν μιλάμε όλοι για ναδρολόνες, αυξητική, στεροϊδή ή ότι άλλο νομίζετε όταν μιλάμε για επιστημονική υποστήριξη των αθλητών....Και εσύ κατάλαβες αυτό
...και άλλο να υπονοείς (γιατί αυτό υπονοείς) ότι εκεί ντοπαρονται και εδω τρωνε μπριζόλες....
Να το ξαναγράψω με διαφορετικό τρόπο, μήπως και δεν ήμουν ξεκάθαρος: ΔΕΝ χρειάζεται να 'ντοπάρονται' οι παίκτες (ειδικά του μπάσκετ) για να γίνουν ζώα (στο πλαίσιο των αναγκών του μπάσκετ). Η κρεατίνη, η εφεδρίνη, οι πρωτεϊνες, η τεστοστερόνη, ακόμα και η αυξητική (σε αποδεκτές ποσότητες προφανώς, όχι σε εκατοντάδες mg, αλλά στο πλαίσιο ενός ΥΠΕΡδραστήριου οργανισμού) ΔΕΝ είναι ντόπες. Αυτά μπορούν κάλλιστα να τα κάνουν και αλλού, μόνο που στην Ευρώπη ΟΛΑ αυτά θεωρούνται παράνομα αλλά ΟΧΙ ντόπες (πάνω από κάποια όρια). Η USADA έχει διαφορετική λίστα ουσιών με διαφορετικά όρια, και οι προγραμματισμένες επισκέψεις κάνουν πρακτικά αδύνατο τον εντοπισμό των ανωτέρω (χώρια που π.χ. μπορείς να πεις ότι έφαγες 20 κιλά ασπράδια αυγών ). Ακόμα και στην Ευρώπη, π.χ. στο UK η εφεδρίνη κυκλοφορεί ελεύθερα και είναι αποδεκτή, ενώ στην Ελλάδα απαγορεύεται η πώληση και χρήση της εκτός ιατρικών εγκαταστάσεων.
Η συζήτηση είναι πολύ λεπτομερής για να γίνει μέσω web, αλλά νομίζω ότι γίνομαι κατανοητός. Στο ΝΒΑ υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που δουλεύει επάνω σε αυτό το τομέα, και η USADA απλώς κάνει τον 'παρατηρητή'. Εδώ η λίστα και τα όρια είναι ΠΟΛΥ πιο αυστηρά, και το αναπάντεχο των ελέγχων κάνει τη 'δουλειά' πολύ πιο δύσκολη.
Για τον Μπουρούση τώρα, προφανώς αναφερόμουν στην παντελή έλλειψη εκγύμνασης και ενδυνάμωσης (προφανώς βαριέται και δεν περνάει ούτε έξω από το γυμναστήριο), αλλά εσύ το πήγες στην γνωστή υπόθεση του 'καλού φαρμάκου'. Σωστός, γιατί αν είχε ασχοληθεί περισσότερο με την ενδυνάμωσή του, δεν θα χρειαζόταν 'καλό φάρμακο' (το οποίο προφανώς απαγορεύεται στην Ελλάδα για να μιλάει έτσι). Μην πάμε βέβαια μακρυά, αυξημένη αντοχή μπορεί να σου δώσει και μια ημερήσια λήψη σοβαρών ποσοτήτων κρεατίνης (μιλάμε για πάνω από 20g προφανώς), οπότε το 'καλό φάρμακο' μπορεί απλά να ήταν ένα συμπλήρωμα που δεν έβρισκε στην Ελλάδα (αν και κρεατίνη βρίσκεις εύκολα παντού, γιατί χρειάστηκε να απευθυνθεί στον 'γυμναστή' Μάκαρο ? )
-
Οι ρυθμοι του ΝΒΑ ειναι διαστημικοι.Ατελειωτα ματς σε υψηλο επιπεδο ανταγωνισμου και μεγαλα ταξιδια.
Οτι πιο κοντινο απο Ευρωπη ειναι οι Ισπανικες ομαδες που παιζουν μεχρι θανατου.
