-
Και ο Σερβος ειχε τα κολληματα του ομως,χωρις αυτο να σημαινει πως ειχε δικιο ή αδικο.
Απλα δε θεωρω τη γνωμη του για εναν παιχτη ως γενικη γνωμη αλλα για γνωμη ''ταιριαζει ή οχι στο συνολο που εχω'' που ο Σοφο με τον χαρακτηρα του τοτε,και τα χατηρακια που του γινοταν οντως δεν ηταν για Παναθηναϊκο.
Για μενα υπερβολικο το hype που του εχει δωθει και εν μερει στη μπανανια μας οφειλεται στο οτι ειναι εγχρωμος Ελληνας και βολεψε πολυ να μιλανε οι δημοσιογραφισκοι για νεο shaq και να καλπαζει η φαντασια τους.Ομως στο τελος της ημερας,μπορει σε πολλα ματς να ειναι πραγματικα αντιπαραγωγικος για την ομαδα του και σε λιγα με μη υποψιασμενους αντιπαλους να κανει το κατι παραπανω.Μετριος σε γενικες γραμμες,με ογκο και λιγη τεχνικη που τον βοηθουν να ξεχωριζει μερικες φορες και να τεινει να θεωρειται ενας καλος παιχτης. -
Ελεος,ο Σοφο δεν ειναι μπασκετμπολιστας,ειναι απλα πολυ χοντρος.
Θα μπορουσε να διαπρεπει στην Α2 (ή στο Ισραηλ που ειχε παει) καθοτι θα τους πεταγε ολους εξω απο την ρακετα αλλα εκει τελειωνουν τα προσοντα του,οταν παει να σκασει την μπαλα κατω ο αντιπαλος εχει ηδη ξεκινησει αιφνιδιασμο πριν ακομα του παρει την μπαλα -
Της αστοχιας σημερα κι ο γαυρος και οι τουρκοι.
-
Παει για νικη θριλερ ο γαυρος,τα γνωστα.
Ειναι στα ορια του πλεον,δεν μπορει να στοχευσει σε κατι καλυτερο απο το να περασει την Εφες. -
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Ποιος κοντρολάρει τα κιλά του; Ο χοντρός;
Μονίμως βήματα ή επιθετικά κάνει.
Βήματα κάνει όντως μερικές φορές γιατί τον μαρκάρουν μονίμως 2 και 3. Επιθετικά -που να είναι όντως- κάνει μόνο στο hedge out, όπου δεν μπορεί να σταματήσει αρκετά γρήγορα την κίνηση προς τα έξω. Τα άλλα επιθετικά (σε screens ή στο p'n'r) του τα δίνουν γιατί είναι +50 κιλά και +30% φυσική δύναμη από τον πιο δυνατό αντίπαλό του...
Δες τη φάση χθες που πήρε παραμάζωμα Jawai και Ingles, ή τις φάσεις με CSKA που έπαιρνε μαζί του Krstc και Kaun (μαζί με Khriapa ή όποιον άλλον ντούμπλαρε) για να καταλάβεις τι εννοώ 'έλεγχος' και 'δύναμη'...δεν το κάνει πάντα επιτυχημένα, γιατί αλλιώς θα ήταν προ πολλού στην άλλη άκρη του ωκεανού...ή αν είχε τη πάσα και το court-vision του Vujcic, θα ήταν ο καλύτερος center αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη...
Το παιδί χαραμίζεται.
Επρεπε να είχε παει στην Αμερική να χεστεί στο τάληρο στο WWE.
Μπασκετμπολίστας ΔΕΝ είναι.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Προφανώς διαφωνούν με σένα -πέρα από εμένα- και αρκετοί στον χώρο του μπάσκετ, που όσο να'ναι ξέρουν και κάτι παραπάνω...το τι ΘΑ μπορούσε να γίνει ο Σόφο είναι μια εντελώς διαφορετική συζήτηση...
To ότι απολαμβάνει πρωτοφανούς ασυλείας και προώθησης από το σύστημα, δε μου λέει κάτι, καθώς έχει δεν έχει κάνει 10 παιχνίδια στην 'καριέρα' του.