Στην Ελλαδα κανονιζεται το προγραμμα αναλογα με την ευρωλιγκα ωστε να μην κουραζονται πολυ οι παιχτες,ενω οπως ξερουμε η ψαλιδα ανταγωνιστικοτητας στο πρωταθλημα ειναι σε επιπεδο Ζιμπαμπουε.
Δεν υπαρχει λοιπον συγκριση ΝΒΑ με Ελλαδα σε καμια περιπτωση. -
Τουλαχιστον προσωπικά εκανα σύγκριση με το ΝΒΑ γιατί είναι τεραστια η διάφορα αγώνων που παιζονται (100 εκεινοι-καμια 40αρια εδώ) για να δικαιολογηθεί πίσω απο τη ντόπα.
Κ εμείς παίξαμε μπασκετ κατά έχω δει στα εφηβικά την πρωτεινη να παει σύννεφο οποτε μια χαρά και στη Ελλάδα αν κάποιος θέλει 'ντοπαρεται'.
@στεφαν δεν είναι παράλογο να κουραστηκε απο τα 30 του,παράλογο είναι να παιζει σε κάθε αγωνα 35λεπτα με τη συγκεκριμένη κουραση ειτε βάλει 10 ειτε 2 ποντουςSent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Τουλαχιστον προσωπικά εκανα σύγκριση με το ΝΒΑ γιατί είναι τεραστια η διάφορα αγώνων που παιζονται (100 εκεινοι-καμια 40αρια εδώ) για να δικαιολογηθεί πίσω απο τη ντόπα.
Κ εμείς παίξαμε μπασκετ κατά έχω δει στα εφηβικά την πρωτεινη να παει σύννεφο οποτε μια χαρά και στη Ελλάδα αν κάποιος θέλει 'ντοπαρεται'.
@στεφαν δεν είναι παράλογο να κουραστηκε απο τα 30 του,παράλογο είναι να παιζει σε κάθε αγωνα 35λεπτα με τη συγκεκριμένη κουραση ειτε βάλει 10 ειτε 2 ποντουςSent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Βέβαια κάτι που παραβλέπουμε όταν αναφερόμαστε στο ΝΒΑ είναι ότι η regular season είναι κάτι παραπάνω από το 'να μαζευτούμε να πάμε να παίξουμε κανά διπλό', ούτε προπονήσεις υπάρχουν ούτε -μεγάλη- κούραση από τα ταξίδια, τα on-the-road schedules γίνονται έτσι ώστε να ελαχιστοποιούνται αυτές οι επιβαρύνσεις. Συμφωνώ ότι στην Ελλάδα ο αριθμός των δύσκολων παιχνιδιών είναι πολύ πιο μικρός, αλλά έχουμε και κάθε μέρα 1 ή 2 προπονήσεις των 2-3 ωρών (π.χ. επί Ζοτς οι προπονήσεις ήταν σαν double-overtime παιχνίδι ) συν γυμναστήριο (για τους πιο αθληταράδες). Από την άλλη όμως, οι κακόμοιροι οι Ισπανοί παίζουν κανονικότατα πολλά και δύσκολα ματς, ακόμα και ανάμεσα σε αγωνιστικές των play-offs (π.χ. Μπάρτσα-Ρεάλ παίζουν κανονικά μεθαύριο)
-
Ρε Κηάνου λες ότι δεν υπονοείς ντόπα αλλά έχεις αναφέρει την USADA 17,5 φορές! Κοροϊδευόμαστε;
Και δεν απαντάς σε μία πολύ απλή ερώτηση: Ο Νας και ο Κιντ οργανώνουν στα 41 τους Λέικερς και τους Νικς επειδή ντοπάρονται (εστω και με ευρωπαϊκά κριτήρια); Και ο ΔΔ είναι σκασμένος επειδή είναι καθαρός και τον κούρασαν οι 12 σεζόν των 15 αγώνων η καθεμία;
Edit: Κηανου με το μπαρδόν αλλα αμφιβάλλω αν εχεις παρακολουθήσει ποτέ ΝΒΑ εστώ και μέσω εφημερίδας. Δεν είναι δυνατόν να γραφεις αυτά που γράφεις.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Βέβαια κάτι που παραβλέπουμε όταν αναφερόμαστε στο ΝΒΑ είναι ότι η regular season είναι κάτι παραπάνω από το 'να μαζευτούμε να πάμε να παίξουμε κανά διπλό', ούτε προπονήσεις υπάρχουν ούτε -μεγάλη- κούραση από τα ταξίδια, τα on-the-road schedules γίνονται έτσι ώστε να ελαχιστοποιούνται αυτές οι επιβαρύνσεις. Συμφωνώ ότι στην Ελλάδα ο αριθμός των δύσκολων παιχνιδιών είναι πολύ πιο μικρός, αλλά έχουμε και κάθε μέρα 1 ή 2 προπονήσεις των 2-3 ωρών (π.χ. επί Ζοτς οι προπονήσεις ήταν σαν double-overtime παιχνίδι ) συν γυμναστήριο (για τους πιο αθληταράδες). Από την άλλη όμως, οι κακόμοιροι οι Ισπανοί παίζουν κανονικότατα πολλά και δύσκολα ματς, ακόμα και ανάμεσα σε αγωνιστικές των play-offs (π.χ. Μπάρτσα-Ρεάλ παίζουν κανονικά μεθαύριο)
Η δικη μου συγκριση εγινε αποκλειστικα για τον ΔΔ που παιζει στο ελληνικο πρωταθλημα των 6 δυσκολων αγωνων τη χρονια.Ναι εχει ενα βαθμο υπερβολης και ισως ειναι ακυρη σα συγκριση,ομως με τον prigioni τον συνεκρινα,οχι με τον durant.Μπορουσα να συγκρινω και με Kidd/nash που αναφερει ο greo,αλλα παιρνω εναν που επαιζε χρονια Ευρωπη.Α επισης στο nba να εισαι επι ενα μηνα σε ταξιδια 700-1500 χιλιομετρων μονο σα κουραση μου ακουγεται.Οχι το μακρυτερο σου ταξιδι να ειναι μεχρι τη Λιθουανια.
Και μονο που το γυμναστηριο το αναφερεις ως προαιρετικο (για τους αθληταραδες) μου δινεις βαση να μιλησω για το ΝΒΑ στο οποιο το καλοκαιρι 9 στους 10 παιχτες στεγνωνουν στα γυμναστηρια και καθε Νοεμβρη επιστρεφουν ολο και καλυτεροι.
Μπορει να παιζουν διαφορα βοηθητικα απο ιατρικης μεριας,ομως at the end of the day τα προγραμματα,τις ασκησεις και τη διατροφη των πρωτοκλασσατων παιχτων εκει (ναι ο Lebron που κουβαλαει παντα τον σεφ του μαζι) δε τα εχει δει Ελληνας παιχτης.Και κατσε εθνικη Ελλαδος να ασχοληθεις με το Σοφοκλα που εβλεπε μπουγατσατζιδικο και ξεχνουσε πως γινεται το αριστερο lay up. -
Επίσης ξεχνάτε ότι τις Αμερικάνοι τις προετοιμάζουν απ' το κολλέγιο για να φτάσουν να αντέχουν μέχρι τα 40. Ο ΔΔ παίζει να πρωτοέκανε σοβαρή προπόνηση στα 23-24 που πήγε στο ζέλα.
-
still,αν τον λεγαν διαμαντιδοβιτς στη φετινη του κατασταση θα επαιζε Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
...θα επαιζε 10λεπτα,οχι 35λεπτα...