Περισσότερα μου λέει ότι ο Ομπράντοβιτς δεν ήθελε ούτε να ακούει γι' αυτόν στην ομάδα του.
Απολαμβάνει 'πρωτοφανούς ασυλίας και προώθησης από το σύστημα' (μήπως είσαι ΚΚΕς ? ) επειδή προφανώς όλοι αυτοί του 'συστήματος' βλέπουν κάτι που εσύ δεν θες ή δεν μπορείς να δεις: ότι πρόκειται περί 'στοιχείου της φύσης' (όπως λέγαμε παλιότερα), ο οποίος κατέχει το άθλημα (όχι όσο ο Τσαρτσα ή ο ΔΔ προφανώς), και ο οποίος έχει δείξει (σε λίγα ματς είναι η αλήθεια) ότι, όταν θέλει και μπορεί, απλά δεν έχει σημασία αν έχει απέναντί του Πέκοβιτς+Μπατιστ+Τσαρτσα, όλη τη γραμμή ψηλών της CSKA ή τους Howard-Chandler-Melo (τι ατυχές match-up ήταν αυτό, μάλλον κατά λάθος βγήκε στην περιστροφή)...
Είπαμε, το θέμα με το Σόφο είναι το τι ΘΑ μπορούσε να γίνει...
-
Ειμαι κατα του να παλευεις μ εναν παιχτη κατα πανω για να βγαλει αυτο που μπορει.Αν τον κοβει,να κατσει να γαμηθει στη δουλεια να γινει παιχτης.Αν οχι να παει να βοσκησει προβατα στο χωριο του, δε μπορει μεγαλες ομαδες να περιμενουν τον Σοφο για αυτο που ΘΑ μπορουσε να γινει και κοντα 10 χρονια τωρα δεν εχει γινει.Κ ο Πριντεζης εκανε το αγροτικο του στην Ολυμπια και γυρισε μια χαρα παιχτης,τον Σοφο γιατι να τον περιμενουν και να ναι παντα μεσα στην Εθνικη?Νταξει ειναι περιουσιακο στοιχειο της ομαδας,αλλα ο τυπος απο 16 χρονων προβληματικος χαρακτηρας ηταν..
-
Ο μαλακας ο Λο αρχισε παλι να χανει την μπαλα μεσα απο τα χερια του,ασε τις βολες που τις μισες τις πεταει εξω.
Αντιθετα ο Χαινζ σταθερα καθε μερα δειχνει οτι ειναι προτυπο επαγγελματια παιχτη,ισως ο καλυτερος στην ευρωλιγκα. -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Και ο Σερβος ειχε τα κολληματα του ομως,χωρις αυτο να σημαινει πως ειχε δικιο ή αδικο.
Απλα δε θεωρω τη γνωμη του για εναν παιχτη ως γενικη γνωμη αλλα για γνωμη ''ταιριαζει ή οχι στο συνολο που εχω'' που ο Σοφο με τον χαρακτηρα του τοτε,και τα χατηρακια που του γινοταν οντως δεν ηταν για Παναθηναϊκο.
Για μενα υπερβολικο το hype που του εχει δωθει και εν μερει στη μπανανια μας οφειλεται στο οτι ειναι εγχρωμος Ελληνας και βολεψε πολυ να μιλανε οι δημοσιογραφισκοι για νεο shaq και να καλπαζει η φαντασια τους.Ομως στο τελος της ημερας,μπορει σε πολλα ματς να ειναι πραγματικα αντιπαραγωγικος για την ομαδα του και σε λιγα με μη υποψιασμενους αντιπαλους να κανει το κατι παραπανω.Μετριος σε γενικες γραμμες,με ογκο και λιγη τεχνικη που τον βοηθουν να ξεχωριζει μερικες φορες και να τεινει να θεωρειται ενας καλος παιχτης.Οποίος προπονητής τον παίξει ένα σοβαρό double team τον εξαφανίζει.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο μαλακας ο Λο αρχισε παλι να χανει την μπαλα μεσα απο τα χερια του,ασε τις βολες που τις μισες τις πεταει εξω.