Μήπως να τον βάζαμε να κουβαλάει τα νερά καλύτερα;
Απομονωσες τη συγκεκριμενη φραση,η υπολοιπη προταση μου ελεγε πως σε μερικους αγωνες ηταν τοσο χαλια (σχεδον αρνητικος για την ομαδα) που επρεπε να παιζει 10 λεπτα,οχι να μενει μεσα μεχρι να μπορεσει να κανει κατι.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ρε Κηάνου λες ότι δεν υπονοείς ντόπα αλλά έχεις αναφέρει την USADA 17,5 φορές! Κοροϊδευόμαστε;Και δεν απαντάς σε μία πολύ απλή ερώτηση: Ο Νας και ο Κιντ οργανώνουν στα 41 τους Λέικερς και τους Νικς επειδή ντοπάρονται (εστω και με ευρωπαϊκά κριτήρια); Και ο ΔΔ είναι σκασμένος επειδή είναι καθαρός και τον κούρασαν οι 12 σεζόν των 15 αγώνων η καθεμία;
Edit: Κηανου με το μπαρδόν αλλα αμφιβάλλω αν εχεις παρακολουθήσει ποτέ ΝΒΑ εστώ και μέσω εφημερίδας. Δεν είναι δυνατόν να γραφεις αυτά που γράφεις.
Νομίζω δεν υπάρχει λόγος και νόημα να συνεχίσουμε, απλά δεν γίνομαι κατανοητός (από σένα, οι υπόλοιποι φαίνεται να αντιλαμβάνονται αυτό που θέλω να πω). Έκανα άμεση σύγκριση με quotes αυτό που είπα εγώ και αυτό που κατάλαβες εσύ, και παρόλα αυτά λες ΠΑΛΙ το ίδιο...σε παρακαλώ να ξαναδιαβάσεις τι γράφω μπας και μπορέσουμε να συζητήσουμε...
Επίσης προφανώς δεν ξέρεις τι σημαίνει και τι υπονοεί η λέξη 'ντόπα', οπότε και αυτό το αφήνουμε, καθώς δεν υπάρχει κοινό frame of reference για να συγκρίνουμε 'εδώ' και 'εκεί'...
Σε κάτι που θα σου απαντήσω είναι ότι, λόγω ηλικίας, πιθανότατα έβλεπα ΝΒΑ πριν καν ακούσεις για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, εκτός και είσαι και εσύ στα μεγάλα -άντα σου. Δια ζώσης έχω δει μόνο ένα ματς στο Garden, το παραδέχομαι, αλλά έχω δει χιλιάδες ώρες ΝΒΑ. Για να καταλάβεις και την ηλικία μου και αν βλέπω ΝΒΑ, το all-time dunk του Starks το είδα live (από τηλεόραση προφανώς) έχοντας ήδη σταματήσει να ασχολούμαι -ερασιτεχνικά- με το μπάσκετ στην ΕΣΚΑ...
Edit: και κάτι που τώρα θυμήθηκα, επειδή είχα εκνευριστεί πάρα πολύ...την μεγάλη ΚΛΟΠΗ στο διαγωνισμό καρφωμάτων στον Wilkins το '88, επίσης live...
-
Ρε δεν ξέρω τι λέτε εσείς , μου αρκεί που βρήκα εισητηριο !!!!!!!!!!!!
Και στο London θα ναι ωραία με το 7ο παρέα
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Και στο London θα ναι ωραία με το 7ο παρέα
-
Θα ειναι Θείο δωρο για τον Ολυμπιακο να περασει ο ΠΑΟ
-
O stefan ειπε το πιο σημαντικο, μιλαμε για τον ΔΔ και πολλοι ξεχνανε οτι προκειται για τον πολλακις καλυτερο αμυντικο της Euroleague. Αυτος ο φοβερος αμυντικος επι Ζελικο ανεπτυξε στην συνεχεια εξαιρετικες οργανωτικες ικανοτητες και μετεπειτα βελτιωσε δραματικα το σουτ του. Κρατηθηκε σε φοβερα επιπεδα αποδοσης για 3-4 χρονια και μετα κατι αλλαξε, ο Ζελικο πηρε πουλο ...