Αντιθετα ο Χαινζ σταθερα καθε μερα δειχνει οτι ειναι προτυπο επαγγελματια παιχτη,ισως ο καλυτερος στην ευρωλιγκα.Ο Hines αν εβαζε και καμια βολη... Ευτυχως σημερα πηρε το κρισιμο επιθετικο rebound στο τελος και σωθηκαμε.
Πολυ μετρια εμφανιση γενικα. -
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Ποιος κοντρολάρει τα κιλά του; Ο χοντρός;
Μονίμως βήματα ή επιθετικά κάνει.
Βήματα κάνει όντως μερικές φορές γιατί τον μαρκάρουν μονίμως 2 και 3. Επιθετικά -που να είναι όντως- κάνει μόνο στο hedge out, όπου δεν μπορεί να σταματήσει αρκετά γρήγορα την κίνηση προς τα έξω. Τα άλλα επιθετικά (σε screens ή στο p'n'r) του τα δίνουν γιατί είναι +50 κιλά και +30% φυσική δύναμη από τον πιο δυνατό αντίπαλό του...
Δες τη φάση χθες που πήρε παραμάζωμα Jawai και Ingles, ή τις φάσεις με CSKA που έπαιρνε μαζί του Krstc και Kaun (μαζί με Khriapa ή όποιον άλλον ντούμπλαρε) για να καταλάβεις τι εννοώ 'έλεγχος' και 'δύναμη'...δεν το κάνει πάντα επιτυχημένα, γιατί αλλιώς θα ήταν προ πολλού στην άλλη άκρη του ωκεανού...ή αν είχε τη πάσα και το court-vision του Vujcic, θα ήταν ο καλύτερος center αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη...
Το παιδί χαραμίζεται.
Επρεπε να είχε παει στην Αμερική να χεστεί στο τάληρο στο WWE.
Μπασκετμπολίστας ΔΕΝ είναι.
Προφανώς διαφωνούν με σένα -πέρα από εμένα- και αρκετοί στον χώρο του μπάσκετ, που όσο να'ναι ξέρουν και κάτι παραπάνω...το τι ΘΑ μπορούσε να γίνει ο Σόφο είναι μια εντελώς διαφορετική συζήτηση...
To ότι απολαμβάνει πρωτοφανούς ασυλείας και προώθησης από το σύστημα, δε μου λέει κάτι, καθώς έχει δεν έχει κάνει 10 παιχνίδια στην 'καριέρα' του.
Περισσότερα μου λέει ότι ο Ομπράντοβιτς δεν ήθελε ούτε να ακούει γι' αυτόν στην ομάδα του.
Απολαμβάνει 'πρωτοφανούς ασυλίας και προώθησης από το σύστημα' (μήπως είσαι ΚΚΕς ? ) επειδή προφανώς όλοι αυτοί του 'συστήματος' βλέπουν κάτι που εσύ δεν θες ή δεν μπορείς να δεις: ότι πρόκειται περί 'στοιχείου της φύσης' (όπως λέγαμε παλιότερα), ο οποίος κατέχει το άθλημα (όχι όσο ο Τσαρτσα ή ο ΔΔ προφανώς), και ο οποίος έχει δείξει (σε λίγα ματς είναι η αλήθεια) ότι, όταν θέλει και μπορεί, απλά δεν έχει σημασία αν έχει απέναντί του Πέκοβιτς+Μπατιστ+Τσαρτσα, όλη τη γραμμή ψηλών της CSKA ή τους Howard-Chandler-Melo (τι ατυχές match-up ήταν αυτό, μάλλον κατά λάθος βγήκε στην περιστροφή)...
Είπαμε, το θέμα με το Σόφο είναι το τι ΘΑ μπορούσε να γίνει...
Το θέμα είναι τι αντίπαλος ΘΑ μπορούσε να είναι για τον Undertaker.
-
Το θέμα είναι τι αντίπαλος ΘΑ μπορούσε να είναι για τον Undertaker.Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Είσαι εμφανέστατα προκατειλημμένος και σοβαρή συζήτηση έτσι δεν μπορεί να γίνει, ενώ από επιχειρήματα σκίζεις...
-
απλά έχει inside information
-
Γιώργη Μπαρατζώκα, Έλληνα Bobby Fischer, μεγάλε τακτικίστα, αετομάτη σκακιστή.
Ανεβάζεις την βασίλισσα, απειλώντας τον βασιλιά των Τούρκων, χαίρεται ο Τούρκος λέει 'έκανε λάθος' και σου τρώει την βασίλισσα με τον αξιωματικό του αλλά εσύ έχεις σχέδιο. Η βασίλισσα σου ήταν το δόλωμα. Ανεβάζεις τον δικό σου πύργο και απειλείς τον Τούρκο βασιλιά και με την συνδρομή του ίππου που μαεστρικά είχες τοποθετήσει νωρίτερα κάνεις ένα θριαμβευτικό ρουά ματ.
Ούτε ο Deep blue δε μπορεί να σταματήσει τον Γιώργη τον Μπαρατζιώκα.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΑΤΖΙΩΚΑΣ ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
-
Ναι ας μην είχε ξεκωλωθει ο πριντεζης και να δούμε τι θα γινόταν. Ούτε τη στοιχειώδη ξεκούραση δεν έκανε στις αρχές του τελευταίου δεκαλεπτου σε Σπανούλη, χαινς, λο κτλ..τους πήγε σερί ως το τέλος κι άγιος ο Θεός. Ευτυχώς πήρε κάνα δύο τάιμ άουτ ο τούρκος και πήραν καμία ανάσα πριν τους κρεμάσει η γλώσσα έξω στο τέλος. Ο Σπανούλης έπαιξε λέει 38.13 λεπτά. Τι μαλακιες ειναι αυτές, 40 την επόμενη φορά και στο ημίχρονο να κανει φουλ προπόνηση, αντέχει λέμε!
Τεσπα, έγινε το 1-0, ατμόσφαιρα ωραία είχαμε στο γήπεδο, την παρασκευή πάλι μεσα για να κανει η ομάδα το 2-0!Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Είσαι εμφανέστατα προκατειλημμένος και σοβαρή συζήτηση έτσι δεν μπορεί να γίνει, ενώ από επιχειρήματα σκίζεις...
H αλήθεια είναι ότι δε βλέπω την αλήθεια που είναι μπροστά στα μάτια μου, τόσα χρόνια που θαμπώνει τον κόσμο με τις εμφανίσεις του...
-
H αλήθεια είναι ότι δε βλέπω την αλήθεια που είναι μπροστά στα μάτια μου, τόσα χρόνια που θαμπώνει τον κόσμο με τις εμφανίσεις του...
Συ είπας περί inside information. Εξάλλου, όλες οι διαπιστώσεις σου είναι στο ίδιο στυλ: κοφτές, λιτές, απόλυτες. Είναι προφανές ότι κατέχεις την απόλυτη αλήθεια του μπάσκετ, κι όποιος διαφωνεί είναι απλά γάβρος (βλ. greo) ή άσχετος (βλ. the rest of us). Σε παρακαλούμε θερμά, συνέχισε να μας δίνεις τα φώτα σου, και ρίξε και 4-5 emoticons αν σε βοηθάνε να εκφραστείς καλύτερα.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Συ είπας περί inside information. Εξάλλου, όλες οι διαπιστώσεις σου είναι στο ίδιο στυλ: κοφτές, λιτές, απόλυτες. Είναι προφανές ότι κατέχεις την απόλυτη αλήθεια του μπάσκετ, κι όποιος διαφωνεί είναι απλά γάβρος (βλ. greo) ή άσχετος (βλ. the rest of us). Σε παρακαλούμε θερμά, συνέχισε να μας δίνεις τα φώτα σου, και ρίξε και 4-5 emoticons αν σε βοηθάνε να εκφραστείς καλύτερα.
Ωραία.