Μπορει να εχασε το ενδιαφερον του, μπορει να εχει τα νευρα του με τον νεο προπονητη του, μπορει να ξενερωσε με τους συμπαιχτες του που δεν εκτελουν το ιδιο αποτελεσματικα, μπορει να θελει λιγο χρονο ακομα για να προσαρμοστει στα νεα δεδομενα παιχνιδιου, μπορει να δινει χρονο στους συμπαιχτες του να προσαρμοστουν στο δικο του παιχνιδι, μπορει να επιλεγει να παιζει ετσι γιατι ειναι το καλυτερο για την ομαδα, ενω ξερει οτι μπορει να βαζει 18-22 ποντους σε καθε παιχνιδι αλλα να γινεται ο κλασικος αμερικανος play-maker Ολυμπιακου (βλ. Γκριρ) και στην κακη βραδια να τραβαει στον λακκο ολοκληρη την ομαδα, μπορει απλα να κανει μια κακη χρονια οπως ολοι οι παιχτες εχουν κανει. Και μην μου πειτε οτι ειναι επαγγελματιας και δεν πρεπει να τα σκεφτεται αυτα, οσοι εχουν παιξει μπασκετακι-πρωταθλητισμο καταλαβαινουν.
Κανετε συγκρισεις με ΝΒΑ, μιλατε για ντοπες, για κουραση, για Εθνικες ... Ηρεμα ρε παιδια, κανετε σαν τους φανς στο ΝΒΑ που αν κανει 3-4 μετριους αγωνες ο superstar της ομαδας, πεφτουν ολοι να τον φανε. Ας δουμε και την αλλη οπτικη γωνια, πειτε μου αλλον εναν ευρωπαιο playmaker που να εχει διατηρηθει σε κορυφαιο επιπεδο με σταθερη αποδοση, οντας ο κορυφαιος της ομαδας του at both ends of the floor και μετα πειτε μου οτι εχετε και παραπονο απ'τον ΔΔ. Το οτι εχετε τοσο μεγαλες προσδοκιες απο αυτον τον παιχτη, εμενα μου δειχνει υψηλο επιπεδο με μεγαλη διαρκεια και νομιζω οτι αξιζει λιγο χρονο ακομα μεχρι να αποδειχτει οτι οντως δεν φτουραει πλεον.
ΥΓ: Σχετικα με τα περι ντοπας κτλ στο ΝΒΑ, ειναι τοσο στοχευμενη η διατροφη, η εκγυμναση, η συντηρηση και η προληψη οσον αφορα τα σωματα των αθλητων εκει που δεν χρειαζονται ουτε μισο γραμμαριο ντοπας για να ανταπεξελθουν. Αυτα ειναι δικαιολογιες που λεγονται στις παρεες για να δικαιολογησουν το τεραστιο χασμα. Το ανθρωπινο σωμα εχει αποδειχτει οτι εχει ανεξερευνητα ορια και οι ανθρωποι στο ΝΒΑ ειναι χρονια μπροστα σε αυτο που κανουν, με την ψαλιδα να ανοιγει χρονο με τον χρονο. Το να γραφετε οτι μονο μεσω της ντοπας αντεχουν οσο αντεχουν, ειναι σαν να μου λετε οτι η Honda ψεκαζε νιτρα στο 1,6αρι VTi για να βγαλει 160 αλογα ατμοσφαιρα, επειδη την ιδια χρονολογια το VAG group ειχε 1,8αρι κινητηρα με 75 αλογα.
-
@καμπα,επιθετικα δεν ειναι κ η νουμερο 1 απειλη ο ΔΔ.Αμυντικα ομως ειναι..Επιπλεον για μενα κανει κακη σαιζον οχι κακα παιχνιδια και επαναλαμβανω,απλα θεωρω πως πρεπει σιγα σιγα να μειωνεται ο ρολος του στην ομαδα γιατι δε προσφερει οτι προσφερε.Δεν ειναι κακο,αλλα ο Πεδουλακης επιλεγει το ξεζουμισμα και τον εχει καταστρεψει τον ανθρωπο φετος.
περι ντοπας στο ΝΒΑ +απειρο απο μενα.Ακριβως ετσι..Αυτες ειναι μαλακιες του σκουντη και του χατζηπαπαρα για να νομιζει ο πατερας μου οτι ο anthony ειναι κινητο εργαστηριο χημικων
-
Περιγραφη ιταλου σπηκερ στο ασαλιωτο τριποντο του ΔΔ
http://www.youtube.com/watch?v=vVF0KgCq ... r_embedded
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)