Ανάφερε 3 καλά συνεχόμενα παιχνίδια που έχει κάνει στην 'καριέρα' του ο Σχορτσανίτης. Αν δε μπορέσεις, ανέφερε έστω 2. Μια και εγώ δεν ανέφερα ούτε inside info, ούτε οπαδικές απόψεις, ούτε τίποτα, αλλά αντικειμενικά στοιχεία του παιχνιδιού του.
Όταν το κάνεις, πες με ότι θες, βάλε και emoticons άμα γουστάρεις. Για να μη μιλάμε στον αέρα και απόλυτα ρε παιδάκι μου, όχι τίποτα άλλο...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ειδα αρκετά αλλα ειναι πάνω από μισή ωρα. Όσο για το 'κλέβει' σουτ. Διαφωνώ. Δηλαδή πόσα σουτ δικαιούται ο Ντοουραντ; 60; Ειναι πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ (νταξ τον περασε για κάτι ψιλά ο Μέλο, αλλά και πάλι μπορεί να βγει) και αν είχε έναν pass first PG θα επεφτε ΙΜΗΟ στους 20ppg επειδή ακριβώς όλη η υπόλοιπη 5αδα θα ήταν δοκαράδες. Όλοι θα τον έκλειναν και λήξις. Πόσα σουτ θα έβαζε ο Θαμπο ή ο Χ Τσαλμερς; Ελάχιστα. 2 παίκτες πάνω στον Ντουραντ και τέλος το πανηγύρι. Ακόμα και τον Ντερόν να είχε. Η συμπεριφορά λογικό ήταν να γίνει τέτοια όταν τον διάλεξαν εις βάρος του Χαρντεν, δεν εχει να κάνει με το γήπεδο.Ο Μαρτιν πάντως παιζει 30λεπτα, αυτό που είναι να κάνει το κάνει. Είναι ασταθής όσο δεν πάει. Παίκτες που βασίζονται στο σουτ πάντα είναι. Ενω οι αθλητικοί βρίσκουν το δρόμο προς το καλάθι βασει προσόντων και ακόμα και τις κακές μέρες δεν είναι εξαφανισμένοι.
Ωραία κουβέντα.
Είμαι κάπου ανάμεσα στους 2.
ΙΜΟ, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των οργανωτικών ικανοτήτων του Ρόντο ή του Πολ με αυτές του Γουέστμπρουκ. Φυσικά και οι πρώτοι είναι πολύ καλύτεροι σε αυτόν τον τομέα. Όλοι οι φαν του Ντουράντ φαντάζομαι θα συζητούσαν σε καφεδοκουβέντα κάποιο τρέιντ μεταξύ Γουέστμπρουκ και κάποιοων εκ των 2 πρώτων (εγώ το έκανα τλχ). Χώρια που θα αξιοποιούσαν καλύτερα τους Ιμπάκα κ Πέρκινς. Ειδικά ο πρώτος θα μπορούσε να ξεπεράσει τους 15 πόντους αν είχε ένα Λώσον. Εδώ σκοράρει ο Φαρίντ 10 με καρφώματα μόνο.
Επίσης και στην άμυνα, ειδικά όταν αντιμετωπίζει επιπέδου ολ-σταρ πλευμέικερ ή καλά οργανωμένες επιθέσεις που απαιτούν είτε αλλαγές είτε κυνηγητό πίσω από σκριν, πελαγώνει. Μέχρι εδώ συμφωνώ με Καμπά δλδ.Από την άλλη, ο Γουέστμπρουκ είναι απ΄τους από τους πλέον αθλητικότερους άσους αυτή τη στιγμή. Από αυτούς που αναφέρονται παραπάνω, στο επίπεδό του είναι μόνο ο Γουόλ κ ο Ρόουζ (;). Ο Γκόρντον είναι σίγουρα περισσότερο προβληματικό κ μλκσμένο και όχι το ίδιο καλός αθλητής. Ο Γουίλιαμς (μεγάλη λατρεία μέχρι πέρσι) μου φαίνεται πιο βαρύς από ποτέ. Σαν να πάει φτάσει τα κιλά του Μπαρόν Ντέιβις . Οι Ρόουζ κ Ρόντο δεν έχουμε ιδέα πότε θα παίξουν μετά τη ρήξη χιαστών, ενώ και για τον Πολ φοβάμαι μην ανοίξει καμιά φάμπρικα τραυματισμών μετά τη σημερινή σεζόν.
Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που είναι καλύτεροι οργανωτές αλλά την εκρηκτικότητα του Γουέστμπρουκ μόνο με αυτή του Ρόουζ στα περσινά του μπορώ να τη συγκρίνω.
Ο Ιρβινγκ επίσης, μου φαίνεται ότι πιο ολοκληρωμένο για πλευμέικερ.Μιας και πιάσατε κουβέντα περί ΝΒΑ, δεν λέτε και καμιά γνώμη για κάποιον άλλο παίκτη. Πχ, για να αρχίσω, αυτός που μου έχει βγάλει τα μάτια φέτος είναι ο Πολ Τζωρτζ των Ιντιάνα. Άμα φτιάξει λίγο περισσότερο το σουτ, λεμπρονίζει αρκετά.
Επίσης τπτ περί των ντραφτ; Πέρα από το ότι το σήκωσε το Λούισβιλ και 3-4 σκόρπια ονόματα δεν έχω ενημερωθεί για NCAA/draft .
-
Ωραία.Ανάφερε 3 καλά συνεχόμενα παιχνίδια που έχει κάνει στην 'καριέρα' του ο Σχορτσανίτης. Αν δε μπορέσεις, ανέφερε έστω 2. Μια και εγώ δεν ανέφερα ούτε inside info, ούτε οπαδικές απόψεις, ούτε τίποτα, αλλά αντικειμενικά στοιχεία του παιχνιδιού του.
Όταν το κάνεις, πες με ότι θες, βάλε και emoticons άμα γουστάρεις. Για να μη μιλάμε στον αέρα και απόλυτα ρε παιδάκι μου, όχι τίποτα άλλο...
Το παιδί δεν είπε τίποτα περί Σόφο, προφανώς σχολίασε την γενικότερη στάση και απαντήσεις σου επί του θέματος της καλαθοσφαίρισης γενικότερα...το δικό σου σχόλιο πάει προς εμένα, αλλά ήδη σου έχω αναφέρει πολλά ματς (όχι συνεχόμενα όπως λες) όπου ο Σόφο είτε πήρε παραμάζωμα όποιον βρήκε μπροστά του -αν και μπορεί να έβαλε μόνο π.χ. 14 πόντους με τις ΗΠΑ, ή 8 με την CSKA προχθές- είτε όπως είπες, ΕΠΡΕΠΕ να τον φυλάνε 2 και 3 (π.χ. σε ΟΛΑ τα ματς με τον ΠΑΟ όταν ήταν στο γαύρο) γιατί αλλιώς δεν έβγαινε η άμυνα.
Μόνο και μόνο το γεγονός που αναφέρεις ότι 'με ένα καλό double-team τον εξουδετερώνεις' αυτομάτως αποδεικνύει αυτό που λέω (αν και φυσικά δεν στέκει το 'τον εξουδετερώνεις', αφού έχει παίξει καλά ακόμα και σε triple ή και quadruple-team !!!). Πες ΕΝΑΝ center στην Ευρώπη, ή ακόμα και στο ΝΒΑ, που ΑΠΑΙΤΕΙ double-team άμυνα αλλιώς δεν σταματιέται...
Ο δεύτερος τη τάξει (μεγέθους, δύναμης κλπ) center στην Ευρώπη προχθές, ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΕΣ, και δεν μπορούσε να τον σταματήσει παρά μόνο με foul...
Σου φτάνουν τα παραπάνω επιχειρήματα/παραδείγματα, ή θα μου πεις πάλι για Undertaker και Great Khali....
-
Σήμερα γιατί δεν δείχνει βάζελο η ΕΡΤ γαμώ τα καντήλια? Πως διάολο τα κανονίζουν τα ματς που δείχνουν?
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)